Page 1

DentalFab O IDEE DE SCHIMBARE ÎN STOMATOLOGIA DIGITALĂ

Str. Vatra Luminoasă nr. 47, Sector 2 - Bucureşti; Tel: 0733.77.77.22 E-mail: mihai.vasilovici@dentex.ro; Web: www.dentex.ro www.facebook.com/laboratordentex


Revoluția digitală a ajuns şi în domeniul stomatologiei, aducând economii de timp şi bani considerabile, o experiență îmbunătăţită pentru pacient, precum şi o optimizare a fluxului de lucru în laborator. Microlay DentalFab® este special concepută pentru a aduce imprimarea 3D pentru profesioniştii din stomatologie. Viteza sa, precizia, rezoluţia şi forma compactă o fac perfectă pentru orice tip de laborator dentar. Software-ul său exclusiv este conceput pentru a face uşoare chiar şi cele mai dificile sarcini, oricine poate învăţa să o folosească în doar câteva minute. Procesul începe cu o scanare intraorală, o experiență mai puţin invazivă decât procedura tradiţională, fapt ce va constitui o mare uşurare pentru pacienţi. Fişierul digital este apoi capturat de scaner şi poate fi imprimat cu doar câteva clickuri. Cu Microlay DentalFab® aveţi posibilitatea să utilizaţi o unitate flash USB sau o conexiune Wi-Fi de la PC - ul sau Mac - ul dvs. În doar câteva ore, puteţi obţine indicaţii chirurgicale, modele, proteze turnate şi multe altele, prin care se accelerează şi se simplifică fluxul dvs. de lucru. Un alt progres recent este abilitatea de a printa temporar, în 3D, piese biocompatibile, direct la biroul dvs.

Finisaje din aluminiu anodizat Detaliile sunt foarte importante pentru Microlay, motiv pentru care acordăm o mare atenție design-ului și finisajului fiecărei părți a echipamentului, în special acelora care vor intra în contact direct cu utilizatorul. Am ales aluminiul cu finisaj anodizat frumos, ca material atât pentru suprafața de imprimare, cât și pentru creuzet. Acest lucru minimizează uzura naturală a pieselor care intră în contact cu rășina și permite economii considerabile pentru acțiunile de înlocuire.

2


Ecran tactil de 7 inch Microlay DentalFab® este conceput să ușureze sarcinile de muncă dificile. Printre alte caracteristici, acest echipament are un ecran tactil cu o interfață clară și intuitivă pentru accesarea procedurilor de rutină. Încărcați fișierul digital (STL, SLC, ZIP), selectați un profil pentru a se potrivi cu rășina pe care o veți utiliza, apoi continuați şi printați. Este atât de ușor. O altă caracteristică utilă este camera de monitorizare, montată sub creuzet, astfel încât să puteți verifica în mod constant tot ce se întâmplă.

Conexiunea WIFI Suntem conștienți de importanța economisirii timpului și asigurării confortului în viaţa de zi cu zi din laboratoarele și clinicile stomatologice. Microlay DentalFab® include o interfață web pentru a putea monitoriza și controla absolut totul, prin PC, Tabletă sau Smartphone, de oriunde v-ați afla. Aveți posibilitatea să printați de la distanță un fișier de pe computerul în care ați instalat programul dvs. CAD/CAM, utilizând rețeaua Wi-Fi locală.

3


Incinta integrată de post-procesare Odată ce piesele sunt printate cu rășină foto-polimerizabilă, acestea necesită o post-procesare, înainte de utilizare. Datorită incintei sale integrate de post-procesare, echipată cu două lămpi de 18W (9W + 9W) cu LED-uri cu radiații UV - 365 nm + 405 nm, echipamentul Microlay DentalFab® simplifică întregul proces. Nu va trebui să cumpăraţi niciun alt dispozitiv, pentru a obţine un finisaj perfect. Placa sa rotativă facilitează o întărire uniformă.

4


Rezoluţie uimitoare Datorită luminii UV filtrate și a proiectorului Full HD (1920 x 1080 pixeli), echipamentul DentalFab® poate printa cu o rezoluție uimitoare, de 50 microni în planul orizontal XY și de 10 microni în planul vertical Z. Gradul de detaliere și exactitate sunt uimitoare, iar finisajul este pur și simplu spectaculos.

5


Compatibilă cu majoritatea răşinilor provenite de la producătorii terţi Sursa de lumină UV, filtrată, garantează compatibilitatea cu majoritatea rășinilor existente pe piață, inclusiv cu rășinile de 365 și 405 nm, cu rășinile albe și transparente care sunt problematice pentru alte tipuri de imprimante.

6


COROANE ลžI PUNลขI TEMPORARE

MODELE

BARE TURNABILE

PROTEZE PARลขIALE 7


Dimensiuni

473 x 357 x 464 mm

Greutate

32 kg

Tensiune de alimentare

100 - 240 VAC, 50/60 Hz

Putere consumată

250W

Volum de printare

107 x 60 x 165 mm

Rezoluție orizontală (X-Y)

55 µm

Înălțimea stratului

10-100 µm

Viteza maximă de printare

până la 60 mm / oră

DentalFab  
DentalFab  
Advertisement