Page 1

www.dentex.ro

www.facebook.com/laboratordentex

OFERTELE PRIMĂVERII 2018 Perioada de valabilitate a ofertei: 15 Martie – 31 Mai 2018

HELIOS PRO Cuptor de ardere pentru toate tipurile de ceramică, proiectat să implementeze noile soluții tehnologice ce garantează rezultate sigure de fiecare dată.

NOU!

Ceramică fără fisuri – de cele mai multe ori fisurile la nivelul straturilor ceramice se datorează diferenței dintre CTE-ul ceramicii și cel al aliajului, ce se manifestă în timpul răcirii și uscării elementelor executate. Funcțiile RAPID și USCARE LENTĂ asigură o integrare a parametrilor de expansiune pentru orice masă ceramică și aliaj metalic, riscul crăpăturilor fiind minimizat cât mai mult posibil.

-750 €

3.450

2.750

Fără Stres - Procedura de programare prietenoasă permite modificarea parametrilor sau configurarea unor noi programe pentru orice tip de ceramică. Navigare de pe smartphone sau tabletă – Helios Pro este echipat standard cu un panou mobil de comandă cu ecran LED, însă cu ajutorul conexiunilor WiFi sau Bluetooth puteți controla cuptorul și prin intermediul

Fără Stres - Procedura de programare prietenoasă permite modificarea parametrilor sau configurarea unor noi programe pentru orice tip de ceramică. Navigare de pe smartphone sau tabletă – Helios Press este echipat standard cu un panou mobil de comandă cu ecran LED, însă cu ajutorul conexiunilor WiFi sau Bluetooth puteți controla cuptorul și prin intermediul unui dispozitiv mobil cu sistem de operare Android. Sistem de măsurare precis – dotat cu termocuplă de platină acest cuptor garantează măsurători de precizie, atât la temperaturi scăzute, cât și la temperaturi ridicate, cu o precizie de ±1OC Sistem PAA – sistem de creștere a eficienței presării prin reducerea vitezei pistonului în

Sistem de măsurare precis – dotat cu termocuplă de platină acest cuptor garantează măsurători de precizie, atât la temperaturi scăzute, cât și la temperaturi ridicate, cu o precizie de ±1OC Sistem QMK – mufla cuptorului realizată din rezistență de KANTHAL acoperită cu un strat subțire de Quartz realizează o distribuție uniformă a temperaturii în camera de ardere Sistem NVTS – sistem de eliminare a vibrațiilor la urcarea și coborârea lifului Sistem ACS – Sistemul de auto-calibrare controlează un senzor de temperatură și sistemele de măsurare. Reduce așa-numitele “Decalibrări” ale unui cuptor și garantează aceleași rezultate la fiecare ardere. • 200 Programe • Putere consumată - 1400W • Disponibil în 4 culori: Alb, Negru, Roșu, Gri

NOU!

HELIOS PRESS Cuptor de ardere și presare pentru toate tipurile de ceramică

unui dispozitiv mobil cu sistem de operare Android.

momentul declanșării procesului efectiv de presare mecanică, eliminând practic efectul de “lovire” a plungerului de ingot. Sistem QMK – mufla cuptorului realizată din rezistență de KANTHAL acoperită cu un strat subțire de Quartz realizează o distribuție uniformă a temperaturii în camera de ardere Sistem NVTS – sistem de eliminare a vibrațiilor la urcarea și coborârea lifului Sistem ACS – Sistemul de auto-calibrare controlează un senzor de temperatură și sistemele de măsurare. Reduce așa-numitele “Decalibrări” ale unui cuptor și garantează aceleași rezultate la fiecare ardere. • Temperatura maximă – 1200OC • 200 Programe • Putere consumata - 1400W

5.390€

4.390€

€ -1.000


ROTOCAST Aparat de turnare cu inducție și centrifugare, echipat cu cel mai avansat generator de înaltă frecvență HF Generatorul cu semiconductor este controlat cu ajutorul unui microprocesor, nu emană radiații nocive. Este extrem de eficient, consumă mai puțin de 10 A și topește până la 100 g de aliaj.

€ 0 0 0 . 1 -

Axul de rotire este echipat cu 2 rulmenți pentru a asigura rezistență și durabilitate. Închiderea de siguranță este realizată cu ajutorul unui electromagnet ce nu permite deschiderea ușii în timpul procesului de turnare. Generatorul de înaltă frecvență, controlat cu microprocesor, permite conectarea la alimentare monofazată 220/230 V. Viteza 600 rpm. Dimensiuni: înălțime 55 cm, lățime 66 cm, adâncime 67 cm, greutate 65 kg.

6.999€

5.999€

ROTOMAT Dispozitiv de turnare centrifugal, acționat cu motor. Cu un cuplu motor puternic, este considerat unul dintre cele mai eficiente aparate de turnare electrice. Eficiența mare a aparatului rezultă din combinarea corespunzătoare a forței centrifuge adecvată și puterea la pornire. Sistem de echilibrare cu braț automatic este ușor de manevrat și facilitează munca zilnică. Tija anti-deschidere, deconectează alimentarea de curent după deschiderea capacului și blochează capacul în cazul unui impact puternic din interior. Viteza 600 rpm. Dimensiuni: înălțime 35 cm, lățime 66 cm, adâncime 60 cm, greutate 53 kg.

€ 0 0 3 -

1.750€

1.450€

TYTAN ZR Cuptor de sinterizare pentru materialele pe bază de ZrO2.

Program EXPRES de sinterizare în 3 ore. Display monocrom.

€ -500

5.280€

4.780€

2

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

Prețurile includ TVA!

30 Programe. Temperatura maximă 1500OC. 4 elemente de încălzire, controlate independent de către un microprocesor asigură distribuția uniformă a temperaturii în camera de ardere.


PINAX PRO Sistem dual, simplu, rapid și precis, cu ghidaj laser, de realizare a modelului cu bonturi mobilizabile prin tehnica Giroform sau tehnica convențională. Avantaje față de tehnica convențională: • Se elimină expansiunea gipsului datorită plăcilor de bază ce înlocuiesc soclul modelului • Poate fi folosit pentru realizarea modelului de lucru, modelului de studiu • Ușurința montării în articulator • Timp rapid de execuție a modelului (nu se mai folosește cel de-al doilea tip de gips, soclare, izolare) Date tehnice: • 3600 rpm • Diametru burghiu 3 mm • Acționare burghiu 0-15 mm • Dimensiuni(L / l / H) – 190 / 270 / 380 / mm • Laser clasa a II-a • Putere diodă laser 4,5 mW • Greutate 6,5 kg

€ -1.000

2.340€

1.340€

APARAT DE INJECTAT MULTIPRESS ECO Multipress Eco se deosebește prin calitatea perfectă și construcția fiabilă și solidă. Procesul de injecție este complet automatizat. Munca tehnicianului este limitată la pregătirea lucrărilor în ceară, ambalare în chiuvetă și spălarea tiparului. Aparatul controlează procesul de topire și injectare și semnalizează etapele specifice ale procesului.

