Page 1

CCNP EXAM 642-832 Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks

http://www.testcertify.com/642-832.html

Total Questions:

10

For interactive and self-paced preparation of exam 642-832, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

1


Question: 1

Which two statements about the Cisco Aironet Desktop Utility (ADU) are true? (Select two) A. The Aironet Desktop Utility (ADU) profile manager feature can create and manage only one profile for the wireless client adapter. B. The Aironet Desktop Utility (ADU) can support only one wireless client adapter installed and used at a time. C. The Aironet Desktop Utility (ADU) can be used to establish the association between the client adapter and the access point, manage authentication to the wireless network, and enable encryption. D. The Aironet Desktop Utility (ADU) and the Microsoft Wireless Configuration Manager can be used at the same time to configure the wireless client adapter.

Answer: B, C

Question: 2

At which layer of the OSI model does the Spanning Tree Protocol (STP) operate at? A. Layer 5 B. Layer 4 C. Layer 3 D. Layer 2 E. Layer 1

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam 642-832, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

2


Question: 3

In computer networking a multicast address is an identifier for a group of hosts that have joined a multicast group. Multicast addressing can be used in the Link Layer (OSI Layer 2), such as Ethernet Multicast, as well as at the Internet Layer (OSI Layer 3) as IPv4 or IPv6 Multicast. Which two descriptions are correct regarding multicast addressing? A. The first 23 bits of the multicast MAC address are 0x01-00-5E. This is a reserved value that indicates a multicast application. B. The last 3 bytes (24 bits) of the multicast MAC address are 0x01-00-5E. This is a reserved value that indicates a multicast application. C. To calculate the Layer 2 multicast address, the host maps the last 23 bits of the IP address into the last 24 bits of the MAC address. The high-order bit is set to 0. D. The first 3 bytes (24 bits) of the multicast MAC address are 0x01-00-5E. This is a reserved value that indicates a multicast application.

Answer: C, D

Question: 4

EIGRP is being used as the routing protocol on the Company network. While troubleshooting some network connectivity issues, you notice a large number of EIGRP SIA (Stuck in Active) messages. What causes these SIA routes? (Select two) A. The neighboring router stops receiving ACK packets from this router. B. The neighboring router starts receiving route updates from this router. C. The neighboring router is too busy to answer the query (generally caused by high CPU utilization). D. The neighboring router is having memory problems and cannot allocate the memory to process the query or build the reply packet.

Answer: C, D

For interactive and self-paced preparation of exam 642-832, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

3


Question: 5

Part of the routing table of router PG1 is displayed below:

From analyzing the above command output, what is the administrative distance of the external EIGRP routes? A. 24 B. 32 C. 90 D. 170 E. 27316 F. None of the other alternatives apply

Answer: D Question: 6 While troubleshooting some connectivity issues, you issue the “show ip ospf database� in order to examine the link state database. Which three of the statements below are true regarding the OSPF link state database? (Select three) A. Each router has an identical link state database. B. External routes are imported into a separate link state database. C. Synchronization of link state databases is maintained via flooding of LSAs. D. Information in the link state database is used to build a routing table by calculating a shortest-path tree. E. By default, link state databases are refreshed every 10 minutes in the absence of topology changes.

Answer: A, C, D

For interactive and self-paced preparation of exam 642-832, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

4


Question: 7

Which command should you use to verify what networks are being routed by a given OSPF process? A. show ip ospf B. show ip route C. show ip protocol D. show ip ospf database E. None of the other alternatives apply

Answer: C

Question: 8

You have a multi-area OSPF network and you’re concerned because one of the sites is having connectivity problem to resources in a different are a. Which IOS privileged mode command would you enter to confirm that your network: A) has a path to its ABR, B) has a path to its ASBR, and C) the SPF calculation is functional? A. show ip protocols B. show running-config C. show ip ospf neighbor D. show ip ospf border-routers

Answer: D

Question: 9

An OSPF link can be in multiple states at any given moment (ie. Exstart, exchange, full). Which two IOS commands let you view the state of the link? (Select two) A. show ip ospf B. show ip protocols C. show ip ospf neighbor D. show ip ospf interface

Answer: C, D

For interactive and self-paced preparation of exam 642-832, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

5


Question: 10

Which command would display OSPF parameters such as filters, default metric, maximum paths, and number of areas configured on a router? A. show ip protocol B. show ip route C. show ip ospf interface D. show ip ospf E. show ip interface F. None of the other alternatives apply

Answer: A

TROUBLE TICKET 1 CLIENT 1 IS NOT ABLE TO PING THE SERVER SITUATION: Unable to ping DSW1(Use L2 Diagram) {ip add gets to client1 from DHCP: 169.x.x.x} On ASW1 fa1/0/1 and fa1/0/2 switchport access vlan 10 command is not there ANSWER Ans1)ASW1 Ans2)Access vlan Ans3)give command: interface range fa1/0/1 ‐/2 switchport access vlan 10 CASE1 Show vlan

TROUBLE TICKET 2 CLIENT 1 IS NOT ABLE TO PING THE SERVER SITUATION: client is not able to ping the web server, but the routers can ping the server. ANSWER Ans1) R1 Ans2) IPV4 NAT Ans3) under NAT access list, enter the command permit 10.2.0.0 0.0.255.255 TT DEVICES TT1 Next HOPs (Y) X Row can ping Y Colum Explanation X Client DSW1 R4 R3 R2 R1 10.2.1.1 DSW1 + + + + Client cannot ping 209.65.200.226/241 DSW1 can ping 209.65.200.226/241 10.1.4.5 R4 + + + + 10.1.1.10 R4 + + + + 10.1.1.9 R3 + + + + 10.1.1.5 R2 + + + + 10.1.1.1 R1 + + + + 209.65.200.226 ISP × × + + 209.65.200.241 Web × + + 1. Where you get last Successful ping. For interactive and self-paced preparation of exam 642-832, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

6


a. Where Client Stop (R1) b. Where DSW1 Stop (+) (Problem is within device (R1) where Ping last get success and Ping fail. Here you take intelligent shortcut that DSW1 are allowed to ping all but Client not this means any ACL stop that ) 2. GO TO Where last one you get Success from DSW1 ping (R1) a. Check Neighbor Table i. show ip ospf neighbor (No logic here but just check) ii. show ip protocol (Configuration is fine BGP + OSPF is good) b. Check Interface Status/ACL/Redistribution. i. Show access窶人ist 1. Network 10.2.1.x are not allowed 3. If Everything is Good of Success Full ping device than Goto Where ping Fail(R1) a. Check Forward Connectivity. i. R1 can ping Internet Server (R1 is a special case where we cannot check ISP server this means we only verify R1 response so step 2 and 3 is similar each other for R1) SHORTCUTS Just make a hypothesis with reply of ping. It saves your time. But do not forget that may be problem is hidden anywhere else. So eyes must be open. Here hypotheses or doubt on R1 ACLs

For interactive and self-paced preparation of exam 642-832, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

7


Thank You for Trying Our Demo

CCNP EXAM 642-832 Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks

http://www.testcertify.com/642-832.html

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam 642-832, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam 642-832, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

8

Free CISCO 642-832 Practice Test  

For more and updated 642-832 exam Practice Test visit http://www.testcertify.com. They provide guaranteed 642-832 Practice Test to pass 642-...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you