Issuu on Google+

Vi håber, vi har vakt jeres interesse og gør opmærksom på, at hvis du/I er en gruppe/ forening og står og skal på eendagsture eller ferieture så ring og fået et tilbud.

A-Busserne/Turismo

Hvedemarken10,3650 Ølstykke

Tlf. +45 47178152

Med venlig hilsen A-Busserne/Turismo Fie & Dennis Bagge

Er uheldet ude og har bilen brug for hjælp Ring straks til

Scarlet Autohjælp

Hvedemarken 10, 3650 Ølstykke

Tlf. + 45 47100209

Rejseprogram 2011


Side 11

Side 2

Tilmelding og rejsebetingelser.

Lidt om os selv: A - B usserne/Turismo er et velfungerende og hyggeligt Turist- og Rejsebureau. Vi har haft til huse i Ølstykke de sidste 18 år. Vi beskæftiger os med alle former for turistkørsel i ind- og udland. Vi arrangerer eendagsture , ferieture samt alm. turist - og rute kørsel. Vi har alle former for turistbusser lige fra 14 personers til 58 personers busser, alle med seler. De fleste har toilet, køleskab, kaffemaskine og nogle har fjernsyn og dvd/video. Vi er medlem af rejsegarantifonden - rejsegaranti nr. 992. Vi håber, at I vil bruge et par minutter til at gennemlæse dette - Vi er sikre på, at det er virkelig gode tilbud, som I kan være tjent med. Husk, er der ikke lige det I ønsker, så ring og få en snak, så kan det være at vi kan lave lige det du/I vil have. Vi kører, vi sørger for overnatning, vi sørger for mad, så bare ring. Med venlig hilsen A-Busserne/Turismo Fie & Dennis Bagge

Tilmelding/yderligere oplysninger: A-Busserne / Turismo ApS Fie & Dennis Bagge Tlf. +47 47 17 81 52 Fax: +45 47 17 94 93. Mail: Turismo@a-busserne.dk, www.turismo.dk Rejsen/turen er reserveret, når depositum er indbetalt , hvilket skal ske senest 8 dage efter modtagelse af rejsebevis. Restbeløbet skal være indbetalt senest den dato, der er anført på rejsebeviset. Ved afbestilling tidligere end 5 uger før afrejsedato refunderes det indbetalte beløb, dog fratrækkes gebyr på kr. 500,- pr. pers. Ved afbestilling tidligere end 21 dage før afrejse refunderes 50 % af det indbetalte. Ved senere afbestilling refunderes 30 % af det indbetalte beløb. Ved afbestilling senere end 48 timer før afrejse er det indbetalte beløb tabt. Ved mindre end 30 tilmeldte til en tur, forbeholder vi os ret til at aflyse senest 14 dage før afrejsen.

Forbehold for ændringer i programmet. Teknisk arrangør: Fie Bagge

Dennis Bagge

A-Busserne/Turismo ApS Rejsegaranti nr. 992.

Tlf. +45 47 17 81 52


Side 3

Side 10

Julemarked i Rostock Lørdag den 3. december 2011 Tag med til alletiders julemarked i Rostock. Efter opsamling køres til Gedser, hvor vi tager færgen over til Rostock, om bord på færgen kan du nyde den dejlige morgenbuffet. Efter ankomst til Rostock vil der være tid til på egen hånd til at handle og se det store julemarked i byen. Afgang fra Rostock kl. 14.30, hvor der så køres til en grænsebutik, hvor der er mulighed for juleindkøb. Kl. 17.00 sejler vi igen fra Rostock mod Gedser, hvor I på denne overfart skal nyde den dejlige julebuffet om bord på færgen.

