Page 1

Test 4 Exam Exam

:

Microsoft EXAM MB7-849

Title

:

NAV 2009 Manufacturing

Version :

V3.04

Test4Exam- Leading the way in studying IT certificaiton


Test 4 Exam Question: 1

When a purchase order exists for subcontracted services related to a production order, how can you determine the related production order from the purchase order? A. Use the option to view the Reservation Entries from the purchase order. B. Add the Prod. Order No., Prod. Order Line No., Operation No., and Work Center No. fields to the purchase order lines. C. Use the option to view production orders from the purchase order. D. View the Prod. Order No. field on the Manufacturing FastTab of the Purchase Order. Answer: B

Question: 2 Microsoft Dynamics NAV 2009 supports phantom BOMs. What selection do you make in the Type field to enter a phantom BOM on a production BOM line?

A. Item B. Phantom BOM C. Production BOM D. Component Answer: C

Question: 3 When the Finished check box is selected on a line in the Output Journal, what functions are performed upon posting? Choose the 2 that apply. A. Any expected quantities to consume are posted. B. The production order status is changed to Finished. C. The routing line status is changed to Finished. D. The operation is removed from the Allocated Quantity field in the Work Center Load or Machine Center Load. Answer: C,D,

Question: 4

When a production order is released, certain conditions must be met for all of the components to be automatically consumed from inventory. What conditions must be met? Choose the 3 that apply. A. Forward has been selected as the flushing method on all components. B. The inventory is on hand. Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam C. There are no routing link codes assigned. D. Forward has been selected as the flushing method on the finished good. Answer: A,B,C,

Question: 5 You are the consultant on a Microsoft Dynamics NAV 2009 implementation. Your client is setting up Item Cards. In the Flushing Method field, the available options are Manual, Forward, and Backward. Your client asks you to explain how material is consumed when forward flushing is selected and routing link codes are not used. What explanation do you provide to your client? A. The Consumption Journal is used to specify how much material is consumed for a production order. B. The actual quantity of material is automatically consumed at the finish of a production order. C. The expected quantity of material is automatically consumed at the release of a production order. D. The expected quantity of material is automatically consumed when the Output Journal is posted. Answer: C

Question: 6 You are a technical support specialist for Microsoft Dynamics NAV 2009. You receive a call from a client requesting assistance with production BOMs. Your client has an existing BOM for a finished good. For a set period of time, your client wants to include an additional component when producing the finished good. What advice do you give your client to handle the additional component for the finished good?

A. Create a second production BOM that includes the component, and then enter the Starting Date and Ending Date in the header. B. Create a production BOM version that includes the component, and then enter the Starting Date and Ending Date in the header. C. Add the component to the lines of the existing BOM, and then select the Verify Component check box to allow the user to determine whether the component is included when the Refresh function is executed. D. Add the component to the lines of the existing BOM, and then specify the Starting and Ending Date on the line. Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam Answer: D

Question: 7

Microsoft Dynamics NAV 2009 handles both productive and non-productive throughput time. What types of non-productive time are supported? Choose the 3 that apply. A. Wait time B. Setup time C. Move time D. Queue time Answer: A,C,D,

Question: 8

When calculating regenerative plans, supply and demand is not considered before the starting date of the planning period. Therefore, the planning system does not suggest any changes to supply orders in the frozen zone and order tracking lines are not created or maintained for the period -- with some exceptions. Within the frozen zone, what exceptions are considered by the planning system? Choose the 3 that apply. A. If dimensions are required on the backdated order(s). B. If the projected available inventory, including the sum of supply and demand in the frozen zone, is below zero. C. If serial and lot numbers are required on the backdated order(s). D. If the supply-demand set is linked by an order-to-order policy. Answer: B,C,D,

Question: 9

When the Location Mandatory check box is selected in Inventory Setup, what other setup is necessary for planning to be accurate? A. A stockkeeping unit must be set up for each location where an item is planned. B. The planning worksheet must be set up for processing on a location basis. C. Item Cards must have the Location Code field populated. Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com


Test 4 Exam D. The Planning check box must be selected for the appropriate posting groups in Inventory Posting Setup. Answer: A

Question: 10

What two methods are used to change the status of production orders? Choose the 2 that apply. A. For an individual production order, select the status in the Status field of the production order. B. For an individual production order, use the Change Status batch job from the production order. C. For multiple production orders, use the Change Production Order Status batch job. D. For multiple production orders, use the Change Status batch job from the Planning Worksheet. Answer: B, C

Test4Exam help you Test any it exam!

http://www.Test4Exam.com

mb7-849  

Exam : Microsoft EXAM MB7-849 Title : NAV 2009 Manufacturing Version : V3.04 Test4Exam- Leading the way in studying IT certificaiton