Page 1

ZA OBRAMBO VAŠE KOŽE


Veliko vecˇ kot zgolj kozmetika

1

POSLANSTVO Ponuditi kozmeticˇne izdelke, ki izboljšujejo splošno pocˇutje, srecˇo in posebej ozavešcˇenost tistih, ki jih uporabljajo.

2 CILJ Nenehno stremljenje k odličnosti je glavna značilnost blagovne znamke Rosactive. 2

3 TRADICIJA Razvijanje kozmeticˇnih izdelkov, ki jih odlikujejo najsodobnejša znanstvena dognanja in inovacije, ob uporabi najkakovostnejših izvlecˇkov iz narave. Sinergijsko delovanje za doseganje najboljših ucˇinkov in rezultatov.

4 RAZŠIRJENOST Naša blagovna znamka je že vecˇ kot desetletje prisotna na štirih celinah v vecˇ kot 45 državah in v dveh podružnicah v ZDA in Združenih arabskih emiratih.


Fitocevtiki: kozmeticˇni izdelki prihodnosti

Naravno ni samo tisto, kar prihaja iz narave, temvecˇ vse, kar ustreza našemu telesu.

Znanost ne poskuša nadvladati narave s tehnologijo, temvecˇ obe delujeta v harmonicˇnem ravnovesju.

Hydra Comfort je narava, ker ne vsebuje sestavin, ki bi škodile vrhnjici oziroma jo dražile (parabeni, petrolati, propilen glikol, težke kovine, barvila, alergeni ipd.).

Hydra Comfort predstavlja inovacijo, ker zagotavlja sinergijsko delovanje vecˇ kot 100 razlicˇnih aktivnih sestavin nove generacije v negi najpogostejših kožnih nepravilnosti in spodbuja ugodje kože in njeno naravno ravnovesje.

Hydra Comfort je ucˇinkovita nega, ker vsebuje visoke koncentracije snovi, ki so bistvenega pomena za zdravje in dobro pocˇutje kože (vitamine, minerale, kolagen, elastin, mašcˇobne kisline, sladkorje, aminokisline).

NARAVA

INOVACIJA

UCˇINKOVITOST

3


Fitocevtiki: inovacije in tradicija za kozmeticˇne izdelke prihodnosti


Izdelki za cˇišcˇenje kože

6

Kreme

8

Serumi

12

Maske

14

Nega kože okrog ocˇi

16

Kuperoza

18


Izdelki za cˇišcˇenje kože Za ohranjanje cˇiste in zdrave kože z izdelki Hydra Comfort je izjemno pomembno globinsko cˇišcˇenje.

CLEANSING MILK CˇISTILNO MLEKO AKTIVNE SESTAVINE: PANTENOL, OLJE SLADKIH MANDLJEV, BOMBAŽNO OLJE

Nežno ocˇisti kožo, z nje odstrani vse sledi licˇil in necˇistocˇ ter ji hipoma podari obcˇutek svežine in ugodja. Ekskluzivna sestava, bogata z aktivnimi sestavinami rastlinskega izvora, izboljšuje raven vlage v koži.

EKSKLUZIVNA SESTAVA: • BREZ PARABENOV • BREZ MINERALNIH OLJ • BREZ PEG IN GLIKOLOV • BREZ UMETNIH BARVIL • BREZ SILIKONOV

ˇ NE HRANILNA NEGA, KI SE ZAC S CˇIŠCˇENJEM — LUŠCˇI ODMRLE POROŽENELE CELICE — VLAŽI VRHNJICO — HRANI (VRHNJICO + USNJICO)

Ref. V801 - 200ml e


AKTIVNE SESTAVINE: PANTENOL, NARAVNI VLAŽILNI FAKTOR (NMF), DESTILIRANA VODA HAMAMELISA, ALANTOIN

Odlicˇen za poživitev kože obraza, ki ostane sveža in napeta. Zakljucˇi cˇišcˇenje in odstrani morebitne ostanke cˇistilnega mleka, kožo optimalno pripravi na sprejem in absorpcijo negovalnih izdelkov. Koži povrne naravni sijaj, jo navlaži in napne.

PEELING GEL LUŠCˇILNI GEL AKTIVNE SESTAVINE: BLAGE POVRŠINSKO AKTIVNE SNOVI, ZRNCA KREMENA, ZRNCA POLIETILENA, GLICERIN

Piling, ki zgladi površino kože, saj z nje s pomocˇjo drobnih zrnc zmletega kremena odstrani odmrle poroženele celice in necˇistocˇe ter povrne obrazu prosojnost in sijaj. Nepogrešljiv izdelek za bolj gladko in izenacˇeno polt ter žametno gladko, mehko in sijocˇo kožo.

