Issuu on Google+

Routing and Switching Solutions Specialist EXAM 642-062 Routing and Switching Solutions for System Engineers

http://www.testcertify.com/642-062.html

Total Questions:

10

For interactive and self-paced preparation of exam 642-062, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

1


Question: 1

As a Network Engineer, you must be familiar with the Cisco devices. There are two kinds of Cisco Integrated Services Routers: a Cisco 2851 Integrated Services Router and a Cisco 1800 Series Integrated Services Router. Which of the following features is part of the Cisco 2851 Integrated Services Router but not part of the Cisco 1800 Series Integrated Services Router? (Choose two.) A. built-in wireless module B. two integrated 10/100/1000 Ethernet ports C. Power over Ethernet support for 10/100 Ethernet ports D. slots dedicated to Cisco High-Density Analog and Digital Extension Module for Voice and Fax

Answer: B D

Question: 2

Which two types of mechanisms can be used to provide load balancing across parallel links in a redundant campus network? (Choose two.) A. QoS B. HSRP C. EtherChannel link aggregation D. Cisco Express Forwarding load balancing

Answer: C D

Question: 3

As a Pass4sure network administrator, you have installed the Cisco Security Device Manager (SDM) on a Pass4sure PC. With respect to the following features, which two are able to be managed by this application? (Choose two.) A. HSRP B. VoIP C. QoS policy D. IPsec VPN

Answer: C D For interactive and self-paced preparation of exam 642-062, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

2


Question: 4

Your customer is deploying a server cluster using Cisco InfiniBand Server Switches. The customer wishes to connect the server cluster to its existing Ethernet campus. Which product should be used? A. Catalyst 6500 B. SFS 3000 C. SFS 7000 D. ASA 5500

Answer: B.

Question: 5

There is a Catalyst 6500 Switch installed with a FWSM module in a Pass4sure network. And there are also two Pass4sure routers, which are attached to different firewall interfaces. As an experienced network administrator, you would like to establish a Layer 2 connection between the two routers. Which of the following features will be necessary so as to enable that connection? A. stateful firewall B. router mode C. virtual firewall D. transparent mode

Answer: D.

Question: 6

You have been given a contract to redesign a customer's network in order to provide support for emerging technologies like VoIP and video services. In order to more effectively identify this customer's needs, you would like to analyze the traffic in its existing network. Which two tools in Cisco IOS can you use to perform this analysis? (Choose two.) A. RMON probes B. NBAR C. access control lists D. NetFlow

Answer: B D For interactive and self-paced preparation of exam 642-062, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

3


Question: 7

The Catalyst 4500 Series includes four chassis: Catalyst 4510R, Catalyst 4507R, Catalyst 4506 and Catalyst 4503. With regard to Cisco Catalyst 4510R chassis, which of the following supervisor modules is most applicable to it? A. Supervisor IV B. Supervisor II-TS C. Supervisor V-10GE D. Supervisor II-Plus

Answer: C.

Question: 8

You have been given a contract to consolidate the Cisco Catalysts 6500 services available at the headquarters office of Acme Enterprises. The Acme Enterprises management team wants to deploy application infrastructure control, security, and simplicity in design. Which Cisco Catalyst service module should you recommend? A. IDS module B. Content Services Module with SSL C. Network Analysis Module D. ACE module

Answer: D.

Question: 9

The Cisco Catalyst Express 500 Series Switches deliver networking tailored for businesses with fewer than 250 employees. As a small and medium-sized corporation, Pass4sure has 200 employees. An experienced Network Engineer would like to configure a Cisco Catalyst Express 500 Series Switch for the Pass4sure network. Which two of the following tools can be used for that configuration? (Choose two.) A. Cisco Smartports Advisor B. Cisco Network Assistant C. CLI D. Device Manager with embedded GUI

Answer: B D For interactive and self-paced preparation of exam 642-062, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

4


Question: 10

What three network applications are enabled via Cisco NetFlow? (Choose three.) A. application profiling B. user profiling C. security analysis D. quality of service

Answer: A B C

For interactive and self-paced preparation of exam 642-062, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

5


Thank You for Trying Our Demo

Routing and Switching Solutions Specialist EXAM 642-062 Routing and Switching Solutions for System Engineers

http://www.testcertify.com/642-062.html

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam 642-062, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam 642-062, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

6


Free CISCO 642-062 Practice Test