Pris:

kr. 545,- pr .person

Incl. i pris:

Bustransport, færge, morgenbuffet og julebuffet

Skiferie uge 7 fra den 11/2 til den 20/2 2011 Igls, Østrig Afrejse fra Ølstykke den 11/2.2011 kl. 12.00 fra Hvedemarken 10, Ølstykke derefter køres til færgen hvor vi sejler til Tyskland , hvorefter vi stille og roligt kører mod vores hotel i Østrig. Forventet ankomst til hotellet lørdag den.12/2 i løbet af morgen/formiddagen , hvorefter vi indlogeres på vores værelser. Vi skal bo på Hotel Bon Alpina ***,Hilberstrabe 8 , A-6080 Igls / Innsbruck indtil vi den 19/2. 2011 har afrejse efter morgenmaden. Hotelbeskrivelse: 3-Stjernet turisthotel tæt på centrum af den lille by Igls, ca. 4 km syd for Innsbruck. Hotellet har egen restauranter, bar, cafe, W-Lan internetadgang flere steder på hotellet, billard og bordfodbold, fitnessrum og wellnessområde med bl.a. indendørs- og udendørs opvarmet swimmingpool, sauna, dampbad og solarium (evt. gebyr på visse ydelser). Ski-områder: Hotellet ligger få minutters gang fra kabelbanen op til det olympiske skiområde Patscherkofel ( 922 – 2.247 m ), I området omkring Igls og Innsbruck ligger desuden skiområderne: Schlick 2000, Mutterer Alm, Nordpark, Stubai Glacier, Axamer Lizum, Kühtai, Glungezer og Rangger Köpfl Skibus: Udenfor hotellet går skibus til Patscherkofel hvert 15.minut. Der afgår desuden daglig skibus til Glungezer fra Igls. Der afgår skibus til Stubai gletscheren hver tirsdag og fredag fra Igls. Skipas: I prisen er inkluderet 6 dages skipas til Patscherkofel, som er det nærmeste skiområde. Mod en tillægspris af 100 euro (= kr. ca.754,00) pr. person kan skipasset ændres /udvides så det bliver Innsbrucker Gletscher Skipass, som gælder til 9 skiområder. Snegaranti: Vi giver ikke snegaranti. Men skiområderne ligger så højt, og råder desuden over snekanoner, så skiføret burde være sikret. Incl. i prisen : Bustransport, ophold på hotel, 7 x ½-pension (bl.a. med ugentlig ’Italiensk buffet’, ugentlig ”bondebuffet’ med musik , ugentlig live dansemusik), benyttelse af hotelles wellnessområde, velkomstdrik og 6 dages skipas til Patscherkofel.

4.988,-

Pris : kr. pr .person i dobbeltværelse Tillæg eneværelse kr. 1050,00 Der for findes også 3 og 4 sengs værelser


Side 4

Side 9

3 DAGE TIL HOTEL BALLUMHUS MED BJØRN & OKAY

Ta’ med til Bordershoppen i Puttgarden vi kører hver torsdag

Fra den 14. - 16. April 2011 Opsamling hver Torsdag: Efter opsamling kører vi først til Gråsten slotspark & Gråsten Slotskirke, hvor der vil være guidet rundvisning. Inden vi kører videre til Hotel Ballumhus, hvor vi indlogeres sidst på dagen. Anden dagen går turen til Ribe, som er Danmarks absolut ældste by , - Grundlagt omkring år 700. Fredag aften er der musik og dans med Bjørn & Okay. Lørdag går turen hjemad, men inden da kører vi til Møgeltønder, hvor der er tid på egen hånd, inden vi kører ned over grænsen for at handle.

Pris:

Incl. i pris:

Kl. Kl. Kl. Kl. Kl. Kl. Kl. Kl.

kr. 2.195,- pr. pers. i dobb.vær. kr. 350,- tillæg i eneværelse Bustransport, ophold på hotel med ½ pension, samt rundvisning og musik og dans med BJØRN & OKAY.

Opsamling: Ølstykke Station, Roskilde Station, DGI Byen København,

5.50 6.50 7.15 7.25 7.35 7.55 8.20 8.40

Ølstykke station Sundbyvester plads DGI Byen Valby, Toftegårdsplads v.apoteket Rødovre, P-PLADSEN v.Rebæksøpark Roskilde Station v.Nyøstergade Ølby Station P-pladsen ved Rønnede afkørslen

De bedes venligst møde 10 minutter før afgang.

Pris

kr. 170,00 pr. person

Regler:

Der må ikke ryges i bussen. Man må max have 10 kasser øl/vand eller vin pr. person, vil man have mere må man betale for et ekstra sæde/person.


