H19 TID katalog

Page 1

SALONGINTERIØR

101


2


nyhet

Prisma er en lekker disk som passer godt inn i alle miljøer

nyhet

Clair er en kundestol i moderne retrostil med maksimal sittekomfort

4 - 7 OM OSS leverandører, designservice 8 - 19 STOLER kundestoler, skai, tilbehør, fot 20 - 23 UNISEXSTOLER stoler med nakkestøtte, nedfellbar rygg, fotstøtte 24 - 29 BARBER barberstoler, barberstasjoner 30 - 51 VASKESONE massasjevaskestoler, vaskesofaer, modulvaskestoler, varmelamper, tilbehør, mix & match, backbar

52 - 71 STYLINGSTASJONER vegg, frittstående og modulbaserte stylingstasjoner, trillebord, arbeidsbord, avlastningsstoler, fotstøtter, fønholdere, hårstøvsuger, hairmaster, hårtørker 72 - 85 RESEPSJON disker, displayer, salgshyller, ventemøbler 86 - 89 IMAGE CONCEPT disker, stylingstasjoner, produkthyller, modulvasker

90 - 93 BEAUTY negl-, fot- og hud møbler, behandlingsbenker 94 - 95 ERGONOMI vaskestoler, arbeidsstoler, kundestoler 97 INFORMASJON leveringstider, pleie, rengjøring 98 LEIEFINANSIERING fordeler, eksempler, pakkeforslag

3


TENDENZ INTERIØRDESIGN. Lidenskap og skreddersøm Vi i Tendenz Interiørdesign brenner for å skape de beste salongene – både for kunde og frisør. Alle våre ansatte har spesialkompetanse innen salong- og e­­ksponeringsdesign, og bred erfaring etter mange år i bransjen. Vi holder oss til enhver tid oppdatert på trender og nyheter. Hos oss får du et totalkonsept Gjennom vår tjeneste Tendenz Designservice får du levert et totalkonsept spesielt tilpasset din salong. Vi tenker nøye gjennom alle aspekter ved din salong, og kommer med anbefalinger basert på vår lange erfaring. Designservice Tendenz Designservice inkluderer: • Fotorealistiske 3D-visualiseringer av din salong. • Teknisk plantegning. • Anbefalinger på materialvalg som for eksempel gulv. • Fargevalg og detaljer for å løfte interiøret.

4

Fargeutvalg Våre møbler kan skreddersys ut fra et bredt spekter av farger og materialer. Bredt produktutvalg Tendenz Interiørdesign har et bredt produktutvalg for å kunne levere komplette salonger. Dette inkluderer ­kundestoler, herre- / unisexstoler, arbeidsstoler, vaskestoler med og uten massasje, innredning for backbar, stylingstasjoner, trillebord, resepsjoner og ventemøbler. I tillegg har vi et stort utvalg produkter i vårt beautysegment, som inkluderer behandlingsbenker og utstyr for negledesign og fotpleie. Leiefinansiering Leie av møbler er et smart alternativ med mange fordeler. Over 60% av våre kunder leier møbler og utstyr, og har derfor ­oversiktlige og forutsigbare utgifter.


Om oss Tendenz Interiørdesign ble etablert 1. august 2009 og siden da har vi levert kvalitetsinnredning og design til salonger i hele Norge. Ved å kombinere frisørmøbler av ypperste kvalitet, med lang erfaring og Tendenz Hårpleies sterke markedskunnskap, har vi skapt et solid selskap. Vi i Tendenz Interiørdesign brenner for å skape rom det er verdt å jobbe i. Salongene skal ikke bare se bra ut, men vi er også svært opptatt av frisørenes arbeidshverdag, ergonomi og kundens velbehag i salongen. Vår interiørdesigner har flere års erfaring som salongdesigner, og har derfor god kunnskap om hvordan en salong bør bygges opp. I tillegg har vi samarbeid med leverandører innen flere viktige aspekter i en salong, som f. eks. gulv, noe som gjør at vi er i stand til å anbefale en totalpakke spesielt tilpasset frisørsalonger.

I denne katalogen finner du masse inspirasjon til din salong, samt et utvalg av våre møbler og utstyr. For mer informasjon kan du se vår nettside: www.tendenzid.net. Vi anbefaler også en titt på våre leverandørers nettsider, for å se alle produktene vi tilbyr. Tendenz Interiørdesign er offisiell distributør av flere kjente, internasjonale merkenavn, som Pietranera, Karisma, REM, Olymp og Salli. Lidenskap og skreddersydd innredning står i høysetet hos oss. For mer informasjon, ta kontakt med oss på telefon 22 92 50 00. www.tendenzid.net

www.tendenz.net

HOVEDLEVERANDØRER.

Pietranera er en av verdens ledende leverandører av frisørmøbler. Med deres dyktige designere og det siste av teknikk, utvikler de stadig spennende konsepter og produkter, og er en god totalleverandør av møbler og utstyr. Kombinasjonen av italiensk design og godt, skreddersydd håndverk er uslåelig. Satser du på Pietranera-møbler i din salong, har du møbler med svært lang levetid.

Karisma finner du i samme hus som Pietranera, og selv om mange møbler likner hverandre, har Karisma også sitt eget uttrykk. Kolleksjonene er sterke, med mange tøffe utstyrsmodeller. Du finner også et svært godt utvalg av møbler og utstyr i den midtre prisklassen. Er du ute etter den gode kombinasjonen av tøft design og god pris er kanskje Karisma leverandøren for deg.

www.pietranera.com

www.karismabeauty.com

REM er markedsledende innen frisørmøbler i England. De er et meget godt snekkerverksted, noe som kommer godt til syne gjennom den store muligheten til å tilpasse møbler etter eget behov. Både resepsjoner og stylingstasjoner har et stort antall laminater å velge mellom, som kan kombineres helt etter ditt ønske. REM kan også skreddersy løsninger ved spesielle behov.

Det finske firmaet Salli Systems utviklet et konsept for sittehelse som på det nåværende tidspunkt er det sunneste i ­verden. De leverer blant annet salstoler inspirert av ridning, og er de eneste i markedet som produserer todelte seter. Dette betyr bedre ­underlivshelse for både kvinner og menn. Salli ­samler i­nformasjon fra forskning på, og studier av, ­stillesittende helse, både fra ­Finland og resten av verden. ­Bedriften har en streng ­kvalitetskontroll, og hver arbeidsfase har bestemte ­kvalitetskriterier som må møtes. Salli salstoler har hele 10 års garanti.

www.rem.co.uk

www.salli.com Vi er stolte over å kunne presentere et allerede veletablert i­nteriørmerke OLYMP hos oss i Tendenz Interiørdesign. Olymp har over 100 års erfaring på frisørmarkedet med sitt ­prisvinnende ­design. Møblene består av lekkert design med strenge ­kvalitetskriterier til materialer. Med denne serien har du muligheten til å designe din helt spesielle salong med god funksjonalitet og fantastisk kvalitet. www.olymp.de

5


TENDENZ DESIGNSERVICE. Tendenz Interiørdesign streber etter at våre kunders salonger skal oppnå sitt ypperste potensial. Dette gjelder ikke bare ­møblene, men også stilen i salongen og ikke minst arbeidsflyten for ­frisørene. Vi tilbyr derfor gratis plantegning og design når du kjøper møbler av oss, til en minsteverdi av kr. 100 000,- (beregnet ut i fra en gjennomsnittlig salongstørrelse). Våre interiørdesignere har flere års erfaring som salongdesignere, og jobber i ett av markedets beste tegneprogrammer. Her vil du kunne få en 3D-visualisering av din salong, for å kunne få et ­fotorealistisk inntrykk av hvordan salongen din kan bli.

Anne Grethe er prosjektleder og interiørdesigner i Tendenz Interiørdesign. Hun har 30 års erfaring fra bransjen, og med 15 av disse som frisør har hun en unik kunnskap om salonger og yrket.

Vi kan også være behjelpelige i valget av andre viktige elementer i salongen, som for eksempel ergonomisk og holdbart gulv, og riktig belysning tilpasset frisørsalonger.

Vi skaper rom det er verdt å jobbe i. KOM IGJEN. VÆR KREATIV MED OSS.

Med dine ideer og vår erfaring finner vi den optimale løsningen for din salong.

Vi designer din drømmesalong!

6

Sandra er utdannet interiørarkitekt BA ved Høyskolen Kristiania. Hun brenner for de gode løsningene, som både letter frisørenes arbeidsdag og lokker nye kunder inn i salongen.


7


8 | STOLER Komfort for både kunde og frisør.


DET ER INGENTING GALT I Å VÆRE KRESEN. Pietranera og Karisma skreddersyr alle sine møbler til hver enkelt kunde. Dette betyr at du kan tilpasse din stol akkurat slik du vil ha den. Hvorfor ikke bruke våre verktøy for å få stilen du ønsker?

SKAI.

Vi har et stort antall skaiutførelser å velge mellom, over 90 ­forskjellige. Hver enkelt del av stoltrekket skjæres ut for seg, noe som gjør at man kan velge forskjellig skai på forskjellige deler av stolen. Her er det bare fantasien som setter grenser. Vil man virkelig ha fokus på detaljene kan du til og med velge fargen på sømmen selv!

