Page 1

Activitats de Nadal Les Preses 2013-2014


SALUTACIÓ Fa dies que es respira ambient de Nadal. Les llums penjades al carrer, pessebres, la preparació dels àpats per a compartir en família i amics... Des de l’Ajuntament amb la col·laboració de moltes entitats del municipi i, veïns i veïnes us hem preparat una programació lúdica i cultural perquè gaudiu del Nadal. Activitats dissenyades pels més petits amb el Casal de Nadal, contes a la Sala de lectura, i el més esperat la cavalcada de Ses Majestats els Reis de l’Orient. El més joves també hi tenen cabuda amb la inauguració del local de joves que esperem que sigui un espai que se’l sentint seu i l’utilitzin assíduament. Enguany tornen els pastorets amb el “Misteri de Nadal” però tampoc hi faltaran les exposicions de pessebres dels alumnes de l’escola de plàstica, l’entrega de premis del concurs de Nadales, la visita del patge Reial, les quines dels dos grans clubs de futbol que tenim al poble, la missa del gall... Totes les activitats detallades us les comentem en aquest llibret que teniu a les mans. Encara que siguin moments difícils per a moltes persones, desitjo que passeu unes festes amb alegria i harmonia. Que l’any 2014 sigui encara millor. Bon Nadal i feliç any nou! Pere Vila Frigola L’alcalde


Programa d’Activitats

Dissabte, 14 de desembre A 2/4 de 12 del matí,

a la Sala de lectura, l’hora del conte amb l’espectacle: Na Na Na Nadal a càrrec de Pep Puigdemont. Amb la col•laboració de la

Diputació de Girona.

A 2/4 de 5 de la tarda, inauguració del local de Joves, situat sobre el Bar la Plaça. Actuació del Grup Klyngh Teatre i seguidament berenar per a tots els assistents.

Divendres, 20 de desembre A 2/4 de 7 de la tarda, visita al pessebre de la farmàcia Matilló-Prat.

A 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cultural, inauguració de la mostra de pessebres i maquetes dels alumnes de l’Escola de Plàstica del Centre Cultural. Entrega de premis del concurs de Nadales i seguidament hi haurà un refrigeri.

Dissabte, 21 de desembre A 2/4 de 5 de la tarda, al Centre Cultural, Taller de boles de Nadal a càrrec del grup Klyngh Teatre. Tot seguit s’anirà a penjar-les al Pati de l’Ajuntament i es farà una xocolatada.

Diumenge, 22 de desembre A les 8 del matí, El grup excursionista “Els Enfilats” organitzen una excursió a l’ermita del cos de Montagut fent la tradicional pujada del pessebre amb una xocolatada. Sortida des del Centre Cultural. Cal fer la inscripció abans del dia 19


de desembre a: j.puigvertcuros@gmail.com o bé al telèfon 972 69 37 99. Al migdia, Dinar de Nadal amb cagada de Tió al local social de Bosc de Tosca.

A 2/4 de 5 de la tarda, al Centre Cultural, Concert de Nadal “Nadal Rock”, a càrrec de la Coral Puigsacalm en motiu del 25è aniversari. Corals convidades: Coral de la Gent gran d’Olot i els Cors alegres d’Anglès.

Dimarts, 24 de desembre A les 12 de la nit, a l’església parroquial, missa del gall amb l’actuació de la Coral Puigsacalm. A continuació, Gran Xocolatada a la plaça Major.

Dimecres, 25 de desembre A les 6 de la tarda, al Local Social de Bosc de Tosca, GRAN QUINA. Organitza CEF Bosc de Tosca i l’Associació de Veïns de Bosc de Tosca.

A les 7 de la tarda, al Centre Cultural, PASTORETS “El Misteri de Nadal”, de Mn. Francesc Gay, amb l’adaptació de l’Enric Masó. Organitza: Amics de les Preses.

Dijous, 26 de desembre A les 6 de la tarda, al Local Social de Bosc de Tosca, GRAN QUINA. Organitza CEF Bosc de Tosca i l’Associació de Veïns de Bosc de Tosca.

Dissabte, 28 de desembre A les 6 de la tarda, al Local Social de Bosc de Tosca, GRAN QUINA. Organitza CEF Bosc de Tosca i l’Associació de Veïns de Bosc de Tosca.

A les 7 de la tarda, sortida del Carter Reial acompanyat dels timbalers de les Preses.


Recorregut: Centre Cultural, c/ Sant Sebastià, c/ Major i plaça Major. El Carter Reial recollirà totes les cartes dels infants que ho desitgin per entregar-les a ses Majestats els Reis d’Orient a la carpa que estarà instal•lada al pati de l’ajuntament fins a 2/4 de 9 del vespre. En cas de pluja el Carter Reial es traslladarà al Centre Cultural.

Diumenge, 29 de desembre A les 6 de la tarda, al Centre Cultural, GRAN QUINA. Organitza CF Les Preses.

