Page 1

Juny 2012


INDEX ●

Quí som

Dades de contacte

Els nostres productes: 1- Gamma COMFORT 2 - Gamma ENERGY 3 - Gamma ECO 4 - Gamma AUTO

Autors de la presentació


DADES DE CONTACTE Telèfon: 977 22 66 94 Email: tarracosim.sefed@gmail.com Web: http://tarracosim.blogspot.com Skype: Tarracosim

Adreça: C/ Pons d'Icart, s/n Hotel d'Entitats, Sala 1 43004 – TARRAGONA (Spain)

Estem ubicats al centre de Tarragona, al costat del Palau de Fires i Congressos i l'estació del tren


QUI SOM A principis de l'any 2008, TRC Tarracosim, SAS va començar la seva activitat per iniciativa de l'Ajuntament de Tarragona. TRC Tarracosim, SAS es dedica a comercialitzar productes derivats del petroli i té com objectiu posicionar-se en el mercat tot satisfent les necessitats energètiques dels nostres clients. Tarracosim ha adquirit un nou compromís, la de contribuir amb el medi ambient, per el que els seus envasos són ecològics i més lleugers. També es caracteritza per als grans projectes. Un dels quals és contribuir mitjançant donacions, a les plantacions d'arbres en varies comunitats autonòmiques espanyoles, amb un lema. “Qui planta un arbre, estima als demés”


EQUIP DE PERSONAL TARRACOSIM


GAMMA COMFORT DINS D'AQUESTA GAMA PODREM TROBAR:

1.Aire acondicionat. 2.Energyt Gasoil Calefacci贸. 3.Gas Natural.


L'AIRE ACONDICIONAT ●

Disposem de bons equips i solucions d'aire acondicionat amb climatització eficient de baix cost per a un complet comfort en la seva llar o a la oficina. Ref:C-AC Preu:3000€/pack de 3 Split + bomba de calor


ENERGYT GASOIL CALEFACIÓ ●

Obtingui tot el màxim comfort amb la calefacció de millor eficència energètica de la mà d'un especialista de Tarracosim S.A.S. Ref:C-EN Preu:0,45e/L


GAS NATURAL ●

El gas natural és una energia eficient, còmoda,respectuosa amb el medi ambient, ideal per a la llar i l'empresa. Ref:C-GN Preu:0,72e/M³


GAMMA ENERGY OFEREIX PRODUCTES PER LES NECESITATS DE MÀQUINARIA INDUSTRIAL, MARITIMA I D'AUTOMOCIÓ, OFERINT AL MERCAT UNA GRAN QUALITAT I RESPECTE, PER EL MEDI AMBIENT.


OILSYSTEM 5L SINTÉTICO Aquest lubricant és especialment per ser utilitzat en temperatures extremes o en condicions molt exigents.

Ref: C-OISS Preu: 22,37€ / Pack 5L.


FLUSIM 5 L. Es un anticongelant que s'encarrega de mantenir la temperatura constant, entre 90º- 92º per un funcionamient óptim.

Ref: C – FL Preu: 5,65€ / Pack 5L.


BRALIK 4 – Líquid de frens Aquest líquid de frens és recomena especialment Per a vehícles d'alta gamma i per a tot el sistema de frenat que requereix un alt nivell de qualitat.

Ref: C – BR Preu: 3,59€ / Pack 500 ml.


LIMPSA S'utilitza per a la neteja a fons de les llunes dels vehícles, eliminan qualsevol tipus de taca, també conté un anticongelant per impedir la seva congelació i descongelar el gel acumulat sobre les llunes. Ref: C – LI1 Preu: 5,21€ / 5L.


OILSYSTEM 10 L. MINERAL Es un oli transparent, incolor, quimicament quasi inert. La seva base s'obté de la destilació del petroli i d'uns aditius que l'ofereixen unes propietats que milloren les seves prestacions. Ref: I – OI10 Preu: 38,79€ / Pack 10 L.


AGROSEL És una gamma de gasoil B, que s'utiliza per a vehicles agroforestals. L'avantatge d'aquest nou producte, és tindre major rendimient i fiabilitat, a més de tindre menys cost de mantenimient. Ref: A – AG Preu: 0,48 €/L.


1. GAMMA ECO Els productes s贸n: - Molt respectuosos amb el medi ambient. - S贸n competitius per la seva avan莽ada tecnologia i gran qualitat. - Protegeixen i prolonguen la vida 煤til dels motors.


ECOSEL

- Bio combustible creat per Tarracosim.

- Potencia l’ús d’energia neta. - Combustible compost per gasoils combinats amb additius per a millorar i protegir al motor. Ref. I-EC Preu: 0,70 €/L.


PERCOIL

- Gasoil tipus A, especial per cotxes i vehicles industrials. -Potencia el rendiment dels motors. - No te sofre, evitant la contaminaciĂł de gasos al medi ambient (CO2).

Ref. C-PE Preu: 0,74 â‚Ź/L.


EBLUE - Nou producte que elimina els òxids de nitrogen dels gasos que desprenen els vehicles diesel. - S’emmagatzema de forma independent barrejant-se en la combustió. - És una solució segura neta i no tòxica . Ref. I-EB Preu: 0,60 €/L.


BRIQUETES - Les briquetes són un producte ecològic que és fabrica amb residus de poda, forestals o similars (biomassa agrícola). - La nostra maquinaria elabora les briquetes triturant, secant i compactant el producte a altes pressions, sense utilitzar cola ni aglutinants. - La seva forma és cilíndrica i es subministra en envasos de 5 Kg. Ref. A-BR Preu: 0,04 € Kg.

- Són exemplars per utilitzar com a combustible per a xemeneies, forns, calderes.......


4. GAMMA AUTO


NOU PRODUCTE ECOBRILLO OFERTA DE LLENÇAMENT COMPRANT 5 unt. UN 5% DE DESCOMPTE

Producte regenerador i Abrillantador, apte per tot Tipus d'autos. REF: E-BRILL PVP – 3,85€ unt. *PROMOCIÓ VÀLIDA DESDE EL 1 JULIOL FINS 1 AGOST 2012*


AUTORS DE LA PRESENTACIÓ * DÈBORAH EXPÓSITO SEGURA * LUCIA CASCOS VILLA * ELISABET BOTA PORTA * MARTA LUCIA TORO BENJUMEA * AMPARO RUEDA BUENO * YOLANDA GONZÁLEZ GONZÁLEZ * Mª JOSÉ GONZÁLEZ TENA * VERÓNICA LÓPEZ MAIZ * PEPI CLARO MORALEDA * JOSEFA CASTRO CASTILLO TUTOR: JUAN CRESPO MARTIN

CATÀLEG ESTIU 2012  

Catàleg realitzat per el sefed del 2º tremestre.

Advertisement