Terwamaraton käsiohjelma/booklet 2020

Page 1


KORONA / COVID-19 OHJEISTUS TAPAHTUMAAN OSALLISTUVILLE Haluamme varmistaa, että jokainen osallistuja voi vierailla tapahtumassamme turvallisin mielin ja siihen tarvitsemme kaikkien teidän apuanne. Siksi toivomme, että jokainen paikalle saapuva osallistuja noudattaa seuraavaa ohjeistusta: 1. Mikäli olet vieraillut tapahtumaa edeltävän 14 päivän aikana maassa, joista saapuvia karanteenisuositus koskettaa, siirräthän osallistumisesi ensi vuoteen, vaikka sinulla ei olisi oireita.

2. Mikäli sinulla tai läheiselläsi on flunssan oireita, siirräthän osallistumisesi ensi vuoteen. 3. Kohtien 1 ja 2 tapauksissa tarjoamme mahdollisuuden siirtää osallistumisen ensi vuoteen ilman lisämaksua. Mahdollinen siirtopyyntö tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen maraton@onmky.fi la 26.9. klo 10 mennessä. 4. Kunnioita toimitsijoita sekä oman seurueesi ulkopuolisia osallistujia 1–2 metrin turvavälillä. Säilytäthän turvavälin kaikissa tilanteissa – myös juoksureitillä.

5. Yski ja niistä hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja heitä se käytön jälkeen heti roskakoriin.

6. Noudata tapahtumakansliassa ja tapahtumassa vieraillessasi erinomaista käsihygieniaa. Alueella on useita käsidesipisteitä.

7. THL:n suositus on, että kasvomaskia käytetään joukkoliikenteessä, jossa lähikontakteja ei voida välttää. Suosittelemme lämpimästi käyttämään maskia myös tapahtumakansliassa vieraillessasi, mikäli 1–2 metrin turvavälin säilyttäminen ei ole mahdollista.

8. Jaamme osallistujamateriaalin yhteydessä kertakäyttöisen maskin, jota pyydämme sinua käyttämään lähdössä. Näin pyrimme turvaamaan sinun ja muiden tapahtumaamme osallistujien terveyden. Voit poistaa maskin kasvoiltasi lähtöruuhkan jälkeen, kun riittävä turvaväli on saavutettu. Toivomme, että heität käytetyn maskin pois huoltopisteellämme, jossa toimitsijamme keräävät poisheitetyt maskit roskakoreihin. 9. Seuraa tarkasti kuulutuksia tapahtuma-alueella. Lähdöt tapahtuvat kuuluttajien ohjeistusten mukaisesti.

10.Jaamme myös maaliintulon jälkeen kertakäyttöisen maskin, jota pyydämme sinua käyttämään kävellessäsi maalilinjaston läpi. Näin turvaamme osallistujien sekä toimitsijoidemme ja ensiapuhenkilökuntamme terveyden.

11.Kannustajat pääsevät tervehtimään juoksijoita vasta maalilinjaston jälkeen. Pyydämme, että kannustajat eivät pyri juoksijoille varatulle alueelle, jotta voimme välttää alueen ruuhkautumisen.

12.Tulokset julkaistaan tänä vuonna vain sähköisesti osoitteissa: www.resultservice.fi/2020/oulu ja www.terwamaraton.fi/tulokset/results 2


SISÄLLYSLUETTELO Oulun NMKY:n tervehdys ..................................................................... 5 Kisapäivän aikataulu ............................................................................ 7 Reittikartta .......................................................................................... 8 Ohjeet osallistujille .............................................................................. 9 Aluesuunnitelma, kisakeskus ........................................................... 10 Tilasuunnitelma, kisakeskus ............................................................. 12 Maratonin kunniataulu 1989 -­‐ 2019 .................................................... 15 Puolimaratonin kunniataulu 1989 -­‐ 2019 ............................................ 17 Kympin kunniataulu 1989 -­‐ 2019 ......................................................... 19 Kärkijuoksijoiden ennakoitu etenemisaikataulu ................................. 21 Kisaorganisaatio ................................................................................... 22 Kannen sarjakuvahahmo kirmaa Terwamaratonilla Antell Oy:n luvalla.


