Page 1

Castricum

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

INFORMATIEBROCHURE

Van Speykkade 43


WELKOM BIJ TEER MAKELAARS Deze brochure wordt u aangeboden door Teer Makelaars en de verkoper(s) van het pand. In deze brochure willen wij u zo’n goed mogelijk beeld geven van hetgeen verkocht wordt. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat de informatie in deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De in de brochure opgenomen tekeningen geven vaak de standaard situatie van de woning weer. Echter, het kan voorkomen dat de eigenaar cq. bewoner wijzigingen heeft aangebracht, zodat maten en indelingen niet meer zouden kunnen overeenkomen met de werkelijke situatie. Noch door de eigenaar, noch door de verkopend makelaar wordt enige aansprakelijkheid aanvaard voor de onjuistheid van de in deze brochure vermelde gegevens.

“Benieuwd naar de waarde van uw eigen woning?” Het kan zijn dat u interesse heeft in deze woning maar dat u niet op de hoogte bent van de mogelijke (over)waarde van uw huidige woning. Juist deze waarde kan voor u belangrijk zijn voor het nemen van verdere stappen. Als extra dienstverlening biedt Teer Makelaars u een gratis waardebepaling aan. Heeft u interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


Omschrijving ''STARTBOD VANAF'': € 225.000,- kosten koper LET OP! Deze woning wordt aangeboden met een ''startbod vanaf''. Dit is een startpunt voor u als bieder om een bieding te doen op deze woning. Bent u geïnteresseerd? Kom naar één van de twee Open Huizen. ---------------------------------------------------------Speyker op de kop slaan! Ruime tussenwoning in deze rustige en groene woonwijk met diepe tuin op het zuidoosten. Privacy & kindvriendelijk zijn hier eveneens van toepassing! Na het zien van de foto’s is het wel duidelijk, deze woning met veel potentie heeft nieuwe liefde nodig. Naar hartenlust kunt u de woning direct geheel naar eigen zin maken, wij noemen o.a. een nieuwe (open) keuken.. nieuwe badkamer.. glad stucwerk.. en zelfs een uitbouw met openslaande tuindeuren? De basis is alvast uitstekend: namelijk betonvloeren, spouwmuren en voldoende inhoud. Een goede volgorde zou zijn: kopen, klussen en dan heerlijk genieten. Laat de zomer maar komen! Indeling: hal met garderobekast en toilet, L-vormige woonkamer met zicht naar het terras. (Nu nog) dichte keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur, bijkeuken/berging in aanbouw. 1e verdieping: 3 slaapkamers voorzien van vaste kasten en royale badkamer met o.a. 2e toilet. 2e verdieping: ruime voorzolder met CV opstelling en 4e slaapkamer met dakkapel en vaste kasten. Bouwjaar: 1968

Inhoud: ca. 450 m3

Woonopp: 126 m2

Aanvaarding: in overleg, kan snel. Om transparantie te bevorderen wordt deze woning verkocht per digitale inschrijving. Op verkoop-bij-inschrijving.nl leest u de voorwaarden en kunt u zich aanmelden. Als u de woning wilt bekijken dan bent u van harte welkom bij één van de geplande Open Huizen. De geplande Open Huizen vinden plaats op: donderdag 8 maart tussen 16:00 – 17:00 uur en op maandag 12 maart tussen 16:00 – 17:00 uur. U wordt op bovenstaande data door onze makelaars rondgeleid in de woning. Projectnotaris: Janssen & van Commenée U kunt bieden vanaf € 225.000,- k.k.. U kunt één of meerdere biedingen uitbrengen tot woensdag 14 maart, 12:00 uur.

Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


Kenmerken Vraagprijs Aanvaarding Soort Type woning Aantal kamers Inhoud woning Perceel oppervlakte Gebruiksoppervlakte woonfunctie Soort woning Bouwjaar Bouwvorm Ligging Tuin Garage Voorzieningen Verwarming Warm water Isolatie C.V.-ketel Notariskeuze Extra bijlagen behorende bij de koopakte

â‚Ź 225.000,- k.k. Direct Woonhuis Tussenwoning 5 kamers waarvan 4 slaapkamer(s) 450 m3 166 m2 126 m2 Eengezinswoning 1968 Bestaande bouw In woonwijk, vrij uitzicht Achtertuin 70 m2 (circa 1.080 bij 650 cm) Geen garage TV kabel C.V.-Ketel Gasgeiser eigendom Gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie Gas gestookt uit 2000, Eigendom Projectnotaris: Janssen & van CommenĂŠe te Heemskerk Ouderdomsclausule, asbestclausule, niet bewonersclausule

.

