Page 1

EKSKLUZIVNO V PARFUMERIJAH MUELLER Prva kozmetična blagovna znamka v Sloveniji, ki namenja svojo pozornost nosečnicam.

strije – ne hvala Tummy Rub Stretch Mark Oil smo prvotno ustvarile zato, da bi povečale prožnost kože. Vi rastete in se krčite; in zato vaša koža ne sme trpeti posledic – vendar je to bitka, ki je ne smete izgubiti. Vaše skrivno orožje je kontinuirana uporaba omega 3, 6 in 9 v bogatih količinah. Vaša koža bo močna in prožna. Mama Mio Tummy Rub je vaš super heroj v boju s strijami.

Zakaj je olje Tummy Rub Oil tako dobro? Bogato z omega maščobnimi kislinami, podarja 100% vlago na naraven način. Olje ni mastno(čudno, vendar je res). Žejna koža ga v trenutku vpije in je čudovito mehka, poleg tega pa ima lep sijaj. Po šestnajstih letih preizkušanja, vemo, da je to najboljše olje za zaščito pred nastankom strij, ki ga je mogoče narediti. Diši čudovito, vi se boste počutili čudovito, zato ga boste z veseljem uporabljali. Olje sladkega mandlja je bogato z vsemi omega maščobnimi kislinami in je zelo hranilno. Zelo dobro vlaži in se hitro vpije v kožo. Koža dobi lep, satenast sijaj. Olje borage je že od nekdaj poznano kot eden najbogatejših virov omega maščobnih kislin, še posebej z gama-linolensko kislino, ki je bogata z omega 6; je zelo učinkovito pri zdravljenju in zaščiti kože, ki je v stresu. Olje iz pšeničnih kalčkov je bogato z vitaminom E in je za kožo zelo zdravilno in hranilno; je tudi močan antioksidant. Šipkovo olje je zelo bogato z omega 3 in 6 in dobro zdravi poškodovano in kožo, ki je v stresu.

Navdušenke Sarah Michelle Gellar, Angie Harmon, Milla Jovovich, Georgina Chapman

Uporaba Dvakrat dnevno razvajajte celo telo (začnite nad prsmi in končajte z zadnjico). Olje nanašajte v bogati plasti. Ko je vaš trebušček že velik (ko se počutite kot da nosite dvojčke), priporočamo, da najprej nanesete Tummy Rub Oil in nadaljujete s Tummy Rub Butter. Ko bo doječek prijokal na svet, nadaljujte s tem ritualom še naslednje štiri mesece; ko boste trebušček izgubljali, bo vaša koža bolj čvrsta in napeta.

O Mama Mio Mama Mio so ustanovile štiri lepotne strokovnjakinje, tri iz Londona in ena iz Los Angelesa. Kljub izkušnjam v kozmetični industriji, smo najprej in predvsem 4 ženske, ki se hočemo v svoji koži počutiti dobro. Mislimo, da je resnična lepota stvar samozavesti ... če se počutite dobro, boste tudi videti dobro. Z veliko mero egoizma smo kreirale vsak izdelek, da bi rešile vsak problem, ki se je pojavil na naših telesih. Uporabljamo najboljše sestavine v najvišjih koncentracijah, zato vsak izdelek resnično učinkuje. In ker mora biti naš dnevni lepotni ritual tudi užitek, vsak Mama Mio izdelek čudovito diši in koža se počuti dobro. Uživajte v negi kože, ki daje odlične rezultate. Vrhunska nega ne sme biti rezervirana samo za vaš obraz.

www.oblak-com.si

Gravida je naša čudovita dišava; mešanica desetih, za nosečnice popolnoma varnih, specifičnih naravnih olj – čudovito diši. To potrjujejo tudi najbolj občutljivi nosovi.

Mama mio  
Mama mio  

Mama mio oglas

Advertisement