Page 1

Uw boodschap komt over! toch? Aangenaam U wilt het draagvlak voor uw plan, uw project vergroten. De boodschap moet overkomen. Ook via uw website. En dan het liefste op een originele manier, waarbij u gebruik maakt van de laatste (web2.0) ontwikkelingen. Aangenaam: de adviseurs van Tekstbureau Kroes staan klaar om u te helpen.

Waarom Tekstbureau Kroes? Helder en leesbaar, sterk op de inhoud, tekst en vorm, verrassende en originele invalshoeken. Dat is Tekstbureau Kroes. Wij weten hoe we uw (beleids)plan, uw projectinformatie moeten ‘vertalen’ richting uw doelgroep. Tel daar onze verrassende en originele invalshoeken bij op en u kunt er zeker van dat de boodschap overkomt.

Advies Plan van aanpak Hoe pakt u de vernieuwing van uw website aan? Wij maken een plan van aanpak, bestaande uit een beschrijving van het doel, doelgroep, inhoud website, functioneel ontwerp, grafisch ontwerp, technisch ontwerp en gedetailleerde planning. Search Engine Optimalisation (SEO). Wij geven advies hoe uw doelgroep uw website het beste vindt via zoekmachines. Concept Op welke manier zou de website eruit kunnen zien? Wat is het idee erachter? Wij bedenken het concept en werken dit uit in een aantal schetsen. Beheerplan Een site is nooit af. U houdt uw doelgroep betrokken door te blijven vernieuwen. Maar wie is waarvoor verantwoordelijk? Wij maken een plan voor u.

Uitvoering Webredactie Iedereen kan teksten schrijven en plaatjes zoeken. Maar is het kwalitatieve content? Is het scanbaar, vindbaar en heeft het ‘gerelateerde items’?! We hebben ervaring met verschillende content management systemen zoals: Iprox, Tridion, Typo3 en diverse open source pakketten. Beeldredactie Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Wij helpen de juiste beelden te vinden voor uw website. Coördinatie Wij treden graag op als projectmanager van uw webproject. Dat betekent dat wij als ´spin in het web´ fungeren richting de websitebouwer, vormgever en andere betrokken partijen. Beheer Mankracht tekort voor het bijhouden van de website? Wij helpen u (tijdelijk) uit de brand. Promotie Hogere bezoekersaantallen? Dat kan door de website online en offline te promoten. Wij hebben ervaring met het (creatief) promoten van websites.

Uitgebreide webscan Bij een uitgebreide webscan doorlopen we uw website en geven advies. We letten onder andere op de structuur, navigatie, (on)mogelijkheden, zoekmachinevriendelijkheid, tekst en beeld. Het rapport lichten we mondelinge toe.

Gratis webscan We willen graag uw site doorlichten met onze quickscan. We doorlopen globaal uw website en u krijgt een gratis rapport met enkele aanbevelingen.

Tekstbureau Kroes | Costerweg 5 | 6702 AA Wageningen | 0317 – 424 909 | 06 – 149 59 459 www.tekstbureaukroes.nl | info@tekstbureaukroes.nl


Case Overijssel.nl/water sprekende foto’s Logische menu-structuur Navigatieopbouw volgens plan van aanpak

scanbare, heldere en korte teksten overzicht van projecten

goede tekst-beeld verhouding gerelateerde item’s zoals video’s gerelateerde links

documenten en brochures downloadbare kaart-informatie

Referenties

www.omgevingsvisie.nl www.concernloket.nl

www.waterwinningtwente.nl

www.watertoets.net

vragen en advies Wilt u eens van gedachten wisselen over uw website of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Jaïro Pijnacker Hordijk (Webadviseur / projectmanager) Jaïro is webadviseur bij tekstbureau kroes. Hij schrijft webteksten, adviseert organisaties en volgt de laatste trends op het gebied van digitale marketing.

Tekstbureau Kroes Costerweg 5 6702 AA Wageningen 0317 – 424 909 06 – 149 59 459 www.tekstbureaukroes.nl info@tekstbureaukroes.nl

website_overheid  

Lees in de flyer het productaanbod van Tekstbureau Kroes voor de overheid. Laat een gratis webscan uitvoeren op uw website.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you