Dimecres, 1 de gener A les 6 de la tarda, al Local Social de Bosc de Tosca, GRAN QUINA. Organitza CEF Bosc de Tosca i l’Associació de Veïns de Bosc de Tosca.

Divendres, 3 de gener A les 7 de la tarda, al Centre Cultural, representació de l’obra de teatre ”Mama què hi ha dins del Tió? “ a càrrec del grup Klyngh Teatre. Preu entrada: 2 €.

Dissabte, 4 de gener A les 6 de la tarda, al Local Social de Bosc de Tosca, GRAN QUINA. Organitza CEF Bosc de Tosca i l’Associació de Veïns de Bosc de Tosca.

Diumenge, 5 de gener A les 7 de la tarda, a la Plaça Major, inscripció pel concurs de fanals fets a mà Es valorarà que la realització dels fanals sigui feta pels nens i nenes.

A 2/4 de 8 del vespre, CAVALCADA DE REIS. Arribada a la plaça Major i recorregut de les carrosses pels carrers del poble fins al Centre Cultural, on es farà la salutació als infants.


A continuació, proclamació dels guanyadors del concurs de fanals fets a mà. Tothom que desitgi rebre la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient a casa, cal que truqui abans del dia 31 de desembre a l’Ajuntament de les Preses, 972 69 32 32 per prendre’n nota i informar a ses Majestats. Organitzen: Amics de les Preses amb la col•laboració de l’Ajuntament i el Centre Cultural.

Diumenge, 12 de gener A les 6 de la tarda, al Centre Cultural, PASTORETS “El Misteri de Nadal”, de Mn. Francesc Gay, amb l’adaptació de l’Enric Masó. Organitza: Amics de les Preses.

Horari de la Sala de Lectura

Els dies, 25, 26 de desembre i 1 i 6 de gener romandrà tancada. Els dies, 23, 24, 27, 28, 30 i 31 de desembre i el 2, 3, 4 i 7 de gener estarà oberta de 17:30h. a 19:30h.

Col·laboradors:

Ràdio la Vall – Associació de Jubilats i Pensionistes de les Preses – Amics de les Preses - Associació de veïns de Bosc de Tosca – CEF Bosc de Tosca – Fusteria Josep Lleras - Taller Reyes – Pere Palomer – Empris SL – Electricitat Albert Fajula – CF Les Preses – Construccions Martí Canal – Centre Cultural – Escola de Plàstica del Centre Cultural – Coral Puigsacalm – Grallers i Timbalers de les Preses – Escola la Bòbila – Àrea d’Educació, joventut i lleure de l’Ajuntament de les Preses – Grup excursionista “Els Enfilats” - Veïns i veïnes del municipi.

Organització: Ajuntament de les Preses i entitats del poble.


Casal i Casalet de Nadal Per a nens i nenes de P3 a 6è.

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

23 desembre

24 desembre

25 desembre

26 desembre

27 desembre

Matí i Tarda

Matí

FESTA

FESTA

Matí i Tarda

30 desembre

31 desembre

1 gener

2 gener

3 gener

Matí i Tarda

Matí

FESTA

Matí i Tarda Matí i Tarda

Si hi ha un mínim d’inscrits, serà posible oferir casal els dies: * Dimarts 24 i 31 de desembre, tardes fins les 18:00h. * Dissabte 28 de desembre de 2013, matí i/o tarda. * Dissabte 4 de gener de 2014, mati i/o tarda. * Dimarts 7 de gener de 2014, matí i/o tarda.

En el moment de la inscripció, cal comunicar que hi esteu interessats. HORARIS: 7.45 a 8.45 9.15 a 13.00 12.30 a 13.00 13.00 a 15.00 15.00 a 19.00 18.00 a 19.00 PREUS: * Tots els dies:

-

Servei d’acollida Activitats del MATÍ Sortida voluntària Servei de MENJADOR Activitats de la TARDA Sortida voluntària Matí i tarda: Matins: Tardes: Menjador: H. acollida:

55,06 € (7 matins i 5 tardes) 44,31 € (7 matins) 31,65 € (5 tardes) 38,50 € (7 menús) 11,55 € (7 dies)

* Dies esporàdics: Matí i tarda: 10,17 € / 1 dia Matí: Tarda: Menjador: H. acollida:

7,60 € / 1 dia 7,60 € / 1 dia 6,00 € / 1 dia 1,65 € / 1 dia

Lloc: el Centre Cultural, el mòdul del casal i la pista poliesportiva. Inscripcions: setmana del 9 al 13 de desembre de 2013 Les inscripcions es podran fer presencials o a través de la pàgina web: www.lespreses.cat. A través d’aquesta pàgina trobaràs tota la informació del casal.

El Casal i Casalet de Nadal es realitzarà si hi ha un mínim d’inscrits.


Programa de nadal 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you