Page 1

PROGRAMACIÓ GENER/MAIG 2018


VENDA D’ENTRADES PER INTERNET* Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d’una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat. *Fins a dues hores abans de l’inici de l’espectacle.

TAQUILLA Una hora abans de cada representació.

PER TELÈFON* Reserva de localitats trucant al 93 805 00 75, exclusivament els dijous laborables de 19 a 20 h. *Les reserves es mantindran fins a 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle. Si no les heu recollit abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda.

PÀRQUING 2 hores d’aparcament per només 2 € (40% de descompte) al Pàrquing Saba Cal Font. Vals d’aparcament a la venda a la taquilla del teatre. 2

DESCOMPTES* Preu reduït en la compra de localitats per a: - Menors de 25 anys - Majors de 65 anys - Aturats, pensionistes i jubilats - Carnet de família nombrosa i família monoparental - Grups: Mínim 10 persones - Carnet d’estudiant - Carnet Jove - Socis de Xarxa Igualada - Socis de l’Ateneu Igualadí - Socis d’Òmnium Cultural - Club Tr3sC - Club Regió7 - Club La Veu - Carnet de docent *Cal presentar el carnet corresponent per poder accedir al descompte.

ABONAMENTS 4 espectacles per 40 € (33% de descompte) a escollir entre els espectacles marcats com a abonables amb una Venda d’abonaments trucant al 93 805 00 75 fins el 2 de març.


DIA A DIA DIA

ESPECTACLE

GÈNERE

PÀGINA

19/20/21 GENER

AÜC. EL SO DE LES ESQUERDES

Dansa-teatre

Pàg. 4

26/27/28 GENER

FAIRFLY

Comèdia

Pàg. 6

9 FEBRER

ENTRE EL TABÚ I LO SAGRAT

Contes per a adults

Pàg. 20

16/17/18 FEBRER

ÀRIES DE RESERVAT

Teatre i música

Pàg. 8

24/25 FEBRER

BIG BOUNCE

Dansa

Pàg. 10

2/3/4 MARÇ

ANNA

Teatre

Pàg. 12

11 MARÇ

METRINOVA

Música

Pàg. 23

16/17/18 MARÇ

EL COLOR DE LA LLUM

Teatre documental

Pàg. 14

23 MARÇ

MORT A LES CUNETES

Teatre

Pàg. 21

22 ABRIL

NEUS PERIS

Música

Pàg. 24

27 ABRIL

¿QUÉ FUE DE ANDRÉS VILLARROSA?

Cabaret

Pàg. 22

5/6 MAIG

BE GOD IS

Teatre d’humor

Pàg. 16

11/12/13 MAIG

OTHELLO

Teatre

Pàg. 18

3


AÜC ÉS ALLÒ QUE SE SENT ENTRE LES COSTURES DEL SILENCI I LA RÀBIA. UN ESPAI ON CLARA PEYA I ARIADNA PEYA (LES IMPUXIBLES) RETRATEN LES MIL I UNA CARES QUE ADOPTA LA VIOLÈNCIA SEXUAL A TRAVÉS DEL TEATRE, LA DANSA I LA MÚSICA EN VIU.

4


Autoria i direcció: Les Impuxibles (Clara Peya i Ariadna Peya) i Carla Rovira / Text i dramatúrgia: Carla Rovira / Intèrprets: Júlia Barceló, Olga Lladó, Ariadna Peya, Clara Peya i Maria Salarich / Direcció coreogràfica: Ariadna Peya / Composició i interpretació musical: Clara Peya / Escenografia: Sarah Bernardy / Vestuari: Núria Llunell / Disseny de la il·luminació: Jordi Berch / Disseny de so: Josep Sánchez-Rico / Producció i distribució: Gràcia Camps

AÜC. EL SO DE LES ESQUERDES

19/20/21 GENER Divendres i dissabte a les 21 h Diumenge a les 19

‘A!

