Page 1

Tendenz

KURSKATALOG VÃ¥ren 2O19


Treat your hair like royalty, it’s the crown you never take off. #GREATHAIRDAY

2


VELKOMMEN TIL TENDENZKURS I vår tilbyr vi et bredt spekter av kurs for å inspirere og motivere deg til å bli en enda bedre frisør! Vi jobber med helheten for at du som fagperson skal utnytte ditt fulle potensiale og få en mest mulig inspirerende hverdag. Hos oss vil du møte motiverende, erfarne og meget dyktige kursholdere som brenner for faget sitt, og som gleder seg til å dele all sin kunnskap med deg. Vi har både nye, spennende kurs i vår, samt våre faste grunnleggende kurs, og vi er ganske sikre på at det vil være noe for enhver smak, enten du ønsker påfyll med klipp, farge eller styling! Vi gleder oss til å se deg på kurs i vår!

På vegne av kursavdelingen

Marie K Kvisberg Kurskoordinator

3


INNHOLD 6

4

Kursavdelingen

10

KMS Styling Matters – kreativt kurs med stylingteknikker

12

KMS Street Style Haircutting 2019 – klippeteknikker basert på de siste trender

14

KMS Style Equation Live – lær raske og fine stylinger

18

Joico Foiltastic – bli mester på folieplassering

20

Joico Foil Free Vol. 2 – lær å bruke farger og teknikker på en ny måte

22

Joi Color World – bli trygg på hele LumiShine systemet

24

Joico Delicious Blonde – bli ekspert på blonde farger

26

Vero K-PAK Color – alt du trenger å vite om Joico’s trofaste JoiColor system

28

Lofoten weekend – weekendkurs i vakre Lofoten!

30

Blomdahl kurs – sertifiser deg som Blomdahl hulltager

32

Curls Up – lær å klippe et krøllete hår

34 Kursoversikt


First I do the coffee Then I do the hair #DOHAIR

n d ta

gs

Bo

Thon Hotel

i ve

a at

en

isg rve

o Sp Rosenborg trikkestopp

P

te ga

ta

P-hus

Ho l

Avbestilling av kurs senere enn 14 dager før kursdato debiteres 50% av kursprisen. Senere enn 7 dager debiteres 100% av kursprisen.

ue

AVBESTILLINGSBETINGELSER For påmelding til kurs, kontakt kundeservice på 22 92 50 00 / kundeservice@tendenz.net eller ta kontakt med din agent.

rst

KOLLEKTIVTRAFIKK Trikk: Linje 19 stopper i Holtegata. Linje 11 stopper i Bogstadveien. Buss: Linje 21 stopper i Josefines gate. T-bane: Det er 10 minutter å gå til Majorstua stasjon. Herfra går samtlige linjer i retning øst og vest.

jo Ma

HOVEDKONTOR & KURSLOKALER Holtegata 26 er en ærverdig gammel villa. Eiendommen ligger et steinkast fra Bogstadveien, midt mellom Majorstua og sentrum. Det er enkel adkomst til eiendommen fra Holtegata via Bogstadveien, Sporveisgata, Professor Dahls gate, Uranienborgveien, Briskebyveien og President Harbitz gate.

MATALLERGIER Matallergier må opplyses om senest 1 uke før kurs.

um

KURSHOLDER På kursene hvor det er oppgitt kursholder forbeholder vi oss retten til å endre kursholder ved sykdom, uforutsette hendelser eller lignende.

Sentr

AVLYSNING AV KURS Tendenz forbeholder seg retten til å avlyse kurs inntil 10 virkedager før kursdato. Kursavgift blir da tilbakeført.

Homansbyen trikkestopp

5


KURSHOLDERE Vi er veldig stolte av å presentere våre kursholdere for våren! Denne gjengen er igjen klar for å tilbringe en inspirerende og lærerik sesong sammen med deg på kurs. Alle våre kursholdere er kreative, inspirerende og har masse kunnskap – noe som gjenspeiles i det brede spekteret vi har av kurs i vår!