Revonkuja 2, 90530 Oulu, puh. (08) 349 200 Ma - La 7-21, Su 10-21 timo.rehu@k-supermarket.fi


30. ja 1. MARATON KORONAN VARJOSSA

Koronapandemia on vaikuttanut useimpien elämään Suomessakin pian puolisen vuotta. Myös Oulun NMKY:n vuodesta 1989 järjestämä maratontapahtuma -­‐ alunperin Oulu Maraton, nykyisin Oulun Terwahölkkä ja –maraton-­‐ jouduttiin siirtämään perinteisestä aikataulustaan vielä maratonruuhkaisempaan syksyyn. Tätä kirjoittaessamme järjestelyjä viilataan valtionvallan massatapahtumille antamien ohjeiden mukaiseksi ja jännäämme joudutaanko koko tapahtuma tältä vuodelta perumaan. Toivottavasti ei, sillä se aiheuttaisi jatkon kannalta haastavan katkoksen 32 vuoden perinteessä. Samalla jäisi kaikilla juoksematta pitkän harjoittelun tavoitteena oleva koetus, kenellä täyspitkä maraton, kenellä lyhyempi matka. Samoin jäisi toteutumatta allekirjoittaneiden kolmaskymmenes ja ensimmäinen maraton. Itse olen tosin juossut vain yhden maratonin, jotta tiedän mistä on kysymys -­‐muissa olen ollut mukana toimitsijana eri tehtävissä.

Aloittaessani 30 vuotta sitten Oulun NMKY:n pääsihteerinä, Oulu Maraton oli järjestetty kahdesti osanottajamäärien ollessa noin 300. Muutama vuosi sitten ennen polkujuoksubuumia tapahtumaamme osallistui kolmisen tuhatta juoksijaa minimaratoonarit mukaan lukien. Viime vuosina olemme järjestäneet myös omat sarjat ja matkat kaikkiin lasten ja nuorten ikäluokkiin sekä tarjonneet aiempaa lyhyempiä matkoja vähemmän juoksua harrastaneille. Tavoitteenamme on NMKY:n toimintaperiaatteen mukaisesti kehittää yksilöitä tasapainoisesti niin henkisesti, hengellisesti kuin fyysisesti, mitä kuvaa NMKY:n logo, tasasivuinen kolmio. Hengen ravintoa tapahtumassamme tarjoavat Oulujoen kaunis suisto ja reitin varrella esiintyvät taiteilijat. Pian eläkkeelle siirtyvänä toiminnanjohtajana iloitsen erityisesti siitä, että suurin osa toimitsijoista löytyy edelleen yhdistyksemme eri toimintaryhmistä: yleisurheilijoista, suunnistajista, koripalloilijoista, kuorolaisista, laskettelijoista, partiolaisista ja sporttiklubeista. Toinen ilonaiheeni on, että seuraajanani jatkaa myös vahvan liikuntataustan omaava Henna Ervasti. Kari Mettovaara ex-­‐toiminnanjohtaja Oulun NMKY Ry 5

…. jatkuu sivulla 7Kisapäivän la 26.9.2020 aikataulu 9:00… Kisakanslia aukeaa

~10:30-­‐10:45… Alkujumppa | 42.2km, 10km, 4km (Kuusisaari)

11:00… 42.2km startti (Kuusisaari) 11:10… 4km startti (Kuusisaari) 11:30… 10km startti (Raatintie/Kuusisaari)

~12:00… 4km palkintojenjako: P9|T9,P11|T11,P13|T13,P15|T15,M|N-­‐kuntosarja ~12:30-­‐12:45… Alkujumppa | 21.1 km (Kuusisaari) 13:00… 21.1km startti ~13:15… 10km palkintojenjako: M/N, M19/N19, M17/N17 13:55… Pääsy maratonin 2. kierrokselle päättyy ~15:00… Maratonin palkintojenjako: M/N, M40-­‐M65, N40-­‐N45 ~15:45… Maratonin palkintojenjako: N50-­‐N65 ~16:00… Puolimaraton palkintojenjako: M/N, M/N22, M40-­‐M70, N40-­‐N50 ~16:30… Puolimaraton palkintojenjako: N55-­‐N70