DANSA-TEATRE

LES IMPUXIBLES

Aüc. El so de les esquerdes és una proposta de Les Impuxibles

(Clara Peya i Ariadna Peya) que compta amb cinc intèrprets al damunt de l’escenari i que parla sobre les violències sexuals, que invisibilitzem per desconeixement, convivència o horror i que són diverses i molt més extenses del que volem imaginar. L’espectacle, que parteix de testimonis reals, no parla només de violacions o assalts sexuals; aborda també les violències menys evidents però omnipresents. Música, dansa i text es barregen en una proposta on el moviment té un paper destacat i ajuda a tractar un assumpte especialment dur. La música en viu de Clara Peya dibuixa uns mapes emocionals necessaris i compartits. Les Impuxibles conviden a habitar i ocupar aquest Aüc perquè no hi ha res més més revolucionar-hi que apoderar-se’n.

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 1 hora i 10 minuts Preu: 15 € / 12 € Amb el suport de: Mancomunitat de la Conca d’Òdena

MÉS INFORMACIÓ www.lesimpuxibles.com ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

5


NOMÉS CAL UNA IDEA BRILLANT I UN ORDINADOR PORTÀTIL PER ACONSEGUIR L’ÈXIT? TORNA LA CALÒRICA AMB UNA PREMIADA I APLAUDIDA COMÈDIA SOBRE LA BOMBOLLA DE L’EMPRENEDORIA. UN DELS ÈXITS DE LA TEMPORADA.

6


Dramatúrgia: Joan Yago / Direcció: Israel Solà / Intèrprets: Queralt Casasyas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura / Escenografia, vestuari i il·luminació: Albert Pascual / Producció: La Calòrica / Amb el suport de: Teatre Tantarantana

FAIRFLY

26/27/28 GENER Divendres i dissabte a les 21 h Diumenge a les 19 h

‘A!

COMÈDIA

LA CALÒRICA

Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa d’alimentació infantil on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea, òbviament, és lluitar per defensar els seus llocs de feina. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella idea revolucionària que van tenir uns anys enrere? Torna La Calòrica amb dos Premis Butaca sota el braç (millor espectacle de petit format i millor text teatral) per Fairfly, i torna a posar la situació laboral al centre de l’escenari, com ja va fer amb Sobre el fenomen de les feines de merda. Fairfly aborda el fenomen de l’emprenedoria i la bombolla que l’envolta: la moda diu que ara no necessitem res més que una idea brillant i un ordinador portàtil per començar a recórrer les cinc passes cap a l’èxit. Segur?

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 1 hora i 20 minuts Preu: 15 € / 12 € MÉS INFORMACIÓ www.lacalorica.com ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

7


UNA ÒPERA CÒMICA MOLT ESPECIAL QUE UNEIX AL DIRECTOR I DRAMATURG MARC ROSICH AMB LA SOPRANO ELENA MARTINELL I LA PIANISTA GLÒRIA GARCÉS.

8


Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich / Intèrprets: Elena Martinell (soprano coloratura) i Glòria Carcés (piano) / Espai escènic i vestuari: Joana Martí / Il·luminació: Ángel Puertas / Moviment coreogràfic: Roberto G. Alonso / Producció: Elena Martinell i Glòria Garcés

ÀRIES DE RESERVAT

16/17/18 FEBRER Divendres i dissabte a les 21 h Diumenge a les 19 h

‘A!

TEATRE I MÚSICA

DE MARC ROSICH AMB ELENA MARTINELL I GLÒRIA GARCÉS

Una soprano i la seva pianista han estat contractades per a un concert privat molt especial. Els clients, de gustos peculiars, volen rebre el nou any amb música, però sense cap testimoni. Treballaran amb els ulls embenats. Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa s’atura de cop. Quan es treuen la bena no queda ningú viu. Ha arribat la fi del món. Només han sobreviscut elles.

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 60 minuts Preu: 15 € / 12 €

Àries de reservat és una òpera còmica que reuneix dues ànimes

ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

artístiques inquietes i poc ortodoxes: la soprano coloratura Elena Martinell i el director i dramaturg Marc Rosich, un creador que ha fet de la ironia un segell i de la bellesa una bandera. Glòria Garcés col·labora en aquesta ocasió com a pianista i parella còmica de la soprano en un concert molt peculiar que no deixarà a ningú indiferent.

