Page 1

Ovesi luontoon

VIERUMÄKI OUTDOOR


SISÄLTÖ JOHDANTO

4

VETOVOIMATEKIJÄT

5

REITIT JA LAAVUT

7

ARVOT JA VISIO

11

VIESTINTÄ

15

KUVAT BRÄNDITUNNUS VÄRIMAAILMA TYPOGRAFIA SOSIAALINEN MEDIA


Vierumäki Outdoor on ovesi luontoon Mistä brändi Vierumäki Outdoor tunnetaan ja mitä haluamme siitä ajateltavan? Vierumäki Outdoor tarjoaa ihmisille luontomatkailukohteen upeilla maisemilla, monipuolisilla retkeilyreiteillä sekä luxuscamping mahdollisuuksilla. Toimintaa ohjaa Vierumäen tavoite olla vuoden 2025 luontomatkailukohde.


VETOVOIMATEKIJÄT


Keskeinen sijainti

Vierumäki Outdoorin valttikorttina on keskeinen sijainti Etelä-Suomessa. Suurimmista kaupungeista Vierumäelle ajaa alle kolmessa tunnissa.

Luontoympäristö

Vierumäki sijaitsee ainutlaatuisella, arvokkaalla ja monipuolisella jääkauden muokkaamalla harjualueella.

Luxuscamping

Vierumäellä sinulla on mahdollisuus valita teltan tai riippumaton sijaan hotellin valkeat lakanat.


REITIT JA LAAVUT


Valkjärven kierros Vierumäen helmenä tunnetun Valkjärven ympäri kulkee valaistu ja tunnelmallinen luontoreitti, jossa pääsee rauhoittumaan luonnon ääreen kuvan kauniisiin maisemiin. Reitille voi siirtyä entisten vankien rakentamaa kivireunuksista serpentiinipolkua pitkin. Vuodenajasta riippumatta voit nauttia Valkjärven puhtaasta lähdevedestä avantouiden tai kesän lämpöä paeten. Tätä helpommin ei voi luontoa ja luxusta yhdistää. 1km

Majavareitti Majavanreitti on reiteistämme pisin, jonka voi toteuttaa päiväretkenä tai pilkkoa pienempiin osiin yöpymällä matkan varrelta löytyvissä laavuissa. Reitin varrella retkeilijät voivat nähdä jääkauden tuotoksena Kupparinkiveksi nimetyn siirtolohkareen tai jopa merkkejä alueella liikkuvista majavista. Majavanreitti kulkee Juustopolun ainutlaatuisen tunnelmallisen kuusimetsikön suojissa. PITUUS: 30km tai vaihtoehtoisesti 15 km Minimajava

Nuotiopaikat: Ylämusterin kota, Korvenlammen laavu, Kupparinkiven laavu, Kalattoman laavu


Ahvenkierros

Kalattoman kierros

Ahvenkierroksella pystyy irtautumaan luonnonhelmaan ja nauttimaan Salpausselän ainutlaatuisista harjumaisemista sekä kokemaan luonnon puhtauden. Reitin varrella on lukuisia mahdollisuuksia päästä virkistäytymään taianomaisiin lähdepohjaisiin järviimme.

Kalattoman kierroksella pääsee yhdistämään luonnon ja monipuoliset liikuntamuodot. Tämä reitti on mahdollista kulkea niin jalan kuin pyörällä tai hiihtäen vuodenajan mukaan. Kierroksen helmi on kalattoman laavu, johon voi pysähtyä nauttimaan ympäröivästä luonnosta sekä nuotion lämmöstä nokipannukahvien kera.

PITUUS: 4-5km Nuotipaikat: Letturanta, Saarijärven nuotiopaikka

PITUUS: 7km

Klassikko reitit Koe myös uudelleen jo perinteiset opiston reitit: kolmonen, vitonen, kymppi sekä Heinolaan saakka kulkeva Ilvesreitti. Tai vaihtoehtoisesti kulje Juustopolkua aina Vuolenkoskelle saakka.


