Page 1

TEESIN G: UNIEKE COMBIN ATIE DIENST EN IN E EN VENNO OTSCH AP

MACHINE EN APPARATEN BOUW FABRIKANT EFFICIËNTIE VERHOGEN, KOSTEN VERLAGEN EN HET CONTINUE VERBETEREN VAN DE KWALITEIT DOOR DE JUISTE PRODUCTEN IN UW PRODUCT OF MACHINE Teesing is de internationale leverancier van hoogwaardige verbindingsoplossingen. Naast het leveren van de juiste componenten heeft Teesing Systems & Engineering de mogelijkheid om producten of assemblages op maat te maken in nauwe samenwerking met de klant. Een unieke combinatie van services in één bedrijf.

UITGEBREID PRODUCTASSORTIMENT

Teesing heeft een grote verscheidenheid aan hoogwaardige afsluiters, connectoren, verdeelblokken, filters, slangen en andere producten om ervoor te zorgen dat uw productieproces zo efficiënt mogelijk verloopt. Teesing is merk onafhankelijk en heeft zich de afgelopen jaren gefocust op de ontwikkeling als totaal leverancier.

ENGINEERING

Teesing heeft een eigen engineering BV: Teesing Systems & Engineering is in staat om op maat gemaakte onderdelen te ontwikkelen in samenwerking met haar klanten. Niet alle onderdelen die een klant nodig heeft zijn verkrijgbaar in ons product assortiment. Teesing is in staat om onderdelen te ontwerpen, te ontwikkelen en te produceren in kleine of grote hoeveelheden.

ASSEMBLAGE

Teesing heeft de materialen, machines en kennis om onderdelen samen te voegen tot een assemblage die eenvoudig in uw eigen product kan worden geïnstalleerd. Dit bespaart tijd en geld.

WAAROM TEESING ALS UW LEVERANCIER ?

• Uitgebreid assortiment producten. • Merk-onafhankelijk. • In-house Engineering team dat in staat is om het juiste product te garanderen voor elke toepassing. • Mogelijkheid om klantspecifieke producten te engineeren en produceren. • In staat om kant en klare assemblages te leveren die direct in uw machine kunnen worden geïnstalleerd. Laat u adviseren door een van onze Sales Engineers voor het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke toepassing. Bezoek onze website www. teesing.com voor meer informatie.

TEESING B.V. Verrijn Stuartlaan 40 2288 EL Rijswijk The Netherlands Tel +31 70 413 07 00 Fax +31 70 413 07 30 info@teesing.com www.teesing.com

WE ENGINEER FROM SOURCE TO PROCESS TEL +31 7 0 413 07 50 | WWW.TEESING.COM


DE T SALES EESING EN ZIJN BL GINEERS TE OND IJ OM U ERSTE BIJ ELK UNEN TOEPAS E SING

ERVAREN SPECIALISTEN AAN HET WOORD

DAF TRUCKS N.V., EINDHOVEN EEN VAN DE GROOTSTE PRODUCENTEN VAN ZWARE TRUCKS IN DE WERELD > Jarne Gabel, Process Engineer

“TEESING HELPT DAF OM HET TESTEN VAN MOTOREN TE VEREENVOUDIGEN EN TE VERSNELLEN DOOR DE JUISTE PRODUCTEN TE ADVISEREN EN EEN KLANTSPECIFIEKE OPLOSSING TE LEVEREN.” DAF Trucks heeft een productiefaciliteit in Eindhoven, Nederland en in Westerlo in België. Dankzij een efficiente productie en wereledklasse producten, heeft het bedrijf een sterke concurrentiepositie op de Europese markt. WEH special F1 connectors besparen ons een aanzienlijke hoeveelheid tijd tijdens het testen van onze motoren. Samen met Teesing, zijn de connectoren op maat gemaakt voor de specifieke verbindingen, druk en omgeving.

www.daf.eu

GRÖNINGER CLEANING SYSTEMS B.V. DE SPECIALIST IN PROFESSIONELE (HOGEDRUK) REINIGINGSSYSTEMEN EN APPARATUUR. > Willem Holleman, Project Engineer Electric

“TEESING ZEGT WAT ZE DOEN EN DOEN WAT ZE ZEGGEN” Willem Holleman ziet de toegevoegde waarde van Teesing in projecten als deze, Teesing levert snel en accuraat en nog belangrijker ... middels een persoonlijke no-nonsense aanpak. Willem Holleman leidt ons over het terrein om de componenten die door Teesing geleverd zijn in actie te zien. De kasten die de reinigingsprogramma’s aansturen bevatten SMC ventieleilanden met Profinet-aansluiting, deze sturen de kleppen aan met de gewenste reinigingsmiddelen

www.groninger.eu

TEL +31 7 0 413 07 50 | WWW.TEESING.COM

Oem flyer nl  

Machine en Aparaten bouw fabrikant flyer - Teesing

Advertisement