17:00…Maali/tulospalvelu|varustesäilytys|kisakanslia sulkeutuvat

-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐-­‐ jatkoa sivulta 5…

Elokuun alussa alkaneen Oulun NMKY:n toiminnanjohtajan työni ansiosta saan ilokseni olla ensimmäistä kertaa mukana pitkän perinteen omaavassa oululaisessa juoksutapahtumassa. En ole ilmoittautunut lähtöviivalle, vaan ainakin tänä vuonna vielä ihan taustajoukoissa. Liikunta ja liikunnalliset tapahtumat antavat kaikille mukanaolijoille elämyksiä ja kokemuksia. Terwahölkkä-­‐ ja maraton ovat osallistujille harrastuksen kohokohta, pitkän ja hikisen, mutta myös nautinnollisen uurastuksen testin paikka ja palkinto. Toimitsijoille ja talkooväelle suuren liikuntatapahtuman järjestäminen on yhteinen, koordinoitu ja pitkään suunniteltu ponnistus, joka palkitsee tekijänsä joka vuosi uudestaan ja antaa iloa onnistumisen hetkissä. Oululaiselle yleisölle tämä tapahtuma on tuttu kesän tulon merkki, joka tänä vuonna poikkeustilanteesta johtuen elävöittää katukuvaa vasta kuulaan syksyn koittaessa. Jaetaan yhdessä liikunnan iloa! Henna Ervasti toiminnanjohtaja Oulun NMKY Ry 732. TERWAHÖLKKÄ JA –MARATON, OHJEITA OSALLISTUJILLE KORONA-­‐OHJEISTUS LÖYTYY TÄMÄN KÄSIOHJELMAN SIVULTA KAKSI!

A. Kisakanslia (kts sivu 12: tilasuunnitelma)

Kisakanslia sijaitsee Raatin Stadionin liikuntasalissa, avoinna perjantaina klo 12 -­‐ 20 sekä lauantaina klo 9 -­‐ 17. Kisakansliassa varmistat osallistumisesi ja samalla vastaanotat osallistumismateriaalin, joka sisältää: kilpailunumeron & hakaneulat, käsiohjelman ja osallistujalahjan.

B. Kilpailunumerot (taustavärit: 42.2km keltainen, 21.1km valkoinen, 10km vihreä, 4km oranssi) Numero kiinnitetään kilpailupaidan rintaan ja pidetään näkyvillä suorituksen aikana. Numeroa ei saa peittää, eikä taittaa. Kirjoita yhteystietosi sekä mahdolliset allergiat/lääkitykset numeron taakse, tiedot auttavat mahdollisissa ensiaputapauksissa.

C. RFID-­‐tunnistetarra Ajanoton RFID-­‐tunniste/chip on kiinnitetty valmiiksi kilpailunumeroon -­‐ älä irrota sitä!

D. Pysäköinti ja liikenne Raatinsaareen pääsee autolla vain Merikosken siltoja pitkin. Kaikki kaupungin merkittävimmät linja-­‐ autolinjat kulkevat siltoja pitkin. Pysäkit molempiin suuntiin ovat aivan stadionin aurinkokatsomon muurien takana. Kevyen liikenteen käyttäjät pääsevät Raattiin etelästä joko Pikisaaren, Linnansaaren tai Merikosken siltojen kautta sekä pohjoisesta joko Alakanavan tai Merikosken siltojen kautta.

Parkkipaikkoja on kisakeskuksessa rajallinen määrä. Liikenteenohjaajat ohjaavat teidät pysäköintialueelle, jossa on vapaita paikkoja. Tapahtumapäivän ruuhkien välttämiseksi paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin. Suosittelemme tulemaan paikalle kimppakyydeillä, jalkaisin, polkupyörällä tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Noin kilometrin etäisyydellä kisakeskuksesta sijaitsee Oulun keskusta-­‐alue, josta löytyy runsaasti maksullisia pysäköintipaikkoja (esim Kivisydän).

E. Pukuhuoneet ja varustesäilytys Pukuhuoneet sijaitsevat Raatin Liikuntakeskuksessa. Henkilökohtaiset varusteet voi jättää säilytykseen Raatin Stadionilla sijaitsevaan (kts sivu 10) valvottuun varustesäilytyspisteeseen.

