Page 1

TERMWAY incalzire electrica prin pardoseala CINE SUNTEM? DEVI furnizează încălzirea eficientă a camerelor fie acasă, în baie sau în dormitor, fie la birou, atelier, sala de sport şi peste tot unde aveti nevoie de confort. Sistemele DEVI de încălzire pot fi instalate în interiorul construcţiilor noi sau în clădiri existente peste vechea pardoseală (de exemplu, la renovarea unei băi). Încălzirea prin pardoseală DEVI poate fi folosită ca sursă totală de încălzire sau, ca sursă adiţională de căldură pentru încălzirea pardoselilor. BENEFICIILE INCALZIRII IN PARDOSEALA Sa zicem ca incaperea noastra e incalzita cu calorifere, adica traditional. Temperatura din camera nu este aceeasi in tavan, in comparatie cu cea de la nivelul capului sau al picioarelor. Astfel, in tavan, putem avea, de exemplu 27°C, dar, la nivelul nostru de inaltime, sa avem numai 22 de grade. Ar fi pacat, fiindca in tavan, nu dormim, decat daca avem paturi supraetajate. Ce face DEVI? Devi vine si contrazice vorba din batrani „De la picioare te ia frigul... ” Economie Astfel, pierderile de căldură sunt reduse cu până la 20%, ceea ce va duce la o economie semnificativă a costurilor de utilizare. Costurile de instalare a sistemul DEVI sunt minime faţă de alte sisteme de încălzire iar operaţiunea de instalarea se realizează uşor şi rapid. De asemenea, daca in cazul incalzirii traditionale (cu centrala termica pe gaz, de pilda) e nevoie de incheierea unui contract de service, care poate fi costisitor si va poate crea o grija in plus, cu DEVI aceste probleme nu mai exista. Flexibilitate DEVI asigură o încălzire eficientă acasă, la birou, în facilităţi de producţie, săli de sport şi oriunde avem nevoie de confort. La fel de important este şi faptul că DEVI – încălzire în pardoseală – poate fi instalat în toate tipurile de pardoseală de la cele de beton şi de lemn şi până la cele renovate. Mai mult spaţiu… Sistemul DEVI de încălzire în pardoseală este invizibil, ceea ce vă oferă posibilităţi multiple de mobilare şi de design interior rezolvând astfel problema ridicată de sistemele tradiţionale de încălzire cu ajutorul radiatoarelor. Fără probleme… Încălzirea DEVI are o durată de viaţă foarte lungă. Practic cablurile şi plasele DEVI vor dura atat de mult cat si casa în care au fost instalate - şi asta fără întreţinere! De aceea, vă oferim o garanţie de 10 ani pentru cablurile şi plasele de încălzire DEVI.

DEVI poate fi instalat în toate tipurile de pardoseală, cum ar fi pardoselile de beton, pardoselile renovate ale băilor şi noile sau vechile pardoseli de lemn.

CONSTRUCTII NOI Când vă construiţi o casă nouă sau când o renovaţi pe cea veche, DEVI vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de confort şi economie. Cablurile încălzitoare Deviflex™ se montează în şapa de beton, la 3-8 cm sub orice tip de pardoseală - de la plăci ceramice până la mochetă. Dacă grosimea pardoselii este importantă, plasele Devimat™ sunt soluţia ideală, acestea având grosimea de 2,3 mm.

TERMWAY incalzire electrica prin pardoseala term_way@yahoo.com

incalzire electrica prin pardoseala  

incallzire prin pardoseala

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you