Issuu on Google+

MCTS Office SharePoint Server 2007 EXAM 70-630 MCTS Office SharePoint Server 2007

http://www.testcertify.com/70-630.html

Total Questions:

10

For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

1


Question: 1

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. You plan to use a Business Data Catalog (BDC) to access data in Microsoft SQL Server. The data will be displayed in a Web Part. You need to ensure that the BDC always uses the same credentials to access the data. What should you modify? A. the application definition file (ADF) B. the BDC permissions C. the default content access account D. the personalization services permissions

Answer: A

Question: 2

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. The farm contains a Web application named http://portal. You are creating a Business Data Catalog (BDC) that connects to a Web service. Permissions to access the Web service are only assigned to the application pool identity of http://portal. You need to identify which authentication method must be used in the application definition file (ADF). Which authentication method should you identify? A. PassThrough B. RbdCredentials C. RevertToSelf D. WindowsCredentials

Answer: C

Question: 3

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. You deploy a Report Center site named Reports. You need to build a report that uses data from a Microsoft SQL Server database located on a server outside of the SharePoint farm. What should you do first? A. From Central Administration, modify the Content Databases settings. B. From Central Administration, modify the Define Managed Paths settings. C. From the Reports site, create and upload a data connection file. D. From the settings of the Reports site, modify the Portal Site Connection settings.

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

2


Question: 4

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. The farm contains a Microsoft Office Excel workbook that is stored on a network file share. You need to ensure that Excel Services can render the Excel workbook. What should you do? A. From Shared Services Administration, add a trusted file location. B. From Shared Services Administration, add a trusted data provider. C. From Central Administration, configure the Data Retrieval Service settings. D. From Central Administration, configure the Alternate Access Mappings settings.

Answer: A

Question: 5

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. The farm contains two lists named Customers and Invoices. The Invoices list contains a lookup column to the Customers list. You create a page that contains the following Web Parts: Invoices_WP, which displays the Invoices list Customers_WP, which displays the Customers list You need to ensure that when a user selects a customer in Customers_WP, Invoices_WP displays only the invoices associated with the selected customer. What should you do? A. Modify the settings of the Invoices list. B. Modify the connections of Invoices_WP. C. Add a Page Field Filter and connect the filter to Invoices_WP. D. Add a SharePoint List Filter and connect the filter to Invoices_WP.

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

3


Question: 6

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. A developer creates a DLL that contains Microsoft Office Excel-based custom business logic. A user creates an Excel workbook named Report1 that uses the custom DLL. The user uploads Report1 to a document library. The user reports that Report1 does not render in a Web browser. Other workbooks in the same document library successfully render in a Web browser. You need to ensure that Report1 renders in a Web browser. What should you do?

A. From Shared Services Administration, add a trusted data provider. B. From Shared Services Administration, add a user-defined function assembly. C. From Central Administration, upload a data connection file. D. From Central Administration, remove the DLL file extension from the Blocked File Types list.

Answer: B

Explanation: By default, several standard file extensions are blocked, including any file extensions that are treated as executable files by Windows Explorer. The .dll extension forms part of the blocked extensions. Server administrators can use Central Administration to choose which file extensions to block for the entire server or server farm. Reference: http: //office.microsoft.com/en-us/sharepoint-server-help/types-of-files-that-cannot-be-added-to-a-list-or-libraryHA010100147.aspx?CTT=1

Question: 7

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. The farm contains a KPI list named AllKPIs. You create a Microsoft SQL Server Analysis Services KPI named SalesKPI. You add SalesKPI to AllKPIs. You display SalesKPI in a KPI Details Web Part named SalesWebPart. You need to prevent the value of SalesKPI from automatically updating when users view SalesWebPart. Which settings should you modify? A. AllKPIs B. SalesKPI C. SalesWebPart D. site collection

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

4


Question: 8

An Active Directory security group named Sales contains all users from the sales department. You need to ensure that only users from the sales department can create personal sites by using the My Site feature of SharePoint Server. What should you do? A. Modify the personalization services permissions for the shared services provider. B. Modify the site creation rights for the root SharePoint site. C. Use the personalization site template to create a new site. Add the Sales group to the Owners group of the new site. D. Add the Sales group to the Owners group of the root SharePoint site.

Answer: A

Question: 9

A. Create a Site Directory site in the site collection. B. Add the Site Aggregator Web Part to a Web Part page. C. Add the Sites in Category Web Part to a Web Part page. D. Perform a site directory links scan from Central Administration.

Answer: A

Question: 10

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. You need to configure a Web application to use a Microsoft SQL Server membership provider for authentication. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. Modify the Web.config file of the Web application. B. Modify the Global.asax file of the Web application. C. Configure the Web application to use Windows authentication. D. Configure the Web application to use forms-based authentication.

Answer: A D

For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

5


Question: 11

You need to ensure that when you reset the content index, users do not receive e-mail alerts for content that has not changed. What should you do? A. Configure the Search results removal option. Add the root URL to the URLs to remove list. B. Stop the SharePoint Search service. C. Set the Search alert status to inactive. D. Run the stsadm.exe command with the osearch operator.

Answer: C

Question: 12

Your company consists of 12 divisions. You anticipate that you will create hundreds of SharePoint sites over the next year. You need to organize the content within the SharePoint site directory to reflect the 12 divisions. What should you do? A. Implement a new managed path for each division. Instruct users to create new SharePoint sites under the appropriate managed path. B. Create a new site definition for each division. Instruct users to create new SharePoint sites by using the appropriate site definition. C. Create a new site template for each division. Instruct users to create new SharePoint sites by using the appropriate site template. D. In the site directory, modify the choices available in the Division column of the sites list. Instruct users to set the appropriate division when they create new site links.

Answer: D

Question: 13

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. The farm contains a Web application that uses forms-based authentication. You need to configure the Web application to use Windows authentication and forms-based authentication. What should you do first? A. Extend the Web application. B. Create a new permission policy. C. Modify the Alternate Access Mappings settings. D. Configure the User Permissions for Web Application settings.

Answer: A For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

6


Question: 14

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. The farm contains a Web application named http://Web1. You view the Authentication Providers as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)

You need to configure the Internet zone of http://Web1 to use basic authentication and the Default zone of http://Web1 to use Windows authentication. What should you do first? A. Modify the Default zone. B. Extend the Web application. C. Add an alternate access mapping. D. Modify the Policy for Web Application settings.

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

7


Question: 15

Your network contains a SharePoint Server 2007 server farm. Ten thousand users access the farm. Your company plans to use a Business Data Catalog (BDC) and single sign-on (SSO) to access a remote Microsoft SQL Server database. A user account named BDC_SSO has access to the database. You need to ensure that users can access the database by using the BDC. The solution must meet the following requirements: Minimize the amount of administrative effort. Ensure that the database is accessed by using the BDC_SSO user account. How should you configure the SSO settings? A. Configure BDC_SSO as the Single Sign-On Administrator Account. B. Configure BDC_SSO as the Enterprise Application Definition Administrator Account. C. Create an enterprise application definition that uses the group account type. D. Create an enterprise application definition that uses the individual account type.

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

8


Thank You for Trying Our Demo

MCTS Office SharePoint Server 2007 EXAM 70-630 MCTS Office SharePoint Server 2007

http://www.testcertify.com/70-630.html

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam 70-630, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

9


Free MICROSOFT 70-630 Practice Test