Page 1

Oracle SOA EXAM 1Z0-451 Oracle SOA Foundation Practitioner

http://www.testcertify.com/1Z0-451.html

Total Questions:

08

For interactive and self-paced preparation of exam 1Z0-451, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

1


Question: 1

SCA assembly model represents___________, which are defined elements containing in xml files. A. A series of adapters. B. A series of artifacts C. A series of query language D. A series of activities

Answer: B

Question: 2

Identify the type of BPEL sensors. A. Activity sensors B. Adapter sensors C. Variable sensors D. Fault sensors E. Service sensors.

Answer: A,C,D

Question: 3

Identify two features of event delivery network (EDN). A. Aligns SOA with event driven architecture (EDA). B. Supports a public subscribe declarative model. C. Facilitates services innovations and events to be mixed and matched D. Provide the split join web services.

Answer: B,D

For interactive and self-paced preparation of exam 1Z0-451, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

2


Question: 4

What is true about BPEL flown activity? A. The flow and flown activities are complimentary, with the flowN being perform when dealing with large number of flows. B. The flowN activity creates multiple flows equal to the value of N, which is defined at routine C. The branches created by flown perform different activities based on the value of N D. Each branch in the flow uses the same input variables but perform different activities based on the value of N

Answer: B

Question: 5

Business rules are declarative statements that describe business policies or describe key business decisions. Identify the statement that describes the “rules” component of Oracle business rules system. A. Rules are data or business objects on which the rules engine evaluates rule conditions B. Rules are declared as “if condition than action”. C. Rules have an action assign, assert, call function (or java method) D. Rules have a collection of fact type, global variables/constants, functions

Answer: A

Question: 6

The mediator receives a file containing data about new customers from an application or service. Based on the country mentioned in the customer’s Address, you can route deliver data in the database storing data for particular country. This is an example of___________. A. Content-based and header-based routing B. Control-based routing C. Header-based routing D. Parsing-based routing

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam 1Z0-451, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

3


Question: 7

The WS-addressing header contains call back location_________. A. BPEL variables. B. Component ID C. Correlation ID D. Content ID

Answer: C

Question: 8

Which of the following routing rules are supported by Oracle mediator component? A. Rule based B. Static C. Request D. Dynamic

Answer: B,D

For interactive and self-paced preparation of exam 1Z0-451, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

4


Thank You for Trying Our Demo

Oracle SOA EXAM 1Z0-451 Oracle SOA Foundation Practitioner

http://www.testcertify.com/1Z0-451.html

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam 1Z0-451, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam 1Z0-451, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

5


Free ORACLE 1Z0-451 Practice Test  

For more and updated 1Z0-451 exam Practice Test visit http://www.testcertify.com. They provide guaranteed 1Z0-451 Practice Test to pass 1Z0-...

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you