Ref. V804 - 125ml e Ref. V802 - 200ml e

CLEANSING GEL CˇISTILNI GEL AKTIVNE SESTAVINE: KOKO-BETAIN, TERMALNA VODA, RASTLINSKI KOLAGEN

Kozmeticˇni izdelek, namenjen cˇišcˇenju vrhnjice. Idealen za nežno odstranjevanje ostankov licˇil. Kožo navlaži in jo pripravi na nanos negovalnih izdelkov.

IZDELKI ZA CˇIŠCˇENJE KOŽE

CLEANSING TONER CˇISTILNI TONIK

7

Ref. V819 - 200ml e


Kreme Vsak trenutek dneva vlažite, šcˇitite in hranite svojo kožo s kremo Hydra Comfort 24 ur.

8

EKSKLUZIVNA SESTAVA: • BREZ PARABENOV • BREZ MINERALNIH OLJ • BREZ PEG IN GLIKOLOV • BREZ UMETNIH BARVIL

VLAŽENJE

100% 80%

OBNAVLJANJE

60%

DELOVANJE PROTI STARANJU

40% 20% 0% 5

10 20 D N E V I

30

PO 30 DNEH NEGE JE KOŽA BOLJ VLAŽNA, OBNOVLJENA IN MLADOSTNEJŠA.


AKTIVNE SESTAVINE: AVOKADOVO OLJE, CERAMID 3, IZVLECˇEK KVASA

Svilnata krema z visoko vsebnostjo koži prijaznih sestavin vracˇa koži ravnovesje in jo šcˇiti pred škodljivimi vplivi iz okolja, kot so smog, onesnaženje, prah in UV žarki. Spodbuja naravno obrambo celic in ucˇinkovito nevtralizira proste radikale. Kožo vlaži, izboljšuje njeno napetost in cˇvrstost in opazno zmanjšuje gube. Primerna za izsušeno kožo in kožo, ki je izpostavljena stresu.

Ref. V805 - 50ml e

REGENERATIVE CREAM OBNOVITVENA KREMA

A.G.E. CREAM KREMA PROTI STARANJU

AKTIVNE SESTAVINE: ARGANOVO OLJE, HIALURONSKA KISLINA, OLJE BRUSNICˇNIH SEMEN, VITAMIN E ACETAT, VITAMIN A, SADNE KISLINE

AKTIVNE SESTAVINE: IZOFLAVONI IZ SOJE, OLJE PŠENICˇNIH KALCˇKOV, VITAMIN E ACETAT, KOMPLEKS NARAVNEGA VLAŽILNEGA FAKTORJA, SOK MARELICE

Balzam z vecˇstranskim delovanjem: ucˇinkovito šcˇiti kožo obraza, ji podarja prijetno mehkobo, ohranja ustrezno raven vlage in prožnosti ob spoštovanju hidrolipidnega plašcˇa kože, deluje proti staranju in napne kožo. Idealna za nego izsušene in podhranjene kože, primerna pa tudi za vse tipe kože, ki potrebujejo vlago in nego.

Bogata kremna emulzija oskrbuje podporne strukture kože z vitalno energijo, upocˇasnjuje nastanek gub in povecˇuje prožnost kože. Ucˇinkovita rešitev za vzdrževanje in obnavljanje kožne pregrade, ki koži takoj po nanosu podari globok obcˇutek ugodja.

Ref. V806 - 50ml e

Ref. V807 - 50ml e

KREME

MOISTURIZING CREAM VLAŽILNA KREMA

9


SENSITIVE CREAM KREMA ZA OBCˇUTLJIVO KOŽO

10

BALANCE CREAM KREMA ZA MASTNO KOŽO

AKTIVNE SESTAVINE: KOMPLEKS OLJ IN MASLA, KI OBNAVLJAJO KOŽO, BETAGLUKAN, ALFA-BISABOLOL, PANTENOL, OLJE RIŽEVIH OTROBOV, NEUMILJIVA FRAKCIJA OLJCˇNEGA OLJA, IZVLECˇEK ALOE BARBADENSIS, VITAMIN E ACETAT

AKTIVNE SESTAVINE: KOMPLEKS VITAMINOV IN AMINOKILSIN, SEZAMOVO OLJE, NEUMILJIVA FRAKCIJA OLJCˇNEGA OLJA, ALFA-BISABOLOL, CERAMIDI, OLJE IZ SEMEN BRUSNIC, VITAMIN E ACETAT, MASLO ŠI

Emulzija, obogatena s sinergijsko mešanico izvlecˇka jecˇmenovih semen, karitejevega masla in arganovega olja, bistvenih sestavin za nego suhe in razdražene kože, blaži vrhnjico in opazno zmanjšuje pretirano obcˇutljivost kože.

