Page 1

CCSE EXAM 156-915.71 Check Point Certified Security Expert R71 Update

http://www.testcertify.com/156-915.71.html

Total Questions:

10

For interactive and self-paced preparation of exam 156-915.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

1


Question: 1

Domain name can Not be changed in SmartProvisioning and Domain Name is grayed out. What is a possible reason for this?

A. There is no SmartProvisioning license installed B. Profile is not assigned to any Gateway C. Override profile setting on device level is set to Mandatroy D. Domain name settings are always fetched from firewall abject

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam 156-915.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

2


Question: 2

Can end users be forced to authenticate by using client certificate and usemame/password credentials? A. Yes, but by manually changing the parameter :Ispasswordwarning to true in the SPWDIR/conf/objects_5_0.c file, to allow for LDAP B. No, R71 only supports authentication by client certificates. C. Yes, bye editing the protection-level settings. D. SSL VPN only supports server certificates.

Answer: C

Question: 3

Which Check Point product implements a Consolidation Policy? A. Smartview Monitor B. Smart.SM C. SmartView Tracker D. SmartReporter

Answer: D

Question: 4

Which of the following manages Standard Reports and allows the administrator to specify automatic uploads of reports to a central FTP server? A. SmartDashboard Log Consolidator B. Security Management Sever C. SamrtReporter Database D. SmartReporter

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam 156-915.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

3


Question: 5

Which Changes are tracked by SmartWorkflow? A. SmartDashboard, SmartView Tracker and SmartView Monitor logins and logouts B. Security Policies and the Rule Base, Network Object, Network Services, VPN Communities. C. Users, Administrators, Groups and VPN Communities D. Security Policies and the Rule Base, Network Objects, Network Services, Resources, Users, Administrators, Groups, VPN Communities and Severs and OPSEC Applications.

Answer: D

Question: 6

David is the MultiCorp Security Manager and approves the proposals submitted by the Security Administrator Peter. One day, David believes he has detected a vulnerability in the Security Policy. He submits a change proposal and tries to approve his own submission. The system does not allow him to perform this procedure (see the Figure) .A. There is no SmartProvisioning license installed B. Profile is not assigned to any Gateway C. Override profile setting on device level is set to Mandatroy D. Domain name settings are always fetched from firewall abject

Answer: C

Question: 7

To change the default port of the Management Portal, A. Edit the masters.conf file on the Portal server B. Modify the file cp_httpd_admin.conf C. Run sysconfig and change the management interface. D. Re_intialize SIC.

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam 156-915.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

4


Question: 8

Based on the following information, which of the statements below is TRUE? A DLP Rule Base has the following conditions. Data type=Large file(> 500KB) Source= My Organization Destination= Free Web Mails Protocol= Any Action= Ask User All other rules are set to Detect. UserCheck is enabled and installed on all client machines. A. A user sent an e-mail that was matched by the large file rule and by another rule with Action, Detect. As a result, the action taken by DLP is B. A user sends an e-mail with a small body and an attachment to. The attachment is a 600 KB, ZIP file containing 200 files each with a size of 10 KB (before compression). The user will be prompted by UserCheck. C. When a user Sends and e-mail with a small body and 5 attachments, each of 200 KB to, he will be prompted by UserCheck. D. When a user uploads a 600 KB file to his Yahoo account via Web Mail (via his browser), he will be prompted by USerCheck.

Answer: D

Question: 9

What is the advantage for deploying SSL VPN In a DMZ, versus a LAN? A. SSL VPN adds another layer of access security to internal resources, when is resides in a DMZ. B. SSL Network Extender is ineffective in a LAN deployment. C. Traffic is in clear text when forwarded to internal servers, but the back connection is encrypted for remote users. D. Traffic is authenticated without hiding behind Connectra’s IP address.

Answer: A

Question: 10

Which command can be used to verify SecureXL statistics? A. fwaccel top B. fwaccel stats C. fw ctl pastat D. coghaprob stat

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam 156-915.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

5


Thank You for Trying Our Demo

CCSE EXAM 156-915.71 Check Point Certified Security Expert R71 Update

http://www.testcertify.com/156-915.71.html

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam 156-915.71, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam 156-915.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

6

Free CHECKPOINT 156-915.71 Practice Test  

For more and updated 156-915.71 exam Practice Test visit http://www.testcertify.com. They provide guaranteed 156-915.71 Practice Test to pas...