@STIHOLT

@TENDENZNO

@BLOMDAHLNO

MARIE K. KVISBERG

ATHENA OLLINEN

Marie jobber som kurskoordinator. Hennes oppgave er å passe på at alt er lagt til rette for at dere skal få en best mulig opplevelse, enten dere er på kurs hos oss eller rundt omkring i landet. Hun holder alltid et øye med våre kreative og flinke kursholdere slik at de er på rett sted til rett tid.

Produkt & opplæringsansvarlig for Blomdahl. Det hun liker best med å holde kurs er at hun får møte mange nye mennesker med nye impulser som gir henne masse inspirasjon. Athena bruker sin unike erfaring til å gjøre kursdeltagerne sikre, slik at de er trygge på hulltagning når de kommer tilbake til salongen.

@TEFT @INGVILD_82

STIAN HOLTER

PÅL LANDFALD

INGVILD BORGEVAD

Educational Manager for KMS i Norge. Han har lang erfaring fra både salongdrift og opplæring. Stian er kjent for sin sprudlende og jordnære personlighet som får alle kursdeltakere til å føle seg inkludert. I kombinasjon med hans engasjement for faget gjør dette at han fort får en plass i hjertet hos de fleste han møter.

Opplæringskonsulent for KMS Norge. Pål er teknisk sterk og søker etter det perfekte. Til daglig er han deleier og driver salongen Tekstur i Hamar. Han er lidenskapelig opptatt av produktene fra KMS fordi de gjør at han kan skape akkurat de frisyrene han vil.

Ingvild er vårt nyeste tilskudd til KMS teamet. Hun jobber til daglig hos Josefsson Frisør på Liertoppen hvor hun har vært i 17 år. Som produktansvarlig i salongen er hun en erfaren kursholder og ekspert på produktbruk. Ingvild brenner for styling og oppsetning. Hun liker også å utfordre både seg selv og kundene sine når det gjelder farge og klipp.

6


@TENDENZNO @HANNAHKULLGREN_HAIR

@KARIANNE_COLORIST

ANINE S. HAUGERUD

HANNAH KULLGREN

KARIANNE SØRVIG

Produktansvarlig for verktøy og sertifisert sakseambassadør for Excellent Edges. Hun brenner for godt verktøy og mulighetene det gir når det gjelder kreativitet og ergonomi. Anine holder sakseworkshops på Tendenz Studio, i tillegg tar hun gjerne turen ut til din salong.

Hannah er kurs- og opplæringsansvarlig for Joico. Hun har jobbet som frisør i 11 år, i tillegg er hun også makeup artist. Hannah er veldig allsidig – hun er unikt opptatt av teori, samtidig som hun er utrolig kreativ og liker å jobbe med både farger og styling/oppsetning.

Karianne jobber som Joico konsulent. Hun har sin lidenskap for hårfarge og betydningen dette feltet har for hverdagen og bransjen vår. Karianne har jobbet som daglig og faglig leder i en årrekke og elsker å jobbe med formidling og kurs. Til daglig eier og driver hun salongen Oker i Nittedal.

@ANNICKENLORENTZEN_HAIR

@LINN.HAIR.COLOR

@GUDRUNVIMME

ANNICKEN LORENTZEN

LINN MULDBAKKEN

GUDRUN VIMME

Annicken jobber som Joico konsulent, og brenner virkelig for faget! Hun har jobbet som frisør og make-up artist i 16 år. Til daglig eier og driver hun salongen Gullsaksen i Fredrikstad. Hun elsker å jobbe med frisyreforandringer og nye fargeteknikker for å oppfylle kundens ønsker og gi dem det lille ekstra!

Linn har jobbet i salong i 18 år, og er faglig leder hos Josefsson Liertoppen, i tillegg til å være konsulent for Joico. Linn er like fargerik som hun ser ut, hun elsker å leke med blonde toner og lage lekre kombinasjoner med Intensitys. Hun er lidenskapelig opptatt av farger, klipp og hårpleie og hennes faglig dyktighet og brennende engasjement for faget smitter over på kursdeltakerne.

Gudrun er Joico konsulent, og jobber til daglig i salongen Hårstua i Oslo. Hun har jobbet som frisør i 30 år, og med sin brede erfaring og kunnskap, samt lidenskap for hår er hun det perfekte tilskuddet i vår kursavdeling.

7


Style m

@KMSH

8


matters

HAIRNO

9


10


Følg @kmshairno for inspirerende looks!