Balzam žametne in nemastne teksture se hitro vpije v kožo, jo ves dan vlaži in ji podarja svežino in sijaj. Vsebuje vlažilne in blažilne izvlecˇke, ki dolgotrajno oskrbujejo kožo z vlago. Ohranja prožnost kože in uravnava izlocˇanje loja, s cˇimer zmanjšuje neprijeten masten lesk kože.

Ref. V808 - 50ml e

Ref. V809 - 50ml e

SCARS CREAM KREMA ZA BRAZGOTINE AKTIVNE SESTAVINE: AVOKADOVO OLJE, IZVLECˇEK CROTON LECHERI, VITAMIN A PALMITAT, HIALURONSKA KISLINA, VITAMIN E ACETAT, IZVLECˇEK EHINACEJE (AMERIŠKI SLAMNIK), IZVLECˇEK PRESLICE

Balzam z vecˇstranskim delovanjem: šcˇiti kožo obraza, ji podarja prijetno mehkobo, ohranja prožnost in navlaženost kože ob spoštovanju njenega hidrolipidnega ravnovesja. Idealna za nego podhranjene in izsušene kože, primerna pa tudi za vse tipe kože, ki jim primanjkuje prožnosti in napetosti. Kožo globinsko vlaži in hrani ter ji zagotavlja obcˇutek ugodja, ki traja ves dan.

Ref. V811 - 50ml e


1

ZAŠCˇITA IN VLAŽENJE

4

HYDRA COMFORT MOISTURIZING CREAM VLAŽILNA KREMA

Kožo šcˇiti pred škodljivimi vplivi soncˇnih žarkov, mrazom in onesnaženostjo.

BLAŽILNO DELOVANJE HYDRA COMFORT SENSITIVE CREAM KREMA ZA OBCˇUTLJIVO KOŽO

Spodbuja obnavljanje najbolj obcˇutljive in razdražene kože ter kože, izpostavljene stresu.

5 2

RAVNOVESJE HYDRA COMFORT BALANCE CREAM KREMA ZA VZPOSTAVITEV RAVNOVESJA

Nenadomestljiva pri ponovnem vzpostavljanju krhkega pH ravnotežja kože.

POLNOST IN CˇVRSTOST HYDRA COMFORT REGENERATIVE CREAM OBNOVITVENA KREMA

Izboljšuje napetost kože na obrazu. Vsebuje aktivne sestavine, ki naredijo kožo bolj prožno in cˇvrsto ter ji podarjajo obcˇutek ugodja.

KREME

Izberite kremo, zasnovano posebej za vašo kožo

3

PROTI STARANJU HYDRA COMFORT A.G.E. CREAM KREMA PROTI STARANJU

Polni in gladi kožo ter blaži tudi najgloblje znake staranja na zreli koži (45+).

6

POPRAVLJANJE HYDRA COMFORT SCARS CREAM KREMA ZA BRAZGOTINE

Dragocena pri spodbujanju proizvodnje kolagena in elastina pri uveli koži in koži, izpostavljeni stresu, primerna tudi za brazgotine na koži.

11


MOISTURIZING SERUM VLAŽILNI SERUM

Serumi Nahranite svojo kožo z dragocenimi aktivnimi sestavinami serumov Hydra Comfort, ki spodbujajo celicˇni metabolizem.

AKTIVNE SESTAVINE: HIALURONSKA KISLINA, CERAMIDI, RASTLINSKI KOLAGEN, OLJE IZ RIŽEVIH OTROBOV, PANTENOL, KARITEJEVO MASLO, JOJOBINO OLJE, OLJE KALCˇKOV SLADKIH MANDLJEV, CˇEBELJI VOSEK, VITAMIN E ACETAT

Hitro vpojni serum, ki ga odlikuje kremna in ugodna tekstura. Njegova sestava temelji na emulzijskem sistemu, pridobljenem iz glicerola, ki zagotavlja vlažilni in blažilni ucˇinek.

