Page 1

Test 4 Exam Exam

:

CompTIA PD1-001

Title

:

CompTIA PDI+ Beta Exam

Version :

Demo

Test4Exam- Leading the way in studying IT certificaiton


Test 4 Exam 1. Which of the following functions is associated with the developer unit? A.Supplies toner to the photoconductor B.Charges the surface of the photoconductor C.Writes the latent image on the photoconductor D.Cleans the photoconductor Answer: A

2. An encoder sensor typically detects: A.paper position. B.shaft rotation. C.magnetic flux. D.laser beam strength. Answer: B

3. The customer has a dedicated ink jet fax machine that is used to send and receive faxes only from the corporate office. The user complains of streaks on the received faxes while the internal self-prints are fine. Which of the following should a technician recommend? A.Clean the scanner glass on the distant machine. B.Clean the scanner glass on the local machine. C.Clean the printer head on the local machine. D.Call the telephone company to increase the line signal level. Answer: A

4. Which of the following stages in the laser print process attracts toner to the latent image on the photoconductor? A.Writing B.Fusing C.Development D.Transfer Answer: C Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam 5. Which of the following would be the BEST process for the technician to follow when beginning to diagnose a unit at a customers site? A.Check the printers error log, and then inform the primary user what the issue is. B.Go directly to the printer and investigate any issues that are found. C.Investigate the printers status, then ask the primary user to write down what they think is wrong. D.Gather information from the primary user, and then evaluate the printers condition. Answer: D

6. Which of the following utilities could be used to determine a subnet mask? A.PING B.NSLOOKUP C.TRACERT D.IPCONFIG Answer: D

7. How many CCDs are located in a single pass duplex ADF? A.One B.2 C.3 D.4 Answer: B

8. When is it advisable to dump the waste toner from a technicians service vacuum? A.When it is full. B.It is not recommended. C.Before performing preventative maintenance. D.After each call. Answer: B

Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam 9. A customer has installed a new computer on their network. They can print to the printer but the option for duplex printing is not available. All other computers have the option. Which of the following is the cause of the problem? A.The new computer is printing to the wrong IP address. B.The new computer is using the wrong protocol. C.The driver port is not setup correctly. D.The option has not been selected on the driver. Answer: D

10. A polygon mirror is part of which of the following assemblies? A.Laser unit B.Developer unit C.Charge assembly D.Fuser assembly Answer: A

11. In which of the following sections of an MFP would a technician find a Xenon Lamp? A.The paper feed section B.The fuser section C.The scanner section D.The transfer section Answer: C

12. During the photoconductor preparation step, residual charge can be removed by which of the following? (Select TWO). A.Pressure B.Oil C.Light D.Gravity E.Electrical Charge Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam Answer: CE

13. Which of the following components is part of the ink dispersion system? A.Print Heads B.Cleaning heads C.Pickup Roller D.Charge Assembly Answer: A

14. The proper safety guidelines for handling any device specific consumables can be found in which of the following documentation? A.Material Safety Data Sheets B.Installation Guides C.Consumer Reports D.Devices Parts Catalog Answer: A

15. A customer is concerned about excessive media jamming in their device. Which of the following is the FIRST thing a technician should check? A.Media feed rollers B.Cassette drawers C.Fusing section D.Device log data Answer: D

16. The polygon mirror is located in which of the following components? A.Developer unit B.Scanner unit C.Fuser unit D.Laser unit Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam Answer: D

17. Which of the following is the purpose of a torque limiter in a roller? A.To reduce wear and tear on rollers. B.To provide resistance but still allow some slippage. C.To limit the amount of movement by media. D.To make it easier to replace rollers. Answer: B

18. Using the CMYK color model, the color purple is produced by combining cyan and which other color? A.Green B.Magenta C.Yellow D.Black Answer: B

19. Which of the following is a reason black toner is used in color printers? A.It decreases the print speed in color laser printers. B.It prevents moir patterns when printing color photographs. C.It reduces the cost per page when printing gray scale documents. D.It makes the color toner resistant to smudging when wet. Answer: C

20. A technician is troubleshooting a network connectivity issue on a MFD and would like to eliminate the possibility of another device on the network having the same IP address. The technician should: A.disconnect the MFD and ping the IP address. B.disconnect the MFD and ping the subnet mask. C.disconnect the MFD and ping the loopback address. D.run the ipconfig command from the command prompt. Answer: A Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Cheaptestinside Products in all for you ro choose

Test 4 Exam AccessData

now cheaptestinside of all exam is only $59 ,if u buy two exam ,we can offer one exam free to u .buy more exam ,you can save more money . if u have any quetions ,you can contact my email:sales@cheaptestinside.com

only $28.8 exam list 

000-298



000-324



000-342



3M0-600



000-859



000-875



3M0-300



3M0-701



000-870



000-857



000-855



000-853



000-816



000-815



000-793



000-779



000-645



000-640



000-639



000-638



640-811

Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com




000-883



640-821



9A0-060



9A0-046



000-990



9A0-029



000-854



MB5-554



9A0-062



000-J02



70-210



000-J03



000-444



000-868



642-891



000-416



642-821



9A0-061



MB3-465



000-891



70-448



70-291



HP2-T14



vcp-310



sy0-201



hp0-j36

Test 4 Exam

Test4Exam help you Test any it exam! 

hp0-y22

http://www.Test4Exam.com




220-601



220-602



000-200



1z0-147



e20-522



hp0-s20



000-136



000-100



350-001



220-701

Test 4 Exam

ACI ACSM Adobe Alcatel Lucent Altiris American College APC Apple Ariba Avaya BEA CheckPoint Cisco Citrix CIW COGNOS CompTIA Computer Associates CTP CWNP Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Dell

Test 4 Exam EC-COUNCIL EMC Enterasys Networks Ericsson Exam Express EXIN,Inc Extreme Networks F5 Networks FileMaker Fujitsu Genesys Guidance Software H3C HDI Hitachi HP Huawei Hyperion Solutions IBM ICDL Isaca ISEB ISILON Juniper Networks Lotus Lpi McDATA Microsoft Mile2-Security MYSQL Network Appliance Network General Nokia Nortel Novell, Inc Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


OMG

Test 4 Exam Oracle Patchlink PMI Polycom PostgreSQL CE Red Hat Riverbed Riverstone RSA SAIR SAS Institute SCO Caldera SCP See Beyond SUN Sybase, Inc Symantec The Open Group Tibco Software Inc Trend TruSecure Unisys VMWare XML Master Zend Technologies 3COM

Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com

PD1-001  

Exam : CompTIAPD1-001 Title : CompTIAPDI+BetaExam Version: Demo Test4Exam- Leading the way in studying IT certificaiton