MÉS INFORMACIÓ www.facebook.com/ariesdereservat

9


UN ATRACTIU ESPECTACLE QUE FUSIONA MOVIMENT I PARAULA A CÀRREC DE TRES COREÒGRAFES DE PRESTIGI QUE ACONSEGUEIXEN APROPAR LA DANSA AL GRAN PÚBLIC. PREMI SEBASTIÀ GASCH 10

“APLAUDIMENT A LA CREACIÓ EMERGENT” 2015.


Creació i interpretació: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola / Col·laboració artística: Joao Lima / Edició d’àudio: Pablo (Mo) Ramirez / Veu en off: Cristina Carrasco i Claudia Solwat / Disseny i tècnica de llums: Joana Serra / Vídeo i foto: Pablo (Mo) Ramirez, Tristán Pérez-Martín i Alba Suñé / Amb la col·laboració de: Institut Ramon Llull, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Antic Teatre

Dissabte a les 21 h Diumenge a les 19 h

BIG BOUNCE

DANSA

24/25 FEBRER

‘A!

COL·LECTIU BIG BOUNCERS Big Bounce (que significa “gran rebot”) és un atractiu espectacle de

dansa centrat en el moviment i la paraula. Pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos, però que és igualment probable que estiguem vivint a l’univers dos mil milions (o en qualsevol altre d’una seqüència infinita d’universos).

Utilitzant aquesta idea, l’espectacle proposa un joc, amb alguns tocs d’humor, consistent en desplegar possibles futurs derivats d’un mateix origen. Un viatge sorprenent que juga a anar endavant i enrere en el temps, que planteja diferents inicis i diferents possibles finals, a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament. El Col·lectiu Big Bouncers reuneix a les tres coreògrafes Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol. El seu treball es desenvolupa en l’àmbit dels nous llenguatges escènics i combina la creació de peces escèniques amb la intervenció en espais no convencionals. Big Bounce s’ha presentat a Olsztyn (Polònia), al Festival Grec i a Fira Tàrrega, entre d’altres. L’espectacle ha rebut el Premi Sebastià Gasch “Aplaudiment a la creació emergent”, FAD 2015.

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 50 minuts Preu: 15 € / 12 € MÉS INFORMACIÓ www.bigbouncers.wordpress.com ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

11


UN ESPECTACLE DELICAT QUE ABORDA UNA TEMÀTICA AMB LLUMS I OMBRES: LA VERITAT, EL DOL, L’ESPERA I LA POR IRRACIONAL. ‘ANNA’ T’ERIÇARÀ LA PELL, ET FARÀ DUBTAR I NO ET DEIXARÀ INDIFERENT.

12


Text i direcció: Marc Torrecillas / Intèrprets: Ann Perelló i Lucía Torres / Música: Xavi Lozano / Disseny de llums: Ruben Taltavull / Disseny d’espai: Francesc Gil / Disseny de vestuari: Raquel Eme / Assessorament de moviment: Lucía Torres / Grafisme i fotografies: Marc Torrecillas / Producció: Àfrica Estríngana

ANNA

2/3/4 MARÇ Divendres i dissabte a les 21 h Diumenge a les 19 h

‘A!

TEATRE

DE MARC TORRECILLAS DEL NORD

Una nit de Sant Joan dels anys 50, poc abans de la revetlla, l’Anna, que viu tancada a unes golfes, rep la visita de la misteriosa noia del mirall. Mica en mica es van coneixent, explicant-se les seves pors i els seus desitjos, fins a descobrir les mentides i el terrible secret que una d’elles amaga. El dramaturg Marc Torrecillas ha creat, juntament amb les actrius Ann Perelló i Lucía Torres, un espectacle delicat amb un ambient que atrapa a l’espectador i que evoluciona amb la història, on les llums i les ombres, els racons, els secrets, les pors i un cert misteri, hi juguen un paper fonamental. La música, composada expressament per Xavi Lozano (Bufa&Sons) és, també, una peça imprescindible per aquest engranatge que permetrà a l’espectador descobrir i endinsar-se al gran secret.