EKSKLUZIVNA SESTAVA: • BREZ PARABENOV • BREZ SILIKONOV • BREZ PEG IN GLIKOLOV • BREZ UMETNIH BARVIL • BREZ ALERGENOV

100%

INTENZIVNA NOCˇNA NEGA — KRIVULJA SPROŠCˇANJA IN DELOVANJA AKTIVNIH SESTAVIN V 24 URAH

50%

0% 4h

8h

12h

16h

18h

24h

Ref. V855 - 30ml e


AKTIVNE SESTAVINE: IZOFLAVONI IZ SOJE, OLJE IZ RIŽEVIH OTROBOV, VITAMIN E ACETAT, OLJE IZ PŠENICˇNIH KALCˇKOV, KARITEJEVO MASLO, JOJOBINO OLJE, PANTENOL, SOK MARELICE, NARAVNI VLAŽILNI FAKTOR, CˇEBELJI VOSEK

Hitro vpojni serum, ki ga odlikuje kremna in ugodna tekstura. Napne kožo, ohranja njeno prožnost in preprecˇuje nastanek gub. Ucˇinkovita rešitev za oskrbo kože s hranili in obnavljanje kožne pregrade, hkrati pa koži daje globok obcˇutek ugodja. Serum odlikuje prijeten obcˇutek svežine na koži.

Ref. V857 - 30ml e

SENSITIVE SKIN SERUM SERUM ZA OBCˇUTLJIVO KOŽO AKTIVNE SESTAVINE: BISABOLOL, BOGAT KOMPLEKS ANTOCIANOV IN TANINOV, OLJE BORAGE, JOJOBINO OLJE, VITAMIN E ACETAT, IZVLECˇEK KAMILICE, KARITEJEVO MASLO, OLJE IZ RIŽEVIH OTROBOV, CˇEBELJI VOSEK

Blag serum prijetne teksture. Njegova sestava temelji na emulzijskem sistemu, pridobljenem iz glicerola, ki zagotavlja vlažilni in blažilni ucˇinek. Odlikuje ga prijeten obcˇutek svežine in svilnate kože.

Ref. V858 - 30ml e

BALANCE SERUM SERUM ZA MASTNO KOŽO AKTIVNE SESTAVINE: SEZAMOVO OLJE, VITAMIN E ACETAT, ALFA-BISABOLOL, PANTENOL, CERAMIDI, KARITEJEVO MASLO, CˇEBELJI VOSEK

Hitro vpojni serum kremne in ugodne teksture. Uravnava izlocˇanje loja in zmanjšuje neprijeten svetlecˇ lesk mastne kože. Serum odlikuje prijeten obcˇutek svežine na koži.

Ref. V859 - 30ml e

SERUMI

A.G.E. SERUM SERUM PROTI STARANJU

13


Maske

VLAŽILNA MASKA

Izboljšajte vitalnost, cˇvrstost in napetost kože z maskami Hydra Comfort.

AKTIVNE SESTAVINE: PANTENOL, POLIMER, BOGAT S FUKOZO, RASTLINSKI BETAIN, UREA

Sveži gel, prijeten za uporabo, ki daje koži obcˇutek svilnate mehkobe. Kožo hrani, vlaži in jo napne, vracˇa ji svežino in sijaj.

EKSKLUZIVNA SESTAVA: • BREZ PARABENOV • BREZ SILIKONOV • BREZ PEG IN GLIKOLOV • BREZ UMENTIH BARVIL • BREZ ALERGENOV

GLOBALNO IZBOLJŠANJE KOŽE V SAMO 30 DNEH

PREJ

PO 30 DNEH

Ref. V875 - 50ml e


AKTIVNE SESTAVINE: OLJE PŠENICˇNIH KALCˇKOV, LIPOSOM Z VITAMINOM A, LIPOSOM Z IZVLECˇKOM PRESLICE, OLJE SLADKIH MANDLJEV, NARAVNI VLAŽILNI FAKTOR, SORBITOL

Bogata in gosta maska, idealna za nego podhranjene in izsušene kože, primerna pa tudi za vse tipe kože, ki potrebujejo vlago in nego. Visoka vsebnost vlažilnih in obnovitvenih aktivnih ucˇinkovin izboljša strukturo, napetost in prožnost kože ter preprecˇuje nastanek znakov staranja. Intenzivno hranilno delovanje, ki upocˇasnjuje staranje kože.