STYLING MATTERS Styling Matters er et kreativt kurs hvor vi ser nærmere på stylingteknikker og bruk av produkter for å oppnå forskjellige teksturer og følelser i håret. Som frisør er det viktig å stadig utvikle seg og tilby de beste teknikkene til kundene våre. På dette kurset vil vi jobbe med teknikker fra både Street Style og High Style. Street Style retter seg mot kundevennlige frisyrer vi daglig gjør i salongen, mens High Style; med inspirasjon fra catwalken, er mer rettet mot festfrisyrer og spesielle anledninger.

Dette er en workshop som er teknikkbasert og tar for seg temaene volum, krøller, bølger, tekstur og inspirasjon fra catwalken rundt om i verden. Du vil forlate kursdagen med en dypere kunnskap om produktene som er brukt og nye spennende teknikker du kan jobbe med på kundene dine. Husk å ta med: Føner m/ tut, rundbørster, fønbørste, spisskam, klips og flatjern. Pris: 2190,-

Tid: 10.00-17.00

12. FEB

KRISTIANSAND, CLARON HOTEL ERNST

33805

09. APR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33829

21. MAI

FREDRIKSTAD, SCANDIC CITY

33840

27. MAI

STAVANGER, THON HOTEL MARITIM

33838

11


STREET STYLE HAIRCUTTING 2019 KMS jobber tett med frisører over hele verden for å alltid være oppdatert på nye trender som oppstår. Bli med og besøk KMS sine hotspots denne sesongen. Denne klippeworkshopen vil ta for seg de globale hårtrendene og ta et dypere dykk i de utvalgte byene. Kurset har fokus på klippeteknikker og i tillegg ser vi på styling med bruk av våre produkter innenfor Start-Style-Finish. Vi jobber step by step så du på en trygg måte kan overføre dette til kundene dine i salongen.

12

Husk å ta med: Saks, klippekam, klyper, fønbørster, føner m/ tut, flatjern og spruteflaske. Pris: 2190,-

Tid: 10.00-17.00

05. FEB

OSLO, TENDENZ STUDIO

33804

24. APR

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

33833


13


14


STYLE EQUATION LIVE VISNING Våren er en sesong med mye styling av hår. Det er mange helligdager og konfirmasjoner, for ikke å snakke om alle som gifter seg på denne deilige årstiden. KMS tar styling på alvor og ønsker å inspirere deg og din salong til å gjøre raske og fine stylinger til en hver anledning. Er ønsket ditt å bli inspirert er denne kvelden med look and learn WORKSHOP Er ønsket å jobbe litt mer i dybden med styling og få det mer i fingrene har du mulighet til å melde deg på denne workshopen der vi velger ut noen av frisyrene fra visningen og jobber step by step og gir deg en nøye innføring i teknikkene.

det perfekte valget. Len deg tilbake og se de siste stylingene vi er inspirert av denne sesongen – enten det er den klassiske eller den romantiske stilen du liker – og hvilke produkter vi jobber med for å få den perfekte looken. Pris: 1290,-

Tid: 18.00-20.00

Husk å ta med: Utriseringsbørste, klips, spisskam, krølltang, føner og fønbørste. Pris: 2490,-

Tid: 10.00-17.00

VISNING 04. MAR

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

33810

06. MAR

HAUGESUND, SCANDIC MARITIM

33813

01. APR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33825

WORKSHOP 19. MAR

FREDRIKSTAD, SCANDIC CITY

33819

02. APR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33826

15


Del dine fargeresultater med oss! #JOICONORWAY

T

16


THE JOI OF EDUCATION @JOICONORWAY

17


18


FOILTASTIC Tr e n g e r d u n y i n s p i r a s j o n o g kunnskap på hvordan å bruke folie mest mulig effektfullt og effektivt, er dette kurset for deg. På FOILTASTIC tar vi dere med på en kreativ reise med folieplasseringer, hvor du vil få forståelsen av hvordan man skaper det rette uttrykket i alt fra et oppklippet hår til hele lengder. Vi elsker uttrykket “work smarter, not harder” og vil med dette foliekurset vise dere hvordan dere kan effektivisere arbeidsdagene og folieteknikkene deres. Dette er et unikt kurs som vil øke din bevissthet og kompetanse innen folieteknikker. På kurset vil det være

en teoridel, samt praktisk arbeid på dukkehoder. Ta frem spisskammen og foliene og bli med på vårens heteste kursnyhet FOILTASTIC. • Folieplassering • Veveteknikker • Påføringsmetode • Den unike teknikken danigami • Effektiviser hverdagen Husk å ta med: Føner, denmanbørste, spiss- og klippekam, seksjonsklips, rettetang, rundbørste og fargeforkle. Pris: 2790,-