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 1 hora i 30 minuts Preu: 15 € / 12 € ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

13


UN EMOTIU ESPECTACLE QUE RECULL EL TESTIMONI DE CINC FOTOPERIODISTES I ANALITZA ELS LÍMITS DE L’ÈTICA I LA RESPONSABILITAT D’AQUESTA PROFESSIÓ. A IGUALADA DESPRÉS D’ESTRENAR-SE AMB ÈXIT AL FESTIVAL TEMPORADA ALTA.

14


Dramatúrgia i direcció: Ferran Joanmiquel / Intèrprets: Jordi Subirà, Mireia Vallès i David Martínez / Il·luminació: Pau Costa / Escenografia: Gemma Raurell / Música i projecció de vídeo: Lluís Robirola / Producció: Mithistòrima Produccions / Coproducció: Temporada Alta 2017 / Amb el suport de: ICEC, Ajuntament de Girona i Diputació de Girona

EL COLOR DE LA LLUM

16/17/18 MARÇ Divendres i dissabte a les 21 h Diumenge a les 19 h

‘A!

TEATRE DOCUMENTAL

DE FERRAN JOANMIQUEL SALA LA PLANETA Ens hem tornat insensibles, amb l’allau mediàtica d’imatges de conflictes bèl·lics i altres desastres? La fotografia acosta o posa una distància asèptica? Quins són els límits ètics d’un professional? Aquestes són algunes de les preguntes amb les quals El color de la llum interpel·la a l’espectador. Els tres actors en escena donen veu, amb la fórmula del teatre Verbatim, a cinc fotoperiodistes. Són Joan Guerrero, Sandra Balsells, Emilio Morenatti, Samuel Aranda i Marta Ramoneda amb qui el dramaturg Ferran Joanmiquel va parlar més de 12 hores per construir el text de l’espectacle.

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 1 hora i 20 minuts Preu: 15 € / 12 € Amb la col·laboració de: FineArt Igualada

El color de la llum posa el focus en el professional que hi ha darrera

MÉS INFORMACIÓ www.laplaneta.cat

la càmera que viu, veu, dubta, pateix, s’emociona, s’enfada i no escatima esforços en mostrar allò que no veuen els ulls de la majoria. Un espectacle emotiu sobre els límits ètics del fotoperiodisme, el tractament de la imatge i la informació, i el panorama actual dels mitjans de comunicació. Produït per la Sala La Planeta i estrenat al festival Temporada Alta.

ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia cada dia en finalitzar la funció

15


UN DIVERTIDÍSSIM XOU PLE DE GAGS ON TRES ARTISTES BRILLANTS ACONSEGUEIXEN QUE TOTHOM SURTI DEL TEATRE AMB UN SOMRIURE D’ORELLA A ORELLA. UN ESPECTACLE IMPERDIBLE APLAUDIT PER PÚBLIC I CRÍTICA.

16


Direcció: Espai Dual / Intèrprets: Oriol Pla, Blai Juanet Sanagustín i Marc Sastre / Producció: Espai Dual / Distribució: Aina Juanet / Disseny de llums: Núria Solina / Escenografia: Xavi “Doctor” Mateu

BE GOD IS

ESPAI DUAL

Be god is és un espectacle delirant i addictiu on els tres grans actors

que hi ha sobre l’escenari utilitzen la música en directe, l’humor i el teatre gestual per crear diferents números. Els tres personatges muts, interpretats pels polifacètics Oriol Pla, Marc Sastre i Blai Juanet Sanagustín, interactuen amb gags i petites històries amb una ingenuïtat i senzillesa que fa pensar en els germans Marx i les maneres de Chaplin. El secret? Que els tres actors ho donen tot sobre l’escenari i són els primers que gaudeixen al 100% de l’espectacle, encomanant irremediablement aquesta energia i bon rotllo al públic. Espai Dual debuta amb aquest espectacle que omple teatres per arreu on passa i que ha aixecat grans aplaudiments de crítica i públic. Totalment imperdible.

5/6 MAIG Dissabte a les 21 h Diumenge a les 19 h

‘A!