Ref. V877 - 50ml e

SENSITIVE SKIN MASK MASKA ZA OBCˇUTLJIVO KOŽO AKTIVNE SESTAVINE: BISABOLOL, PANTENOL, KONCENTRIRANI SOK ALOJE, RIŽEV ŠKROB, IZVLECˇEK AMERIŠKEGA SLAMNIKA, KARITEJEVO MASLO, OLJE IZ RIŽEVIH OTROBOV

Njena bogata in koncentrirana tekstura je idealna za posebno in dolgotrajno nego obcˇutljive kože. Kožo oskrbuje z energijo, vlago in hranili. Podarja ji svežino in svilnato mehkobo, koža je videti bolj gladka in prožna.

Ref. V878 - 50ml e

BALANCE MASK MASKA ZA MASTNO KOŽO AKTIVNE SESTAVINE: BELA GLINA, RIŽEV ŠKROB, ETERICˇNO OLJE SIVKE, OLJE SEMEN BRUSNICE, SEZAMOVO OLJE, NARAVNI VLAŽILNI FAKTOR, PANTENOL, NEUMILJIVA FRAKCIJA OLJCˇNEGA OLJA, VITAMIN E ACETAT, HIDROLIZIRANE PŠENICˇNE BELJAKOVINE, DESTILIRANA ŽAJBLJEVA VODA

Idealna za posebno in dolgotrajno nego mastne in necˇiste kože ter obcˇasno cˇišcˇenje normalne kože. Zasnovana na izbrani vrsti bele gline, naravno sušene na soncu, ki vsrka necˇistocˇe in odvecˇen loj. Glino odlikuje izjemno cˇistilno delovanje in visoka vsebnost elementov v sledeh.

Ref. V879 - 50ml e

MASKE

A.G.E. MASK MASKA PROTI STARANJU

15


EYE CONTOUR CREAM KREMA ZA KOŽO OKROG OCˇI

Koža okrog ocˇi Zašcˇitite, ucˇvrstite in zgladite kožo okrog ocˇi z izdelki Hydra Comfort.

AKTIVNE SESTAVINE: TETRAPEPTIDI, ARGANOVO OLJE, IZVLEČEK PRESLICE, VITAMIN E ACETAT, AVOKADOVO OLJE, RASTLINSKI SKVALEN

Emulzija lahke in mehke teksture, ki obcˇutljivemu predelu okrog ocˇi podari svilnat obcˇutek. Nanos kreme je zelo enostaven, hitro se vpije, na koži pa pušcˇa obcˇutek ugodja in gladke kože. Tudi suho kožo izdatno navlaži in zašcˇiti, obcˇutek pa je dolgotrajen.

ZMANJŠANJE GUB

EKSKLUZIVNA SESTAVA: • BREZ PARABENOV • BREZ SILIKONOV • BREZ PEG IN GLIKOLOV • BREZ UMETNIH BARVIL • BREZ ALERGENOV

ZMANJŠANJE ZABUHLOSTI

PREJ

POTEM

INTENZIVNO DELOVANJE PROTI GUBAM IN ZABUHLOSTI — 15 % ZMANJŠANJE GUB OKROG OCˇI — 25 % ZMANJŠANJE ZABUHLOSTI

Ref. V814 - 15ml e


AKTIVNE SESTAVINE: HIALURONSKA KISLINA, DESTILIRANA VODA HAMAMELISA, DESTILIRANA VODA BEZGA, DESTILIRANA VODA KAMILICE

Kamilica, hamamelis in bezeg sprošcˇajo in spodbujajo izlocˇanje tekocˇin, zato so ocˇi videti bolj spocˇite. Napne kožo okrog ocˇi, hialuronska kislina in aloje vera pa zgladita drobne izrazne gube in ohranjata kožo navlaženo in prožno.

Ref. V812 - 125ml e

EYE CONTOUR SERUM SERUM ZA KOŽO OKROG OCˇI

EYE CONTOUR MASK MASKA ZA KOŽO OKROG OCˇI

AKTIVNE SESTAVINE: HESPERIDIN METIL KALKON, DIPEPTID VALIL-TRIPTOFAN, LIPOPEPTID, PANTENOL, LIPOSOM Z IZVLECˇKOM PRESLICE, KOMPLEKS, BOGAT S FUKOZO

AKTIVNE SESTAVINE: PANTENOL, LIPOSOM Z IZVLECˇKOM PRESLICE, HESPERIDIN METIL KALKON, DIPEPTID VALIL-TRIPTOFAN, LIPOPEPTID

Lahek in svež gel, enostaven za uporabo, ki se hitro vpije v kožo in zahvaljujocˇ sinergijskemu delovanju sestavin oskrbuje kožo z vitalno energijo. Kožo aktivno hrani, napne in šcˇiti pred škodljivimi vplivi iz okolja. Vzpostavlja optimalno vlago v koži in ji podarja obcˇutek svežine in ugodja.

