Page 34

ROOLEISSA:

Kellariteatteri

SUOSITUT TATU JA PATU KELLARITEATTERISSA

Kalle Tulander Jaakko Loukkola

TATU JA PATU  SYÖMÄÄN! Ensi-aamu oli 6.9.2019 Linnateatterissa (Turku) LAPSILLE | Kellariteatteri Esitykset 2.11.–1.12.2019, katso tarkemmat ajat ttt-teatteri.fi Esitys kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä Outolan ruoka- ja juomatieteellinen tutkimuskeskus on liikkeellä ympäri Suomea. Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta – syömisestä. Näyttämölle lehahtavat ruoan valmistukseen erikoistunut pöperöahkeroinen ja ruokapöytien kuokkavieras pönttövääriäinen. Tieteellistaiteellisen tutkimusotteen viimeistelevät Samppa Solu ja Anita Aivosolu. Omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa?

Dramatisointi ja ohjaus Sami Rannila Pukusuunnittelu Kaarina Koppola Lavastus Niina Suvitie Musiikki Kari Mäkiranta Maskit Minna Pilvinen Lavastus ja tarpeisto Jaana Jussila

Linnateatterin lasten uutuusnäytelmä tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tämän parivaljakon käsissä puurot ja vellit eivät kerta kaikkiaan voi mennä sekaisin. Kaikki tiedot on nimittäin tarkastanut kieli- ja makujaoston johtava asiantuntijaryhmä: Tatu ja Patu!

Lippujen hinnat 13 € 34|

40 min (ei väliaikaa)

Kausiesite syksy 2/201 9

Ikäsuositus noin 2–10 ja sitä vanhemmille

Valo- ja äänisuunnittelu Kristian Uusitalo Piirros Aino Havukainen ja Sami Toivonen

OSTA LIPPU: TTT-TEATTERI.FI

Profile for Tampereen Työväen Teatteri

Ohjelmistoesite 2/2019  

Tampereen Työväen Teatterin ohjelmistoesite 2/2019

Ohjelmistoesite 2/2019  

Tampereen Työväen Teatterin ohjelmistoesite 2/2019

Profile for teatteri