TEATRE D’HUMOR

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 55 minuts Preu: 15 € / 12 € MÉS INFORMACIÓ www.espaidual.cat ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

17


UN GRAN CLÀSSIC DE WILLIAM SHAKESPEARE A CÀRREC D’UNA DE LES MILLORS COMPANYIES CATALANES DEL MOMENT. A IGUALADA ABANS D’ESTRENAR-SE A BARCELONA.

18


Direcció: Oriol Tarrasón / Intèrprets: Annabel Castan, Òscar Intente i Arnau Puig / Escenografia: Les Antonietes / Il·luminació: Iñaki Garz / Vestuari: Les Antonietes / Treball de cos: Fàtima Campos / Disseny: Assad Kassab / Producció executiva: Raül Perales

OTHELLO

11/12/13 MAIG Divendres i dissabte a les 21 h Diumenge a les 19 h

‘A!

TEATRE

DE WILLIAM SHAKESPEARE LES ANTONIETES TEATRE Otel·lo, general de l’exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s’enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents d’Otel·lo, mogut per l’odi que sent cap a ell, intenta provocar la seva gelosia fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, es suïcida.

Othello és una de les grans obres escrites per William Shakespeare.

Igual que Romeu i Julieta són sinònim universal de l’Amor, el personatge d’Otel·lo s’ha convertit en el símbol d’un altre sentiment que afecta tots els humans, independentment de la seva raça, gènere o origen: la Gelosia.

Les Antonietes Teatre han aconseguit molt de ressò en el panorama teatral català gràcies a les adaptacions de clàssics com Vània o Un tramvia anomenat desig, que vam veure a l’Aurora amb èxit de públic. Aquest cop adapten un dels grans clàssics del teatre universal sota la batuta d’Oriol Tarrasón. Othello es veurà a Igualada abans d’estrenarse a Barcelona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 1 hora i 20 minuts Preu: 15 € / 12 € MÉS INFORMACIÓ www.lesantonietesteatre.com ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

19


CICLE * LES GOLFES 9 FEBRER

Intèrpret: Ferran Martín

Divendres a les 21 h

ENTRE EL TABÚ I LO SAGRAT

FERRAN MARTÍN

CONTES PER A ADULTS

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 1 hora i 10 minuts Preu: 8 € / 6 € Lloc: Sala Les Golfes MÉS INFORMACIÓ www.ferranmartin.com

20

Allò que ens acosta a l’èxtasi i alhora ens fa enrogir de vergonya. Allò que tothom tem i desitja. Allò que no et van dir els teus pares. Allò, ja sortia en els contes. En plena setmana de Carnaval i de la mà del reconegut narrador Ferran Martín, passejarem pel patrimoni oral de diferents pobles del món (Austràlia, Països Catalans, Àfrica, Rússia, índia...) i coneixerem sis històries que parlen de la sexualitat, la virilitat, els plaers carnals i l’èxtasi. Entre el tabú i lo sagrat és una oportunitat única per abordar algunes de les grans qüestions universals de manera divertida. Ferran Martín és un dels narradors habituals de l’escena de narració oral de Catalunya. Fa 14 anys que s’hi dedica professionalment.


CICLE * LES GOLFES 23 MARÇ Divendres a les 21 h

Direcció: David Pintó / Intèrpret: Joan Valentí / Espai escènic, vestuari i attrezzo: Albert Pascual

MORT A LES CUNETES

DE DAVID PINTÓ I JOAN VALENTÍ

TEATRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 50 minuts Preu: 12 € / 10 € Lloc: Sala Les Golfes ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia en finalitzar la funció

La mitjanit del 9 de febrer de 1939, nou republicans civils van ser traslladats de la presó de Manresa per ser afusellats a Can Maçana, al peu de la muntanya de Montserrat. Havien estat detinguts sense acusacions polítiques clares. Un d’ells -Josep Nin-, aconsegueix fugir, sobreviure i explicar-ho. A partir d’aquest relat i d’altres de coetanis seus, l’historiador surienc Albert Fàbrega reconstrueix aquest fosc capítol de la repressió franquista. Ara, l’actor igualadí Joan Valentí i el director David Pintó parteixen d’aquest relat per presentar Mort a les cunetes, un emotiu espectacle de creació pròpia en el qual porten a escena cinc monòlegs dels protagonistes d’aquella terrible nit, per reconstruir els fets des de la força de la paraula i la música. La fossa comuna amb aquests vuit afusellats encara no ha estat localitzada a dia d’avui i és per això que l’espectacle també és un reconeixement moral i públic a aquestes persones que van morir per les seves idees i un homenatge a totes les 21 víctimes de la repressió franquista.