1

AN GARANȚIE

BONUS: 1 KIT MULTIPRESS STARTER SET ÎN VALOARE DE 200€

• MULTIFUNCȚIONALITATEA aparatelor de injectare garantează folosirea tuturor materialelor termoplastice: poliamidă, acrylopolymer și acetal și a altor materiale noi în viitor. • LĂCAȘUL FIX simplifică operarea, doar introduceți cartușul în lăcaș, restul este făcut de mașină. • SISTEMUL DE MONTAJ RAPID AL CHIUVETEI facilitează asamblarea eficientă fără probleme a două jumătăți ale chiuvetelor încălzite. • ÎNCĂLZIREA CHIUVETEI înainte de injectare crește eficiența și permite executarea protezelor precise. • ACOPERIREA CHIUVETEI protejează utilizatorul împotriva riscului de injectare a materialului topit. • ACȚIONAREA EFICIENTĂ oferă cu 30% mai multă putere chiar și la presiuni mai mici cu 30% (începând de la 4 bari). Aceasta garantează repetabilitatea procesului și obținerea materialelor cu structură omogenă. • SISTEMUL DE SIGURANȚĂ protejează împotriva riscului de creștere excesivă a presiunii în servomotor. • FUNCȚIILE ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE reduc contracțiile și formarea porilor în elementele protezei. • SEMNALIZAREA TIMP ȘI TEMPERATURĂ permite monitorizarea procesului de încălzire cu precizie. • SISTEMUL DE MĂSURARE CU MICROPROCESOR cu afișaje LED și ecran tactil controlează precis procesul de injectare.

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

Prețurile includ TVA!

CARACTERISTICILE APARATELOR DE INJECTARE ROKO:

1.899€

3


BIOCETAL

DENTIFLEX

rășină acrilică termoplastică utilizată pentru efectuarea protezelor parțiale fără metal.

Prezentare

rășină poliamidă termoplastică utilizată pentru realizarea protezelor parțiale fără metal

Preț lei / Cartuș

Prezentare

Preț lei / Cartuș

Cartuș 9 x 4 g

11

Cartuș 9 x 9 g

31

Cartuș 9 x 10 g

19

Cartuș 9 x 16 g

41

Cartuș 9 x 15 g

21

Cartuș 9 x 25 g

51

Cartuș 9 x 25 g

27

Bulk 250 g

175

Culori: 3 nuanțe cu vinișoare, 16 nuanțe Vita, Transparent

Culori: 3 nuanțe cu vinișoare, Roz, Transparent

COMBINAȚIA OPTIMĂ ÎNTRE RIGIDITATE, REZISTENȚĂ ȘI FLEXIBILITATE îl fac perfect pentru executarea protezelor parțiale. Croșetele executate din BIOCETAL prezintă un grad ridicat de retenție, fără uzura dinților. NIVEL ÎNALT AL BIOCOMPATIBILITĂȚII ESTETICA ÎNALTĂ este principalul avantaj al protezelor dentare realizate din BIOCETAL. Croșetele din plastic de culoarea dinților sunt utilizate în locul croșetelor metalice extrem de vizibile. REZILIENȚA RIDICATĂ A CROȘETELOR vă permite să reglați flexibilitatea lor și de a le localiza lângă marginea gingivală, îmbunătățind astfel estetica generală a protezei parțiale. FORMA ȘI CULOAREA CROSETELOR protezelor dentare realizate din BIOCETAL le fac aproape invizibile în gura pacientului. BIOCETAL are solubilitatea de 8 ori mai mică, o rezistență de 4 ori mai mare și o putere de 3 ori mai mare la îndoire decât materialele pentru proteze dentare standard.

ELIMINĂ CROȘETELE METALICE prezente pe protezele parțiale obișnuite. FLEXIBILITATEA EXTRAORDINARĂ AL MATERIALULUI permite executarea protezelor parțiale estetice, deoarece forma și culoarea croșetelor le face aproape invizibile în gura pacientului. NIVELUL ÎNALT AL BIOCOMPATIBILITĂȚII este dovedit cu certificări de la Institutul Național Polonez de Medicină. ESTETICA ÎNALTĂ este principalul avantaj al protezelor dentare realizate cu DENTIFLEX. Croșetele de culoarea dintelui înlocuind croșetele metalice vizibile. ELASTICITATEA RIDICATĂ A CROȘETELOR vă permite să reglați flexibilitatea lor și de a le localiza lângă marginea gingivală, îmbunătățind astfel estetica generală a protezei parțiale.

OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU 10 CARTUȘE CUMPĂRATE ÎN ORICE COMBINAȚIE: 10% DISCOUNT!

VITAPLEX

ACRON

material termoplastic, care introduce un nou standard de calitate pentru protezele dentare totale

Preț lei / Cartuș

Cartuș 6 x 28 g

51

Bulk 250 g

172

Prezentare

Preț lei / Cartuș

Cutie 6 x 9 g

31

Cutie 6 x 16 g

41

Cutie 6 x 25 g

51

Bulk x 250 g

175

Culori: 6 nuanțe de roz cu vinișoare • 1 nuanță de roz • 2 nuanțe de galben • 1 nuanță de transparent

Culori: Roz cu vinișoare, Roz, Transparent

FĂRĂ CONTRACȚIE asigură ca proteza să reproducă perfect câmpul protetic și astfel crește adeziunea și puterea de sucțiune. Tehnologia de producție inovatoare a permis să micșorăm contracția de polimerizare la 0,2% în timp ce contracția acrilatelor clasice este de 5% - 7%. DE DOUĂ ORI MAI REZISTENT decât acrilatele obișnuite, protezele realizate din VITAPLEX au o posibilitate mai mică să se rupă accidental de către pacient. Această rezistență superioară permite fabricarea unor proteze delicate, ușoare și confortabile.

