a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 4

Brovingen i Harstad er et boligprosjekt som treffer godt i markedet. Allerede er mer enn en tredjedel av leilighetene solgt.

Knallstart for Brovingen Seks boliger ble tatt på forkjøpsrett på tildelingsmøtet. Senere er ytterligere tre av de i alt 28 leilighetene som BONORD og Harstad Skipsindustri skal bygge på Holstneset solgt. – Så langt har dette vært en eneste stor opptur. Vi hadde 60 interesserte på informasjonsmøtet og seks boliger gikk altså allerede første salgs­ kvelden, forteller regiondirektør Bjørn Mathisen i BONORD. Flere av de aller råeste, og dyreste, leilighetene ble solgt aller først. – Det som virker å slå veldig godt an er beliggen­ heten, og at leilighetene er gjennom­gående. At de har to uteplasser i form av b­ alkonger, pluss at man kan parkere i kjelleren, mener region­direktøren. Han forteller at interessen generelt har vært stor og at GARANTI Harstad får mange gode tilbakemeldinger på både prospekt og leilighets­

4

NYHETER

velgeren på nett. Her er det 360 graders visninger av leilighetene slik de er tenkt, i tillegg til at utsikten er fotografert i riktig høyde fra de ulike leilighetene ved hjelp av drone. Mathisen er sikker på at de ganske tidlig på nyåret vil gå i gang med forberedelsene til å starte opp. Entreprenør skal på plass og et bygg som i dag står på den aktuelle tomta må rives før grunnarbeidene kan starte. Det er 10 år siden sist BONORD bygde boliger i Harstad, og Mathisen er tilfreds med å ha fått laget et konsept som slår så godt an i markedet. Han opplyser at det er «godt voksne ungdommer» som så langt er kjøpere.

– Prosjektet tilbyr en svært god finansiering med 50 års løpetid for fellesgjelden. De første ti årene er avdragsfrie. I tillegg har BONORD lagt inn alle sine sikringsordninger i prosjektet, pluss vedlikeholdsplaner på plass fra dag én, sier Mathisen. Opprinnelig var det planlagt 24 leiligheter, men etter en liten reguleringsendring kommer det nå fire nye leiligheter i en ny etasje. Alt er godt beskrevet på prosjektets egen hjemme­side www.brovingen-harstad.no. Her fremgår det også ­t ydelig hvilke leiligheter som nå er solgt og hvilke som fortsatt er ledige.

Profile for Bonord

Bolyst 4 2017  

Bolyst 4 2017

Bolyst 4 2017  

Bolyst 4 2017

Profile for tbbl
Advertisement