FOT.

På alle våre stoler kan du velge mellom 3 forskjellige føtter; tradisjonell stjernefot, rund fotplate eller firkantet fotplate. Disse leveres standard i krom, men man kan også få satinerte fotplater. Fotplatene kan enkelt byttes ut dersom de mot formodning skulle bli ripete. Vi leverer alle våre stoler med hydraulisk, låsbar pumpe.

TILBEHØR.

Trenger du tilbehør til din stol? Det finnes forskjellige typer ­tilbehør til forskjellige stoler, så her kan vi hjelpe deg med valgene. Du kan få nakkestøtte, fotstøtte, beskyttelsestrekk og sidebord.

Skreddersøm helt ned til fargen på sømmen

Bilder fra Karisma sin fabrikk.

9


Tendenz Interiørdesign | stoler

FAVORITT

10

PIETRANERA LONDRA EASY.

PIETRANERA CLAIRE.

PIETRANERA STILO.

D62 x B69, H>46 cm Vnr.: 115

B63, H>46 cm Vnr.: 26

B53, H>45 cm Vnr.: 22

PIETRANERA KELLY.

PIETRANERA FIFTY.

PIETRANERA MOR.

D63 x B63, H>42 cm Vnr.: 20

D64 x B62, H>47 cm Vnr.: 59

D60 x B62, H>41 cm Vnr.: 119


Tendenz Interiørdesign | stoler

PIETRANERA VICTORIA.

PIETRANERA TIFFANY.

PIETRANERA VENTO.

D50 x B60, H>50 cm Vnr.: 16

D58 x B75, H>49 cm Vnr.: 21

D58 x B66, H>44 cm Vnr.: 76

PIETRANERA SE-X OPTIMA.

PIETRANERA ZONE.

PIETRANERA GRACE.

D58 x B56, H>44 cm Vnr.: 118B

D60 x B70, H>46 cm Vnr.: 114

D64,5 x B59, H>41 cm Vnr.: 24

11


Tendenz Interiørdesign | stoler

12

PIETRANERA BLADE EASY.

PIETRANERA DONEY.

PIETRANERA NEK.

D66 x B61, H>48 cm Vnr.: 69A

D65 x B68, H>44 cm Vnr.: 104

D63 x B58, H>47 cm Vnr.: 85

PIETRANERA MYRA.

PIETRANERA COBRA METAL.

PIETRANERA ARCO ALL.

D64 x B61, H>48 cm Vnr.: 41

D64 x B58, H>47 cm Vnr.: 66

D61 x B59, H>47 cm Vnr.: 31A


Tendenz Interiørdesign | stoler

Fifty frisørstol og King Tecno stylingstasjon.

PIETRANERA / KARISMA SLIM STJERNEFOT.

PIETRANERA / KARISMA STJERNEFOT.

PIETRANERA / KARISMA RUND FOT.

PIETRANERA / KARISMA FIRKANTET FOT.

Vnr.: 9R / 10R Matt aluminium.

Vnr.: 7R / 8R

Vnr.: 19L / 17L sat Blankt / matt børstet stål eller sort.

Vnr.: 56 / 57 sat Blankt / matt børstet stål eller sort.

13


Tendenz Interiørdesign | stoler

14

KARISMA LILIUM.

KARISMA MILÀ.

KARISMA MIAMI.

D56 x B62, H>44 cm Vnr.: K10

D61 x B63, H>42,5 cm Vnr.: K26

D61 x B65, H>43,5 cm Vnr.: K33

KARISMA CHRISTIE.

KARISMA HOLLY.

KARISMA HOLLY WOOD.

D44 x B58,5, H>48 cm Vnr.: K40

D56 x B57,5, H>48 cm Vnr.: K42

D56 x B57,5, H>48 cm Vnr.: K42W Eik.


Tendenz Interiørdesign | stoler

KARISMA PRIME.

KARISMA SUNNY.

D62 x B64, H>46 cm Vnr.: K39

KARISMA CHIOCCIOLA. D67 x B63, H>47 cm Vnr.: K220

KARISMA DREAM.

KARISMA SCOOP.

KARISMA WAVE.

D61 x B68, H>80 cm Vnr.: K23

D61 x B64, H>45 cm Vnr.: K25

D61 x B68, H>45 cm Vnr.: K21

D65 x B68 Vnr.: K17

15


Tendenz Interiørdesign | stoler

16

KARISMA MOOD.

KARISMA CLUB.

KARISMA KAY.

D62 x B67 Vnr.: K22

D66 x B56 Vnr.: K15

D63 x B63 Vnr.: K180

KARISMA FLAIR.

KARISMA GALA.

KARISMA COCOON.

D57 x B59 Vnr.: K20

D62,5 x B62, H>42 cm Vnr.: K30

D65 x B68, H>49 cm Vnr.: K190


Tendenz Interiørdesign | stoler

REM CASCADE.

REM HAVANA.

REM COLORADO.

D64 x B60, H>49 cm Vnr.: 04187

D56,5 x B66, H>54 cm Vnr.: 04066

D58 x B57,5, H>51 cm Vnr.: 04010

REM AERO.

REM SORRENTO.

REM SAMBA.

D59 x B58, H>49 cm Vnr.: 04127

D60 x B54, H>48 cm Vnr.: 04025

D58 x B62, H>50 cm Vnr.: 04136

17


Tendenz Interiørdesign | stoler

18

OLYMP CUBE.

OLYMP FLOW.

OLYMP SHAPE.

D60 x B61, H>45 cm Vnr.: 120664 Med og uten nedfellbar rygg.

D67,5 x B63, H>48 cm Vnr.: 120751

D59 x B53, H>47 cm Vnr.: 120682

OLYMP MELLOW.

OLYMP PILLOW.

OLYMP COVE.

D61 x B59, H>48 cm Vnr.: 120743

D68 x B55, H>50 cm Vnr.: 120728 Med og uten nedfellbar rygg.

D64 x B58, H>48,5 cm Vnr.: 120754


Tendenz Interiørdesign | stoler

19


20 | UNISEXSTOLER Multifunksjonsstoler for bĂĽde kvinner og menn.


Om-x optima unisex stol.

SMINKE. BRYN. PIERCING. BARBERING. VIP. BRUD. En god unisex-stol kan brukes til så mye, og er en lur investering å ta. Med nakkestøtte, nedfellbar rygg og fotstøtte er det en perfekt allround-stol. Denne kan brukes til både sminke, piercing, barbering, med mer. Hva med å også ta vippe- og brynbehandlinger i denne stolen, for å frigi plass i vaskene?

Plasser gjerne en unisex-stol litt for seg selv i salongen, for å kunne tilby behandlinger som krever litt privatliv. Hvorfor ikke velge en annen skai, og et annet speil enn i resten av salongen? Skap et rom der kunden føler seg spesiell.

21


Tendenz Interiørdesign | unisexstoler

FAVORITT

PIETRANERA OM-X UNISEX.

PIETRANERA OM-X.

PIETRANERA OM-X OPTIMA.

D94 x B64, H>56 cm Vnr.: 322

D94 x B64, H>56 cm Vnr.: 321

D94 x B64, H>56 cm Vnr.: 323B Med justerbar fotstøtte.

22

KARISMA MOOD UNISEX.

REM COSMETIC & BROW.

OLYMP HERITAGE.

D90 x B63, H>46,5 cm Vnr.: K22R

D90 x B62, H>51 cm Vnr.: 04321

D87,5 x B59,5, H>57 cm Vnr.: 120761 Med og uten nedfellbar rygg.


23


24 | BARBER Røffe detaljer i din salong.


LA MENN VÆRE MENN.

Barberstoler i salongen gir menn en mer maskulin opplevelse.

De tradisjonelle barbererne har lenge vært borte, men barbering og grooming for menn er nå hottere enn noen sinne! Menn er i full fart på vei inn i salongen. De er flinke til å bruke tiden hos frisøren til å koble av. La menn føle seg spesielle, med en egen herreavdeling! Samtlige av våre leverandører har flere barberstoler / herrestoler å velge mellom, i alle prisklasser. Også disse stolene kan leveres i alle leverandørenes skaiutførelser, enten du vil

matche resten av salongen – eller skille herreavdelingen spesielt ut. Vil du virkelig gjøre stas på mannen kan du også velge å komplettere avdelingen med en frittstående vask eller barberingsstasjon. Barberstolene kan også få salongens logo enten brodert eller preget inn i skaien, for en ekstra spesiell touch.

25


Tendenz Interiørdesign | barber

PIETRANERA TATU.

REM EMPEROR CLASSIC.

REM EMPEROR SELECT.

D115 x B67, H>55 cm Vnr.: 599

D122 x B65, H>59 cm Vnr.: 04301

D122 x B65, H>59 cm Vnr.: 04307

LAV HØ YD E

26

PIETRANERA 5’60.

REM VANTAGE.

KARISMA BERNMANN.

D98,5 x B60, H>55 cm Vnr.: 5’60

D115 x B66, H>63 cm Vnr.: 04314

D95 x B62, H>53 cm Vnr.: K455


Tendenz Interiørdesign | barber

LAV HØ YD E

REM VISCOUNT.

REM VOYAGER.