DURABILITATE EXTREMĂ Acest material a fost dezvoltat în colaborare cu cercetători din industria chimică. Structura hibridă a acestui material permite combinarea a două proprietăți divergente, rigiditatea (duritatea) și flexibilitatea. STRĂLUCIRE În comparație cu alte materiale termoplastice, finisarea și polisharea se realizează extrem de ușor, efectul de strălucire se obține foarte ușor.

NIVELUL ÎNALT AL BIOCOMPATIBILITĂȚII este dovedit cu certificări de la Institutul Național Polonez de Medicină.

ADPTARE PERFECTĂ Datorita structurii speciale a cristalelor din aceste material, contracția este minimă, adaptarea este perfectă și nu lezează sau irită țesuturile moi.

STRUCTURA UNIFORMĂ, DENSĂ AL MATERIALULUI previne acumularea plăcii bacteriene, precum și prezența bacteriilor și a ciupercilor. Acesta este caracterizat prin absorbția de apă scăzută și stabilitatea superioară a culorilor.

ABSORBȚIE MINIMĂ Teste independente pe acest material, au evidențiat că absorbția de umiditate Acron este cu 50% mai scazută decât la protezele acrilice clasice.

4

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

Prețurile includ TVA!

Prezentare

material nou și unic, pentru realizarea tuturor tipurilor de proteze.


TWIST ECO

ROTO ECO

Vacuum-malaxoarele TWIST răspund tuturor exigențelor unui laborator modern. Pornind de la cel mai simplu model și până la cel mai avansat, toate garantează rezultate excelente în mixarea materialelor dentare.

Soclator, simplu, durabil și eficient.

Caracteristici principale: • Nivelul de vacuum ridicat datorită pompei fără ulei • Senzor de vacuum sau manometru de vid, asigură controlul precis al nivelului de vid • Motor fără perii asigură un cuplu mare, permițând mixarea cantității dorite. • Malaxarea preliminară pentru eliminarea bulelor de aer • Montarea automată a bolurilor îmbunătățește utilizarea aparatului • Putere: 125 W • Greutate: 8 kg

€ -50

Rezistent la coroziune. Arborele de antrenare este rigid asigurând funcționarea fără vibrații a discului. Motor fără perii, generează un cuplu puternic. Soclatorul poate fi transformat în soclator uscat prin schimbarea discului standard cu un disc diamantat. Platforma de soclare reglabilă. Putere 400 W, greutate 13 kg, rotații/min 2800.

€ -70

€ -50 Venturi

750€

650€

700€

520€

600€

450€

TORNADO ECO

TORNADO PRO

Aspirator de praf, dotat cu sistem de reducție a nivelului de zgomot în mai multe etape și filtrare triplă.

Aspirator de praf, dotat cu sistem de reducție a nivelului de zgomot în mai multe etape și filtrare triplă. Acest aparat protejează eficient sănătatea dvs. de praful din laborator.

Acest aparat protejează eficient sănătatea dvs. de praful din laborator. Sacul aspiratorului este relizat din fibră multistrat ce filtrează mai mult de 99,9% din praf. Aspiratorul este de asemenea dotat cu filtru H.E.P.A. prevenind astfel evacuarea în aer a particulelor fine de praf. Sistem de alarmă electronică ce avertizează atunci când sacul este plin. Caracteristici: putere 1400 W, Greutate: 12,5 kg, Înălțime/lățime/ adâncime 45 cm x 17 cm x 47 cm

€ -100

850€

750€

Sacul aspiratorului este relizat din fibră multistrat ce filtrează mai mult de 99,9% din praf. Aspiratorul este de asemenea dotat cu filtru H.E.P.A. prevenind astfel evacuarea în aer a particulelor fine de praf. Sistem de alarmă electronică ce avertizează atunci când sacul este plin. Panou de comandă digital. Caracteristici: putere 1500 W, Greutate 16 kg, Înălțime/lățime/ adâncime 51cm x 20 cm x 47 cm

€ -100

Prețurile includ TVA!

Cu pompă

1.100€

1.000€

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

5


MULTICLEAN

REPATEC

Soluție de curățare pentru toate tipurile de proteze.

44lei / plic

LUVAC

EXPANDER

Lac izolator universal (priză foto)

Gips special pentru modelul duplicat.

105lei

Prezentare: Flacon de 8 ml

PUMEX MS

129lei

Prezentare: Pungă de 3 kg

BRILLANCE

Pumice pentru finisarea protezelor acrilice și termoplastice.

Pastă pentru lustruire grosieră a protezelor acrilice.

65lei

Prezentare: Pungă de 3 kg

LAZZURE

92lei

Prezentare: Pungă 348 g

CARTUȘ 22 MM CU CAPAC DE TEFLON

Pastă pentru lustruire fină a protezelor acrilice.

302lei

Prezentare: Pungă de 200 g

CARTUȘ 24 MM CU CAPAC DE ALUMINIU

Prezentare: Cutie 25 buc.

148lei

Prezentare: Flacon de 8 ml

Prezentare: Cutie 30 buc.

8,5lei / buc.

CARTUȘ 25 MM CU CAPAC DE ALUMINIU

8,5lei / buc.

UV - BOX

Prezentare: Cutie 25 buc.

8,5lei / buc.

VIBRAWASHER

Lampă de fotopolimerizare.

Aparat ultrasonic cu vibrații, pentru curățarea protezelor, cu baterii

689lei

102lei

FLASK

DENTEX

Chiuvetă pentru turnarea materialelor termoplastice.

Call Center

484

lei

6

0735.666.000 • 0729.990.010 0723.664.669

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

Prețurile includ TVA!

Prezentare: Cutie cu 5 plicuri de 5 g

Lichid pe bază de polyamida pentru reparații.


VINTAGE MP - SHOFU

VINTAGE HALO - SHOFU

Masa ceramică ultrafină, material deosebit pentru lucrări protetice pe metal cu CTE cuprins în intervalul: 13,6 -15,2 x 10-6 K-1.

Masă ceramică cu temperatura de topire ridicată, material pentru lucrări protetice pe metal cu CTE cuprins în intervalul: 13,5 -14,6 x 10-6 K-1. Acest sistem ceramic realizează o dispersie naturală a reflexiei luminii (efect de halou). Determinările recente, computerizate, au lărgit spectrul de nuanțe al dinților până la 38 de nuanțe. Toate aceste nuanțe, se regăsesc în sistemul ceramic Vintage Halo.

Caracteristicile optice ale dintelui natural, sunt ușor de reprodus cu acest material.

15% DISCOUNT LA ORICE PRODUS DIN GAMĂ!