F. WC:t Tapahtumakeskuksen sisätilojen ensimmäisestä kerroksesta (kts sivu 12) sekä toisesta kerroksesta katsomoiden alaisesta tilasta (seuraa opasteita) löytyy wc-­‐tiloja. Lähtöpaikkojen läheisyydestä Kuusisaaresta ja stadionilla maalialueelta löytyy kemiallisia wc-­‐tiloja sekä pisuaareja. Lisäksi jokaiselta reitin huoltopisteeltä löytyy yksi kemiallinen-­‐wc hetimiten huoltopöytien jälkeen.

G. Kokoontuminen, alkujumppa ja lähtöpaikalle siirtyminen Alkujumppaan osallistujia pyydetään kokoontumaan noin puoli tuntia ennen startteja lähtöalueelle Kuusisaareen (kts sivu 10), jossa järjestetään ohjatut alkujumpat seuraavasti: klo 10.30 -­‐ 10.45: Terwamaraton | -­‐kymppi | -­‐pyrähdys klo 12.30 -­‐ 12.45: Terwapuolikas Siirtyminen lähtöpaikoille alkaa välittömästi alkujumppien/-­‐verryttelyjen jälkeen.

H. Lähtö ja maali (kts aluesuunnitelma s. 10) 42.2, 21.1 ja 4 km matkojen lähtöpaikat sijaitsevat Kuusisaaressa ja 10km-­‐matkan välittömästi sen tuntumassa Raatinsaaren puoella. Maratonin ja puolimaratonin lähdöissä juoksijoita suositellaan sijoittumaan omien tavoiteaikojen mukaisiin lähtökarsinoihin, joiden välille viritetyt muovinauhat poistetaan noin kaksi minuuttia ennen lähtölaukausta. Maali sijaitsee Raatin Stadionilla.

(jatkuu sivulla 11…)

9I. Lähtöajat: klo 11:00 Terwamaraton | 42.2 km (Kuusisaaresta) klo 11:10 Terwapyrähdys | 4 km (Kuusisaaresta) klo 11:30 Terwakymppi | 10 km (Raatinsaaren ”Kissakoskenpuistosta”) klo 13:00 Terwapuolikas | 21.1 km (Kuusisaaresta)

J. Reitti (kts reittikartta s. 8) Terwapyrähdys, Terwakymppi ja Terwapuolikas juostaan yhtenä lenkkinä. Terwamaraton juostaan kahtena 21,1 km:n lenkkeinä. Reitin merkinnässä on käytetty kalkkiviivaa, nuoliopasteita, merkkinauhaa, aitaelementtejä, kartiorajaajia ja kilometrikylttejä. Liikenteellisesti vaarallisissa paikoissa on erillinen henkilöohjaus.

K. Kilometrimerkinnät Terwapyrähdyksessä oranssitaustaiset (yhteiset kympin 7-­‐9 km kanssa), kympillä vihreätaustaiset, puolimaratonilla valkotaustaiset ja maratonilla keltataustaiset km-­‐merkinnät. Maratonin toisen kierroksen kilometrimerkinnät 21.1 kilometrin kohdasta lähtien kilometrin välein 22.1km, 23.1km, jne samassa pisteessä kuin puolimaratonin kilometrit, kts oheinen kuva.

L. Jänispalvelu Jänispalvelu auttaa juoksijoita säilyttämään tavoiteajan mukaisen tasaisen vauhdin koko juoksun ajan. Juoksussa toimivat jänikset löytyvät lähtökarsinoiden tavoiteaikatolppien luota. Jäniksillä yllä keltaiset jänispalvelu-­‐liivit. Jänikset juoksevat tavoiteaikoihin seuraavasti: Maraton: 3h15m, 3h30m, 3h45m, 4h, 4h15m, 4h30m, 5h. Puolimaraton: 1h30m, 1h45m, 2h, 2h15m, 2h30m.

M. Huoltopisteet Numeroidut huoltopisteet on merkattu reittikarttaan (s. 8) ja ne sijaitsevat 3-­‐4 km:n välein juoksusuuntaan oikealla puolen juoksuväylää seuraavasti: 1. Nallikari, 2. Tuira/Uittokoti, 3. Laanilan koulu, 3. Poikkimaantie, 5. Koivuranta, 6. Raatinsaari ja 7. Maali/Raatin Stadion. Reitin varren huoltopisteillä seuraavat tarjoilut sekä palvelut: • omat juomat pöytä 20-­‐30 metriä ennen alla lueteltuja pöytäryhmiä • 1. pöytäryhmä: Squeezy Energy Drink (maku: orange/appelsiini) –urheilujuoma pahvimukeissa • 2. pöytäryhmä: banaani • 3. pöytäryhmä: vesi muovimukeissa • kemiallinen-­‐wc hetimiten huoltopöytien jälkeen Maalin jälkeisessä huollossa myös kahvitarjoilu.

