Page 1

Test 4 Exam Exam

:

Business Objects QAWI301

Title

:

Business Objects Certified Professional Business Objects Web Intelligence XI 3

Version :

Demo

Test4Exam- Leading the way in studying IT certificaiton


Test 4 Exam 1. You open a Web Intelligence document (WID) with data and want to use data tracking. The Data Tracking button is however grayed out. Which action should you take to enable formatting of the tracked data? A. Contact the system administrator. B. Edit the document in tracking mode. C. Open the document in tracking mode. D. Enable data tracking in the Document Properties. Answer: A

2. You are using calculation contexts within an If() function. Which two are valid contexts for use in an If() function? (Choose two.) A. In Cell B. In Row C. In Block D. In Report Answer: CD

3. Which DaysBetween() function syntax should you use to calculate the number of years since your birth, assuming the date object is Birth_date? A. =DaysBetween([Birth_date] ; CurrentDate ) / 365.25 B. =DaysBetween([Birth_date] , CurrentDate() ) / 365.25 C. =DaysBetween([Birth_date] ; CurrentDate() ) / 365.25 D. =DaysBetween(CurrentDate() ; [Birth_date] ) / 365.25 Answer: C

4. Which two statements are true of grouping sets when using smart measures? (Choose two.) A. It is a set of dimensions that generates a result for a measure. B. It is a set of measures that generates a result for a dimension. C. The generated SQL includes grouping sets for all the aggregations of that dimension that are included in the report. D. The generated SQL includes grouping sets for all the aggregations of that measure that are included in Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam the report. Answer: AD

5. Where in Web Intelligence Rich Client interface can you see the data source for a document built on a local data source? A. Global Settings B. Report Settings C. Query Properties D. Document Properties Answer: C

6. You want to compare the sales revenue performance of the top 20% of your customers to the average of all of your customers. You decide to apply a rank on the table that shows customers and revenue and create a variable to show the average revenue for all customers. Which function should you use in the variable? A. NoFilter() B. NoRank() C. AverageAll() D. IgnoreFilter() Answer: A

7. Which two functions can you use to concatenate the strings "England" and "New" to create the string "New England"? (Choose two.) A. Left() B. LeftPad() C. LeftTrim() D. Concatenate() Answer: BD

8. Which two statements are true of the Web Intelligence default behavior when performing a UNION Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam combined query method? (Choose two.) A. It performs a UNION. B. It performs a UNION ALL. C. It returns all values less the duplicates. D. It returns all values including the duplicates. Answer: AC

9. Which statement describes the performance impact that data tracking has on report refresh times, assuming that the data changes but the number of rows retrieved and the data volume stays the same? A. It will refresh up to three times faster. B. It will refresh up to three times slower. C. It will refresh faster each time the report is refreshed. D. It will refresh slower each time the report is refreshed. Answer: B

10. You are working with a set of store revenues. All stores have positive revenue values. Which formula should you use to display the variance value of the Revenue measure in your document when data tracking is active? A. =[Revenue]/RefValue([Revenue]) B. =[Revenue]/PreValue([Revenue]) C. =[Revenue]/HistValue([Revenue]) D. =[Revenue]/BaseValue([Revenue]) Answer: A

11. Which three methods can you use to combine queries using the Web Intelligence Rich Client? (Choose three.) A. UNION B. MINUS C. UNION ALL D. INTERSECT Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam Answer: ABD

12. Which keyword is defined as flexible for input contexts? A. In B. All C. ForAll D. ForEach Answer: D

13. You want to force the calculation context for a variable in a large report with many dimensions. Which operator allows you to add a dimension to the default context? A. In B. All C. ForAll D. ForEach Answer: D

14. Which two are running aggregate functions in Web Intelligence? (Choose two.) A. RunningMax() B. RunningSum() C. RunningTotal() D. RunningMean() Answer: AB

15. A variable in your report contains the statement:

=If[State] = "California" Then [Sales revenue] * 1.05 Else If[State] = "Colorado" Then [Sales revenue] * 1.1 Else If[State] InList ("DC";"Texas ") Then [Sales revenue] * 1.15 Else If[State] = "Massachusetts" Then [Sales revenue] * 1.18 Else [Sales revenue]

Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam Sales revenue for Florida is $1,879,159. Which rate is applied to the Florida revenue by the formula? A. 1.00 B. 1.05 C. 1.10 D. 1.15 E. 1.18 Answer: A

16. How do you duplicate a query? A. Choose Duplicate Query in the Tools Menu B. Select Duplicate Query in Properties in the Query Panel C. Right-click Query in the Report Manager and select Duplicate Query D. Right-click the Query Tab in the Query Panel and select Duplicate Query Answer: D

17. Which function would you use to extract the word "pants" from the product name "casual pants" of the Product Name field? A. Right(5; [Product Name]) B. Right([Product Name]; 5) C. Right((Product Name), 5) D. Right(5, [Product Name]) Answer: B

18. Which two operators can you use with output context in the Web Intelligence Rich Client? (Choose two.) A. In B. Out C. ForAll D. Output Answer: AC

Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam 19. Which two statements are true about using the Where operator with an output context? (Choose two.) A. It must contain Boolean operators. B. It restricts the data used to calculate the measure expression. C. It modifies the WHERE clause of the SQL generated to calculate the measure expression. D. It is not necessary to place parentheses around the values listed after the Where operator. Answer: AB

20. Which two are calculation context types? A. Input B. Output C. Logical D. Conditional Answer: AB

Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com

QAWI301  

Test 4 Exam Exam : BusinessObjects QAWI301 Version: Demo Test4Exam- Leading the way in studying IT certificaiton

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you