12% DISCOUNT LA ORICE PRODUS DIN GAMĂ!

VINTAGE ART BASIC COLOR SET

Pigmenți fluorescenți sub formă de pastă, pentru realizarea internă sau externă a modificărilor de culoare. Pentru toate tipurile de mase ceramice înalt fuzibile, fie că sunt pe: structuri metalice, zirconiu, blocuri CAD/CAM, integral ceramică, dinți de ceramică. Pentru mase ceramice cu CTE 6 – 16 x 10-6 K-1. Prezentare: • 16 shades (pink, yellow, blue, orange, green, violet, white, black, darkred-brown, orange-brown, khaki, A-shade, B-shade, C-shade, D-shade, R-shade) – 3g • 1 Glazing paste – 3g • 1 Stains liquid – 50ml

2.420lei VINTAGE ART EFFECT COLOR SET

Pigmenți fluorescenți sub formă de pastă, pentru realizarea internă sau externă a modificărilor de culoare. Pentru toate tipurile de mase ceramice înalt fuzibile, fie că sunt pe: structuri metalice, zirconiu, blocuri CAD/CAM, integral ceramică, dinți de ceramică. Pentru mase ceramice cu CTE 6 – 16 x 10-6 K-1. Prezentare: • 15 shades (grey, blue-grey, corn-yellow, brown, black-brown, mamelon-pink, mamelon-ivory, rose-pink, wine-red, pink-orange, foundation A-shade, foundation B-shade, foundation C-shade, foundation D-shade, foundation R-shade) – 3g • 1 Glazing paste – 3g • 1 Stains liquid – 50ml

Prețurile includ TVA!

VINTAGE MP UNI-LAYER - SHOFU

Masă ceramică revoluționară, de ultimă generație, ce îmbunătățește productivitatea, în laboratoarele cu volum mare de lucru, fără a scădea rezultatele estetice. Este o completare a produselor Vintage MP și ZR. Material cu contracție foarte redusă la ardere, se realizează lucrări full contur dintr-o singură ardere cu un singur material.

Refill LT, HT - 50 g

255lei

Intro Set LT+HT

lei

900 450lei

2.320lei

-50%

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

7


SOLIDEX - SHOFU

Compozit foto micro-hibrid cu umplutură de peste 53% de particule ceramice. Avantaje: ușor de modelat și finisat, aspect final estetic datorită transmisiei naturale a luminii, opac universal cu excelente proprietăți de mascare și adeziune puternică la scheletul metallic. Indicații: coroane și punți, fațete ocluzale, inlay-uri, onlayuri, fațete, lucrări protetice temporare de termen lung, suprastructuri pe implante.

12% DISCOUNT LA ORICE PRODUS DIN GAMĂ!

CERAMAGE - SHOFU

Compozit foto micro-hibrid cu umplutură de peste 73% de particule ceramice. Structura materialului de umplutură organică conferă o compoziție omogenă ca și la o masă ceramică. Materialul se poate aplica pe structuri metalice sau fără suport metalic. Avantaje: aspect final estetic datorită transmisiei naturale a luminii, lustruire facilă, vâscozitate foarte bună, opac universal cu excelente proprietăți de mascare și adeziune puternică la scheletul metalic. Indicații: lucrări total fizionomice, coroane și punți, fațete ocluzale, inlay-uri, onlay-uri, fațete, lucrări protetice temporare de termen lung, suprastructuri pe implante.

12% DISCOUNT LA ORICE PRODUS DIN GAMĂ!

UNIVERSAL OPAQUE - SHOFU

LITE ART - SHOFU

Datorită umpluturii de micro filler, acoperă perfect suprafețele metalice.

Consistență omogenă.

Pastă universal de opaq, foto-polimerizabilă, pentru compozitele Solidex și Ceramage.

Pastă de stain, fluorescentă, pentru caracterizarea materialelor compozite, rășini acrilice, dinți artificiali.

Prețurile includ TVA!

Pastă de opaq este tixotropică și foarte fluidă.

134lei 8

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

1.280lei


MAGNUM CERAMIC CO TIP 5

MAGNUM CLARUM NI TIP 4

Cobalt (Co)64 %, Chrome (Cr)21 %, Molybdenum (Mo)6 %, Tungsten (W)6 %, Others Si, Mn, Fe

Nickel (Ni)66 % max, Chrome (Cr)25 %, Molybdenum (Mo)9 %, Tungsten (W)-, Others Si=2, Nb=1

aliaj Cr-Co pentru ceramică.

aliaj Cr-Ni pentru ceramică.

-15% 0,71lei/gram

Proprietăți fizice și mecanice • Punct Topire 1298 ÷ 1344 °C • Coeficientul de expansiune termică (CTE)  (25 ÷ 500 °C) 1  3,7 x 10-6 K-1  (25 ÷ 600 °C) 1  4,0 x 10-6 K-1 • Densitate 8,3 g/cm3 • Duritate Vickers 180 HV10 • Elongație 26 % • Rezistență la rupere (Rp0.2) 362 MPa • Modul de elasticitate 191 GPa

0,60lei/gram

-15% 0,54lei/gram

0,46lei/gram

MAGNUM LUCENS CO TIP 4

MAGNUM VIP-A CO TIP 5

Cobalt (Co)63 %, Chrome (Cr)28 %, Niobium (Nb)4 %, Tungsten (W)3 %, Others Si = 1%, Mo, Fe

Cobalt (Co)64 %, Chrome (Cr)29 %, Molybdenum (Mo)6 %, Others C, Si, Fe, Mn

Proprietăți fizice și mecanice • Punct Topire 1253 - 1304 °C • Thermal Expansion coefficient  (25 ÷ 500 °C) 14,1 x 10-6 K-1  (25 ÷ 600 °C) 14,5 x 10-6 K-1 • Densitate 8,4 g/cm3 • Duritate Vickers 324 HV10 • Elongație 3,4 % • Rezistență la rupere (Rp0.2) 475 MPa • Modul de elasticitate 194 GPa

Proprietăți fizice și mecanice • Punct Topire 1350÷1406°C • Densitate 8,4 g/cm3 • Duritate Vickers 386 HV10 • Elongație 6,3 % • Rezistență la rupere (Rp0.2) 579 MPa • Modul de elasticitate 211 GPa

aliaj Cr-Co pentru ceramică.

aliaj Cr-Co scheletate.

