Page 1

CatĂ leg de Serveis


TEB Solucions som una cooperativa sense afany de lucre, de caràcter social, El nostre objectiu és la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual al món laboral Oferim serveis a la comunitat i a les persones dins l’àrea metropolitana de Barcelona: o TotNet: brigades de neteja per a oficines, comunitats de veïns o Biocar Wash: neteja ecològica de vehicles a les instal·lacions dels nostres clients o Oficina Verda: recollida i gestió de residus. o Destrucció de documents: ens ocupem de la destrucció dels seus documents confidencials.

... i altres solucions que segur que us podrem trobar ... com per exemple encàrrecs, tràmits o operacions bàsicament manipulatives relacionades amb els serveis, amb especial orientació al servei a les persones (serveis a domicili, acompanyament de gent gran, amb mobilitat reduïda, etc.).


TOT NET TotNet és el nom que hem assignat al servei neteja que oferim des de TEB Solucions Organitzem brigades que realitzen tot tipus de tasques de neteja a establiments de mitjana dificultat: comunitats de veïns, aparcaments, oficines, magatzems, mercats, escoles, etc. TotNet ofereix a més del “pack” habitual de neteja de superfícies, tot un conjunt de serveis: o manteniment de papereres (a part del buidat) o passamans, panys i marcs de portes o finestres o neteja de lavabos o poliment de superfície o alguns manteniments d’instal·lacions (substituir bombetes, greixar persianes, petites reparacions) o altres d’especialitzades (jardineries d’interior i exterior, neteges d’alçada...) de manera fixa o optativa, periòdica


BIOCAR WASH Oferim servei de rentat de vehicles a les vostres instal·lacions i de manera ecològica: o Estalvi d’aigua: el nostre sistema Biocar Wash només fa servir entre quatre i sis litres d’aigua per servei (el túnel de rentat n’utilitza 250 litres per cada rentada) o Productes ecològics: per als postres serveis només utilitzem productes biodegradables TEB Solucions és el franquiciat a Catalunya del servei de rentat de vehicles Biocar Wash (propietat d’una empresa participada pel Grup Fundosa de la Fundación Once). INTERIOR DE VEHICLE o Aspirat industrial o Neteja de panells o Neteja de quadre de comandament o Revitalitzador de vinils o Neteja de llunes o Neteja de marcs i portes o Ambientador o Aspirat de maleter

ESTEM ACREDITATS PER NETEJAR RESIDUS BIOLÒGICS

EXTERIOR DE VEHICLE o Rentat manual exterior o Protector de pneumàtics o Tractament de llandes o Rentat de vidres o Neteja de marcs i portes o Encerat.


NETEJA DE FILTRES Disposem de la infraestructura necessària per realitzar la neteja de filtres de cuines de restaurants, bars, escoles, llars d’infants, etc. Els nostres treballadors s’encarregaran de substituir el filtre existent (amb el greix acumulat) per un de net D’aquesta manera només cal aturar el servei de cuina un temps equivalent a la durada de la reposició (uns 35 minuts). Es recomana fer entre quatre i sis neteges (canvis) de filtres anuals, en funció de l’explotació de la cuina dels nostres clients.


DESTRUCCIÓ DE DOCUMENTS Com a complement del nostre catàleg de serveis, oferim la destrucció de documents d’empreses i autònoms a domicili.

Aquesta que és una de les poques tasques on la discapacitat intel·lectual no representa un handicap, sinó un avantatge (discreció, confidencialitat i confiança).


OFICINA VERDA TEB Solucions oferim el servei de recollida i gestió de material reciclable sota el nom comercial d’Oficina Verda Facilitem al client els contenidors necessaris per fer la recollida selectiva de residus: o paper i cartró o vidre o llaunes o tòners i cartutxos d’impressora o piles i bateries Acordem un calendari de retirada i transport a la deixalleria, i la seva destrucció segons el tipus de residu, amb el certificat corresponent. Fem servir contenidors que identifiquen de manera entenedora la seva funcionalitat, ergonòmics, i que han estan fabricats amb material reaporfitat.


Dades de contacte MIL·LI R

Oficines Administratives

ODRÍG

UEZ MA RTÍN GER

C/ Fernando Pessoa, 54-64 08030 - Barcelona

mil.li@te ENT b M 666 0 .org 8 32 11

telèfon: 93 360 03 87 fax: 93 274 14 86

Fernand

Local Passatge Nogués, 19 08025 - Barcelona

Parada Porta a Porta Mercat Municipal de La Concepció C/ Aragó, 313-317 08009 - Barcelona

o Pesso a, 54-64 080 T 93 36 30 Barcelona 0 03 87 Ext. 106 F 93 27 4 14 86

Catàleg TEB Solucions  

Catàleg dels nostres serveis de neteja, repartiment a domicili, bustiades, neteja de filtres, neteja ecològica de cotxes a domicili

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you