VISIO JA ARVOT


VISIO Tulevaisuudessa Vierumäki tavoittaa myös luonnosta ja retkeilystä kiinnostuneet ihmiset. Haluamme, että ihmiset mieltävät Vierumäen myös ympäristöä arvostavaksi luontomatkailukohteeksi. Tavoitteenamme on tuoda Vierumäki kansainvälisesti esille Unescon global Geopark projektin kautta. Tällä tavalla alueen kulttuuria, historiaa ja luontoa saadaan esille niiden arvolle kuuluvalla tavalla, myös suurelle käyttäjäryhmälle. Haluamme osaksi suurempaa kokonaisuutta.


ARVOT Brändin arvoja ilmentää yhtenäinen visuaalinen ilme, jota käytetään viestinnässä ja markkinoinnissa. Yhteiset arvot ohjaavat brändin toimintaa ja näkyvät jokapäiväisessä tekemisessä

KOTIMAISUUS PUHTAUS

YHTEISÖLLISYYS


EKOLOGISUUS RAUHA HYVINVOINTI


VIESTINTÄ


KUVAT Vierumäki Outdoor pyrkii kuvamaailman avulla ilmentämään brändin identiteettiä. Kuvat ovat brändin värimaailman sävyjen mukaisia ja hyvälaatuisia. Niistä tulee käydä ilmi, ettei luonto ole pelkkä maisema. Kuvissa esiintyvien ihmisten avulla viestitään yhteisöllisyyttä.


BRÄNDITUNNUKSEN KÄYTTÖ Bränditunnus kuvastaa Vierumäen ainutkertaista luontoympäristöä harju- ja järvimaisemineen. Bränditunnus voidaan esittää kaikilla Vierumäki Outdoorin värimaailman väreillä. Sen perusteella millaisessa yhteydessä tunnusta käytetään.


Tunnus voidaan esittää myös värimaailman mukaisilla pohjilla tai kuvilla, erilaisen ilmeen ja selkeyden vuoksi. Pohjan on oltava rauhallinen ja tunnuksen erotuttava taustasta.


VÄRIMAAILMA luotettavuus, rauhallisuus, turvallisuus

lämpö, energisyys, yhteisöllisyys

onnellisuus, ilo, ekologisuus

rauhallisuus, levollisuus

Vierumäki Outdoor välittää värimaailmallaan asiakkailleen rauhallisen, levollisen, energisen ja onnellisen tunnelman. Brändin värimaailma koostuu sinisen eri sävyistä sekä lämpimistä oranssin, vihreän ja keltaisien sävyistä.


TYPOGRAFIA Open Sans Light

Calibri Light

Open Sans

Calibri

Open Sans Italic

Calibri Italic

Open Sans Bold

Calibri Bold

Open Sans Extra Bold Viestinnässä käytetään Open Sans -kirjaisinta ja sen eri leikkauksia. Leipätekstissä käytetään Open Sans -leikkausta. Otsikoissa ja väliotsikoissa on mahdollista käyttää Bold sekä Extra Bold leikkausta. Kursivointia voi käyttää korostus elementtinä leipätekstissä ja otsikoissa. Jos Open Sans fonttia ei ole saatavilla, käytetään Calibri perheen fonttia.


SOSIAALINEN MEDIA Vierumäki Outdoor käyttää monipuolisia sosiaalisen median kanavia tavoittaakseen koko asiakaskuntansa. Käytetään mahdollisuuksien mukaan brändin hashtageja #ovesiluontoon #luonnonrauhalähellä #vierumäkioutdoor #eteläsuomenlappi Sosiaalisessa mediassa käytettävät kuvat tulee olla brändin kuvamaailman mukaisia.

Ihmisiä kehotetaan sosiaalisen median päivityksiä tehdessään käyttämään Vierumäen sijaintitietoja.


Profile for teemu.saarinen95

Highfive  

Highfive  

Advertisement