Page 1

QUÈ ÉS?

El Casal Artístic del Teatre Clavé és un espai lúdico-formatiu on els participants treballaran de manera transversal quatre disciplines artístiques - la música, la dansa, el teatre i les belles arts - que, al seu torn, es combinaran amb l’educació en el lleure. Així, a més d’estar en contacte amb el fet artístic, el treball transversal permetrà a l’infant desenvolupar la creativitat, la imaginació i l’expressivitat.

A QUI S’ADREÇA?

A infants nascuts entre el 1999 i el 2006 (ambdós inclosos). El Casal Artístic contempla la participació tant d’infants que mai han fet cap disciplina artística com d’altres que fan o han fet alguna disciplina artística però que en desconeixen les altres.

QUAN ES FARÀ?

Durant la Setmana blanca, és a dir, del dilluns 28 de febrer al divendres 4 de març de 2011 al Teatre Clavé.

EN QUINS HORARIS?

El Casal Artístic compta amb dues franges horàries: una de matí oberta a tothom i una de tarda per als alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

MATÍ

9h a 13h

- Obert a tot tipus d’infants, amb coneixements o no de qualsevol de les quatre disciplines artístiques (teatre, música, dansa i belles arts). - Treball transversal amb activitats que uneixen més d’una disciplina. - Grups d’edat reduïts (màxim 15 participants).

QUI HI HA AL DARRERE?

TARDA

17h a 19h

- Per a alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. - Sessions més específiques i d’especialització en la disciplina escollida. - Treball en grups reduïts.

Les activitats estaran guiades per un equip format per professionals de cada disciplina artística i monitors de lleure, que permeten combinar l’educació en ell lleure i les diferents arts, tot oferint un tracte proper i personal a tots els participants.


www.teatreclave.cat

arç de 2011 Del 28 de febrer al 4 de m

Aquesta setmana blanca,

CASAL ARTÍSnoTet IC quedis en blanc! QUIN COST TÉ? •Matí: 40€ per infant/15% de descompte en el segon fill/a inscrit. •Tarda: gratuït (servei complementari per als alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé).

COM PUC FER LA INSCRIPCIÓ?

Des del 20 de gener fins al 15 de febrer (ambdós inclosos). De manera presencial, al

Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Més informació

TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol, s/n - 08490 Tordera tel 93 765 05 72 – fax 93 764 30 38 clave@teatreclave.cat www.teatreclave.cat


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.