Page 1

Cinema per a veure en família Ara que entrem en el segon any de la nostra curta vida, ens sentim identificats amb els infants que ens envolten i que van creixent a mesura que va endavant el nostre cicle de cinema familiar. Desitgem que aquesta nova temporada ens confirmi el que vam veure amb goig l’any passat, i que tota la família es reservi un diumenge al matí al mes per veure tota junta les imatges impactants i senti el so espectacular de les pel·lícules que no varen poder veure a la nostra ciutat en català. En la gran pantalla del cinema. Segur que tots junts anirem creixent.

Del 30 de setembre al 13 de gener de 2013 Els diumenges a les 12 h Cinemes Sant Cugat

Àngel Comas

Organitza

esp

Col·laboren

Restaurant Masia Sant Cugat Av. Corts Catalanes, s/n Tel. 93 589 34 45 o 676 579 976

Me

pre ecia nú sen l fa ta m del nt l’e ílie ntr s Res cin erv em ada a p a. rè

C

E IN

via .

www.masiasantcugat.com https://www.facebook.com/Masiasantcugat

010

A M En català!


★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Diumenge 30 setembre, 12 h ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Diumenge 2 desembre , 12 h ★ ★ ★ ★ ★ ★

Lorax, a la recerca de la trúfula perduda Direcció: Chris Renaud i Kyle Balda EUA (2012). Animació, 86’

Tintin i el secre de l’Unicorn

En aquesta sessió, per la compra de dues entrades, de regal una paperina de crispetes

Intèrprets: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Simon Pegg EUA (2011). 109’

Tintin compra la maqueta d'un vaixell, l'Unicorn, per regalar-lo al capità Haddock. Però, ben aviat, uns individus es mostren molt interessats a adquirir-lo. Adaptació lliure d’una aventura del famós personatges de còmic feta amb imaginació i espectacularitat.

Les aventures d'un noi que busca un objecte que li permetrà conquerir la noia que estima. Per aconseguir-lo ha de descobrir la història de Lorax, una criatura encantadora però molt rondinaire que lluita per protegir un món que està a punt d'extingir-se.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Diumenge 14 d’octubre, 12 h ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Diumenge 13 gener, 12 h ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Pirates!

Papa, sóc una zombi

Direcció: Ricardo Ramón i Joan Espinach Catalunya (2012). Animació, 80’

EUA (2012), Animació, 88’

Zombis, bruixots i altres éssers de la nit conviuen en una màgica aventura que transforma la vida de la Dixie, una nena rebel i esquerpa, que aprendrà a enfrontar-se als problemes de la vida després de fer una visita insòlita a un altre món.

L’entusiasta però maldestre Capità Pirata, malgrat haver tingut poc èxit en les seves aventures a alta mar, somia aconseguir el Premi Pirata de l’Any. Alguns personatges s’han inspirat en persones reals, com la reina Victòria d'Anglaterra i Charles Darwin.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Diumenge 11 novembre, 12 h ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Venda d’entrades ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Viatge al centre de la Terra: l’illa misteriosa

Preu a les taquilles: 4.30 € Preu per internet: 3.80 €

Direcció: Brad Peyton Intèrprets: Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Dwayne Johnson, Michael Caine. EUA (2012). 96’ A les taquilles, partir d’una hora abans de la sessió Sean, un noi de 17 anys, rep un senyal d’auxili des d’una illa situada en un lloc on, suposadament, no n’hi havia d’haver cap. Espectacular adaptació de la famosa novel·la d’aventures fantàstiques de Jules Verne, L’illa misteriosa.

Per a tots els públics

No recomanada per a menors de 7 anys

CINEMA EN FAMÍLIA  

Cicle de cinema en família de setembre 2012 al gener de 2013.