OLYMP BARBERS CLASSIC.

D145 x B66, H>52 cm Vnr.: 04318

D158 x B68, H>54 cm Vnr.: 04310

D102-165 x B52, H>52 cm Vnr.: 120748

Lohman barberstasjon og 5'60 barberstol.

27


Tendenz Interiørdesign | barber

REM MONTANA. D73,45 x B148, H194 cm Vnr.: 05280 / 05281 Med eller uten servant. Forovervask eller bakovervask. Valgf ri laminat.

REM MAVERICK. D60 x B122, H193 cm Vnr.: 05220 / 05221 Med eller uten servant. Valgfri laminat.

REM THE DUKE. D60 x B122, H186 cm Vnr.: 05250 Valgfri laminat.

28


Tendenz Interiørdesign | barber

PIETRANERA LOHMAN. Vnr.: 600-608 Modulbasert barberstasjon. Valgfri laminat.

Lohman barberstasjon og Bernmann barberstol.

29


30 | VASKESONE Ergonomi og velvĂŚre.


PUST. NYT.

Møbler med moderne uttrykk; Miami stol, Empire stylingstasjon, Miami Smart vaskestol og Lampada varmelampe fra Karisma.

Det er to aspekter å ta hensyn til når man skal etablere en vaskesone. Det ene er hensynet til kunden, det andre er frisørens arbeidsstilling. Når det gjelder kundeaspektet, så er det viktig å være bevisst på at dette er en sentral del av mange behandlinger. Kundene bruker mye tid ved vasken, og denne delen av behandlingen representerer også et avbrekk, et pustehull i hverdagen. Kanskje kombineres opplevelsen med en massasje og en stillestund. Da gjelder det å sørge for å gi kunden en komfortabel opplevelse. Demp belysningen, skap lun stemning og la kunden strekke ut kroppen! En massasjevask med elektrisk fotstøtte gir en luksuriøs følelse i hverdagen.

Vi leverer vasker som er designet med en bue i bakkant av servanten, slik at man kommer godt inn til vasken og kunden. Da unngår man å lene seg fremover, samtidig som frisøren har en god arbeidsstilling. Samtidig vil også sjamponering og en eventuell massasje kunne gjøres på en behagelig måte for kunden. For ytterligere å øke kundens komfortopplevelse, kan man montere tilleggsutstyr, som kan styres bak vasken. Blant annet kan det dreie seg om termostatstyrt batteri, elektrisk vannstyring med hjelp av fotpedal og elektrisk styrte massasjevasker. Bruker man dette riktig, gir man kundene en fantastisk totalopplevelse.

Det er viktig at frisøren jobber bak vasken, og dette må det tas høyde for når man etablerer vaskesonen. Da opplever kunden nærhet, samtidig som man opprettholder komfortsonen.

ALLE VASKESTOLER KAN LEVERES MED HVIT ELLER SORT SERVANT

31


32

Miami Lift med hev/senk funksjon.


33


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

WEN & MIAMI LIFT. Wen Lift og Miami Lift er virkelig en unik nyhet: en ergonomisk vaskestol som garanterer den ypperste komfort for både frisør og kunde. Vaskestolen kan nemlig justeres i høyden, noe som forhindrer muskel- og skjelettplager hos frisøren som følge av feil

arbeidsstilling. Ved å senke høyden på vaskestolen kan frisøren jobbe behagelig, sittende på en sadelstol. Også høye frisører drar nytte av denne stolen, ved å kunne heve den mer enn 10 cm høyere enn en gjennomsnittlig vaskestol.

Wen Lift med hev/senk funksjon.

34

PIETRANERA WEN LIFT RELAX.

PIETRANERA WEN LIFT JET MASSAGE.

KARISMA MIAMI LIFT RELAX.

KARISMA MIAMI LIFT JET MASSAGE.

D150 x B70, H 86-110 cm Vnr.: 542P

D150 x B70, H86-110 cm Vnr.: 542M

D147 x B70, H 86-110 cm Vnr.: K8214

D147 x B70, H86-110 cm Vnr.: K8215

Med elektrisk benstøtte.

Med elektrisk benstøtte og massasje.

Med elektrisk benstøtte.

Med elektrisk benstøtte og massasje.


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

WEN FIRST, MIAMI & INFINITY CLOUD. Fantastiske vaskestoler der man ender opp omtrent i liggende stilling. Setet beveger seg i tre deler; benstøtten kommer opp, setet kommer opp, og ryggen går ned. I tillegg til at man ligger svært godt i denne stillingen, sørger det også for at man kommer maksimalt opp i servanten med nakken og hodet. Spesielt gunstig dersom man har mye eldre kunder! Med denne vaskestolen (kanskje også med luftputemassasje?) og vår patenterte, infrarøde varmelampe har salongen en vaskesone som knapt kan måle seg med noe annet. Ren nytelse og velvære!

Setet opp Rygg går ned Benstøtte opp

Med hevet sete kommer kunden best mulig opp i vasken

PIETRANERA CAMACHO FIRST RELAX. / CAMACHO FIRST JET MASSAGE.

KARISMA MIAMI CLOUD RELAX. / MIAMI CLOUD JET MASSAGE.

D123-154 x B 67, H98 cm Vnr.: 538P-538M

D164 x B70, H110 cm Vnr.: K6812 / D164 x B70, H110 cm Vnr.: K6813

Vaskestol med synkronisert bevegelse og heving av ryggstøtte, sete og benstøtte.

Med elektrisk benstøtte. / Med elektrisk benstøtte og massasje. FAVORITT

PIETRANERA TRESOR SLIM FIRST RELAX. / TRESOR SLIM FIRST JET MASSAGE.

KARISMA INFINITY CLOUD RELAX / JET MASSAGE.

D123-154 x B 67, H98 cm Vnr.: 510P-510M

D165 x B72,5, H80 cm Vnr.: K8612 / Vnr: K8613

Vaskestol med synkronisert bevegelse og heving av ryggstøtte, sete og benstøtte.

Vaskestol med synkronisert bevegelse og heving av ryggstøtte, sete og benstøtte.

35


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

PIETRANERA WEN PRO. D129 x B70, H99 cm Vnr.: 537 PIETRANERA WEN PRO RELAX. D155 x B70, H99 cm Vnr.: 537P Med elektrisk benstøtte. PIETRANERA WEN PRO JET MASSAGE. D155 x B70, H99 cm Vnr.: 537M Med elektrisk benstøtte og massasje.

KARISMA MIAMI SMART. D130 x B70, H99 cm Vnr.: K8210 KARISMA MIAMI SMART RELAX. D159 x B70, H99 cm Vnr.: K8212 Med elektrisk benstøtte. KARISMA MIAMI SMART JET MASSAGE. D159 x B70, H99 cm Vnr.: K8213 Med elektrisk benstøtte og massasje.

PIETRANERA ZONE PRO. D130 x B70, H98 cm Vnr.: 541 PIETRANERA ZONE PRO RELAX. D155 x B70, H98 cm Vnr.: 541P Med elektrisk benstøtte. PIETRANERA ZONE PRO JET MASSAGE. D155 x B70, H98 cm Vnr.: 541M Med elektrisk benstøtte og massasje.

36


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

PIETRANERA RIVA. D121 x B69, H99 cm Vnr.: 544 PIETRANERA RIVA RELAX. D151 x B69, H99 cm Vnr.: 544P Med elektrisk benstøtte. PIETRANERA RIVA JET MASSAGE. D151 x B69, H99 cm Vnr.: 544M Med elektrisk benstøtte og massasje.

PIETRANERA BYRON. D120 x B 66, H98 cm Vnr.: 501 PIETRANERA BYRON RELAX . D120-151 x B 66, H98 cm Vnr.: 501P Med elektrisk benstøtte. PIETRANERA BYRON JET MASSAGE . D120-151 x B 66, H98 cm Vnr.: 501M Med elektrisk benstøtte og massasje.

37


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

PIETRANERA WEN CLASSIC. D129 x B70, H99 cm Vnr.: 519 PIETRANERA WEN RELAX. D169 x B70, H99 cm Vnr.: 521 Med elektrisk benstøtte. PIETRANERA WEN JET MASSAGE. D169 x B70, H99 cm Vnr.: 525 Med elektrisk benstøtte og massasje i rygg.

PIETRANERA WEN OPTIMA. D129 x B70, H99 cm Vnr.: 519B PIETRANERA WEN OPTIMA RELAX. D169 x B70, H99 cm Vnr.: 521B Med elektrisk benstøtte. PIETRANERA WEN OPTIMA JET MASSAGE. D169 x B70, H99 cm Vnr.: 525B Med elektrisk benstøtte og massasje i rygg.

PIETRANERA WEN PRESTIGE. D129 x B70, H99 cm Vnr.: 540 PIETRANERA WEN PRESTIGE RELAX. D169 x B70, H99 cm Vnr.: 540P Med elektrisk benstøtte. PIETRANERA WEN PRESTIGE JET MASSAGE. D169 x B70, H99 cm Vnr.: 543 Med elektrisk benstøtte og massasje i rygg.

