Page 1

Scan your way. Choose NeWay

CATALOG SCANER STOMATOLOGIC 3D


Scannerul NeWay UN NOU CONCEPT

PERSONALIZABIL

Formă nouă, un nou concept. Proiectat pentru a încorpora flexibilitatea şi preocuparea pentru detalii. Abordare neconvenţională pentru a vă îmbunătăţi rutina zilnică de adaptare la toate nevoile dumneavoastră.

Deschis la cerinţele proprii, pentru structură şi funcţii, este foarte personalizabil şi se dovedeşte a fi cea mai bună soluţie de scanare pentru orice fel de restaurări. Fără limite sau restricţii.


Viteză mai mare de scanare Flexibil şi uşor de utilizat Acurateţe Proces simplu, imediat Aliniere automată Fără restricţii de orientare a obiectului în interiorul scanerului Desenare şi scanare simultană Scanare simultană şi generare fişiere tip mesh Proiect salvat automat şi continuu Regim de lucru Expert Controlul periodic al calibrării Actualizări ale programului, automate şi gratuite Fişierele sunt în format deschis Integrare cu programul CAD de bază Program şi parametri de scanare personalizabili Manual Wiki on-line Tehnologie structurată uşor Mouse 3D Garanţie extinsă la 24 de luni

UŞOR DE UTILIZAT NeWay şi ScanWay sunt construite pentru dvs. Folosirea procedurilor de scanare este uşoară şi intuitivă, poziţionarea modelului, gama de accesorii livrate, vă vor face munca uşoară şi fără griji. Cu viteza sa sporită şi cu faptul că fişierele tip mesh sunt generate în timpul scanării, NeWay va face munca dumneavoastră mai rapidă ca niciodată.

partener


Precizia Scanerului

Scanerul NeWay introduce o nouă tehnologie de scanare de înaltă precizie; datorită obiectului de Referinţă Rim, precizia şi repetabilitatea cresc în mod semnificativ, făcând din scanerul NeWay cea mai bună alegere pentru lucrări complexe, cum ar fi barele de implant sau restaurările complete de arcade. ISO 12836 este special conceput pentru aplicaţii stomatologice; acesta simulează cazul unei cavităţi pentru un implant şi patru punţi peste două bonturi. VDI / VDE 2634 este cea mai cunoscută certificare pentru scanerul optic de uz industrial şi utilizează “bare cu bile” standard.

Durata scanării

IMP

T

NEWAY ALTE TIPURI

Datorită unei proceduri dirijate mai flexibile şi optimizate, a fost redusă considerabil durata pentru proiectele de scanare.

DURATA SCANĂRII

DURATA PROCESĂRII *

DURATA SCANĂRII

* DURATA PROCESĂRII

FIŞIER GATA DE UTILIZARE

DURATA PROCESĂRII *

FIŞIER GATA DE UTILIZARE

EDITARE DATE ALINIERE GENERARE FIŞIER TIP MESH PENTRU IMPLANT ALINIERE LA LIBRĂRIA DE IMPLANTURI EDITARE FIŞIER TIP MESH


Strategii de lucru ScanWay este un program de scanare intuitiv şi uşor de utilizat; prin doar câţiva paşi utilizatorul poate fi imediat productiv. Rapid şi precis, NeWay este soluţia completă pentru utilizatorul care trebuie să lucreze pe diferite tipuri de proiecte. De la implanturi la soluţii provizorii, de la articulatori la cvadrant, NeWay are un modul dedicat pentru fiecare proiect specific. Descoperiţi modul în care tehnologiile deschise NeWay pot face diferenţa în fluxul de lucru zilnic în laborator.

CVADRANT

BONT

PIVOT

IMPLANT

MODEL

ORTO

AMPRENTĂ

ARTICULATOR

WAXUP

PROVIZORIU

SĂNĂTOS

AMPRENTĂ

PUNTE

partener


Conceptul de Modul Cvadrant

Acest modul permite definirea unui proiect pentru scanarea modelelor de tip cvadrant în doar 2 paşi

UŞOR DE FOLOSIT

FLUX DE LUCRU COMPLET

Suportul pentru modelul dedicat permite să plasaţi cu uşurinţă toate componentele în scaner.

Procedura pas cu pas ghidează utilizatorul prin achiziţie şi aliniere automată.

mare economie de

TIMP

CONCEPTUL DE MODUL CVADRANT Achiziţie standard

Articulator

Cvadrant

Aliniere

PASUL 1

PASUL 2

PASUL 3

PASUL 4

PASUL 5

Articulator

Model inferior

Model superior

Bonturi

Aliniere


Modul cu Articulare Dinamică

Modulul cu articulare dinamică Scan Way permite utilizatorului să transfere poziţia de masticare realizată în laborator cu un articulator real în echivalentul său virtual Exocad. Acest pas este realizat folosind unele plăci de montare dedicate, care permit obţinerea unei simulări a articulaţiei dinamice ce reflectă cu acurateţe realitatea.

Artex Protarevo Sam Adesso A7 Denar

DENAR

ADESSO

SAM

A7

OBIECT DE TESTARE ARTEX

PROTAREVO

partener


NEWAY - Specificaţii Tehnice Sistem de scanare - 5 axe * Alimentare electrică Format fişiere Intrare - Ieşire

SISTEM DE SCANARE

110/220 V 50/60 Hz STL, OBJ, OFF, PLY

Acurateţe (μm)

5 (certificare ISO 12836)

Repetabilitate (μm)

2 (certificare ISO 12836)

Rezoluţie (μm) Durata scanării (Arcadă completă) Dimensiunile scanerului (cm) Greutate (Kg)

5 în jur de 14 sec 50 x 61 x 54 18

Interfaţă

USB 3

Camere

2 color

* 3 Axe optice şi 2 axe mecanice Regim ghidat Regim Expert Scanare modele/bonturi Poziţionare şi scanare implanturi

STRATEGII DE LUCRU

Scanare amprentă (cu Model Base Design) Strategia pentru scanare de 9 bonturi Strategia faţete Strategie Ortodontică (cu Model Base Design) Scanare articulator Modul de articulare dinamică

OPŢIONAL

Conceptul de modul cvadrant

OPŢIONAL

Procesare GPU Sistem de poziţionare indexată

SPECIFICAŢII AVANSATE

Sistem de poziţionare directă Controlul calibrării periodice Sistem de recalibrare Scanare color Mouse 3D Referinţă Rim

Via Matteotti, 161-163A | 25086 Rezzato (BS) ITALY Tel.: +39 030 3543106 | Fax.: +39 030 349451

Str. Vatra Luminoasă nr. 47, Sector 2 - Bucureşti; Tel: 0733.77.77.22 E-mail: dental@scanner3d.it mihai.vasilovici@dentex.ro; Web: www.dentex.ro www.facebook.com/laboratordentex

NeWay ro  
NeWay ro  
Advertisement