-15% 0,71lei/gram

0,64lei/gram

0,60lei/gram

0,55lei/gram

LIPITURA MESA CO-CR

LIPITURA MESA CR-NI

Compoziție: • Co 62% • Cr 29%• Mol 4% • Si 3% • Temperatura de topire 1.320OC

Compoziție: • Ni 66% • Cr 22% • Mol 10% • Temperatura de topire 1.290OC

Prezentare: • 1 tijă 0,77 g

26lei

-15%

Prezentare: • 1 tijă 0,77 g

Prețurile includ TVA!

Proprietăți fizice și mecanice • Punct Topire 1309 ÷ 1417 °C • Coeficientul de expansiune termică (CTE)  (25 ÷ 500 °C) 14,1 x 10-6 K-1  (25 ÷ 600 °C) 14,6 x 10-6 K-1 • Densitate 8,8 g/cm3 • Duritate Vickers 286 HV10 • Elongație 10 % • Rezistență la rupere (Rp0.2) 570 MPa • Modul de elasticitate 194 GPa

13lei

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

9


TECHNIK

Cod

Gume pentru finisare și lustruire acrilat.

Preț / Lei 110

HP 115

coarse / medium / fin 5.000 – 7.000 min-1 max. 15.000 min-1 10, 100 / bucăți H332KCmf

H334K

H336K

H338

H332Km

H334Km

H336Km

H338m

H332Kf

H334Kf

H336Kf

2032

2034

2036

2038

2132

2134

2136

2138

2232

2234

2236

2238

10 x 20

10 x 24

15 x 17

5,5 x 16

10 x 20

10 x 24

15 x 17

5,5 x 16

10 x 20

10 x 24

15 x 17

5,5 x 16

98

98

98

88

98

98

98

88

98

98

98

88

Nr. Produs Dimensiuni (mm) Preț / Lei / Set 10 buc.

FIBERCUT

Discuri ranforsate cu fibre pentru tăiere: metal, ceramică, zirconiu. Foarte flexibile. Nu lasă urme și reziduuri. Metal

Ceramică

Zirconiu

max. 25.000 min-1 Produs Nr. Produs Dimensiuni (mm)

FCA22/02

FCA22/03

FCS22/02

FCS22/03

FCD20/02

8920

8921

8910

8911

8900

8901

22 x 0,2

22 x 0,3

22 x 0,2

22 x 0,3

20 x 0,2

20 x 0,3

Preț / Lei / Bucată

4,8

4,8

10, 100 / bucăți

FCD20/03

16

10, 100 / bucăți

1, 10 / bucăți

SOFT WHEELS

Filțuri impregnate pentru polisharea protezelor acrilice și a foliilor de gutieră. Nu necesită pastă de lustru adițională. Lustru final de excepție. medium / fin 5.000 – 7.000 min-1 max. 10.000 min-1 10, 100 / bucăți Produs

SW-R22m

SW-R22f

Nr. Produs

9801

9802

Dimensiuni (mm)

22 x 3

22 x 3

Preț / Lei / Set 10 buc.

100

Cod

Preț / Lei

HP 125

100

DIASYNT

Gume montate diamantate pentru prelucrarea marginilor ceramice. Încălzire la prelucrare minimă - nu necesită răcire, foarte rezistente și abrazive.

coarse / medium 8.000 – 12.000 min-1 max. 25.000 min-1 1, 10 / bucăți Produs

DYP-22/4g

DYP-8g

DYP-13g

DYP-14g

DYP-22/4m

DYP-8m

DYP-13m

Nr. Produs

8000

8048

8053

8054

8100

8148

8153

8154

Dimensiuni (mm)

22 x 4

12 x 2

4 x 10

5 x 13

22 x 4

12 x 2

4 x 10

5 x 13

178

57

43

57

178

57

43

57

Preț / Lei / Bucată

10

DYP-14m

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

100

H338f

made in Germany

Produs


EYE SIGHT- COMPOZIT FOTOPOLIMERIZABIL HIBRID PENTRU COROANE ȘI PUNȚI DENTARE INCLUSIV COROANE TOTAL FIZIONOMICE

ROMI

CALITA

TE

EZĂ FĂRĂ PON C P OM

JA

SURI

FABRICAT ÎN JAPONIA • 81% ÎNCĂRCĂTURĂ DE PARTICULE DUOS CERAMICE Noul Concept de eficiență Capacul seringii include un spațiu în care puteți depozita în condiții ermetice cantitățile de material neutilizate, acesta nu va fi expus la lumină și praf. Noul Standard Estetic Suprafață cu aspect natural. Strălucirea suprafeței și culorile naturale vă permit reproducerea culorii dentiției naturale. Transluciditatea naturală conferă muncii dumneavoastră o estetică revoluționară. Stabilitate coloristică pe termen lung Cantitatea crescută de particule DUOS reduce absorbția apei crescând rezistența suprafeței, ceea ce previne pătarea, decolorarea și asprirea suprafeței. Tehnologia superioară a particulelor DUOS & NANOTEHNOLOGIE Particulele DUOS conținute de Eye Sight sunt soluția perfectă pentru compozitele pentru coroane și punți dentare. Particulele Duo-Sferice (DUOS Filler) au o

structură specială formată din două tipuri de particule sferice ceramice: mai mari, de 1.5 microni și mici, între 10 nm și 500 nm, care prin adeziunea electrostatică perfectă, vă conferă superioritatea duritații și estetica Eye Sight. Nu trebuie să vă mai faceți probleme cu petele și discolorări!

Sistemul de opac al Eye Sight, care conține o densitate înaltă de particule DUOS, este alcătuit din Opaque Primer, pasta de Opac Fluid cu o consistență optimă și pasta de Opac Dentină, previne apariția fisurilor și spațiilor între rășină și metal prin adeziunea puternică și integrarea cu metalul, producând o adeziune excelentă, durabilă.

Noul Standard pentru Pasta de Dentină Conținutul crescut de particule DUOS din pasta de dentină - 81%, permite o distribuire echilibrată a forțelor externe; stresul nu se acumulează în rășină ceea ce conduce la o durabilitate pe termen lung.

Pasta fluida de opac (Flow Opaque) EYE SIGHT este alcătuită din particule sferice de 1,5 microni, pentru a maximiza efectul de rulare și fluiditate. Culoarea ușor lăptoasă, transparentă a pastei, permite penetrarea luminii mai rapid și mai profund, amplificând polimerizarea.