Svež in prijeten gel, ki naredi kožo svilnato mehko. Mocˇan dekongestivni ucˇinek, kožo šcˇiti pred škodljivimi vplivi iz okolja. Vzpostavlja optimalno vlago, poživlja kožo okrog ocˇi in ji podarja obcˇutek svežine in ugodja.

Ref. V813 - 15ml e

KOŽA OKROG OCˇI

EYE CLEANSING TONER CˇISTILNI LOSJON ZA KOŽO OKROG OCˇI

17

Ref. V880 - 15ml e


Kuperoza Spodbudite obrambo kože. Izboljšajte njeno nasicˇenost s kisikom in ublažite rdecˇico z izdelki proti kuperozi Hydra Comfort.

COUPEROSE CREAM KREMA PROTI KUPEROZI AKTIVNE SESTAVINE: OLJE RIŽEVIH OTROBOV, IZVLECˇEK BODECˇE LOBODIKE, IZVLECˇEK KOVACˇNIKA, IZVLECˇEK JAPONSKEGA KOVACˇNIKA, BETAGLUKAN, ESCIN

Krema, posebej namenjena negi suhe kože, ki ji primanjkuje lipidov, in kuperozne kože. Intenzivno vlaži, šcˇiti in hrani. Hitro ublaži in pomiri vsakršno rdecˇico na koži ter ji podari obcˇutek ugodja.

EKSKLUZIVNA SESTAVA: • BREZ PARABENOV • BREZ MINERALNIH OLJ • BREZ PEG IN GLIKOLOV • BREZ UMETNIH BARVIL

PROŽNOST NASICˇENOST S KISIKOM

INTENZIVNA NEGA ZA OKREPITEV KAPILAR — + 38 % POVECˇANJE PROŽNOSTI KAPILAR — + 26 % POVECˇANJE NASICˇENOSTI S KISIKOM

Ref. V815 - 50ml e


AKTIVNE SESTAVINE: IZVLECˇEK BOROVNICE, PANTENOL, LIPOSOM Z IZVLECˇKOM DIVJEGA KOSTANJA, LIPOSOM Z IZVLECˇKOM PRESLICE, LIPOSOM Z VITAMIN E ACETATOM, BETAGLUKAN

Sveži gel edinstvene teksture, ki se hitro vpije v kožo, jo navlaži ter ji podarja vitalnost in mehkobo. Bogat z rastlinskimi izvlecˇki, ki šcˇitijo kožo in dajejo tudi najbolj obcˇutljivi koži takojšen obcˇutek ugodja.

Ref. V816 - 30ml e

COUPEROSE CLEANSING MILK CˇISTILNO MLEKO PROTI KUPEROZI AKTIVNE SESTAVINE: OLJE SLADKIH MANDLJEV, OLJE IZ BOMBAŽNIH SEMEN, PANTENOL, IZVLECˇEK BOROVNIC

Nežno ocˇisti kožo in odstrani vse sledi licˇil in necˇistocˇ. Koži podarja takojšen obcˇutek svežine in ugodja. Ekskluzivna sestava, bogata z rastlinskimi aktivnimi ucˇinkovinami, izboljšuje vlažnost kože.

Ref. V817 - 200ml e

COUPEROSE CLEANSING TONER CˇISTILNI TONIK PROTI KUPEROZI AKTIVNE SESTAVINE: PANTENOL, DESTILIRANA VODA KAMILICE, BETAGLUKAN, DESTILIRANA VODA BEZGA

Idealen za nego obcˇutljive kože, dokoncˇa cˇišcˇenje in s kože odstrani ostanke cˇistilnega mleka. Kožo optimalno pripravi na sprejem in delovanje negovalnih izdelkov. Izboljšuje vlažnost in napetost kože in ji vracˇa naravni sijaj.

Ref. V818 - 200ml e

KUPEROZA

COUPEROSE SERUM SERUM PROTI KUPEROZI

19


t: +386 1 754 31 21 www.oblak-com.si

Rosactive Hydra Comfort  

Novi katalog Roactive Hydra Comfort 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you