Tid: 10.00-17.00

12. FEB

FREDRIKSTAD, SCANDIC CITY

33806

19. FEB

STAVANGER, THON HOTEL MARITIM

33808

05. MAR

HAMAR, SCANDIC HAMAR

33811

12. MAR

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

33817

20. MAR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33821

26. MAR

KRISTIANSAND, CLARION HOTEL ERNST

33822

10. APR

DRAMMEN, SCANDIC AMBASSADEUR

33832

30. APR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33836

19


FOIL FREE VOL. 2 BY JOICO

20

Bli en mester i frihåndsteknikker! Etter en stor suksess med FOIL FREE VOL 1, er vi stolte av å kunne tilby 4 nye brukervennlige/salongvennlige balayageteknikker med FOIL FREE VOL. 2. På dette kurset jobber vi med spennende frihåndsteknikker og du skal igjen få leke deg med nye morsomme teknikker, verktøy og fargepensler.

Kurset gir deg innføring i teknikker som kan utføres på alt fra kort hår, krøllete hår, ulike lengder til langt hår. FOIL FREE VOL. 2 er et praktisk kurs med workshop på dukkehoder.

Hvilke teknikker du velger er avgjørende for resultatet du skaper. På dette kurset ønsker vi å øke bevisstgjøring av plassering og påføring av farge slik at du kan jobbe mer presist og effektivt enn tidligere. Teknikkene er enkle og salongvennlige og kan lett tas med tilbake til en hektisk frisørhverdag.

Husk å ta med: Føner, liten krølltang, denmanbørste, ventbrush, spiss- og klippekam, seksjonsklips, saks, rettetang, rundbørste og fargeforkle.

Dette kurset passer for både deg som er en erfaren frisør, men også for deg som er i starten av frisørfaget/starten av din frisørkarriere.

Pris: 2790,-

Tid: 10.00-17.00

13. FEB

FREDRIKSTAD, SCANDIC CITY

33807

26. FEB

TRONDHEIM, THON HOTEL PRINSEN

33809

13. MAR

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

33818

19. MAR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33820

02. APR

NAMSOS, SCANDIC ROCK CITY

33827

09. APR

DRAMMEN, SCANDIC AMBASSADEUR

33831

29. APR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33835

22. MAI

LILLEHAMMER, SCANDIC LILLEHAMMER HOTEL

33842


21


22


L u m iS h i n e !

JOI COLOR WORLD Bli med oss inn i vårt fargeunivers og sug til deg ny kunnskap og deilig inspirasjon. På dette kurset tar vi et dypdykk inn i LumiShine sin glansfulle verden. LumiShine er vår prisvinnende ferdigformulerte fargeserie som leverer vakre og blanke fargeresultater. Denne populære fargeserien er nå fullverdig m e d p e r m a n e nte fa rg e r, s a mt demi-permanente farger i både flytende og kremform. Vi tar deg med på LumiShine fargeteori hvor vi også deler tips, triks, erfaringer og våre favorittfargeresepter. I tillegg til å gi dere kunnskap om LumiShine vil vi også gi en god innføring i resten av våre produkter og behandlinger. Vi åpner derfor døren til Joico sin unike fargeverden og vil at du skal bli med oss.