Stratificare cu ușurință Datorită compoziției, materialul nu este lipicios la manipulare iar relieful modelat se menține stabil și nu se prăbușește în timpul modelarii. Distribuirea uniformă a pastei permite stratificarea cu ușurință și modelarea exactă a marginilor. Noul Standard pentru Pasta de Opac

Pasta de Opac Conținând particule DUOS în proporție de 70%, rezistența și durabilitatea materialului sunt îmbunătățite, ceea ce conduce la caracteristici adezive stabile pe termen lung mai mult decât atât, pasta de opac Eye Sight vă asigură o mai bună acoperire și o mai bună penetrare a luminii.

CONFIGURAREA NUANȚELOR Nuanțe Cheia VITA

A1

A2

A3

A3.5

A4

B2

B3

B4

C2

C3

D2

D3

Preț / Lei

Opac Primer

OP

OP

OP

OP

OP

OP

OP

OP

OP

OP

OP

OP

264

Opac Fluid

FO

FO

FO

FO

FO

FO

FO

FO

FO

FO

FO

FO

127

Opac Pasta

OA1

OA2

OA3

OA3.5

OA4

OB2

OB3

OB4

OC2

OC3

OD2

OD3

127

Cervical

-

C1

C1

C2

C2

C3

C3C

C5

C4

C4

C6

C6

127

Dentina

DA1

DA2

DA3

DA3.5

DA4

DB2

DB3

DB4

DC2

DC3

DD2

DD3

127

Smalt

E1

E1

E2

E2

E3

E1

E2

E3

E2

E2

E2

E3

127

Transparent

T

T

T

T

T

T

T

T

T

T

T

T

127

BELL COAT

Glazură fotopolimerizabilă pentru compozite și acrilate. Reduce timpul de lustruire. Indicat și pentru finisarea protezelor.

GLAZING PASTE

Pastă universală de lustruit pentru compozite. Conține particule de Si3N4 - al doilea ca duritate după diamant. Se poate utiliza pentru orice tip de compozit.

REBASE HARMONY

Material pentru rebazarea directă a protezelor. Reacție exotermică redusă. Gust plăcut. Timp de modelare și prelucrare ajustabil. În două nuanțe coloristice: Pink, Live Pink.

409lei

Prezentare: Set

408lei

Prezentare: 15 g

210lei

Prezentare: Set

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

11


Cel mai bun rap ort:

CALITATE PRE}

EDOROCK IMPLANT

®

Gips Sintetic extradur de tip 4 pentru lucrări pe implante și pentru toate modelele de lucru. by TD Gabriel Gherman

NOU!

Rezistența la compresiune după 1h: • Rezistența la compresiune [MPa; N/mm2] 59MPa (=8555psi) Rezistența la compresiune după 24h: • Rezistența la compresiune [MPa; N/mm2] 107MPa (=15515psi) • ISO 6873, Datele se referă la 22ml/100g Raport apă/pulbere: 22-23ml/100g • Timp de priză: 10 - 13 min. • Expansiune după 2h: ≤ 0.06% • Expansiune după 24h: ≤ 0.06%

EdoRock Implant creează modele exacte, detaliate, cu duritate mare, stabilitate dimensională și precizie extraordinară. • Expansiune minimă, uniformă și constantă, 0,06% după 24 de ore; • Compatibilitate superioară cu materialele de amprentă; • Timpi de amestecare, priză și îndepărtare reduși; • Manipulare excelentă; • Nu se fracturează sau ciobește în timpul prelucrării mecanice; • Creat special pentru punți pe implante. ®

Culoare:

Ivory

Forma de livrare: • 3kg (Cutie, pungi de aluminiu 2 x 1.5kg) - 99 LEI

Silver Gray

GIPSURI DENTARE DE TIP II HIRO PLASTER

Gips natural de clasa a II-a pentru prepararea restaurărilor fixe și mobile.

Cel mai bun rap ort:

CALITATE PRE}

Excelentă eficiență economică. Expansiune scăzută. Timp de priză redus. Consistență cremoasă. Culoare:

Forma de livrare: • Cutie 20kg - 84 lei • Cutie 4,5kg - 25 lei

Alb

HIRO ARTI

Rezistența la compresiune după 24h: Rezistenta la compresiune [MPa; N/mm2] 31MPa (4495psi) Raport apă/pulbere: 45ml/100g Timp de priză: max. 4 min. Expansiune după 2h: ≤ 0, 05%

Gips natural de clasa a II-a pentru montare în articulator. Excelentă eficiență economică. Expansiune foarte redusă. Timp de priză rapid. Aderență foarte bună de modele. Consistență cremoasă. Culoare:

Forma de livrare: • Cutie 4,5kg - 52 lei • Cutie 20kg - 179 lei

Alb

GIPSURI DENTARE DE TIP III

Cel mai bun rap ort:

CALITATE PRE}

HIRO STONE

Gips natural de clasa a III-a pentru modele de lucru și modele de studiu. Excelentă eficiență economică. Expansiune scăzută. Timp de priză redus. Timp de lucru prelungit. Consistență cremoasă. Duritate bună chiar și după o oră. Posibilitate de îndepărtare rapidă a modelului. Culoare:

Sky Blue

Raport apă / gips: 25 ml/100g, Timp de priză: 10-13 minute. Expansiune la 2 ore: ≤0,16%. Duritate: 79 MPa.

Gips sintetic dur, de clasa a III-a, indicat pentru turnarea modelelor, pentru proteze, antagoniști, socluri, modele de studiu etc. Expansiune medie. Stabilitate dimensională. Timp de: amestecare, îndepartare și priză - redus! Timp de lucru prelungit!

12

Verde

Galben

Rezistența la compresiune după 24h: Rezistența la compresiune [MPa; N/mm2] 35MPa (5075psi) Raport apă/pulbere: 30-32ml/100g Timp de priză: max. 10-13 min. Expansiune după 2h: ≤0,18 %

Forma de livrare: • Cutie 4,5kg - 34 lei • Cutie 20kg - 106 lei

Sunglow Yellow

HIRO STONE PLUS

Culoare:

Rezistența la compresiune după 24h: Rezistența la compresiune [MPa; N/mm2] -16MPa (2320psi) Raport apă/pulbere: 45÷50ml/100g Timp de priză: max. 15 min. Expansiune după 2h: ≤0,20 %

Prezentare

Roz

Albastru

Preț / Lei

2,5 kg

27

5 kg

47

10 kg

85

20 kg

154

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro


GIPSURI DENTARE DE TIP III

Raport apă / gips: 23 ml/100g, Timp de priză: 5-6 minute. Expansiune, la 2 ore: ≤0,05%. Duritate: 64 MPa.

