Page 1

Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2018 Nummer 04 april

Van de voorzitter Beste medetennissers, Mocht het in de eerste week van februari koud geweest zijn dan was dat alleen een voorproefje voor de kou in het weekend van 16/17 maart. Blijft is de waardering voor de recreanten op zaterdagmorgen die ondanks de sneeuw en de wind hun partijtje speelden. Overigens zijn er altijd bodywarmers in het paviljoen beschikbaar! Gelukkig is nu de lente echt doorgebroken sinds de competitie gestart is en zijn de temperaturen van een meer ’s zomers niveau. Mooi dat onze AED weer helemaal bij de tijd is. Volgens Leo: We hebben weer “nieuwe” elektrodes Gekregen!! en geïnstalleerd, van Henk Poort, omdat de houdbaarheidsdatum al flink op streef was! Door Melek en Marlou is een flyeraktie georganiseerd. Met vol enthousiasme zijn ze huis aan huis verspreid. En nu maar hopen dat er weer nieuwe leden komen. Ook dit jaar worden tijdens de competitie banen verhuurd aan andere verenigingen. Op vrijdag 2 banen aan Hercules en op zaterdag 1 baan aan Hasselo. De banen zullen op deze dagen aardig vol zijn: we verdienen er wat aan, de baromzet stijgt en het wordt gezellig op het park. Waar we wel voor moeten waken dat het niet te laat te gezellig blijft zodat onze buren kunnen meegenieten van de feestvreugde. Jan Schreuder, Hengelo, 10 april 2018.

1

In dit nummer: Van de voorzitter

1

Van debondspasjes toernooicommissie KNLTB ophalen

3 2

Bankier je bij de Rabobank? Stem Tennisclub Groot Driene!

3


KNLTB bondspasjes ophalen

In het paviljoen liggen nog meerdere bondspasjes om opgehaald te worden. Wanneer je de contributiefactuur 2018 hebt voldaan, maar nog geen bondspasje hebt, wil je dan dit bondspasje ophalen in het paviljoen. Piet de Haan en Rein Eggens - Ledenadministratie De volgende nummers verschijnen op of rond: datum

nr

12 mei

5

12 juni

6

12 juli

7

12 september

8

Afmelden Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, meld dit dan hier. Suggesties, tips of ideeĂŤn? Geef het ons hier door!

Kijk op de volgende pagina en steun het verenigingsleven.

T.C. Groot Driene Zwavertsweg (bij station Oost) 7552 ML Hengelo (Ov) Telefoon: (074) 29 18 439 www.tcgrootdriene.nl

2


Bankier je bij de Rabobank? Stem Tennisclub Groot Driene! De Rabobank sponsort TC Groot Driene al vele jaren. Naast hun jaarlijkse sponsorbijdrage ondersteunde de bank destijds o.a. de aanschaf van de AED. Vanaf 2018 heeft de bank de vorm van sponsoring herzien, waaruit “De Clubkas Campagne” is ontstaan. Bij deze vorm van sponsoring wordt het sponsorbedrag afgeleid uit het aantal stemmen dat Rabobank klanten uitbrengen voor sponsoring van een deelnemende vereniging. En wij doen mee. Daarom hierbij de oproep: Wanneer je bankiert bij de Rabobank, stem dan op Tennisclub Groot Driene voor sponsoring met “De Clubkas Campagne”. Binnenkort krijg je van de Rabobank via de post een stemkaart. De stemronde loopt de eerste drie weken in mei. Je wordt gevraagd drie stemmen uit te brengen, waarvan er twee mogen zijn op dezelfde vereniging. Daarom willen wij jullie vragen om twee stemmen op Tennisclub Groot Driene uit te brengen. Wij hopen op veel stemmen en daarmee op een forse sponsorbijdrage van de Rabobank. De sponsorwervers, Ellen Groenhuijzen en Claudia Freriksen.

Als klant van Rabobank Centraal Twente mag je tijdens de Rabo Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. Beslis mee en steun het verenigingsleven. Geef ons jouw stem van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei op www.rabobank.nl/ct. Jij steunt ons toch ook? Alvast bedankt voor jouw stem!

3

Tcgd nieuwsbrief nr 4 april 2018  
Tcgd nieuwsbrief nr 4 april 2018  
Advertisement