Temaer: • LumiShine fargeteori • Blekinger • Intensity • Glosser • Age Defy • Blonde Life • K-PAK Hair repair system Dette kurset passer for deg som skal begynne å bruke fargene eller trenger oppfriskning og få trygghet på fargeteori. Pris: 950,-

Tid: 10.00-16.00

04. FEB

OSLO, TENDENZ STUDIO

33803

05. MAR

ÅLESUND, SCANDIC ÅLESUND

33812

06. MAR

MOLDE, SCANDIC SEILET

33814

08. APR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33828

09. APR

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

33830

21. MAI

KRISTIANSAND, CLARION HOTEL ERNST

33841

23


å Tag og følg oss p @joiconorway

DELICIOUS BLONDE En lærerik dag med både teori og workshop på levende modeller! Vil du lære alt om hvordan du kan skape de vakreste blonde fargene i salongen, er dette kurset for deg! Vi har endret litt på vårt populære Delicious Blonde kurs denne våren og har blant annet implementert våre spennende nye blonde fargenyheter som lanseres denne våren. Kurset gir deg inspirasjon og den kunnskapen du trenger for å gi kundene dine de fineste blonde fargene. Vi kjenner alle til at blonde farger kan være en utfordrende oppgave i salongen. På dette kurset gir vi deg kunnskap, forståelse og brukerveiledning til alle JoiColor blonderingsproduktene. 24. APR

24

OSLO, TENDENZ STUDIO

Du får mange nyttige teknikker, tips om formuleringer, korrigeringer og alt du trenger for å håndtere blonderingssituasjoner med økt selvtillit i salongen. Workshop Farging på levende modeller. Her legger vi stor fokus på konsultasjon og diagnose av hårkvalitet, samt analyse av hudtoner og kledelighet. Vi vil sammen komme frem til formuleringer og fremgangsmetoder for hver enkelt modell. Husk å ta med: Fargeforkle. Pris: 1590,-

Tid: 10.00-17.00

33834


25


26


VERO K-PAK COLOR GRUNNKURS Teorikurs med fokus på fargelære. GRUNNKURS Vi tror på ideen om at kreativitet best utvikles med kunnskap. Bli med inn i vårt fargeunivers hvor bare din egen kreativitet og fargekunnskap setter begrensninger for hvilken hårfarge du kan skape og tilpasse til akkurat din kunde. Vi tilbyr et todagers grunnleggende fargeteorikurs, som gir deg all den kunnskapen du trenger for å kunne skreddersy og formulere de nydeligste hårfarger. Kurset er både for deg som er ny i faget, men også for deg som har vært med en stund. Vero K-PAK

Color grunnkurs gir opplæring og oppfriskning i fargeteori for alle. Vi gir god innføring i alle produkter og behandlinger, samt viser deg hvordan Joico alltid jobber på hårets egne premisser. Temaer: Fargeteori, fargebehandling, produktkunnskap, gråhårsformulering, fargeformulering, fargekorrigering og konsultasjon. Pris: 1290,-

Tid: 10.00-16.00

28.-29. JAN

OSLO, TENDENZ STUDIO

33801

11.-12. MAR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33816

06.-07. MAI

OSLO, TENDENZ STUDIO

33837

VERO K-PAK COLOR FARGEFORANDRING Teori og workshop med fokus på farge og inspirasjon hele dagen! FARGEFORANDRING For de som har deltatt på grunnleggende fargekurs, tilbyr vi et videregående kurs. Kurset inneholder temaene; forpigmentering, avfarging og fargeforandring. Dette er en dag med både teori og praktisk arbeid. Den vil gi deg all den kunnskapen og selvtilliten du trenger for å ta fatt på en utfordrende fargeforandring.

Temaer: Forpigmentering, avfarging, fargeforandring, fargeteori og praktisk arbeid. Pris: Tid: 750,- 10.00-16.00

30-JAN

OSLO, TENDENZ STUDIO

33802

8-MAY

OSLO, TENDENZ STUDIO

33839

27


WEEKEND I LOFOTEN 31.05. - 02.06.19

28


SAVE THE DATE 31. MAI – 02. JUNI! Første helgen i juni skal vi ha weekendkurs i vakre Lofoten! Våre egen kursholdere Hannah fra Joico og Stian fra KMS, samt en gjesteartist fra KMS vil lede dere gjennom en fantastisk helg. Her vil dere få inspirasjon og faglig påfyll med både farge, klipp og styling! Dette er en helg dere ikke vil gå glipp av, og det er kun et begrenset antall plasser, så vær raskt ute med påmelding. Det vil være ankomst på fredag, kurs lørdag og søndag, med felles middag på lørdag kveld. Nærmere info om program kommer i egen flyer og på nett.