HIRO ARTI PLUS

Gips dur, de clasa a III a, cu consistență fluidă, pentru montarea modelelor în articulator. Adeziune perfectă. Expansiune MINIMĂ, pentru a păstra ocluzia nealterată.

Prezentare

Cel mai bun rap ort:

Culoare:

CALITATE PRE}

Alb

Gips dur, de clasa a III a, cu consistență densă și omogenă, pentru ortodonție, pentru modele de lucru și de studiu. Expansiune medie. Se întărește omogen, foarte stabil. Timp de amestecare, îndepărtare și priză redus. Timp de lucru prelungit. Alb

Gips sintetic extradur, de clasa a IV a, ranforsat cu rășini, ideal pentru realizarea tuturor modelelor de lucru, pentru proteze totale și parțiale, proteze scheletate, coroane și punți pe implanturi, inlay, onlay. Duritate mare. Stabilitate dimensională. Timp de: amestecare, îndepartare și priză redus! Timp de lucru prelungit! Risc de fracturare scăzut în timpul prelucrării mecanice.

Galben

77

10 kg

147

20 kg

265

Preț / Lei

2,5 kg

33

5 kg

58

10 kg

98

20 kg

184

Raport apă / gips: 20 ml/100g, Timp de priză: 10-12 minute. Expansiune, la 2 ore: ≤0,1%. Duritate: 89 MPa.

HIRO ROCK

Golden Brown

41

5 kg

Prezentare

GIPSURI DENTARE DE TIP IV

Culoare:

2,5 kg

Raport apă / gips: 23 ml/100g, Timp de priză: 10-13 minute. Expansiune, la 2 ore: ≤0,11%. Duritate: 66 MPa.

HIRO ORTHO

Culoare:

Preț / Lei

Prezentare

Preț / Lei 55

2,5 kg 5 kg

92

10 kg

164

20 kg

296

Verde Cel mai bun rap ort:

CALITATE PRE}

HIRO HARD ROCK

Gips sintetic extradur, de clasa a IV a, ranforsat cu rășini, ideal pentru realizarea tuturor modelelor de lucru, pentru proteze totale și parțiale, proteze scheletate, coroane și punți pe implanturi, inlay, onlay. TIXOTROPIC. Expansiune mică. Duritate mare. Stabilitate dimensională. Timp de: amestecare, îndepartare și priză - redus! Timp de lucru prelungit! Rezistență inițială ridicată. Risc de fracturare scăzut în timpul prelucrării mecanice. Scanabil CAD-CAM. Culoare:

Golden Brown

Vanilla Yellow

Raport apă / gips: 20 ml/100g, Timp de priză: 10-12 minute. Expansiune, la 2 ore: 0,08%. Duritate: 99 MPa. Prezentare 2,5 kg

Verde

Preț / Lei 65

5 kg

118

10 kg

205

20 kg

369

PACHET MASĂ DE AMBALAT + LICHID + GIPS Hiro Vest CF30 32 pungi / 160g. + HiroSol 1 litru + Edo Rock Implant 3 kg.

®

F30 EST C d RO V ate bonde e

199lei

HI

osph and bridg ee ph on fr for crown s. Carb t proces ating men st w he ve in nal slo ique. d for conventioding Co-Cr. techn s inclu at an k he alloy shoc ious • For n-prec all no • For

fine! Super

.

45 min

.

0

700-900

.

30 min

+

C

.

60 sec

15 sec

IES USTR L IND al.eu EMICA mident MI CH mutsu idental.eu MUTSU office@ utsum E-mail: www.m

160 g2

DIN

91

O 15

EN IS

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

13


MICROMOTOR STRONG 207ά - SAESHIN

MICROMOTOR STRONG 209ά - SAESHIN

• Micromotor de laborator cu perii • Viteza 1.000 - 35.000 rpm • Torque 280 gf/cm • Piesă de mână silențioasă și compactă

• Micromotor de laborator cu perii • Viteza 1.000 – 35.000 rpm • Torque 280 gf/cm • Piesă de mână silențioasă și compactă

899lei MICROMOTOR FORTE 200ά -D - SAESHIN

MICROMOTOR OZ BLACK • Micromotor de laborator cu inducție • Viteza 1000-50.000 rpm • Torque 7,8 N/cm • Greutate piesă de mână 254 g

Prețurile includ TVA!

• Micromotor de laborator cu inducție • Viteza 1.000 - 50.000 rpm • Torque 6,5 N/cm • Piesă de mână ușoară 226 g • Piesă de mână silențioasă și compactă

795lei

3.199lei 14

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

2.200lei


TURBINĂ PRESTO II - NSK

PRESTO AQUA II - NSK

Turbină de laborator cu spray de apă, fără ungere • 320.000 rotații pe minut • Răcire cu apă cu reglaj al debitului • Rezervor de apă • Piesa de mână nu necesită ungere • Piesa de mână este silențioasă și fără vibrații

• Turbină fără apă pentru tehnică dentară. • Turație: 320.000 rot/min

620€

1.200€

560€

1.075€

PRESTO AQUA LUX - NSK

MICROMOTOR ULTIMATE XL-K - NSK

Turbină de laborator cu spray de apă și lumină LED, fără ungere • 320.000 rotații pe minut • Răcire cu apă cu reglaj al debitului • Rezervor de apă • Piesa de mână nu necesită ungere • Iluminare perfectă în timpul lucrului • Piesa de mână este silențioasa și fără vibrații • Lumină integrată în piesă 32.000 Lux • Intensitatea luminii reglabilă

枠付 ( 印刷用 )

• Micromotor de laborator cu inducție • Piesă de mână ușoară și compactă • Viteza: 1000 - 50.000 rot/min • Funcție de menținere a vitezei constante • Piesă de mână torque - 8,7 N/cm • Greutate piesă mână 215 g • Piesă de mână compactă - 6 N/cm • Greutate piesă mână 181 g • Acționare la genunchi

標準 ( 印刷用 )

PANTONE 432C

1.580€

レーザーマーキング用

光グラデーション付

1.350

MICROMOTOR ULTIMATE XL-G - NSK

• Micromotor de laborator cu inducție • Piesă de mână ușoară și compactă • Viteza: 1000 - 50.000 rot/min • Funcție de menținere a vitezei constante • Piesă de mână torque - 8,7 N/cm • Greutate piesă mână 215 g • Piesă de mână compactă - 6 N/cm • Greutate piesă mână 181 g • Pedală inclusă

