Page 225

219

ТРЕНД ХОТЕ ЛИ

Създаване на незабравими преживявания и емоции за посетителите на хотелите, а не просто предлагане на удобства и услуги, се превръща във водещо изискване за индустрията.

възможността за мобилни резервации и плащания, но бъдещето е в мобилните ключове, чрез които ще можем да отключим стаята си с помощта на телефона, текстови съобщения до рецепцията вместо обаждане и запазване на дадени предпочитания за помещенията като температура, осветление или дори типа на тоалетните принадлежности. Тази тенденция в дизайна на хотелите ще изисква още по-голяма простота на декора в стаята, подчертана от рециклирана дървесина и органични материали.

INDOOR MEETS OUTDOOR Една от най-интересните тенденции в дизайна на хотела е да се пренесе изживяването на открито в хотелските лобита и коридори. Хотелите ще се наслаждават на все повече закрити водопади, целогодишни тераси, стилни мебели на открито, прекрасни растения и панорамни гледки. Тази тенденция в дизайна на хотелите ще помогне на гостите да се насладят на природата, докато останат вътре, създавайки напълно уникално и незабравимо преживяване.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ЗАБАВЛЕНИЕ Гостите ще виждат телевизори, излъчващи собственото им абонаментно съдържание от Netflix, Amazon Prime, YouTube и други платформи. Този иновативен подход ще промени преживяването на гостите, а в същото време ще им даде възможност да се наслаждават на усещането за персонализирано и приятелско гостоприемство.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ПРОСТРАНСТВА Пространствата за срещи ще стават погъвкави, придобивайки различни видове функции - от семейни събирания до големи конференции, благодарение на интелигентното използване на roll-up стени и врати, електрически контакти, вградени в подовите настилки. Хотелите ще предлагат повече съвместни работни помещения, които ще бъдат на разположение както на гостите, така и на посетителите.

Profile for ГРАДЪТ Медиа Груп

Списание "ГРАДЪТ" - брой 6, 2018 г.  

Списание "ГРАДЪТ" - брой 6, 2018 г.

Списание "ГРАДЪТ" - брой 6, 2018 г.  

Списание "ГРАДЪТ" - брой 6, 2018 г.

Profile for tcmgbg