KURS MED OVERNATTING Fredag - søndag i dobbeltrom 7590,Fredag – søndag i trippeltrom 7590,Fredag - søndag i enkeltrom 8990,KURS UTEN OVERNATTING Lørdag og søndag 5690,Flybilletter bestilles på egenhånd. Dersom du har matallergi oppgi dette ved påmelding. NB! Bestillingsfrist med overnatting: 1. april. Etter dette må eventuell overnatting ordnes på egenhånd dersom hotellet er fullbooket. Avbestillinger av kurs etter 1. mai debiteres 50% av kursprisen. Avbestillinger av kurs etter 15. mai debiteres 100% av kursprisen.

29


BLOMDAHL ØRE- & NESEHULLTAGNINGSKURS. Med Blomdahls system for å ta hull i øre og nese, kan du tilby dine kunder det beste; Et sikkert system med unike produkter og god kvalitet. Det er et perfekt komplement til salongens behandlinger og en god måte å øke salongens omsetning på. Gjennom å markedsføre at dere tar hull med Blomdahl er det også en effektiv måte å skaffe nye kunder på.

Gratis kurs Ved kjøp av startpakke til kr 6000,- eks. mva. får man én gratis plass på kurs. Startpakken inneholder nødvendig utstyr for å ta hull og valgfrie innskytnignsøredobber. Pakken skreddersys sammen med kursholder. Pris: 1500,-

Tid: 09.45-17.00

På kurset lærer du om medisinsk hulltagning, det vil være både teoretisk og praktisk arbeid, slik at du skal føle deg trygg når du skal gjøre behandling i salong. Kurset fører til sertifisering. 22. JAN

OSLO, TENDENZ STUDIO

33800

06. MAR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33815

22. MAI

TRONDHEIM, THON HOTEL PRINSEN

33843

28. MAI

OSLO, TENDENZ STUDIO

33844

OPPFRISKNINGSKURS. Er det flere år siden du tok Blomdahl kurset eller ønsker du å bli bedre på å ta dobbelhull –ta kontakt!

Vi kommer gjerne ut i salong for å holde kurset og tilpasser innholdet etter deres behov.

Vi tilbyr oppfriskningskurs til deg som ønsker å få flere kunder ved å tilby dobbelhull samt å jobbe med helheten til Blomdahl. Vi har flere forespørsler fra forbrukere om hvor de kan ta dobbelhull og derfor ønsker vi at alle våres forhandlere kjenner seg trygge på denne behandlingen i salongen.

Ta gjerne kontakt direkte med Athena Ollinen på tlf: 22 92 50 00 / athena@ tendenz.net for å booke tid, eller ta kontakt med din agent.

Hvorfor anbefaler vi at det er kun en person som tar dobbelthull og ikke to? For å få riktig plassering er det viktig at det kun er en person som gjør hele prosessen, da har man god oversikt og bedre kontroll. Når barnet kun trenger å forholde seg til en person oppleves også behandlingen tryggere.

30

For å ta dette kurset er det krav om bestått øre- & nesehulltagningskurs. Pris: Etter avtale Tid: 9.30-12.30


Tag øret ditt! redobber Vi vil se hvilke ø med ss du bruker, tag o @blomdahlno 31


CURLS UP Ønsker du å bli 100% sikker på krøllete hår? Vi har alle opplevd ulike utfordringer når det kommer til det å klippe og style et krøllete hår. Kurset fokuserer på nye klippteknikker, hvor Claus går grundig gjennom den nye saksen Anaconda. Denne unike saksen er spesielt designet for å klippe krøllete hår. Dette fantastiske kurset gir deg en innføring i hvordan å gi et best mulig resultat til din kunde. • Hvordan oppnå flott resultat? • Hvordan bli sikker på at sluttresultatet passer kundens ansiktsform?

• Teknikken er snudd på hodet i forhold til glatt hår- så her er det mye å lære Dette kurset gir deg en innsikt i en verden av krøller og teknikkene du vil lære er unike. Claus vil ta deg igjennom dette kurset og gi deg en faglig, inspirerende dag. Pris: 990,-

Tid: 10.00-17.00

26. MAR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33823

27. MAR

OSLO, TENDENZ STUDIO

33824

EXELLENT EDGES / CLAUS NISSEN Claus har med sin lange bakgrunn som frisør en enorm erfaring og ekspertise med Excellent Edges saksene. Han gjennomfører kreative, profesjonelle og lærerikeworkshops rundt omkring i verden.

