Page 1

Inspiratiekatern Tapijtcentrum Nederland | Juni 2014, uitgave 1

tapijt ‘gier’

Praktisch zacht & warm laminaat ‘ysseldal’

gewaardeerd gewild & geliefd t tapij -NEW’ A V ‘GAE

, € 1p/9 m

13

2

Plissés en Duettes

licht & luchtig www.tapijtcentrum.nl


Voel je

top 5 Vloer

thuis

bedekking

Nu inclusief Gratis montage!* (t/m 11 juni 2014)

01

Genieten. Dat is de essentie van wonen. Bij Tapijtcentrum Nederland geven we je hier alle ruimte voor met een rijk assortiment woonproducten. Stuk voor stuk van betaalbare, maar hoge kwaliteit en speciaal geproduceerd voor onze eigen collectie. Tel daar onze persoonlijke service bij op en je voelt je helemaal thuis bij Tapijtcentrum Nederland. Veel woon- en winkelgenot gewenst!

Meer info: www.tapijtcentrum.nl/thuis/Gier Kwaliteitstapijt met een grove lus, vervaardigd van uniek kleur- en slijtvast garen, geschikt voor alle ruimtes! Tevens geheel recyclebaar.

nu voor:

€ 19,90 per m2

02

tapijt ‘gier’

Praktisch zacht & warm ‘gier’ t j i p ta

gier (in 2 kleuren)

bamberg (in 3 kleuren)

Meer info: www.tapijtcentrum.nl/thuis/Bamberg Bamberg is een kort bouclé tapijt en is een echte prijsknaller. Prima voor een slaapkamer. Het tapijt is antistatisch en geschikt voor vloerverwarming.

slechts:

€ 9,99 per m2

03

90 p/m , €  19

2

Ronald (in 6 kleuren)

Meer info: www.tapijtcentrum.nl/thuis/Ronald Een kortgeschoren tapijt geschikt voor alle ruimtes incl. trap. Het tapijt is antistatisch, geschikt voor vloerverwarming en “easy to clean”.

nu voor:

€ 19,75

latten tapijt, r e d n o f * Inclusie jaar garantie en 7

per m2

04

Houd je van comfortabel wonen en van optimaal onderhoudsgemak? Dan voelt Tapijt Gier als een warme deken. Het is sfeervol, geheel recyclebaar en van zéér hoge kwaliteit, dankzij het slijt- en kleurvaste Polypropyleen garen! Met zijn 22dB contactgeluidsisolatie en brandclassificatie „Efl.” geschikt voor alle ruimtes. Verkrijgbaar in een licht en donker gemêleerde tint. Poolgewicht: 700 gr. p/m2 - Fabricagemethode: 5/16 tuft Aantal noppen: 35.000 p/m2 - Totaalhoogte: 8mm. Meer informatie: www.tapijtcentrum.nl/thuis/Gier

Anzio (in 17 kleuren)

Meer info: www.tapijtcentrum.nl/thuis/Anzio Dit super slijtvast projecttapijt is van hoge kwaliteit door zijn polyamide garen. Te gebruiken in alle kamers.

nu voor:

€ 22,25 per m2

05

Amalia (in 12 kleuren)

Meer info: www.tapijtcentrum.nl/thuis/Amalia Heerlijk zacht, frisé tapijt met subtiele mêlering, te gebruiken in alle ruimtes. Ook geschikt voor vloerverwarming en “easy to clean”.

nu voor:

€ 29,75 per m2

Eigen vakbekwame monteurs

Vloerbedekking voor je trap

Veertig jaar ervaring heeft geresulteerd in ongekend vakmanschap op het gebied van vloerbedekking leggen en raambekleding plaatsen. Hierbij werken we altijd met eigen vakmensen die innovaties zich direct eigen maken. En óf dat een verschil maakt!

Een standaard dichte trap met 14 treden (excl. zijkanten) en kwaliteitstapijt ‘Gaeva-New’, bekleden we al voor € 395,- all-in! De Gaeva-New is anti-statisch, ‘easy to clean’ en heeft een action-backing rug. Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

Ook hebben we regelmatig acties met GRATIS montage. Zo ben je dus verzekerd van een perfect eindresultaat!

Op www.tapijtcentrum.nl vind je onze collectie traptapijt. Je zult zien dat we in elke prijscategorie een ruime keus hebben.

P 100% Nederlands Familiebedrijf sinds 1968 P ’s lands grootste collectie vloeren en raamdecoratie


Laminaat van Tapijtcentrum heeft antislip weerstand, is antibacterieel, super slijtvast én vuilafstotend

laminaat ‘ysseldal’ lami

‘yssenaat ldal’

€  29,90 p/m Incl. on der v 15 jaar loer, plinten, ga r GR ATIS antie en leggen *

2

Gewaardeerd gewild & geliefd! Ysseldal heeft een natuurlijke en rustieke uitstraling. De vloerdelen zijn geborsteld, zodat de onbewerkte houtstructuur beter benadrukt wordt. Ysseldal is een stevige leefvloer welke verkrijgbaar is in 15 verschillende structuren en tinten. Dit kwaliteitslaminaat heeft een luxe kliksysteem en is een onderhoudsvriendelijk alternatief voor parket, geschikt voor intensief gebruik. Kijk voor meer informatie op: www.tapijtcentrum.nl/thuis/Ysseldal

onderhoud en reiniging Laminaat bestaat uit vier lagen: een toplaag, de decorlaag, de HDF-laag en de onderlaag. Het is belangrijk dat je de toplaag goed onderhoudt en beschermt tegen slijtage. Dat doe je door het laminaat om de week te dweilen met water en James laminaatreiniger. De reiniger bevat een beschermend polymeer-filmpje, waarmee je krasjes maskeert en het laminaat beter bestand maakt tegen water. 1. Transparante Melamine toplaag bepaald de hardheid. 2. Decorlaag met oppervlakte structuren. 3. HDF zorgt voor stabiliteit en een goede klikverbinding. 4. De onderlaag zorgt voor vormstabiliteit en vochtwering.