CICLE * LES GOLFES 27 ABRIL Divendres a les 21 h

Idea original: Oriol Genís / Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich / Intèrpret: Andrés Villarrosa / Direcció musical: Óscar Machancoses / Producció: La Bacanal

¿QUÉ FUE DE ANDRÉS VILLARROSA? LA BACANAL

CABARET INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 1 hora i 30 minuts Preu: 12 € / 10 € Lloc: Sala Les Golfes ACTIVITAT PARAL·LELA Trobada amb la companyia en finalitzar la funció

22

Diu la llegenda urbana que a la Barcelona olímpica va triomfar -durant 15 dies- un personatge a la Bodega Bohemia del Raval. Era Andrés Villarrosa, “el cantante melódico de trémolo metódico”. Diuen els entesos que Villarrosa encara viu entre nosaltres i que, vint anys després, ha tret el perruquí del calaix, les jaquetes llampants de l’armari, el seu radiocassette i les cintes de benzinera rònegues per oferir al respectable les seves cançons emblema que mai el van fer famós. A Les Golfes de l’Aurora esperarem (arribarà a l’hora?) a aquest mestre del cabaret, en una proposta dirigida per Marc Rosich basada en una idea original de l’actor Oriol Genís. ¿Qué fue de Andrés Villarrosa? és un divertit espectacle de cabaret musical a cavall entre la realitat i la ficció, entre l’España cañí i el divertimento.


CICLE * MÚSICA DE PRIMERA FILA 11 MARÇ Diumenge a les 19 h

Música: Ildefons Alonso / Intèrprets: Lucas Martínez (saxo), Dani Comas (guitarra), Roger Santacana (teclats) i Ildefons Alonso (bateria)

METRINOVA

METRINOVA VOL. 2

MÚSICA

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 1 hora i 15 minuts Preu: 10 € / 8 € MÉS INFORMACIÓ www.ildefonsalonso.com

El ritme és un element molt potent per atraure l’atenció. El temps, dosificat estratègicament, pot estirar el fil de l’inconscient i deixar aflorar idees que estan esperant per sorgir però que necessiten que els deixin una mica d’espai per treure el cap i omplir de riquesa vivencial qualsevol experiència. Amb aquesta premissa, el bateria igualadí Ildefons Alonso presenta la segona entrega del seu projecte creatiu Metrinova, on cada peça evoca un paisatge mental. Les seves composicions són quasi-cançons a les que només els falta la lletra, on Lucas Martínez (saxo), Dani Comas (guitarra), Roger Santacana (teclats) i Ildefons Alonso (bateria) dialoguen per revelar-nos cada un dels racons 23 d’aquestes imatges emotives.


CICLE * MÚSICA DE PRIMERA FILA 22 ABRIL

Intèrpret: Neus Peris (piano)

Diumenge a les 19 h

NEUS PERIS

PRISMA!

MÚSICA

INFORMACIÓ PRÀCTICA Durada: 60 minuts Preu: 10 € / 8 € MÉS INFORMACIÓ www.neusperis.com

24

Prisma: dues cares iguals i paral·leles separades… pel temps. La fesomia de la música no ha parat mai de canviar des de temps remots fins a dia d’avui, però el contingut sempre acaba al mateix lloc. Riquesa, complexitat i fragilitat, units per un (molts cops sorprenent) equilibri! La pianista igualadina Neus Peris us arrossegarà al fons de la música amb a la seva imaginació, sensibilitat i comunicació. Pianista versàtil i curiosa, està construint el seu repertori a parts iguals entre la música clàssica i la contemporània. Sota el títol de Prisma!, oferirà peces de Brahms, Henze, Green, Schubert i Saariaho.