32


Tag og følg oss pü @tendenzno

33


BLOMDAHL

JOICO

JOICO

KMS

JOICO

JOICO

JOICO

JOICO

KMS

JOICO

JOICO

KMS

JOICO

JOICO

JOICO

JOICO

KMS

KMS

BRAND

STYLING MATTERS

ØRE/NESE HULLTAGNING

FOIL FREE VOL. 2

JOI COLOR WORLD

STYLING MATTERS

VKP COLOR FARGEFORANDRING

VKP COLOR GRUNNKURS

FOILTASTIC

FOIL FREE VOL. 2

DELICIOUS BLONDE

STREET STYLE HAIRCUTTING

FOILTASTIC

FOIL FREE VOL. 2

JOI COLOR WORLD

STYLING MATTERS

JOI COLOR WORLD

FOIL FREE VOL. 2

STYLE EQUATION WORKSHOP

STYLE EQUATION VISNING

KURS

27. MAI

22. MAI

22. MAI

21. MAI

21. MAI

08. MAI

06. - 07. MAI

30. APR

29. APR

24. APR

24. APR

10. APR

09. APR

09. APR

09. APR

08. APR

02. APR

02. APR

01. APR

DATO

10:00 - 17:00

09:45 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 16:00

10:00 - 17:00

10:00 - 16:00

10:00 - 16:00

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 16:00

10:00 - 17:00

10:00 - 16:00

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

18:00 - 20:00

TID

2190,-

1500,-

2790,-

990,-

2190,-

750,-

1290,-

2790,-

2790,-

1590,-

2190,-

2790,-

2790,-

990,-

2190,-

990,-

2790,-

2490,-

1290,-

PRIS

STAVANGER, THON HOTEL MARITIM

TRONDHEIM, THON HOTEL PRINSEN

LILLEHAMMER, SCANDIC LILLEHAMMER HOTEL

KRISTIANSAND, CLARION HOTEL ERNST

FREDRIKSTAD, SCANDIC CITY

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

DRAMMEN, SCANDIC AMBASSADEUR

DRAMMEN, SCANDIC AMBASSADEUR

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

NAMSOS, SCANDIC ROCK CITY

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

STED

STIAN + INGVILD

ATHENA

ANNICKEN + LINN

KARIANNE

STIAN + PÅL

HANNAH

HANNAH

HANNAH + GUDRUN

HANNAH + GUDRUN

HANNAH + LINN

STIAN + PÅL

HANNAH

ANNICKEN + LINN

STIAN + PÅL

STIAN + PÅL + INGVILD

KURSHOLDER

33842

33841

33840

33839

33837

33836

33835

33834

33833

KARIANNE + GUDRUN 33831

STIAN + INGVILD

33843

KARIANNE + GUDRUN 33832

HANNAH

33838

33830

33829

33828

33827

33826

33825

KURSNR

MAI

kurs

påmeldte

KMS

33844

kurs

dato/sted

ATHENA

APRIL dato/sted

påmeldte

OSLO, TENDENZ STUDIO

påmeldte

1500,-

kurs

09:45 - 17:00

MARS dato/sted

28. MAI

påmeldte

ØRE/NESE HULLTAGNING

kurs

BLOMDAHL

FEBRUAR dato/sted


JOICO

JOICO

BLOMDAHL

JOI COLOR WORLD

VKP COLOR FARGEFORANRING

VKP COLOR GRUNNKURS

ØRE/NESE HULLTAGNING

05. FEB

04. FEB

30. JAN

28. - 29. JAN

22. JAN

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 16:00

10:00 - 16:00

10:00 - 16:00

09:45 - 17:00

2790,-

2190,-

2190,-

990,-

750,-

1290,-

1500,-

FREDRIKSTAD, SCANDIC CITY

FREDRIKSTAD, SCANDIC CITY

KRISTIANSAND, CLARON HOTEL ERNST

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

OSLO, TENDENZ STUDIO