Eens per jaar dien je de vloer te reinigen met de James Basisreiniger S. Hiermee verwijder je hardnekkige vervuilingen en oude waslagen en ziet je laminaat er weer uit als nieuw. James Laminaatreiniger € 10,95 James Basisreiniger S € 9,40

Gratis binnenhuisadvies: vrijblijvend en verrassend

TCN Eco: milieubewust denken

Advies moet niets kosten, maar iets opleveren. Onze gediplomeerde binnenhuisadviseurs kijken onder meer naar je praktische mogelijkheden, je inrichting en je wensen. En ze zoeken naar een stijl die perfect bij jou past. Of, zoals je wilt: een mix van stijlen.

Tapijtcentrum Nederland heeft een eigen groen label geïntroduceerd: het TCN ECO-label. Dit label is exclusief voor vloeren waarbij hout uit PEFC-gecertificeerde bossen is gebruikt. Onze vloeren zijn bovendien getest op 10.000 chemische stoffen. Een duurzame gedachte.

In al onze winkels bieden we gratis binnenhuisadvies aan, maar het is ook mogelijk om een afspraak bij je thuis in te plannen.

Vloeren die voldoen aan TCN ECO herken je aan het label op de productstalen.

P eigen, vakbekwame monteurs P sterke service en kwaliteitsgarantie

P gratis binnenhuisadvies van opgeleide stylisten P milieuvriendelijke producten en montagetechnieken


Wij leveren ook verduisterende rolgordijnen voor bijv. slaapkamers

Plissés en Duettes

4 0 kort% in g

O p de g ehele Bandalu collectie x plissé s en due ttes*

rol n ijne gordnaf: va

licht & luchtig

00 p/m , €  39

2

en f inmet Inclusie tage* en mon

Geen gordijn is zo subtiel en verfijnd als plissés en duettes. Deze lichte en luchtige oplossingen kunnen we op maat maken voor vrijwel elke raamvorm. Van driehoekig en (half)rond tot voor serreramen. Ook het kleurenpalet is enorm. Van puur wit tot diep zwart en alles wat daar tussen zit.

12.000 M 

2

meubels in Best

Duettes zijn niet alleen een lust voor het oog; ze kunnen ook zeer isolerend werken dankzij een speciale coating. Zo houd je in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Van Bandalux tot Luxaflex, voor elk budget hebben wij het juiste product.

Van bank, salontafel en dressoir tot eetkamerstoel, tafel of fauteuil. Bij Tapijtcentrum Best kom je ogen te kort en vind je altijd de meubels die je zoekt. Van landelijk tot stoer, van eigentijds tot klassiek en van exclusief tot scherp geprijsd.

De complete collectie zonwering

Onze plissés en duettes zijn ook geschikt voor Velux- of Fakro-ramen

Maak kennis met onze volledige collectie horizontale en verticale jaloezieën, rolgordijnen, plissés en duettes, paneel- en vouwgordijnen, moving stripes, reflection shades en zelfs elektrische zonwering. Hiermee hebben we voor elke situatie een zonwerende oplossing. Van driehoekige ramen, Velux- of Fakro-ramen tot serres. Meer informatie: www.tapijtcentrum.nl

TAPIJT • Vinyl • FLEX PVC • laminaat • Houten vloeren • karpetten • gordijnen • zonwering • trappen • meubelen

We zien u graag in één van onze onderstaande winkels ‘s-Hertogenbosch Aartshertogenlaan 1

Ede Grotestraat 121

Oss Hertogensingel 97

Venlo Nijmeegseweg 8a

Apeldoorn Molenstraat-Centrum 255

Eindhoven Noord Brabantlaan 68

Roermond Joep Nicolasstraat 2

Waalwijk Prof. Kamerlingh Onnesweg 8a

Arnhem Heerlenstraat 55

Eindhoven Ekkersrijt Ekkersrijt 4014

Tilburg Ringbaan Oost 134

Best Hoofdstraat 53

Heerlen In de Cramer 150

Uden Margrietstraat 12

Wychen Graafseweg 773 -------------------------------------

Beuningen Hadrianussingel 24

Helmond Engelseweg 218

Veenendaal Schoolstraat 98

Breda Haagweg 245

Maastricht Punterweg 46

Veghel Heilig Hartplein 40

WWW.TAPIJTCENTRUM.NL DE GROOTSTE online collectie VOOR VLOEREN EN raamdecoratie!

Volg ons op facebook facebook.com/tapijtcentrum

------------------------------------* Prijswijzigingen, zetfouten en kleurafwijkingen voorbehouden. Aanbiedingen zijn geldig tot en met 11 juni 2014 en zolang de voorraad strekt. Zie de actievoorwaarden op www.tapijtcentrum.nl

De koffie staat voor u klaar!

Voel je THUIS  

Inspiratiekatern van Tapijtcentrum Nederland | Uitgave 1

Advertisement