Page 4

Tampereen Teatteri

ÄLÄ PUKEUDU PÄIVÄLLISELLE Riemukas ranskalainen ilotulitus

Ensi-ilta 18.11.2014 Päänäyttämö Kirjoittanut Marc Camoletti Sovitus Robin Hawdon Suomennos ja ohjaus Mikko Viherjuuri Lavastussuunnittelu Marjatta Kuivasto Pukusuunnittelu Mikko Saastamoinen Rooleissa Ville Majamaa Jukka Leisti Elina Rintala Mari Posti Maruska Verona Markku Thure Liput 36/34/26 € Tekstitys englanniksi. Subtitles in English.

T

ampereen Teatterin 1990-luvun hittifarssi ja yleisömenestys nähdään uutena versiona parhaaseen pikkujouluaikaan. Nauti ja naura! Bernard on suunnitellut viettävänsä iloisen viikonlopun rakastajattarensa kanssa upeassa huvilassa Ranskan maaseudulla. Miten käykään, kun anoppi sairastuu flunssaan eikä Jacqueline vaimo poistukaan sopivasti Pariisiin. Miksi paikalle tilatun hemaisevan gourmet-kokin kohokas lätsähtää jo uuniin eikä suihkeasäärinen valokuvamalli osaa kulkea korkokengissä?

Ystävä Robert liittyy seuraan, mutta onko hänestä selvittämään Bernardin synnyttämää soppaa vai onko hänelläkin lusikka liemessä. Tarjolle on tuotu monta herkullista valkoista valhetta ja makoisaa salaista suudelmaa ennen kuin on päästy puoliyöhön ja kaikilla on pyjamat päällä. Jäljellä on vain pulmallinen jälkiruoka: kuka missäkin nukkuu – ja kenen kanssa.

la 15.11. klo 14.30

Koskettava draama turvattomuudesta, kaipauksesta ja rakastamisen vaikeudesta. Reko Lundán

TARPEETTOMIA IHMISIÄ 4

APLODI 2/2014

Ensi-ilta 14.1.2015 Frenckell-näyttämö Ohjaus Miika Muranen

Reko Lundánin klassikoksi muodostunut teos on tarina ihmisistä tilastojen ja hyvinvointiyhteiskuntamme takaa. Vaikka tarina on synkkä, Lundánin lempeä huumori antaa pienen lupauksen toivosta.

”Kyllä me jotenkin pärjätään. Elämä jatkuu. Eiks niin kulta?” ”Pakkohan se on, kun ei kesken pois pääse.”

Aplodi 2 2014  

Aplodi on kahdesti vuodessa ilmestyvä kulttuurilehti, josta löytyvät Tampereen kauden kulttuuritapahtumat. Lehteä toimittaa neljä tamperelai...

Aplodi 2 2014  

Aplodi on kahdesti vuodessa ilmestyvä kulttuurilehti, josta löytyvät Tampereen kauden kulttuuritapahtumat. Lehteä toimittaa neljä tamperelai...