Preț / euro

PREȚ OFERTĂ / euro

Set cu piesă de mână torque

1.249

1.150

Set cu piesă de mână compactă

1.099

960

Prezentare

Preț / euro

PREȚ OFERTĂ / euro

Set cu piesă de mână torque

1.249

1.150

Set cu piesă de mână compactă

1.099

960

Prezentare

MICROMOTOR VOLVERE I7 - NSK

• Micromotor de laborator cu inducție • Design compact • Viteza: 1000 - 35.000 rot/min • Funcție de menținere a vitezei constante • Piesă de mână standard - 4,1 N/cm • Greutate piesă mână 192 g • Piesă de mână tip ISO E type - 6N/cm • Greutate piesă mână 129 g

Preț / euro

PREȚ OFERTĂ / euro

Set cu piesă de mână standard

830

750

Set cu piesă de mână ISO E type

750

670

Prezentare

www.facebook.com/laboratordentex • www.dentex.ro

15


Magazine Dentex BUCUREȘTI: Str. Vatra Luminoasă nr. 47 Sector 2 - București Tel: 021.256.91.33, Fax: 021.250.10.98 Vodafone: 0726.336.839, 0733.777.771 Orange: 0755.999.777 E-mail: sales@dentex.ro

CONSTANȚA: Bd. Mamaia nr. 233 Tel./Fax: 0241.644.950 Tel.: 0736.00.44.77 E-mail: constanta@dentex.ro getuta.danciu@dentex.ro

IAȘI: Bd. Nicolae Iorga nr. 8, Bl. 901 A Tel.: 0232.233.322 Mobil: 0731.774.444 E-mail: iasi@dentex.ro, liliana.danila@dentex.ro

TIMIȘOARA: Str. Independenței nr. 7 (lânga P-ța. Bălcescu) Tel./Fax: 0256.490.806 Mobil: 0731.88.33.33, 0756.88.88.66 E-mail: timisoara@dentex.ro

CLUJ-NAPOCA: Calea Moților nr. 39 Mobil: 0731.668.866 E-mail: cluj@dentex.ro

Reprezentanți zonali de vânzări laborator ARAD Liliana Grida - tel: 0722.44.96.80 e-mail: liliana.grida@dentex.ro

CLUJ-NAPOCA Edit Takacs - tel: 0758.559.999 e-mail: edit.takacs@dentex.ro

MARAMUREȘ Silvia Ungureanu - tel: 0736.333.322 e-mail: silvia.ungureanu@dentex.ro

ARAD Melisa Grida - tel: 0756.888.822 e-mail: melisa.grida@dentex.ro

CONSTANȚA, TULCEA Petruș Petre - tel: 0733 800 090 e-mail: petrus.petre@dentex.ro

MUREȘ Lia Demian - tel: 0735.666.000 e-mail: lia.demian@dentex.ro

ARGEȘ Valentin Barbu - tel: 0736.88.44.00 e-mail: valentin.barbu@dentex.ro

COVASNA, HARGHITA Laszlo Zold tel: 0736.33.33.11; 0751.33.77.77 e-mail: laszlo.zold@dentex.ro

PRAHOVA, DÂMBOVIȚA Ștefan Enculescu - tel: 0735.222.322 e-mail: stefan.enculescu@dentex.ro

IAȘI, BACĂU, NEAMȚ, VASLUI Sorin Popa - tel: 0731.669.988 e-mail: sorin.popa@dentex.ro BRAȘOV, ONEȘTI Monika Zold tel: 0731.88.77.77; 0756.88.88.22 e-mail: monika.zold@dentex.ro BUCUREȘTI Sect. 2, 3, 4 ASM Raul Mărginean - tel: 0733.16.44.90 e-mail: raul.marginean@dentex.ro BUCUREȘTI Sect. 1, 6, 5 ASM Mihai Vasilovici - tel: 0733.77.77.22 e-mail: mihai.vasilovici@dentex.ro CĂLĂRAȘI, IALOMIȚA, GIURGIU, TELEORMAN Ana Budan - tel: 0723.664.669 e-mail: anamaria.budan@dentex.ro CLUJ, BISTRIȚA, SĂLAJ Cristian Barabaș - tel: 0731.66.99.99 e-mail: cristi.barabas@dentex.ro CLUJ, ALBA Cristina Vajas - tel: 0731.668.866 e-mail: cristina.vajas@dentex.ro

DOLJ, OLT, VÂLCEA Cătălin Zidaru tel: 0725.999.000; 0754.724.333 e-mail: catalin.zidaru@dentex.ro GALAȚI, BRĂILA Mihai Mitrea tel: 0734.006.600 e-mail: mihai.mitrea@dentex.ro MUREȘ, VRANCEA, BUZĂU Lia Demian - tel: 0735.666.000 e-mail: lia.demian@dentex.ro GORJ, MEHEDINȚI Mihai Georgescu tel: 0731.88.66.66; 0756.88.88.44 e-mail: mihai.georgescu@dentex.ro

SATU MARE, BIHOR Radu Ungureanu tel: 0735.50.50.51; 0740.37.02.12 e-mail: radu.ungureanu@dentex.ro TIMIȘOARA tel: 0731.88.55.88 TIMIȘOARA, CARAȘ-SEVERIN Alin Alistar - tel: 0727.88.99.32 e-mail: timisoara@dentex.ro VRANCEA, BUZĂU Mihai Mitrea - tel: 0734.006.600 e-mail: mihai.mitrea@dentex.ro

HUNEDOARA, SIBIU Liliana Popa- tel: 0729.99.00.10 e-mail: liliana.popa@dentex.ro IALOMIȚA, CĂLĂRAȘI Liliana Popa- tel: 0729.99.00.10 e-mail: liliana.popa@dentex.ro IAȘI, BOTOȘANI, SUCEAVA Ionuț Brăneț - tel: 0725.333.311 e-mail: ionut.branet@dentex.ro

www.dentex.ro

www.facebook.com/laboratordentex

DENTE Call CentXer

0735.666.000 0729.99.00.1 0723.664.6690 Notă

Informațiile din această “Ofertă” sunt prezentate sub rezerva erorilor de tipar. Prețurile produselor se pot modifica fără o notificare prealabilă. Fotografiile produselor sunt cu caracter orientativ, ele nu crează obligații contractuale. PREȚURILE INCLUD TVA.

DENTEX LABORATOR - Oferta Primavara 2018  
DENTEX LABORATOR - Oferta Primavara 2018  

Oferta echipamente si consumabile pentru laboratorul de tehnica dentara

Advertisement