Page 1


SOX Jaarrekening

BI Processen Administratie

Forecast

Operations

Geinteresseerd

Finance KPIâ€&#x;s

Management

Luisterend

Aandachtig

Internationaal

Opmerkzaam

Corporate HRM

Control Shared Services

Hyperion

Strategic Modelling

TENTIVE

Belangstellend

Alert ICT

Business

Facility

Rapportage Consolidatie

Projecten

Budgetten IFRS

Analyse

SAP


Tentive Tentive is een ambitieuze projectondersteuning organisatie die zich richt op het inzetten van kennis en kunde voor de optimalisatie van uw (financiĂŤle) bedrijfsprocessen. Onze consultants opereren op het snijvlak van finance, control en ICT. Als intermediair opereren wij in het gebied tussen de professional en de klant. Wij hanteren een persoonlijke en directe aanpak in onze omgang met klanten en kandidaten. Voor onze klanten is het van cruciaal belang om op de juiste momenten toegang te hebben tot de juiste skills.


Specialisatie

Onze professionals specialiseren zich in o.a. : 

   

Opzetten en uitvoeren van financiële administratie en controle Vaststellen van KPI‟s en Performance Management Oplossingen Begeleiding en Management bij het opzetten van Shared Services Centra Opstellen van management rapportages, budgetten en forecasts Samenstellen van jaarrekeningen Complete projectadministraties Consolidaties Consulting op gebied van Performance Management

Tentive kan u helpen bij het vinden van interimen vast personeel


Slagvaardig

Tentive is slagvaardige organisatie. Onze persoonlijke aanpak maakt de communicatie gemakkelijk. De bedrijfsdoelen van onze klant hanteren wij als belangrijkste leidraad. Uw bedrijfsactiviteiten staan voorop en onze consultants kunnen daarin een directe bijdrage leveren. Door sterke, vakinhoudelijke professionals beschikbaar te stellen voor bedrijfskritische processen en ontwikkelingen helpen wij sinds 2006 een solide klantenkring optimaal te functioneren. De naam Tentive is afgeleid van het Engelse woord “attentive” en staat voor luisterend, geïnteresseerd, aandachtig, belangstellend, alert en opmerkzaam. Kwaliteiten die u van ons, en onze consultants, kunt verwachten.


Werken via Tentive Dat kan op verschillende manieren. Uiteraard is het mogelijk om in dienst te treden bij Tentive maar we merken dat steeds meer professionals er de voorkeur aan geven om als zelfstandig ondernemer zich op de arbeidsmarkt te begeven.

Wij stellen hoge eisen aan onze consultants. De continuĂŻteit van de bedrijfsvoering van de klanten is van het allerhoogste belang. Daarom vinden wij het belangrijk dat de „omgevingsfactorenâ€&#x; vanuit Tentive goed geregeld zijn. Zo kan de consultant zich volledig richten op de (vaak hoge) verwachtingen van de klant en optimaal presteren op zijn opdracht.


Netwerk Tentive beschikt over een groot en solide netwerk van klanten en professionals. Wij stellen onze marktpositie zeker door sterk aanwezig te zijn op de markt en de ontwikkelingen nauwlettend te volgen.

Tentive is een landelijk opererende dienstverlener met een onderscheidende aanpak. De Tentive consultant is hierdoor verzekerd van voldoende en bovendien interessante projecten.


Tentive BV Bavelselaan 1 4835 GP Breda The Netherlands +31(0)76—565 8080 info@tentive.nl www.tentive.nl


Tentive Bedrijfsbrochure  

Tentive Bedrijfsbrochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you