Side 8

Side 5

DA G S C R U I S E S PÅ Ø R E S U N D INCL.FROKOST

3 DAGE TIL HOTEL TINGGAARD I HURUP MED BESØG I JESPERHUS BLOMSTERPARK

Nyd København fra søsiden og oplev under den 3,5 timers lange sejltur seværdigheder som Trekroner Fortet, den store Vindmøllepark, Den Ny Amager Strandpark, Kastrup Havn, Københavns Lufthavn samt Øresundsbroen. Vær med når skibet sejler under Øresundsbroen - der er blot 5 meter mellem bro og spidsen på skibets skorsten.

Fra den 20. - 22. Juni 2011

Pris: Incl. i pris:

kr. 399,- pr. pers.

Efter opsamling køres til Hotel Tinggaard, hvor vi indlogeres sidst på dagen. 2. dagen går turen til Jesperhus blomsterpark en fantastisk natur, tusinder og atter tusinder af blomster, eksotiske fugle og mange andre dyr, samt særprægede vandløb - alt dette findes i denne park, som også er Skandinaviens største blomsterpark. 3. dagen besøg i Mønsted Kalkgruber med ” vin og oste - arrangement”, som kan nydes i kalkgruben inden vi kører hjemad.

Bustransport, DagsCruise med DFDS, frokostbuffet inkl. 2 øl/vand/2 glas vin samt kaffe/te m. kage Man skal være minimum 10 deltager Ring for oplysning vedr. datoer for dagscruises

Pris:

kr. 2.195,- pr. pers. i dobb.vær. kr. 200,- tillæg i eneværelse

Incl. i pris:

Bustransport, ophold på hotel med ½ pension, samt entreer til Jesperhus Blomsterpark og Mønsted Kalkgruber incl. vin og ostearrangement.

Opsamling: Ølstykke Station, Roskilde Station, DGI Byen København


Side 6

Side 7

4 DA G E T I L PO L E N

CRUISE TIL OSLO

Fra den 13. - 16. Oktober 2011 Efter opsamling køres til færgen hvor vi sejler til Tyskland, hvorefter vi kører til vores hotel i Stettin. Her indlogeres vi på det 4-stjernet Radisson Blue Hotel Szczecin, hotellet ligger i centrum af Stettin, lige ved indkøbscenter. Hotellet har restaurant, bar, wellness- og fitnessafdeling med bl.a. swimmingpool. Under opholdet vil der være Byrundtur i Stettin med dansktalende guide. Havnerundfart i Stettin havn, der er en af Polens største. Shopping i det store Galaxyshoppingcenter med 150 butikker og sidst men ikke mindst besøg på et af Polens markeder. Pris:

kr. 2.645,- pr. pers. I dobb.vær. kr. 610,- tillæg i eneværelse.

Incl. i pris:

Bustransport, ophold på 4-stjernet hotel med ½-pension, dansktalende guide til byrundtur i Stettin og havnerundfart

Norge har tætte historiske bånd til Danmark men adskiller sig ved den smukke barske natur med fjeldet, som kan opleves på tætteste hold, når man med de 2 skibe m.s PEARL OF SCANDINAVIA og m.s. CROWN OF SCANDINAVIA sejler op gennem Oslo Fjorden. Nyd havudsigten og søluften på denne rejse. Mad og drikke er et vigtig element, og på begge skibe nydes middagen til den flotte havudsigt. Til en god rejse hører også shopping, som kan gøres toldfrit om bord.

Pris fra:

kr. 998,- pr. pers. I dobb.vær.

Incl. i pris:

Curise København-Oslo t/r, 2 x overnatning i indvendig 2-sengs kahyt, 1 x 2 retters menu incl. 1øl/vand/1glas vin, 1 x dinerbuffet incl. 1øl/ vand/1glas vin, 2 x morgenbuffet samt 7 timer i Oslo.

Tillæg :

1-sengs indvendig kahyt kr. 288,1-sengs kahyt med havudsigt kr. 608,2-sengs kahyt med havudsigt kr. 160,Bustransport Ring for oplysning vedr. datoer Man skal være minimum 10 deltager

Opsamling: Ølstykke Station, Roskilde Station, DGI Byen København


Rejseprogram