.

Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


Locatie Van Speykkade 43 1901 XB CASTRICUM

Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


Foto's

Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


Kadaster Kadastrale gegevens Adres Postcode / Plaats Gemeente Sectie / Perceel Oppervlakte Soort

Van Speykkade 43 1901 XB Castricum Castricum B / 8592 166 m2 Volle eigendom

Kadastrale kaart

Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


Plattegronden

Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


Lijst van zaken Blijft achter

Gaat mee

Overname (mogelijk)

n.v.t.

Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: - gordijnrails - gordijnen/vitrages - rolgordijnen - losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen - Zeil Warmtevoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - Afzuigkap - Oven - Keramische plaat Verlichting, te weten: - Inbouwverlichting/dimmers (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires - Toiletrolhouder en toiletbril Badkameraccessoires - Spiegel, kranen Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Opmerkingen

.

.

.

.

Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl


UW BELANGRIJKSTE VRAGEN

Over bezichtigen, onderhandelingen, koopovereenkomsten en meer Wanneer ben ik in onderhandeling? U kunt niet afdwingen dat u in onderhandeling bent. U bent pas in onderhandeling als de verkoper reageert op uw bod. Dus: als de verkoper een tegenbod doet. Ook kan de verkopende makelaar uitdrukkelijk aangeven dat hij met u in onderhandeling is. U bent niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal overleggen. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigen als er al over een bod onderhandeld wordt?

De koper heeft vervolgens nog de mogelijkheid om, gedurende drie werkdagen na datum van ontvangst van een afschrift van deze akte, van de koop af te zien. Daartoe dient hij de verkoper schriftelijk te informeren. Zodra deze termijn van drie dagen is verstreken, is de koop definitief tot stand gekomen. Voor wat betreft de ontbindende voorwaarden die opgenomen zullen worden in de koopakte, dienen de partijen van te voren overeenstemming te hebben bereikt. Let op: u krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde voor de financiering. Bij uw bod moet u melden dat dit “onder voorbehoud financiering” is. Word ik koper als ik de vraagprijs bied?

Dat mag. Een onderhandeling hoeft nog niet tot een verkoop te leiden. De verkoper kan daarnaast wellicht graag willen weten of er meer belangstelling is. De eerste bieder hoeft nog niet de beste te zijn. Daarom gaan de bezichtigingen door. Vaak zal de verkopende makelaar aan belangstellenden vertellen dat hij, zoals dat heet, “onder bod” is. Een belangstellende mag dan wel een bod uit brengen, maar krijgt daar geen antwoord op tot de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De makelaar zal geen mededelingen doen over de hoogte van biedingen. Dit zou overbieden kunnen uitlokken.

Over deze vraag bestaan veel misverstanden. Het hoogste rechtscollege, de Hoge Raad, heeft namelijk in een vonnis bepaald dat de vraagprijs van een woning een uitnodiging is tot het doen van een bod. Als u de vraagprijs uit een advertentie of woongids biedt, dan doet u een bod. De verkoper mag dan nog beslissen of hij uw bod wel of niet aanvaardt of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen. Mag een makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen?

Wanneer komt de koop tot stand? Als de verkoper en koper het mondeling eens worden over de voor hen belangrijkste zaken bij de koop (dat zijn meestal de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), dan legt de verkopende makelaar deze afspraken schriftelijk vast in een koopakte. Daarin moet staan wat de partijen mondeling hebben afgesproken. Nadat de partijen de koopakte hebben ondertekend, ontvangen zij een afschrift van de akte.

Dat mag. Eén van de partijen mag de onderhandeling beëindigen. Soms zijn er zoveel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk is te bepalen wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar, natuurlijk in overleg met de verkoper, besluiten de lopende onderhandeling af te breken en de biedprocedure te wijzingen. Uiteraard dient hij eerst de eventuele gedane toezeggingen na te komen. De makelaar kiest vervolgens bijvoorbeeld voor een inschrijvingsprocedure. Alle bieders hebben dan een gelijke kans om een hoogste bod uit te brengen.

Teer Makelaars Castricum Dorpsstraat 62 A 1901 EM, CASTRICUM Tel: 0251-745630 E-mail: castricum@teer.nl

Brochure van speykkade 43  
Brochure van speykkade 43  
Advertisement