EXPOSICIONS

EXPRESSIONS

L’EXPOSICIÓ DE PINTURA DELS ARTISTES DE L’ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL CATALUNYA ANOIA

Els artistes de l’Associació de Salut Mental Catalunya Anoia exposen al vestíbul del Teatre de l’Aurora tot un conjunt d’obres pictòriques que volen compartir amb tothom. Es tracta de pintures sobre tela que han elaborat durant les classes de happening; taller on cada dijous al matí fomenten la seva creativitat i expressen tot allò que necessiten dir, essent una teràpia artística. La seva tallerista és l’artista local Núria Riba, que els ajuda a trobar els diferents mètodes i tècniques per poder plasmar les seves inquietuds. Amb l’ajuda dels professionals de l’associació, han aconseguit donar sentit a tot allò que fan, volent també exterioritzarho i compartir-ho a través d’aquest esdeveniment.

GENER/MAIG Lloc: Vestíbul del teatre

25


TEATRE DE L’AURORA El Teatre de l’Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Ofereix una programació estable des de 1996 amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d’una oferta de qualitat.

Comissió de programació Agustí Coll, Anna Garcia, Lluís Segura, Òscar Balcells, Josep M. Ribaudí, Francesc Esteve, Alison Newman, María José Lizarte, Empar Bové, Toni Closa, Carme Solà Col·laboradors Carme Aloy, Salvador Baliu, Lídia Coca, Agustí Coll, Fina Cortés, Teresa Cuadras, Gemma Esquer, Margarida Ferrer, Maite Franquesa, Antoni Galtés, Roser Garcia, Joan Guasch, Joan Miquel, Gemma Moncho, Ernestina Morera, Anna Noguera, Alba Osuna, Antoni Osuna, Montse Pelfort, Pere Pelfort, Rosa Perelló, Maria Roca, Roser Vila

Junta d’Unicoop Cultural President: Lluís Segura Vicepresidenta: Montserrat Valentí Secretari: Pere Pelfort Vocals: Fina Cortés, Salvador Baliu, Antoni Galtés, Alba Osuna, Agustí Coll Interventor: Antoni Osuna Equip gestor Cap tècnic: Xavier Amat Administració: Montserrat Valentí Comunicació: Gemma Moncho Públics: Toni Cortès Direcció: Òscar Balcells

Coordinació exposicions Xavi Méndez (laCultural)

Carrer de l’Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) 08700 IGUALADA (Barcelona) Tel. 93 805 00 75 info@teatreaurora.cat - www.teatreaurora.cat 26


COL·LABORADORS

internet technologies

ú

ESTABLIMENTS AMICS

1915 ORIGINAL ANTONI GRAELLS - FUSTERIA I MOBLES BITØK CAL PERICO - MERCERIA VIDAL CEINA COPISTERIA COMARCA - ATENA 2000 COPISTERIA RAMBLES EL CAFÈ DE L’ATENEU FER FRANS I-ENGINY INSTAL·LACIONS INTERSPORT PEDRAFORCA JOIERIA TRIAS LA BOTIGUETA

LA RENDA URBANA L’ESTANC DE LA RAMBLA LLEGIM? LLIBRERIA LLIBRERIA AQUALATA LLIBRERIA CAL RABELL MARCEL CLARAMUNT ÒPTICA RODRIGO ROIG FOTÒGRAF’S STAR FOC ANOIA SUPERMERCATS SUPERMAS TAXIS IGUALADA UNIGRAFIC

TEATRE ASSOCIAT A


PATROCINADORS

MITJANS OFICIALS

SENDRA & ENRICH

MECENES

AMB EL SUPORT DE

www.teatreaurora.cat teatreaurora

@teatreaurora

Programació Gener/Maig 2018  
Programació Gener/Maig 2018  

Programa amb tots els espectacles (teatre, música, contes per a adults...) de la Programació Gener/Maig 2018 del Teatre de l'Aurora d'Iguala...

Advertisement