38


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

KARISMA BE AXOLUTE. D121 x B 65,5, H95 cm Vnr.: K6410 KARISMA BE AXOLUTE RELAX. D121-161 x B 65,5, H95 cm Vnr.: K6412 Med elektrisk benstøtte. KARISMA BE AXOLUTE JET MASSAGE. D121-161 x B 65,5, H95 cm Vnr.: K6413 Med elektrisk benstøtte og massasje i rygg.

KARISMA MIAMI. D130 x B70, H99 cm Vnr.: K6610 KARISMA MIAMI RELAX. D167 x B70, H99 cm Vnr.: K6612 Med elektrisk benstøtte. KARISMA MIAMI JET MASSAGE. D167 x B70, H99 cm Vnr.: K6615 Med elektrisk benstøtte og massasje i sete og rygg.

PIETRANERA ZONE CLASSIC. D130 x B70, H99 cm Vnr.: 531 PIETRANERA ZONE RELAX. D160 x B70, H99 cm Vnr.: 531P Med elektrisk benstøtte. PIETRANERA ZONE JET MASSAGE. D160 x B70, H99 cm Vnr.: 535 Med elektrisk benstøtte og massasje i rygg.

39


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

INFINITY. Infinity fra Karisma er en vaskestol med samme prinsipper som en modulsofa. Her velger man simpelthen hvor mange vaskestoler man vil ha, så seriekobler man disse. Når vaskene får felles armlene fremstår de som en enhet, som et lekkert og plassbesparende møbel. Vaskestolene kan selvfølgelig leveres i alle Karismas 66

40

skaivarianter. Disse kan settes sammen slik man ønsker selv. I tillegg har man 3 valgmuligheter på armlenene: Trukket i skai, med laminat, eller som Image Concept med LED-opplyst bilde. Her er det bare fantasien som setter grenser!

KARISMA INFINITY.

KARISMA INFINITY RELAX.

KARISMA INFINITY JET MASSAGE.

D124 x B74, H99 cm Vnr.: K7810

D124 x B74, H99 cm Vnr.: K7812

D124 x B74, H99 cm Vnr.: K7813

Med elektrisk benstøtte.

Med elektrisk benstøtte og massasje.


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

LED-lys i sokkel.

PIETRANERA PASHA 1-SETER.

PIETRANERA PASHA 2-SETER.

PIETRANERA PASHA 3-SETER.

D121 x B93, H97 cm Vnr.: 529

D121 x B170, H97 cm Vnr.: 526

D121 x B240, H97 cm Vnr.: 527

Tillegg: LED-lys i sokkel.

Tillegg: LED-lys i sokkel.

Tillegg: LED-lys i sokkel.

KARISMA MELLOW 1 SETER.

KARISMA MELLOW 2 SETER.

KARISMA MELLOW 3 SETER.

D117 x B70, H95 cm Vnr.: K52.1

D117 x B140, H95 cm Vnr.: K52.2

D117 x B210, H95 cm Vnr.: K52.3

41


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

KARISMA VANTAGE.

M od ul so fa

D119 x B70, H99 cm Vnr.: K8010 KARISMA VANTAGE RELAX. D164 x B70, H99 cm Vnr.: K8011 Med elektrisk benstøtte. KARISMA VANTAGE JET MASSAGE. D164 x B70, H99 cm Vnr.: K8015 Med elektrisk benstøtte og massasje.

Enkel Vantage

PIETRANERA VERSUX PRO. D125 x B63, H98 cm Vnr.: 534 PIETRANERA VERSUX PRO RELAX. D125 x B63, H98 cm Vnr.: 534P Med elektrisk benstøtte.

PIETRANERA SESTO SENSO PRO. D112 x B63, H98 cm Vnr.: 528 PIETRANERA SESTO SENSO PRO RELAX. D151 x B63, H98 cm Vnr.: 528P Med elektrisk benstøtte. PIETRANERA SESTO SENSO PRO SHIATSU. D151 x B63, H98 cm Vnr.: 528M Med elektrisk benstøtte og shiatsu-massasje.

42


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

OLYMP LAVASIT COMFORT.

OLYMP LAVASIT DINER.

D171,5 x B71,6, H96,5 cm Vnr.: 132071

D111 x B74,6, H96 cm Vnr.: 132033

Med elektrisk benstøtte / l Shiatsu massasje

Med og uten Shiatsu massasje

OLYMP LAVASIT BOND EDITION.

OLYMP SIDE CABINET TOWER. D32 x B32, H70cm Vnr.: 131549

D118 x B60, H95 cm Vnr.: 132091 Med bevegelig sete og rygg

For vaskeplasser til håndklær og produkter.

43


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

44


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

KARISMA OASI CHIOCCIOLA.

KARISMA OASI CHIOCCIOLA RELAX.

PIETRANERA MR. PAUL.

PIETRANERA MR. PAUL BENSTØTTE.

D129 x B69, H100 cm Vnr.: K512

D129 x B69, H100 cm Vnr.: K514

D120 x B58, H98 cm Vnr.: 410

D40 x B58, H42 cm Vnr.: 466

PIETRANERA OM-X OPTIMA.

PIETRANERA SE-X.

PIETRANERA SE-X OPTIMA.

D111 x B64, H101 cm Vnr.: 539B

D103 x B56, H97 cm Vnr.: 118L

D103 x B56, H97 cm Vnr.: 118BL

Søyle i sølv eller hvit.

45


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

46

KARISMA OASI KAY.

KARISMA OASI MOOD.

D114 x B63, H100 cm Vnr.: K522

D106 x B66, H100 cm Vnr.: K5022

KARISMA OASI MELLOW.

PIETRANERA MOR.

D112 x B68, H100 cm Vnr.: K50.19

D111 x B60, H97 cm Vnr.: 119L


Tendenz Interiørdesign | vaskestoler

KARISMA SQUARE.

KARISMA SQUARE RELAX.

D120 x B70, H96 cm Vnr.: K130

D168 x B70, H96 cm Vnr.: K131

MIX & MATCH

Valgfri laminat på søyle

KARISMA AXOLUTE.

KARISMA AXOLUTE RELAX.

KARISMA AXOLUTE JET MASSAGE.

D124 x B70, H99 cm Vnr.: K250 + K6400

D164 x B70, H99 cm Vnr.: K251 + K6400

D164 x B70, H99 cm Vnr.: K254 + K6400

47


Tendenz Interiørdesign | vaskesøyler

OLYMP LAVASWING 2.

KARISMA AXOLUTE MOBILE.

PIETRANERA TUK PRO.

D171,5 x B71,6, H96,5 cm Vnr.: 132071

D57 x B70, H99 cm Vnr.: K6400

D57 x B70, H99 cm Vnr.: 493

Valgfri laminat.

Valgfri laminat.

MIX & MATCH

VASKESØYLER PIETRANERA SHARK.

KARISMA BOB.

D56 x B66, H99 cm Vnr.: 506

D43 x B37, H80 cm Vnr.: K905

PIETRANERA VANITY.

PIETRANERA BLADE.

OLYMP LAVATOP.

D90 x B60, H48-67 cm Vnr.: 47R.10

D63 x B61, H101 cm Vnr.: 69L

D50 x B52,5, H100 cm Vnr.: 131701

Med hjul og brems.

48


Tendenz Interiørdesign | varmelamper

PIETRANERA INFRARØDE VARMELAMPER. D30x B30, H40 cm Vnr.: 742.B - 742.R/742.N

FORDELER OG BRUKSOMRÅDER:

• Stimulerer blodgjennomstrømmingen, øker nivået av oksygen i blodet og bidrar til å eliminere toksiner.

• Kan brukes som varmelampe, slik at kunden ikke blir kald ved kjølig luft og fuktig hår.

• For behandlinger som trenger varme for å trenge inn i håret.

• Brukes til f.eks. hårpleiebehandlinger, relaxer, voksing, keratin behandling, essensielle oljer.

• Infrarød varmebruk er indisert som smertestillende og vil gi positiv virkning mot stress og muskelspenninger i nakke- og ryggmuskler.

• Lampe for funksjonell og dekorativ effekt. • Perfekt som håndklevarmer.

Infinity vaskestol og Lampada i sort.

49


Tendenz Interiørdesign | tilbehør vask

DRYPPFRITT DUSJOPPLEGG OG TERMOSTATBATTERI.

FOTPEDAL.

SJAMPOHOLDERE.

Vnr.: 465

Vnr.: 470/472

Vnr.: 523 / Vnr: 144

Optimaliserer arbeidstid og vannforbruk ved stadig å opprettholde vann på en forhåndsinnstilt temperatur. Forbedrer kundens sikkerhet.

Fotpedal med betjening av massasje og fotstøtte.

Sort eller hvit / rustfritt stål.

STANDARD BLANDEBATTERI.

DUSJHÅNDTAK.

DUSJSLANGE.

Vnr.: C7910040 Komplett med dusj.

Vnr.: C2680020

Vnr.: C9550020

Uten slange.

ANBE FALES

PIETRANERA POLSTRET NAKKEBESKYTTER I GEL. Vnr.: TDK413

50

PIETRANERA NAKKEBESKYTTER I GEL. Vnr.: TD414

BESKYTTELSESTREKK. Bestillingsvare Til Pietranera og Karisma vaske- og kundestoler.


Tendenz Interiørdesign | backbar

51

REM OPAL.