STED

KARIANNE + LINN

KARIANNE + LINN

STIAN + INGVILD

STIAN + PÅL

HANNAH

KARIANNE

KARIANNE

ATHENA

KURSHOLDER

33807

33806

33805

33804

33803

33802

33801

33800

KURSNR

PRIS

JOICO STREET STYLE HAIRCUTTING 12. FEB 10:00 - 17:00

2790,-

TID

KMS STYLING MATTERS 12. FEB 10:00 - 17:00

DATO

KMS FOILTASTIC 13. FEB

KURS

JOICO FOIL FREE VOL. 2

BRAND

JOICO

33810

33808

33811

HANNAH + LINN

LINN + ODA

33812

STAVANGER, THON HOTEL MARITIM

KARIANNE

33813

2790,-

HAMAR, SCANDIC HAMAR

STIAN + PÅL + INGVILD

33814

10:00 - 17:00

2790,-

ÅLESUND, SCANDIC ÅLESUND

KARIANNE

33815

19. FEB

10:00 - 17:00

990,-

HAUGESUND, SCANDIC MARITIM

ATHENA

33816

FOILTASTIC

05. MAR

10:00 - 16:00

1290,-

MOLDE, SCANDIC SEILET

HANNAH

33817

JOICO

FOILTASTIC

05. MAR

18:00 - 20:00

990,-

OSLO, TENDENZ STUDIO

GUDRUN + LINN

33818

HANNAH + ANNICKEN 33809

JOICO JOI COLOR WORLD

06. MAR

10:00 - 16:00

1500,-

OSLO, TENDENZ STUDIO

GUDRUN + LINN

33819

TRONDHEIM, THON HOTEL PRINSEN

JOICO STYLE EQUATION VISNING

06. MAR

09:45 - 17:00

1290,-

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

STIAN + INGVILD

2790,-

KMS JOI COLOR WORLD

06. MAR

10:00 - 16:00

2790,-

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

HANNAH + ANNICKEN 33820

10:00 - 17:00

JOICO ØRE/NESE HULLTAGNING

11. - 12. MAR

10:00 - 17:00

2790,-

FREDRIKSTAD, SCANDIC CITY

HANNAH + ANNICKEN 33821

26. FEB

BLOMDAHL VKP COLOR GRUNNKURS

12. MAR

10:00 - 17:00

2490,-

OSLO, TENDENZ STUDIO

33822

FOIL FREE VOL. 2

JOICO FOILTASTIC

13. MAR

10:00 - 17:00

2790,-

OSLO, TENDENZ STUDIO

HANNAH + LINN

33823

JOICO

JOICO FOIL FREE VOL. 2

19. MAR

10:00 - 17:00

2790,-

KRISTIANSAND, CLARION HOTEL ERNST

CLAUS

33824

BERGEN, THON HOTEL ROSENKRANTZ

JOICO

STYLE EQUATION WORKSHOP

19. MAR

10:00 - 17:00

2790,-

OSLO, TENDENZ STUDIO

CLAUS

1290,-

KMS

FOIL FREE VOL. 2

20. MAR

10:00 - 17:00

990,-

OSLO, TENDENZ STUDIO

18:00 - 20:00

JOICO

FOILTASTIC

26. MAR

10:00 - 17:00

990,-

04. MAR

JOICO

FOILTASTIC

26. MAR

10:00 - 17:00

STYLE EQUATION VISNING

JOICO

CURLS UP

27. MAR

KMS

HH SIMONSEN

CURLS UP

STIAN + PÅL + INGVILD

HH SIMONSEN


AVBESTILLINGSBETINGELSER For påmelding til kurs, kontakt kundeservice på tlf.: 22 92 50 00 / kundeservice@tendenz.net, eller ta kontakt med din agent. Avbestilling av kurs senere enn 14 dager før kursdato debiteres 50% av kursprisen senere enn 7 dager debiteres 100% av kursprisen. Med forbehold om trykkfeil.

– TENDENZ HÅRPLEIE AS Holtegata 26, 0355 OSLO TLF. 22 92 50 00 kundeservice@tendenz.net www.tendenz.net

Kurskatalog Tendenz Hårpleie AS  

Velkommen til vårens kurs!

Kurskatalog Tendenz Hårpleie AS  

Velkommen til vårens kurs!