Page 1

7ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Βόλτα με ποδήλατο στην Καλλιθέα

Μια ζωή, μια εποχή M. Κακογιάννης

Κλασικός Αθλητισμός Τεύχος 51


7ο Τακτικό Συνέδριο ΕΣΑμεΑΚατόπιν ανάθεσης η TWC ανέλαβε την επιμέλεια και επικοινωνία του 7ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε 6 και 7 Φεβρουαρίου 2009 στο ξενοδοχείο Novotel με τη συμμετοχή 800 συνέδρων από όλη την Ελλάδα. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά και ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κος Γιώργος Παπανδρέου. Στις εργασίες του συνεδρίου παρευρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’. Το project περιελάμβανε το σχεδιασμό και την παραγωγή πολυσέλιδης έκδοσης “Απολογισμός Δράσης Γενικού Συμβουλίου Ε.Σ.Αμε.Α” , το σχεδιασμό επετειακού λογοτύπου για τα 20 χρόνια της Ε.Σ.Α.με.Α, υπηρεσίες επικοινωνίας με τα ΜΜΕ, δημιουργία και παραγωγή επετειακού documanter καθώς και την τηλεοπτική κάλυψη και ζωντανή μετάδοση του συνεδρίου στο διαδίκτυο.


Η υπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας κα Φ. Πετραλιά, ο υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Δ. Αβραμόπουλος Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνης και το προεδρείο του συνεδρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κος Γ. Παπανδρέου.
Βόλτα με ποδήλατο Η Team Work Communication κατόπιν ανάθεσης από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Πρότυπη Πόλη” ανέλαβε την επιμέλεια της εκδήλωσης “Βόλτα με το Ποδήλατο”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008 στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την πλατεία Κύπρου ποδηλάτες κάθε ηλικίας του δήμου Καλλιθέας και των όμορων δήμων πραγματοποίησαν μια σύντομη βόλτα στις γειτονιές της Καλλιθέας. Μεταξύ των συμμετεχόντων ξεχώρισε η συμμετοχή της Σοφίας Μπεκατώρου (Ολυμπιονίκης 2004/2008).

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των κατοίκων και ιδιαίτερα των νέων, για τις μετακινήσεις στην πόλη χωρίς τη χρήση του ιδιωτικού αυτοκινήτου. Η “Βόλτα με ποδήλατο” υποστηρίχτηκε από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Βάλε στη ζωή σου το

Βόλτα με ποδήλατο στις γειτονιές της Καλλιθέας στα πλαίσια τηςΕυρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Σοφία Μπεκατώρου


Μιχάλης Κακογιάννης: Μια ζωή, μια εποχή Η Team Work Communication ανέλαβε να υποστηρίξει με τις υπηρεσίες της την εκδήλωση για την Πρώτη Προβολή της ταινίας “Μία ζωή, μία εποχή” της Λυδίας Καρρά. Ο σκηνοθέτης μερικών από τις σημαντικότερες ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου Μιχάλης Κακογιάννης, αφηγείται για πρώτη φορά τη ζωή και την εποχή του. Μαρτυρίες σημαντικών συνεργατών του όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και η Charlotte Rampling φωτίζουν ακόμα περισσότερο την πολυδιάστατη προσωπικότητα του κορυφαίου σκηνοθέτη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008 στον κινηματογράφο Απόλλων με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη χορηγία του δήμου Λεμμεσού. Την βραδιά παρουσίασαν η δημοσιογράφος της Καθημερινής κα Μαρία Κατσουνάκη και ο managing director της TWC κος Γιώργος Ιωαννίδης. Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: Η ηθοποιός Ειρήνη Παπά με τον Μ. Κακογιάννη. Μαζί τους ο Σπ. Μερκούρης και η Λ. Καρρά Η κα Μαρία Κατσουνάκη και ο κος Γιώργος Ιωαννίδης προλογίζουν την εκδήλωση 


ς ικέ ν ζω ς ρυ εσίε ς υ Ε ηρ ου Υπ όλ για

Συνδιοργανωτές:

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΟΛΗ

19.00 Πλατεία Κύπρου Καλλιθέα

Υπο την αιγίδα:

Με τη συμμετοχή:

Χορηγοί Επικοινωνίας: Χορηγοί:

Ευρυζωνικές υπηρεσίες για όλους Η Team Work Communication κατόπιν ανάθεσης, ανέλαβε την επιμέλεια του project “Ευρυζωνικότητα για όλους”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2008 στην πλατεία Κύπρου με τη συμμετοχή πολιτών του δήμου Καλλιθέας και των όμορων δήμων. Σκοπός ήταν η ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη και τις προοπτικές των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα καθώς και η ανάδειξη της εύχρηστης λειτουργίας του internet. Συγκεκριμένα, με τη χρήση ασύρμα-

Δέκα χρόνια περιοδικό ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Στο τεύχος Φεβρουαρίου, το περιοδικό “Κλασσικός Αθλητισμός” γιορτάζει τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας του και πραγματοποιεί μια σύντομη αναδρομή παρουσιάζοντας την πορεία και την εξέλιξη του περιοδικού. Στο τεύχος αυτό θα βρείτε αφιέρωμα στο Ευρωπαικό Κλειστού Στίβου καθώς επίσης και στον Βαγγέλη Δεπάστα.

Τεύχος 51 Φεβρουάριος 2009 

του internet οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση συνδέθηκαν με εκπροσώπους του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του δήμου Τρικκαίων και αντάλλαξαν απόψεις για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ευρυζωνικές υπηρεσίες. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, τιμήθηκε από τους διοργανωτές ο δήμος Τρικκαίων ως “Πρότυπη Ψηφιακή Πόλη”. Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς. Χορηγός: PROFITEL |(εταιρία τηλεπικοινωνιών). Χορηγοί επικοινωνίας: NOVA ΣΠΟΡ FM & περιοδικό CAR.


PharmaQ:

Karaköy Güllüoglu Backlavas Ltd.

Το λογότυπο καθώς και η συσκευασία του προϊόντος ειδικής διατροφής για αθλητές Q-ERGON σχεδιάστηκαν από την εταιρία μας για την φαρμακευτική εταιρία Pharma Q.

Απεξάρτηση πίσω απ’ τα κάγκελα Σόλωνος 60, 106 72 Αθήνα Τηλ: 210 3303556-7, Fax: 210 3303557 www.twc.gr / info@twc.gr

Στα πλαίσια του προγράμματός εταιρικής ευθύνης η εταιρία μας ανέλαβε την χορηγία της ημερίδας «Απεξάρτηση πίσω από τα κάγκελα». Η ημερίδα διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 6 ετών του Κέντρου Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα – Θηβών (Κ.Α.Τ.Κ.Ε.Θ) και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βυζαντινού Μουσείου Αθηνών. Χορηγος της ημερίδας ήταν και η εταιρία Roche (Hellas) S.A. Με την υποστήριξη

Στις αρχές του 2009 αναλάβαμε το σχεδιασμό και την παραγωγή πολυσέλιδου εταιρικού εντύπου με εκτενή παρουσίαση των προϊόντων της εταιρίας Gulluoglu. Η γνωστή εταιρία λειτουργεί από το 1949 στην Κωσταντινούπολη και εκπροσωπείται στην Αθήνα από την εταιρία Μπακλαβάς ΕΠΕ με ένα δίκτυο 4 καταστημάτων.

Q-ERGON

Επιστημονική Ημερίδα

Απεξάρτηση πίσω απ’ τα κάγκελα Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009 Αίθουσα εκδηλώσεων Βυζαντινού Μουσείου Αθηνών ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΑΣ Τ.Κ. 32200 ΘΗΒΑ ΤΗΛ.:22620 71725 - 71855 - 71747, FAX.: 22620 71724
together we can Strategic Communication | Public Relations Press Relations | Community Relations Corporate Social Responsibility | Political Campaigns Sponsoring | Event Management | Publications 60 Solonos str., 106 72 Athens / Greece | Τel. (+30) 210 3303556-7, Fax: (+30) 210 3303557 | www.twc.gr, twc@otenet.gr

our news #01  
our news #01  

team work communication newsletter winter 2008-2009.

Advertisement