PIETRANERA AQUARIUS.

D36 x B140, H193 cm Vnr.: 06619 + 05618

D60 x B160, H194 cm Vnr.: 06529

PIETRANERA R-MODE D.

PIETRANERA R-MODE E.

D45 x B160, H210 cm Vnr.: 882B, 883B, 885

D45 x B80, H210 cm Vnr.: 883B, 885

Hylle med lys og underskap i hvit laminat.

Hylle med lys og underskap i hvit laminat.

51


52 | S TYLINGSTASJONER Arbeidsplasser med integrerte funksjoner.


53


LILLE SPEIL PÅ VEGGEN DER. Plasseringen av stylingstasjoner er en viktig del av utformingen av din salong. Dette kan bidra til bedre utnyttelse av rommet, det kan dele inn i forskjellige rom/soner og det er avgjørende for å skape en god arbeidsflyt i salongen. Her kan man velge mellom vegghengte eller frittstående stylingstasjoner og de kan være både enkle og doble, alt etter hva som passer best i akkurat ditt lokale. Noen stylingstasjoner kan også leveres med dekorbelysning, fotstøtter, fønholdere, materialskap og hyller. Det finnes også mange forskjellige

54

laminater til forskjellige stylingstasjoner, slik at du virkelig kan matche med resten av interiøret. Vi hjelper deg med dette, ned til den minste detalj! Dersom du trenger ekstra eksponering i salongen er Fraim Image stylingstasjon et godt valg. Den vil kunne fremme både salongen og salongens produkter og når den plasseres strategiske steder vil den tjene dobbel rolle både som stylingstasjon og utstilling/ reklame om natten.


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

PIETRANERA FRAIM. 1/2 plasser f rittstående D59 x B65, H220 cm Vnr.: 948-952 Tilbehør: hyller/PVC-duk på ene eller begge sider, stylingstasjon.

Stylingstasjon med opplyst imagebilde i PVC-duk.

Stylingstasjon med opplyst imagebilde i PVC-duk.

PIETRANERA VEIL.

PIETRANERA SWAG.

KARISMA LINEAR.

D24 x B65, H210 cm Vnr.: 930

B52, H240 cm Vnr.: 956

D26 x B65, H193 cm Vnr.: K671P

Stylingstasjon for gulv, skråstilt mot vegg.

55


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

PIETRANERA VIRTO.

PIETRANERA CODE.

KARISMA NAPOLEON.

D3,5 x B70, H170 cm Vnr.: 927

D43 x B70, H180 cm Vnr.: 842

Vnr.: K628

Ramme i glasss. Sort og hvit.

Valgfri laminat.

PIETRANERA KING TECNO.

PIETRANERA LIGHT.

PIETRANERA QUEEN.

D27 x B81, H220 cm Vnr.: 931-934

D27 x B55, H165 cm Vnr.: 853

D25 x B85, H200 cm Vnr.: 959

Valgfri laminat.

56


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

Sort matt

FAVORITT

Slate

Clay

Sand

Gloss hvit

PIETRANERA DUPLEX.

KARISMA SLASH.

D25 x B85 , H210 cm Vnr.:957

D30 x B70, H200 cm Vnr.: K 616

Standard farge: Clay

Standard farge: Matt sort

PIETRANERA VISIONHAIR FREE STANDING.

PIETRANERA VISIONHAIR WALL

KARISMA EGO.

Frittstående D96 x B130, H196,7 cm Vnr.: 960

Vegg D54,5 x B130, H1800 cm Vnr.: 961

D20 x B93, H185 cm Vnr.: K 627

57


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

PIETRANERA MAGNUM.

PIETRANERA MAGNUM INOX.

PIETRANERA MAGNUM BULB.

D27 x B110, H140 cm Vnr.: 847

D27 x B110, H140 cm Vnr.: 847

D27 x B110, H140 cm Vnr.: 847.B

Valgfri laminat.

Valgfri laminat.

Valgfri laminat.

Pietranera Magnum Bulb.

58


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

PIETRANERA BELLEVUE.

PIETRANERA BELLEVUE.

D30 x B120, H210 cm Vnr.: 892B-892N

D30 x B120, H210 cm Vnr.: 890-891

Sort eller hvit høyglans, ramme i gull.

Sort eller hvit høyglans.

PIETRANERA CHARME STATION. 4 PLASSER.

PIETRANERA CHARME STATION. 2 PLASSER.

D80 x B200, H80 cm Vnr.: 896

D80 x B120, H80 cm Vnr.: 895

Sort eller hvit høyglans.

Sort eller hvit høyglans.

PIETRANERA HUB.

PIETRANERA HUB WOOD.

D25 x B30, H43 cm Vnr.: 643

D25 x B35, H50 cm Vnr.: 644 Valgfri laminat.

59


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

60


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

Valgfri laminat på REM speil!

REM ICON.

REM ORACLE.

REM CENTENARY.

D25 x B70, H175 cm Vnr.: 05112

D30 x B71, H185 cm Vnr.: 05111

Valgfri laminat.

Hvit, grønn eller rosa. Med LED-lys.

1 plass vegg / 2 plasser frittstående D37 x B100, H174 cm Vnr: 05560

REM DESTINY.

REM RIMINI.

REM SOLAR.

D34 x B70, H193 cm Vnr.: 05110

D42 x B60, H175 cm Vnr.: 05134-05137

D25 x B100, H100 cm Vnr: 05154 -05157

Valgfri laminat. Med LED-lys.

Finnes i fargene: Sort, Pasadena Pine, Rustic Oak og Michigan Elm.

Finnes i fargene: Sort, Pasadena Pine, Rustic Oak og Michigan Elm.

D67,2 x B100, H174 cm Vnr: 05562

61


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

LE D-lys i speilet

FAVORITT

62

REM GLOW. 1 plass / 2 plasser vegg

REM GLOW. 2 / 4 plasser frittstående

D34 x B122, H182 cm / D34 x B244, H182 cm

D60 x B122, H182 cm / D60 x B244, H182 cm

REM LUNAR. 2 / 4 plasser frittstående

REM LUNAR. 1 plass / 2 plasser vegg

D60 x B120, H167 cm / D60 x B240, H167 cm

D34 x B120, H167 cm / D34 x B240, H167 cm


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

MODULBASERT STYLINGSTASJON. REM har en serie med modulbaserte stylingstasjoner som møter enhver stil. Med disse stasjonene er det ingen begrensning for hvor mange man kan bygge på i lengden, både frittstående på gulv og mot vegg. Her kan man leke seg fritt med sammensetninger av alle REMs laminater eller velge sin helt egne laminat mot et lite

tillegg i pris. Det finnes også tilleggsvalg som integrerte fotstøtter, fønholdere og stikkontakter ferdig påmontert stasjonen. Ønsker man hyller i speilene er heller ikke dette noe problem. Det er kun fantasien som setter grenser!

REM OASIS. 1 plass / 2 plasser vegg

REM OASIS. 2 / 4 plasser frittstående

D34 x B122, H167 cm / D34 x B244, H167 cm

D60 x B122, H167 cm / D60 x B244, H167 cm

63


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

64

OLYMP BONGO. D34 x B807, H99 cm Vnr.: 115205

OLYMP BALANCE LIGHT. D37 x B68, H200 cm Vnr.: 115274

OLYMP SQUARE. D40-70 x B100-240, H165 cm

OLYMP SQUARE PREMIUM. D40-70 x B104-244, H165 cm


Tendenz Interiørdesign | stylingstasjoner

TENDENZ NEW YORK. 1 plass vegg D35 x B120, H157 cm Vn.r: 130231-130235

TENDENZ NEW YORK. 2 plasser vegg D35 x B250, H157 Vnr.: 130210-130225

TENDENZ NEW YORK. 2 plasser frittstående D60 x B120, H157 Vnr.: 130236-130240

TENDENZ NEW YORK. 4 plasser frittstående D60 x B250, H157 Vnr.: 130225-13230

65


Tendenz Interiørdesign | trillebord, sidebord

PIETRANERA GEORG.

PIETRANERA LINK.

PIETRANERA COCTAIL.

D30 x B30, H40 cm Vnr.: 201

D30 x B30, H110 cm Vnr.: 202

D40 x B40, H80 cm Vnr.: 203

Avlastningsbord i stål.

Avlastningsbord i stål.

Avlastningsbord i stål.

PIETRANERA HIGHLINE.

REM STADIUM.

PIETRANERA CHARIOT B.

D37 x B35, H80 cm Vnr.: 898

D39 x B33, H87 cm Vnr.: 0614

D47 x B39, H92cm Vnr.: 133

Valgfri laminat.

Michigan eller Rustic Oak laminat.

5 skuffer / lukket løsning.

REM PRIMA.

REM APOLLO LUX.

OLYMP SIDE CABINET TOWER.

D45 x B33, H81 cm Vnr.: 01011

D38 x B42, H92 cm Vnr.: 06030

D32 x B32, H70cm

Valgfri laminat.

Hjulene er lette å rengjøre.

FAVORITT

66

For vaskeplasser til håndklær og produkter.


Tendenz Interiørdesign | trillebord, sidebord

La trillebordene ha fast plass – bygg en trillebordgarasje!

67


Tendenz Interiørdesign | Salli Salstoler

SALLI SYSTEMS. En Salli-salstol lar deg enkelt sitte i perfekt balanse. Dermed unngår du skadelig trykk på sete og underliv. En god stol legger grunnlaget for enhver helsefremmende arbeidsplass. Ikke bare forebygger en god stol plager, den gjør deg også mer effektiv. En salstol anbefales fordi man opprettholder kroppens naturlige holdning. Salli-stoler er det naturlige valget for deg som ønsker å sitte optimalt. Salli sin salstol skiller seg ut som den eneste på markedet med todelt sete. Sally tenker kvalitet og helse i alle ledd

SWING TEKNOLOGI.

Salli SWING teknologi muliggjør en naturlig bevegelse i hofte og korsrygg mens man arbeider. Denne bevegelsen stimulerer bløtvev på en positiv måte ved at man forbedrer sirkulasjonen og aktiverer muskler. Salli SWING stolene har det beveglige leddet plassert rett under hoften. Dette føles meget behagelig og muligjør en 360° naturlig bevegelse i hoften.

FORDELER. • God holdning.

• Høyere energinivå.

• Opprettholder god blodsirkulasjon i bena. • Forebygger ryggplager. • Ivaretar genital helse. • Ideel også for menn.

68


Tendenz Interiørdesign | Salli Salstoler

Smalt og bevegelig sete, med breddejustering

Smalt sete

ANBE FALES

SALLI SLIM.

SALLI CARE SMALL SWING FIT.

D31 x B36, H55-73,5 cm Vnr.: TD216

D33 x B33-36, H58-76,5 cm Vnr.: TD220

Fast sete i polyuretan. Medium pumpe: 550-735 mm Frisørens høyde: 165-185 cm

Bevegelig sete i ekte skinn, breddejustering. Medium pumpe: 580-765 mm Frisørens høyde: 165-185 cm

For høyere eller lavere frisører f innes det andre pumper. Salli stoler leveres med industrihjul.

TRADISJONELL ARBEIDSSTOL.

UDELT SALSTOL.

TODELT SALSTOL.

Skadelig trykk på sete og underliv.

Skadelig trykk på underlivet.

Ikke trykk på underlivet.

69


Tendenz Interiørdesign | arbeidsstoler, fotstøtter og fønholdere

70

PIETRANERA DEE HARLEY.

PIETRANERA KLIPPESTOL U/RYGG.

PIETRANERA KLIPPESTOL M/RYGG.

D61 x B61, H52-72 cm Vnr.: 195

D60 x B60, H54-73 cm Vnr.: 150

D60 x B60, H54-73 cm Vnr.: 151

Valgfri skai.

Understell i sort plast eller krom. Valgfri skai.

Understell i sort plast eller krom. Valgfri skai.

PIETRANERA AREA.

PIETRANERA MOVE.

PIETRANERA DAN.

PIETRANERA BUTTERFLY.

D27,8 x B41, H19 cm Vnr.: 621

D19 x B36, H17 cm Vnr.: 626

D25 x B60, H21 cm Vnr.: 57

D24 x B40, H20 cm Vnr.: 624

REM VISION.

REM DESTINY.

KARISMA PORTA PHON.

D25 x B40, H17 cm Vnr.: 05847

Vnr.: 05817

Vnr.: K963


Tendenz Interiørdesign | barnepute, hårstøvsuger, hårtørkere

ANBE FALES

PIETRANERA BARNEPUTE.

OLYMP HAIRCRAFT HÅRSTØVSUGER.

D31 x B42, H21 cm Vnr.: 153

Ø39 x H66 cm Vnr.: 19000013

Skreddersydd til stolmodell og farge.

Støvsugerpose Vnr: 19000024

OLYMP HAIRMASTER.

BRIO HÅRTØRKER VEGG.

BRIO HÅRTØRKER GULV.

Vnr.: 132100

Hode: H43, B37 cm Vnr.: TD18M+TD18MV

Hode: H43, B37 cm Vnr.: TD18+TD18G

En klimason med den intelligente kombinasjonen av inf rarød enhet og hårtørker i ett.

71


72 | RESEPSJON Det første møtet med salongen.


SALONGENS ANSIKT UTAD.

Resepsjonsområdet er et av de viktigste områdene i salongen. Det henviser til mottakelse, men også til produktsalg. Valget av resepsjon, salgshyller og ventemøbler kan skape en god atmosfære, og vil være det første kunden møter.

RESEPSJONER.

Våre resepsjoner finnes i mange forskjellige størrelser og utforminger. Det finnes både rette og buede resepsjoner og i forskjellige høyder. Slik kan det plasstilpasses et hvert lokale. Det er også viktig å tenke på at det skal være god plass til både data og kassesystemer. Enkelte resepsjoner kan leveres med ferdig kabeloppheng for både data og kasse. Enkelte kan også tilpasses med dekorbelysning, skap, skuffer, kasseskuff og uttrekkbar tastaturhylle. Også her kan man selvfølgelig matche resepsjonen til resten av salongen med et stort utvalg forskjellige laminater.

EKSPONERING.

Party Image fra Pietranera er en lekker resepsjon i valgfri laminat, som leveres med LED-opplyst bilde i front for å fange kundens oppmerksomhet. Her kan man velge fra Pietraneras standard utvalg eller man kan bruke personlige bilder for å fremheve produkter, salongens navn og logo eller rett og slett skape god atmosfære i salongen. Disse kan enkelt byttes ut for rask og billig fornyelse i salongen.

SALGSHYLLER.

Expo Light er salgshyller i samme serie som Party Image og leveres med de samme LED-opplyste bildene. Også disse kan skiftes ut etter ønske og behov. Eksponering med lys og bilde understreker produkter og belysningen vil skape oppmerksomhet. Salongen blir mer synlig både dag og natt. Hva med å øke salget av sesongprodukter ved hjelp av bilder? Dette fanger kundens oppmerksomhet og gir salongen et flott uttrykk.

73


Tendenz Interiørdesign | resepsjoner

Wen First vaskestol, Lampada varmelampe i sort, King Tecno stylingstasjoner, Fifty kundestol og One disk.

74

KARISMA SHIFT.

PIETRANERA ONE.

PIETRANERA TEKA.

D74,5 x B 144, H108 cm Vnr.: 668 / LED

D73 x B118, H102 cm Vnr.: 666

D90 x B160, H100 cm Vnr.: 665

Valgfri laminat.

Sort eller hvit høyglans, frontpanel i 7 valgf rie laminater.

Sort eller hvit høyglans, dekorhylle i 7 valgfrie laminater.


Tendenz Interiørdesign | resepsjoner

REM LUNAR.

REM SATURN.

REM SUFLO.

D63 x B120, H109 cm Vnr.: 05750

D92 x B92, H106 cm D92 x B122, H106 cm D92 x B152, H106 cm

D92 x B92, H106 cm D92 x B122, H106 cm

Valgfri laminat.

Vnr.: 05420-05423

Vnr.: 05410-05411 Valgfri laminat.

Valgfri laminat. Med LED-lys.

REM VOGUE.

REM ZODIAC.

REM WINDSOR.

D56 x B120/150, H111 cm Vnr.: 05710/05712

D44 x B100, H106 cm Vnr.: 05424

D92 x B92 X 92, H106 cm D92 x B122 X 92, H106 cm

Med LED-lys.

Med LED-lys.

Vnr.: 05770 Vnr.: 05771

REM TILLEGG RESEPSJONER. Skuff Pengeskuff Skapdør Tastaturhylle Kabelgjennomføring Lås

75


Tendenz Interiørdesign | resepsjoner

FAVORITT

76

PIETRANERA PARTY/BIG PARTY.

PIETRANERA PARTY OPTIMA.

PIETRANERA PRISMA.

D65 x B123/165, H110 cm Vnr.: 657.L / 656.L

D65 x B123, H110 cm Vnr.: 657.3.L

D72 x B 144, H108 cm Vnr.: 646 / LED

Valgfri laminat. Med lys.

Valgfri laminat. Med lys.

Valgfri laminat.

PIETRANERA PARTY IMAGE/BIG PARTY IMAGE.

PIETRANERA IGLOO.

PIETRANERA DOMINO.

D65 x B123/165, H110 cm Vnr.: 657.LI / 656.LI

D68 x B123/165, H110 cm Vnr.: 658 / 660

D50 x B165, H110 cm Vnr.: 669.L

Valgfri laminat, valgfritt image eller logo. Med lys.

Matt hvit ramme, plexiglassfront med lys.

Sort eller hvit.


77


Tendenz Interiørdesign | resepsjoner

OLYMP CORNER / CORNER SMART. D79 x B119-151, H110 cm

OLYMP SENSO SMART. D78 x B 135, H95 cm Vnr.: 115031

78


Tendenz Interiørdesign | resepsjoner

OLYMP CHANGE. D79,5 x B161, H95cm Vnr.: 115248

OLYMP SENSO. D78 x B 171, H95 cm Vnr.: 114732

Tillegg Olymp disker

• Skuff med og uten lås • Pengeskuff

• Skapdør • Tastaturhylle • Monteringsplate for elektrisk utstyr 79


Tendenz Interiørdesign | eksponering

FORME. Forme er ikke bare et display, men den beste løsning for å gi produktene deres oppmerksomhet. Perfekt for å fremheve fokusvarer eller kampanjer.

Forme garanterer synlighet og oppmerksomhet til produktene gjennom den store variasjonen i å lage forskjellige utstillinger i et og samme display.

Forme velges på grunn av den store variasjonen i sammensetninger. Når modulene kommer sammen ser det ut som et spill uten regler – sett de sammen etter ditt ønske, vær kreativ!

Forme er designet for de som ønsker et hyllesystem som ikke bare ser eksklusivt ut, men som også vil ha det nyeste innen design og hyllesystemer.

PIETRANERA FORME. D17,5+15,2 x B50, H50cm Vnr.: K993 LED lys med dimmer. Kommer i 3 forskjellige farger: sort, gråbrun og hvit.

80


Tendenz Interiørdesign | eksponering

81


Tendenz Interiørdesign | eksponering

TENDENZ DESIGNHYLLER Våre designhyller gjør virkelig shopen til et innbydende sted å handle. Hyllene er satt sammen av flere ulike deler, og kan dermed tilpasses akkurat ditt behov. Her er det muligheter for oppbevaringsskuffer, valgfritt antall glasshyller, logoplate og piggheng til småvarer. Metallet kan leveres i enten matt sort eller gull, og vi har

82

flere laminater å velge mellom på oppbevaringsskuffene og logoplaten. Ønsker man spesialfarger er dette også mulig, mot et lite tillegg i prisen. Hyllene måler enten 90 cm eller 60 cm i bredden.


Tendenz Interiørdesign | eksponering

NEW YORK STYLINGSTASJON New York stylingstasjon er designet av Tendenz Interiørdesign. Denne finnes som frittstående plasser (2 eller 4 plasser), samt som enkeltplasser mot vegg (1 eller 2 plasser). Også denne kan leveres i enten matt sort eller gull på metallet, og valgfri laminat på bordplaten. Spesialfarger er mulig også her, mot et lite tillegg i prisen.

83


Tendenz Interiørdesign | ventemøbler

84

PIETRANERA FIFTY.

PIETRANERA KOMU.

PIETRANERA VENTO.

D64 x B62, H86 cm Vnr.: 59

D65 x B66, H71 cm Vnr.: 79

D58 x B66, H81 cm Vnr.: 76

PIETRANERA CHARME HVIT.

PIETRANERA CHARME SORT.

D50 x B90, H40 cm Vnr.: 893 B/N

D60 x B120, H60 cm Vnr.: 894 B/N

PIETRANERA DADO.

PIETRANERA POUFF.

D51 x B51, H44 cm / D51 x B100, H44 cm Vnr.: 188-189

D50 x B50, H44 cm / D35 x B80, H40 cm Vnr.: 190 / 190.2


Tendenz Interiørdesign | ventemøbler

REM BUCKINGHAM RETT.

REM BUCKINGHAM HJØRNE.

REM ELEGANCE RETT.

REM ELEGANCE HJØRNE.

D65 x B48, H107 cm Vnr.: 04383

D68 x B86, H107 cm Vnr.: 04384

D64 x B50, H74 cm Vnr.: 04340

D68 x B78, H74 cm Vnr.: 04341

PIETRANERA CESAR STOL.

PIETRANERA CESAR SOFA 2 SETER.

PIETRANERA COMFORT VENTESTOL.

PIETRANERA COMFORT SOFA.

D68 x B73, H76 cm Vnr.: 350/1

D68 x B135, H76 cm Vnr.: 350/2

D57 x B62, H72 cm Vnr.: 105.1

D57 x B125, H72 cm Vnr.: 105.2

Trekk som kan skiftes.

Trekk som kan skiftes.

PIETRANERA MINE CENTRAL.

PIETRANERA MINE CORNER.

PIETRANERA CORNER.

PIETRANERA CORNER OPTIMA.

D67 x B65, H67 cm Vnr.: 184.1

D67 x B65, H67 cm Vnr.: 184

D65 x B65, H67 cm Vnr.: 185

D65 x B65, H67 cm Vnr.: 185B

85


86 | I MAGE CONCEPT Visuell kommunikasjon.


ØKT EKSPONERING MED BILDER & LYS. Image Concept er en innovativ og visuell måte å bruke bilder i salongen på. Her brukes personlige, bakgrunnsbelyste bilder til å fange kundens oppmerksomhet. Disse kan enkelt byttes ut, for raske fornyelser i salongen. Det kan benyttes på resepsjoner, salgshyller, stylingstasjoner og enkelte vaskestoler. Bilder i salongen kan forsterke estetikken, personligheten, kommunikasjonen med kundene, salongens image og innovasjon. Vi tenker på de grunnleggende elementene for en vellykket og unik salong, en som er personlig og spesiell for å øke egen status.

På de følgende sidene kan du se hele vårt utvalg av produkter i Image Concept-kolleksjonen: Party Image resepsjon, Expo Light produkthyller, Fraim stylingstasjon/hyller og Infinity modulvask. Velg blant et standardutvalg bilder spesielt tilpasset de forskjellige møblene eller design ditt egne, personlige bilde med for eksempel salongens logo.

Fraim stylingstasjon med personlig, bakgrunnsbelyst bilde.

87


Tendenz Interiørdesign | Image Concept

Party resepsjon finnes i 2 forskjellige størrelser. Party Image er 125 cm lang og leveres med ramme i valgfri laminat. Big Party er 165 cm lang og leveres med ramme i valgfri laminat. Her får du alle kabler skjult inne i resepsjonen! Se side 76.

Expo Light er en elegant vegghylle med unike muligheter. Med sine to forskjellige størrelser er det bare fantasien som setter grenser for hvor og hva den kan brukes til. Noen eksempler kan være en stemningsskapende oppbevaringsløsning i backbar, eller trekke særskilt fokus mot aktuelle kampanjeprodukter. Finnes i høyder på 125 cm og 200 cm.

Visuell kommunikasjon gjennom interiør

Endelig en plassbesparende vaskestol! Infinity vaskestol er nemlig en modulsofa der du sparer plass i bredden ved seriekobling. Med det LED-opplyste bildet i enden kan vaskesonen virkelig få en spesiell stemning. Se side 40.

Her er Expo Light brukt i kombinasjon med R-Mode innredning for å skape en helt personlig og unik backbarløsning. I en ellers dunkel vaskesone vil denne løsningen virkelig sette prikken over i’en, og skape en lun atmosfære som kommuniserer akkurat det du vil formidle. Duken kan trykkes med et bilde fra standardsortimentet, eller du kan få trykket din helt personlige duk, med f. eks. salongens logo eller et produkt du vil ha spesielt fokus på. Duken er kun festet med magneter, så det er både raskt, enkelt og billig å fornye salongen – bytt bare ut duken! For mer informasjon om R-Mode innredning, se side 51.

88


Tendenz Interiørdesign | Image Concept

Dersom du har en salong med lite veggplass, og det er vanskelig å få plass til det antallet plasser du ønsker, kan du dele opp rommet ved hjelp av den frittstående stylingstasjonen Fraim. Denne finnes i mange forskjellige varianter, både med hyller, som stylingstasjon, hyller på begge sider eller med duk på begge sider. Den er også ypperlig for de salongene som har mye vindusplass, da den er frittstående og får utnyttet plassen til det fulle. Se side 55.

89


90 | BEAUTY Utstyr til skjønnhetssalongen.


BEAUTY SEGMENT. I tillegg til alt nødvendig utstyr for frisører, har vi også et bredt utvalg produkter for skjønnhetssalonger. På de følgende sidene finner du produkter for manikyr, pedikyr, behandlingsbenker

og elektriske produkter. De fleste produktene kan leveres i et stort antall farger og laminater. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med valget.

91


Tendenz Interiørdesign | neglebord og pedikyrstoler

REM CONCORD NEGLEBORD 1 PLASS, UTEN SKAP / MED SKAP.

REM CONCORD NEGLEBORD 2 PLASSER, UTEN SKAP / MED SKAP.

D50 x B96/120, H80 cm Vnr.: 01051A / 01051B

D50 x B157/205, H80 cm Vnr.: 01051C / 01051D

Valgfri laminat.

Valgfri laminat.

REM CENTENARY NEGLEBORD. D50 x B120, H81 cm Vnr.: 01041 Valgfri laminat.

92

REM INDIGO.

REM INFINITI NEGLEBORD, UTEN SKAP / MED SKAP.

D48 x B100, H74 cm Vnr.: 01036

D50 x B86/119, H82 cm Vnr.: 01056 / 01057

Valgfri laminat.

Valgfri laminat.

REM CENTENARY BEHANDLINGSSTOL.

REM NATURA PEDIKYR BEHANDLINGSSTOL.

D127 x B68, H132 cm Vnr.: 01595

D122 x B101, H56 cm Vnr.: 01585

Valgfri skai og laminat.

Valgfri skai og laminat.


Tendenz Interiørdesign | stoler og behandlingsbenker

Se fullt sortiment på www.rem.co.uk REM NAIL TECHNICIAN’S SEAT.

REM CLOVER STOOL.

D56 x B57, H54-72 cm Vnr.: 01712

D50 x B50, H52-66 cm Vnr.: 01716

BÆ RBAR

REM EXCEL ELECTRIC STANDARD.

REM EXCEL 3 MOTOR.

REM AIRLITE.

D184 x B68, H65-91 cm Vnr.: 01550

D188 x B85, H66-88 cm Vnr.: 01551

D185 x B59, H61 cm Vnr.: 01505

REM TUSCANY.

REM PALERMO.

REM ARAGON.

D1896 x B74, H65-91 cm Vnr.: 01620

D187 x B68, H75-95 cm Vnr.: 07556

D187 x B68, H77 cm Vnr.: 01617

93


ERGONOMI. Gjennom våre leverandører, som har svært høyt fokus på ergonomi, kan vi levere produkter som forlenger din karriere som frisør.

ERGONOMISK VASKESTOL.

VASKESONE.

• Garanterer den ypperste komfort for både frisør og kunde.

Vi ser ofte feilstillinger ved vasken. Ofte står man på siden å jobber, og kanskje står man i en arbeidsstilling som over tid er en belastning for kroppen. Med noen strategiske valg kan man imidlertid unngå belastningsplager. Vaskene fra Pietranera og Karisma er designet med en bue i bakkant av servanten, slik at man kommer godt inn til vasken og kunden uten å måtte bøye seg frem. Da unngår man å lene seg fremover, samtidig som frisøren har en god arbeidsstilling. Samtidig vil også sjamponering og en eventuell massasje kunne gjøres på en behagelig måte for kunden.

Wen Lift fra Pietranera og Miami Lift fra Karisma en ergonomiske vaskestoler!

• Vaskestolen kan justeres i høyden, noe som forhindrer muskel- og skjelettplager som følge av feil arbeidsstilling. • Ved å senke høyden på vaskestolen kan frisøren jobbe behagelig, sittende på en sadelstol. • Har elektrisk benstøtte og kommer med eller uten massasje.

TA VARE PÅ KUNDENE OG DEG SELV! 94


ARBEIDSSTOLER.

Det finske firmaet Salli Systems utvikler et konsept for sittehelse som på det nåværende tidspunkt er det sunneste i verden. Salli konseptet kan lindre svært framskredne lidelser, som dårlig holdning og forringelse av korsryggen.

God stol = god rygg

• Alltid god holdning – god helse for ryggen. • Dypere pust og aktiv sirkulasjon – øker din energi. • Ideel også for menn.

Mellomrommet i setet er en avgjørende og viktig faktor for genital helse samt for å opprettholde en god holdning. Den innebygde swingmekanismen aktiverer væskeflyten i sete og lår og forbedrer rygghelsen. Med riktig holdning blir du sunnere, føler deg bedre og energien øker. Ifølge flere studier er trykket på bekkenet og genitalier mindre skadelig på en todelt sadelstol sammenliknet med en tradisjonell stol. Den genitale helsen forbedres også ettersom stolen gir området luft.

STOLER. • Høyde på stolen: Husk å sjekk hva laveste og høyeste sittehøyde er på stolen. • For høy stol: Det er viktig at man unngår å heve armene og skuldre for høyt. • For lav stol: Feil holdning ved å bøye seg fremover. • God form på stolen: Slik at man kommer godt inntil kunden og unngår å bøye seg fremover.

95


96


VI HAR STORT UTVALG AV SKAI I FORSKJELLIGE FARGER OG TEKSTURER. SPØR DIN AGENT OM FARGEKART PÅ ALLE VARIANTENE.

INFORMASJON. BETALINGSBETINGELSER OG LEVERINGSTID.

Bestillingsvarer: Alle priser eks. mva. eks. frakt. Leveringstid lagervarer: Leveringstid bestillingsvarer:

2-5 dager 6-8 uker

Tendenz Interiørdesign har salgspant i varen, inntil den er betalt i sin helhet. Ref. pantelovens § 3.

REKLAMASJON OG SKADEMELDING.

Kunden forplikter seg til å kontrollere mottatte esker omgående for å merke av skader eller lignende på pakkseddel før sjåfør forlater salongen. Dokumenter også gjerne skade på esker med bilde av eske og på skadet innhold.

PLEIE OG RENGJØRING AV FRISØRSTOLER.

Skai (vinyl) skal kun vaskes med mildt såpevann. Bruk aldri løsemidler eller vaskemidler med klor, kjemiske stoffer eller skureeffekt. Bruk heller ikke olje, fett eller voksbaserte produkter. Dette ødelegger og tørker inn overflaten på skaien. Vask stolene regelmessig! Dette gjør at skitt og hårspray ikke setter seg i stoffet (tykke lag med hårspray kan tørke ut skaien slik at den sprekker). Er stolene meget skittne, så vask de flere ganger i stedet for å ty til sterkere vaskemidler. Hårfarge er laget for å trenge inn i håret. Det trenger derfor også inn i skaien og gjennomfarger stoffet. Det finnes dessverre ikke noen løsninger som kan hindre fargeflekker.

Eventuelle feil og mangler meldes til Tendenz Interiørdesign innen 7 dager. Den beste måte å melde fra på er skriftlig med dokumentasjon med bilde av skaden etc. tatt med en mobiltelefon e.l.

ØNSKER DU LYSE STOLER I SALONGEN?

GARANTI.

Rester av hårfarge ødelegger mange frisørstoler, unngå å henge kappene over stolryggen. Er du så uheldig å søle farge, så vask det av omgående.

For våre produkter gjelder våre leverandørers garantitider. Pietranera og Karisma 2 år, REM 3 år ved normal bruk. I denne perioden vil vi og leverandørene være behjelpelige med å holde produktet i stand uten kostnad. Problemer som skyldes feil bruk av produktet eller skade ved uhell eller lignende, vil faktureres som feil uten garanti.

• Faste fargeplasser med mørke stoler. • Plaststol – Go. • Beskyttelsestrekk i plast – finnes til alle stolmodellene.

PUMPER PÅ FRISØRSTOLER.

Frisørstolene må ikke løftes eller flyttes før man har låst pumpen. Sørg for å løfte både i stolsete og pumpe samtidig slik at ikke pumpen henger i hydraulikken. Hvis pumpen sklir ned i pumpesylinderen, kan det føre til skade på pumpen og oljelekkasje.

97


LEIEFINANSIERING. FRIGJØR KAPITAL OG GIR SKATTEFORDELER.

Å leie møbler til frisørsalongen er raskt og enkelt. Vi setter opp et tilbud og søker om leie. Søknaden behandles som regel samme dag.

FORDELER VED LEIEFINANSIERING. • Frigjør driftskapital. • Rask skattemessig utgiftsføring. Skattemessige fradrag kan bli større for leie enn for lån. • Budsjettering og regnskap blir enklere da leien utgiftsføres i sin helhet. • Bedre likviditet. Kostnadene fordeles over den tiden utstyret benyttes og skaper inntjening. • Nedskrivning av utstyret i takt med utstyrets verdiforringelse. • Muliggjør en regelmessig utskiftning av utdatert utstyr til tidsriktig og effektivt utstyr.

ALTERNATIVER VED ENDT LEIEPERIODE. • Fortsette leieforholdet. • Si opp avtalen og returnere utstyret til SG Finans. • Anmodning om å kjøpe utstyret og overta eiendomsretten.

BELØPSEKSEMPLER. Beløp 50 000,- 100 000,- 150 000,- 200 000,- 250 000,- 300 000,- 350 000,- 400 000,-

Leie pr. mnd. i 5 år 1 075,2 075,3 095,4 110,5 075,6 075,7 095,8 095,-

FØLGENDE KOMMER I TILLEGG TIL LEIESUMMEN.

Etableringsgebyr kr. 990,- + mva. (kun ved oppstart). Forsikring 0,2% pr. mnd. av total leiekostnad (kan også ha egen forsikring). Fakturagebyr kr. 110,- + mva. Alle leieeksempler i katalogen gjelder pr. mnd. i 60 mndr. eks. mva. Leieperioden kan også gå over 2 eller 3 år. Vi regner raskt ut et tilbud og leiebeløp til dere og vi får raskt svar fra leieselskap på forespørsler. For mer info se www.tendenzid.net

98


PAKKEFORSLAG

2 Miami kundestoler 1 Miami Cloud vaskestol 2 Maya stylingstasjon 2 Area fotstøtte

Leiesum 2.529,- pr. mnd. i 5 år Kjøpesum 125.116,-

PAKKEFORSLAG 4 Myra kundestol med firkantet fot. Basic skai. 2 Byron vaskestol med elektrisk benstøtte. Basic skai. 4 Swag stylingstasjon. 4 Area fotstøtte. 2 Lampada i hvit. 1 Bric disk.

Leiesum 3.038,- pr. mnd. i 5 år Kjøpesum 192.912,-

99


stoler unisexstoler barber vaskestoler stylingstasjoner image concept resepsjon beauty

TENDENZ HĂ…RPLEIE AS Holtegata 26, 0355 Oslo, Norway Tel: +47 22 92 50 00 | post@tendenzid.net | www.tendenzid.net

Tendenz Interiørdesign tar forbehold om trykkfeil og prisendringer.

100

Prisene er oppgitt eks. mva. og eks. frakt.