N. Omat juomat (vain maraton) Huoltopisteille kuljetettavat omat juomapullot on toimitettava omalla kilpailunumerolla ja kierrosnumerolla (1/2 ja 2/2) merkittyinä Raatin Stadionin huoltoteltoilla sijaitseviin kuljetuslaatikoihin lauantaina klo 9:45 mennessä. Huoltopisteillä omat juomat sisältävä pöytä on sijoitettu ensimmäiseksi. HUOM! Juoksijoiden huoltaminen ja juomien antaminen muualla kuin virallisilla huoltopisteillä ei ole suositeltavaa. Huoltopisteen alueella oma huoltaja voi ojentaa kisakeskuksesta huoltopisteelle järjestäjien toimesta toimitetun juoman juoksijalle.

O. Keskeyttäminen ja keskeyttäneiden kuljetuspalvelu Mikäli joudut keskeyttämään, ilmoittaudu lähimmän huolto-­‐ tai ensiapupisteen toimitsijalle. Mikäli tarvitset autokyydin tapahtumakeskukseen, voit soittaa ja tilata veloituksettoman kuljetuksen rintanumerosta olevasta puhelinnumerosta. Kuljetus on mahdollista tilata myös huoltopisteiltä. Huomioithan, että samaan aikaan saattaa olla useita keskeyttäneitä, joten voit joutua odottamaan hetken. Käy ilmoittamassa kisakansliassa keskeyttämisestä, jotta tulospalvelulle menee tieto keskeytyksestä. Keskeyttämisilmoituksen voit tehdä myös autokyydin kuljettajalle. (jatkuu sivulla 13…)

11P. Ensiapu Ensiapupisteet kisakeskuksessa Raatin stadionilla sekä Laanilan koulun ja Koivurannan huoltopisteillä. Kaikilta huoltopisteiltä on yhteys ensiapuun ja keskeyttäneiden kuljetukseen.

Q. Tulokset Julkaistaan vain internetissä osoitteissa www.resultservice.fi (online-­‐tulokset) ja www.terwamaraton.fi. Tuloksissa bruttoaika (lähtölaukauksesta maaliviivan ylitykseen) on kilpailijan virallinen aika. Nettoaika kertoo osallistujalle hänen todellisen matkaan käytetyn aikansa (lähtöviivan ylityksestä maaliviivan ylitykseen). Palkitsemiset tehdään bruttoaikojen perusteella.

R. Diplomi/Kunniakirja Tapahtuman jälkeen kaikki tuloksen saaneet pystyvät tulostamaan 'Reaaliaikainen tuloseuranta -­‐ OnLine Results' -­‐sivulta henkilökohtaisen diplomin/kunniakirjan ja halutessaan myös jakamaan tuloksensa Facebookissa ja/tai Twitterissä.

S. Palkinnot Jokaisen matkan kolme nopeinta naista ja miestä palkitaan tuote-­‐ ja/tai lahjakorttipalkinnoilla. Yleisen sarjojen (M/N) viidelle nopeimmalle ja ikäsarjojen kolmelle nopeimmalle pokaalit. Osallistumismitali jaetaan kaikille maaliin tulleille. (5. maratonin maaliin juosseet voivat noutaa hopeisen ja 10. maratonin maaliin juosseet kullatun mitalin kisakansliasta). Palkintojenjaot järjestetään Raatin Stadionilla (kts sivu 10, säävaraus). Palkintojenjakoaikataulu löytyy sivulta 7.

Arvontapalkinnot on lunastettava kisakansliasta lauantaina klo 16 mennessä. Arvontapalkintojen voittajalista on nähtävillä kisakansliassa perjantaina klo 12 alkaen.

T. Peseytyminen Peseytymismahdollisuus Raatin liikuntakeskuksen tiloissa klo 11:30 -­‐ 18:00. Osallistujilla on mahdollisuus käyttää myös uimahallia. Huom! Raatin liikuntakeskuksen pukuhuone-­‐, peseytymis-­‐ ja uimahallitilat ovat varattu tapahtumapäivänä ainoastaan Terwahölkän ja -­‐maratonin osallistujille.

