Issuu on Google+

Security Solutions and Design Specialist EXAM 646-578 ASAM advanced Security for Account Managers

http://www.testcertify.com/646-578.html

Total Questions:

10

For interactive and self-paced preparation of exam 646-578, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

1


Question: 1

When positioning a Cisco in-building solution, which three key benefits should you emphasize to differentiate Cisco from competitive offerings? (Choose three.) A. greater user flexibility B. workforce optimization C. 802.11a, 802.11b, and 802.11g compliance D. increased adaptability E. enhanced security F. richness in intelligent features

Answer: A,E,F, Question: 2 Which two of the following statements about the Cisco Outdoor Wireless Network solution are the most important to emphasize to a city manager who wants to improve the economic development of the city? (Choose two.) A. The Cisco solution improves operation with real-time data and video information exchange to ensure timely departures and arrivals and minimize delays because of accidents or congestion. B. The Cisco solution enables real-time location tracking of important equipment and key personnel. C. The Cisco solution connects distant administration buildings, enables broadband access for underserved areas, and supports deployment of hotspots. D. The Cisco Outdoor Mesh Solution will support WIMAX clients to "future proof" the outdoor network. E. The Cisco solution helps enable hot spots and revenue generation services for local community users.

Answer: A,C, Question: 3 If your customer says, "I am satisfied with my current wireless network and don't need pervasive coverage," which of the following statements would be your best response? A. If your network is not pervasive, your company is not fully secure and may be out of regulatory compliance. B. By taking advantage of the new capabilities offered by the Cisco Unified Wireless Network solution, you are making the right investment to gain a competitive edge and maintain that edge as the industry evolves. C. Wireless is becoming inevitable. Seizing this opportunity before the competition will allow you to be more proactive and set the business pace. D. If you do not install the system now, it will cost much more when you add to it later.

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam 646-578, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

2


Question: 4

When you are positioning the IT case, what is the best question to pose to an IT manager who is especially concerned about security? A. How would a more cost-effective network benefit your organization? B. How would your organization benefit from providing secure network access to both desktop and mobile users? C. What types of wireless products does your company currently use? D. Would network access in hard-to-wire or temporary spaces at speeds comparable to Ethernet speeds be desirable in your situation?

Answer: B

Question: 5

Which three of the following are technology components of the Cisco Unified Wireless Network? (Choose three.) A. unified advanced services B. Self-Defending Network C. network fault management D. mobility platform E. network management F. wireless handsets

Answer: A,D,E,

Question: 6

An enterprise company hires a management consultant, Mary Hunt, to improve corporate knowledge-management systems. The role requires her to be highly mobile within the enterprise as she gathers information from a variety of employees. When Mary is back at her desk, she must compare her new data with the data hosted on the corporate servers. After she logs in, the network recognizes her consultant status and allocates her the appropriate access rights. Which of the following enables this scenario? A. location-based services B. guest access C. enhanced security D. network admission control (NAC)

Answer: B For interactive and self-paced preparation of exam 646-578, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

3


Question: 7

A customer needs a location solution for more than a thousand simultaneous devices for true asset visibility. The solution needs to identify and locate rogue access points and devices to enforce security policies. What is the recommended Cisco technology? A. Cisco Network Admission Control Appliance B. Cisco wireless location appliance C. Cisco wireless LAN controller D. Cisco Wireless Control System

Answer: B

Question: 8

You are meeting with Mark Robertson, the CTO of an enterprise company that employs nearly 9,000 employees. Mr. Robertson explains that security threats are his main concern about the company's current network. Which three statements should you tell him about Cisco wireless solutions? (Choose three.) A. The Cisco Mobility Express Solution (controller-based) enables automatic intrusion detection and prevention services to ensure security. B. The Cisco Unified Wireless Network solution enables automatic intrusion detection and prevention services to ensure security. C. With the Cisco Unified Wireless Network solution, IT staff can monitor all the activities taking place in their wireless environment and thus ensure more complete security for their wired and wireless networks. D. Without a wireless solution, employees are likely to plug in their own unsecured, consumer-grade access points, which could cause a security breach of the company network. E. The Cisco Unified Wireless Network solution enables location based services. F. The Cisco Mobility Express controller-based solution uses the latest encryption and authentication standards to ensure security.

Answer: B,C,D,

For interactive and self-paced preparation of exam 646-578, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

4


Question: 9

A small healthcare facility often misplaces expensive assets, such as IV pumps and wheelchairs. To solve this problem, the facility placed Radio Frequency Identification (RFID) tags on its valuable property. Now when pieces of equipment are missing, employees can determine their exact location within minutes using a Cisco Wireless Control System management interface. Which of the following services enables this scenario? A. enhanced security B. Voice over Wi-Fi C. location-based services D. WCS mapping and tracking

Answer: C

Question: 10

It serves as an ideal long-haul connection for Wi-Fi mesh networks, and it provides a good alternative to DSL or cable for last-mile connectivity. Which of the following technologies does this statement describe? A. WiMAX B. 3G cellular C. Wi-Fi D. Bluetooth

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam 646-578, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

5


Thank You for Trying Our Demo

Security Solutions and Design Specialist EXAM 646-578 ASAM advanced Security for Account Managers

http://www.testcertify.com/646-578.html

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam 646-578, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam 646-578, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

6


Free CISCO 646-578 Practice Test