Issuu on Google+

CCSA EXAM 156-215.71 Check Point Certified Security Administrator R71

http://www.testcertify.com/156-215.71.html

Total Questions:

09

For interactive and self-paced preparation of exam 156-215.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

1


Question: 1

The main drawback to tunneling-mode encryption is: A. The security of the packet size B. The decrease in the packet size C. The increase in the packet size D. The de-cryption of the packet size

Answer: C

Question: 2

The rule below show the Encrypt rule in a Traditional Mode Rule Base. What is likely to be Simplified Mode equivalent if the connections originates at X and its destination is Y, within any Site-to-Site Community (i.e. All_GW_to_GW).

For interactive and self-paced preparation of exam 156-215.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

2


A. Rule C B. Rule E C. Rule A D. Rule B E. Rule D

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam 156-215.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

3


Question: 3

As a Security Administrator, you are required to create users for authentication. When you create a user for user authentication, the data is stored in the __________. A. SmartUpdate repository B. User Database C. Rules Database D. Objects Database

Answer: B

Question: 4

You are running a R71 Security Gateway on SecurePlatform, in case of a hardware failure. You have a server with the exact same hardware and firewall version installed. What backup method could be used to quickly put the secondary firewall into production?

A. Upgrade_export B. Manual backup C. snapshot D. Backup

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam 156-215.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

4


Question: 5

The smartUpdate command line “cprinstall get� will:

A. Install Check Point products on remote Check Point gateways B. Verify if a specific product can be installed on the remote Check Point gateway C. Obtain details of the products and the Operation System installed on the specified Check Point gateway, and to update the database D. Verify that the Operating System and currently installed products are appropriate for the package.

Answer: C

Question: 6

Which of the following is true of Symmetric Encryption? A. Both Communicating parties using Symmetric Encryption use different keys for encryption and decryption B. The material used to build these keys must be exchanged in a secure manner C. Both communicating parties using Symmetric Encryption use the same key for encryption and decryption D. The material used to build these keys does not have to be exchanged in a secure manner E. Information can be securely exchanged only if the key belongs exclusively to the communicating parties

Answer: BCE

For interactive and self-paced preparation of exam 156-215.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

5


Question: 7

How can you configure and application to automatically launch on the Security Management Server when traffic is dropped Security Policy? A. Pop-up alert script B. User-defined alert script C. Custom scripts cannot be executed through alert scripts D. SNMP trap alert script

Answer: B

Question: 8

Which port must be allowed to pass through enforcement points in order to allow packet logging to operate correctly? A. 514 B. 256 C. 257 D. 258

Answer: A

Question: 9

If you were NOT using IKE aggressive mode for your IPSec tunnel, how many packets would you see for normal phase exchange? A. 6 B. 2 C. 3 D. 9

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam 156-215.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

6


Thank You for Trying Our Demo

CCSA EXAM 156-215.71 Check Point Certified Security Administrator R71

http://www.testcertify.com/156-215.71.html

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam 156-215.71, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam 156-215.71, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

7


Free CHECKPOINT 156-215.71 Practice Test