U. Vakuutus Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtuman puolesta. Suosittelemme osallistujille henkilökohtaista vakuutusta.

V. Valokuvaus Kaikki juoksijat pyritään kuvaamaan reitin varrella Avi-­‐Studion toimesta. Noin viikko tapahtuman jälkeen kukin osallistuja saa sp-­‐osoitteeseensa automaattisesti linkin henkilökohtaiseen kuva-­‐ galleriaansa. Ohjeet kuvien katsomista varten saat Avi Studion ohjesivulta: www.avistudio.fi. Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana otettuihin kuviin.

W. Muuta Maratonin toiselle kierrokselle pääsee klo 13:55 mennessä puolimatkan ohittaneet. Maali suljetaan viimeisen juoksijan saavuttua maaliin, kuitenkin viimeistään klo 17:00. Tapahtumassa ei ole ikärajaa. Huomioittehan lapsia ilmoittaessa tapahtuman suuruuden sekä eksymisriskin reitillä. Alaikäisten osallistuminen huoltajan vastuulla.

Huom! Muistithan lukea myös korona-ohjeistuksen sivulta 2!

131517


RAVINTOLA NALLIKARIN MAINOS

MSP-MAINOS

MAINOS 1/16 SIVU 90€

Iloisia juoksuelämyksiä jo vuodesta 1989


19


Tilaajana saat aina tuntuvia etuja! JUOKSIJA-KORTIN, jolla saat alennusta mm. sadoista juoksutapahtumista, kymmenistä urheiluliikkeistä sekä useista hierontayrityksistä ympäri maan. NETTIVALMENTAJAN, joka räätälöi omien tavoitteidesi mukaisen juoksuohjelman *. LEHTIARKISTON, josta voit lukea lehtemme digimuodossa usean vuoden takaa ja uusimman lehden aina ilmestymispäivästä alkaen.

* Nettivalmentaja käytössä vain Juoksija-lehden tilaajilla Juoksija-kortti, nettivalmentaja ja lehtiarkisto löytyvät osoitteesta www.juoksija-lehti.fi

v issa T ilat ta tä! il e m ny t

TILAA HETI!

www.juoksija-lehti.fi www.juoksija-lehti.fi, asiakaspalvelu@juoksija-lehti.fi, 09 434 2040


2121


Kisaorganisaatio/järjestelytoimikunta

Kilpailun johtaja ............................. Janne Helttunen | 040-­‐501 6619 Tapahtumapäällikkö ...................... Petri Huhtala | 040-­‐567 6586 Turvallisuuspäällikkö ..................... Antti Alaviitala | 040-­‐585 8129

Kisakanslia ...................................... Leila Väyrynen Tulospalvelu ................................... Asko Vääräniemi Huolto ............................................ Esko Tuohimaa Jänispalvelu .................................... Jyrki Perttunen Kannustusjoukot/esiintyjät ............ Taina Linna Liikenteenohjaus ............................ Antti Alaviitala Maali .............................................. Jaakko Keskikuru Materiaalihankinta ......................... Jukka Marttila Tiedotus ......................................... Janne Helttunen, Petri Huhtala Varustesäilytys ............................... Jukka Romppainen, Mervi Nikkanen

Kuuluttajat ..................................... Arto Aunola, Keijo Pulkkinen Lähettäjä ........................................ Pekka Rautakorpi

Reitinmittaus .................................. Ismo Pudas Reitin merkkaus ............................. Kari Klemettilä

Ensiapu kisakeskus (SPR) ............... p. 040-­‐5515243 Keskeyttäneiden kuljetus ............... p. 040-­‐4727924

– PRINTTITUOTTEESI TEKIJÄ –

22


Kiitämme kaikkia juoksijoita, Kiitämme kaikkia juoksijoita, toimitsijoita, tässä käsiohjelmassa toimitsijoita, tässä käsiohjelmassa mainostajia sekä mainostajia sekä yhteistyökumppaneitamme yhteistyökumppaneitamme

Kumppanuus- ja käsiohjelmailmoitustilatiedustelut: Kumppanuus- ja käsiohjelmailmoitustilatiedustelut: