Page 1

BALI E V R O PS KE PRESTOLNICE S LOV ENIJA H R VA ŠK A T U R I S T I Č N A

PRVI MAJ

A G E N C I J A

2 0 1 1

O D I S E J

w w w . o d i s e j . n e t


PLAČILO NA 12 OBROKOV BREZ OBRESTI ! POKLIČITE NAS

(( 080 10 56 ))

 do 12 obrokov brez obresti  brez plačila akontacije ob rezervaciji  najvišji znesek kredita 5.000 eur po rezervaciji  ne plačate nobenih obresti, plačate le stroške odobritve in zavarovanja kredita*  počitnice lahko rezervirate v naših poslovalnicah, po telefonu ali e-mailu  na podlagi našega predračuna lahko kredit uredite kjerkoli po Sloveniji v vseh poslovalnicah NLB  kredit lahko dobijo tudi nekomitenti NLB banke pod istimi pogoji brez obresti  za kredit je mogoče zaprositi, če rezervirate počitnice najkasneje 14 dni pred odhodom na počitnice  v času, ki je potreben za vložitev dokumentacije in za odobritev kredita, vam izvedemo opcijsko rezervacijo * Potrebno je plačati stroške: zavarovalna premija: 1,04 %, stroški odobritve: 1% (minimalno 16,69 €, maksimalno 41,73 €) Kredit lahko najamejo kreditno sposobni kreditojemalci (zaposleni za nedoločen čas, zaposleni za določen čas - pod pogojem, da je doba kredita enaka dobi zaposlitve, upokojenci do 75. leta starosti). Kreditojemalec mora biti kreditno sposoben.

DINERS – DO 12 OBROKOV

Možnost plačila z Diners kartico do 12 obrokov brez obresti.

PLAČILO DO 10 OBROKOV S ČEKI

Omogočamo vam, da svoje počitnice plačate s čeki, do 10 obrokov. Zadnji ček mora biti vnovčljiv decembra 2011, kar pomeni, da če rezervirate počitnice februarja, lahko plačate na največ 10 obrokov. Prvi obrok, v višini 10 % od vrednosti aranžmaja, plačate ob prijavi na prodajnem mestu v gotovini ali z bančno kartico. Obenem se s prvim obrokom plača zavarovalna premija v višini 3 % od vrednosti plačila na obroke ter 3 € administrativnih stroškov po posameznem čeku. Razliko med 10 % vplačane akontacije in celotnim zneskom aranžmaja se razdeli na največ 10 obrokov. Datum zapadlosti na čeku mora biti 1. ali 15. v mesecu. Najnižji znesek na čeku je 20 €, najvišji 100 €. Za en obrok lahko napišete več čekov. Nosilec rezervacije mora biti podpisnik oz. lastnik čekov. Lastnik čekov mora biti državljan Republike Slovenije.

TELEFONSKA PRODAJA MAISTROV TRG 2, TEL: 04 280 30 00 POSLOVALNICA KRANJ MAISTROV TRG 2, TEL: 04 280 30 11/12 LJUBLJANA-VIČ RUDNIK NAKUPOVALNI CENTER SUPERNOVA JURČKOVA CESTA 233, TEL: 01 427 20 56

PLAČILO Z GOTOVINO ALI KREDITNO KARTICO

Na naših prodajnih mestih boste lahko vaše obveznosti poravnali z gotovino (30% ob prijavi in 70% najkasneje 14 dni pred odhodom na počitnice) ali s plačilnimi karticami Visa, Eurocard, Diners in Maestro. Za prijave FIRST MINUTE ( do 30.4.) pri katerih se obračuna first minute popust za zgodnje prijave je potrebno ob rezervaciji plačati 50% vrednosti potovanja in 50% najkasneje 14 dni pred odhodom na počitnice.

DODATEN POPUST ZA IMETNIKE ENKA KARTICE

Dodaten popust za rezervacijo aranžmaja v skupni vrednosti:  od 400 € do 800 € – 10 €  od 801 € do 1.200 € – 20 €  od 1.201 € dalje – 30 € Popust se obračuna na rezervacijo/pogodbo in ne na osebo oziroma sobo ali apartma.

NA WWW.ODISEJ.NET NAJUGODNEJŠA IN NAJOBŠIRNEJŠA PONUDBA POČITNIC    

pregled prostih mest, aktualne akcije, do rezervacije le v 4 korakih iz domačega naslanjača, plačilo s kreditno kartico, preko elektronskega bančništva, plačilom položnice ali na kredit z 12 obroki brez obresti.

Legenda

TWC-soba s prho in wc B-balkon M-pogled na morje, morska stran 1/2-dvoposteljna soba 1/2+1-dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem 1/2+2-dvoposteljna soba z 2 dodatnima ležiščema 1/- enoposteljna soba APP-apartma BGW-bungalov STUDIO-enoprostorni apartma, garsonjera

Cene: so po osebi na dan v EUR.

w w w.odisej.net info@odisej.net

Odgovorni organizator: TGT 56 - Odisej d.o.o., Maistrov trg 2, 4000 Kranj Naklada: 20.000 Tisk: SET d.o.o., Ljubljana Splošni pogoji poslovanja TGT 56- Odisej d.o.o. so sestavni del programa in so na voljo na www.odisej.net. Ponudba vseh namestitev v katalogu velja do zasedbe prostih mest ali do preklica. Vse informacije v katalogu o opremljenosti objektov, so bile zbrane na osnovi informacij naših poslovnih partnerjev do zaključka redakcije kataloga, to je do 15. 1. 2011. Zato si pridržujemo pravico do spremembe opisov in časa odprtja določenih objektov v primeru, da pride do sprememb. V času prvomajskih praznikov, je predvideno, da bodo vsi zunanji bazeni odprti, vendar se lahko zgodi , da zaradi vremenskih razmr zunanji bazen ne bo odprt, na kar pa nimamo vpliva. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak.

Tw U R Iw S T I wČ N A . A G oE N C d I J A

i O D sI S E eJ

w wj w . . o d i ns e j e. n e t


Bali

SKUPINS KI 23. 4. - 3. ODHOD 5.

CENA VK

LJ

UČUJE: • organiz iran avto busni pre iz Ljublja voz ne, letališča n Celja, Maribora do a Dunaju in nazaj • letalski prevoz D unaj-Doh gapur-De a-Sinnpasar in nazaj z le družbo Q talsko atar Airw ays • letališke pristojbin e • prevoz le tališče-ho tel -letali • 8 nočite šče v z zajtrk om v dvo sobi posteljni • 2 celodn evna in 1 po • slovensk o vodenje ldnevni izlet • organiz acijo poto vanja

11 dni/8

nočitev:

1.699 € Hotel Grand Mirage Bali Resort 5*

Lega: neposredno na plaži Tanjung Benoa, na področju Nusa Dua, 25 min. do letališča. Hotelska ponudba: 310 sob, 5 ha velik tropski vrt, 1,2 km dolga plaža, zunanji bazen (brisače, senčniki in ležalniki). Sobe: udobno opremljene, klima, sat-tv, telefon, mini bar, sef, kopalnica s prho, wc, fen, kopalni plašč, možnost priprave čaja ali kave v sobi, balkon ali terasa. Storitev: nočitev z zajtrkom. Dobro je vedeti: na odlični lokaciji. Polet z Dunaja z letalsko družbo Qatar Airways. Cena ne vključuje:

vizuma za Indonezijo, letališke pristojbine na Baliju (150.000 IDR - približno 11 €/15 USD plačate pri izstopu iz države) Vizum:

za potovanje v Indonezijo potrebujete slovenski potni list, veljaven še najmanj 7 mesecev od začetka potovanja (velja tudi za otroke). Za obisk Indonezije potrebujete vizum, ki ga za bivanje do 30 dni pridobite na vstopu v državo za doplačilo 25 USD.

1


Pariz in gradovi ob Loari 26.4.- 30.4., 28.4. – 2.5.

Rim , Neapelj, Pompeji 4/5 dni, 2 noči

29.4.- 2.5. 

4 dni, 2 noči

1. DAN: SLOVENIJA - FRANCIJA 1. DAN: SLOVENIJA - ITALIJA Odhod avtobusa v popoldanskih urah iz Maribora, Celja in Ljubljane, nadaljevanje poti po avtocesti V večernih urah odhod avtobusa iz Maribora, Celja, Ljubljane in Sežane. Nadaljevanje vožnje po avtocesti proti Parizu z vmesnimi postanki. (z vmesnimi postanki) mimo Benetk, Bologne in Firenc proti Rimu. 2. DAN: PARIZ, VERSAILLES, EIFFLOV STOLP 2. DAN: RIM –FIUGGI Prihod v Francijo v dopoldanskih urah. Z ogledi bomo najprej začeli v dvorcu Versailles, kjer se boste V jutranjih urah bomo prispeli v “Večno mesto”. Pot bomo nadaljevali do točke, kjer bomo avtobus zalahko sprehodili po čudovitih vrtovih (vstopnina za doplačilo) znamenitega »sončnega dvorca«, ki pustili in se z metrojem odpeljali do centra mesta. Sledi ogled najpomembnejših znamenitosti: Kapitol, ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Sledi nastanitev v hotelu. antični tempelj Panteon z največjo prosto stoječo kupolo na svetu, Kolosej z ostanki antičnega Rima, V popoldanskih urah se bomo z metrojem podali v center Pariza in si ogledali še Eifflov stolp, kjer mogočni trg Forum Romanum in cesarski forumi. Sprehodili se bomo mimo številnih palač, cerkva ter boste lahko uživali ob čudovitem razgledu na cel Pariz (možnost samostojnega ogleda -ogled mogočnih trgov iz bogate rimske preteklosti. Če nam bo čas dopuščal, se bomo sprehodili še do stolnice odsvetujemo, saj je običajno čakalna doba za vzpon na stolp vsaj 2 uri). Nočitev. San Giovanni di Laterano, Piazze Venezie z beneško palačo in do baročnega trga Navona, ki ga krasijo 3. DAN: ELIZEJSKE POLJANE, SLAVOLOK ZMAGE Po zajtrku bomo nadaljevali z ogledi v samem mestu, kjer bomo iz avtobusa lahko občudovali najpomembnejše znamenitosti: Opera de Paris (pariška opera), Place Vendome, muzej Louvres, desni breg Sene s Pont-Neuf, Ile St Louis (otok Sv. Ludvika), Ile de la Cite s katedralo Notre-Dame, Conciergerie, Sainte Chapelle, levi breg Sene, Palais Bourbon (parlament), Les Invalides (dom invalidov), Place de la Concorde, Champs-Elysees (Elizejske poljane), Arc de Triomphe (slavolok zmage) … Sledijo samostojni ogledi: muzej Louvre, trgi Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestni otok s katedralo Notre Dame, Boulevard St. Germain in St. Michel z latinsko četrtjo... Za zaključek dneva pa se bomo z ladjico (doplačilo) podali še na romantičen ogled Pariza z reke Sene. Nočitev v hotelu. 4. DAN: LOARA, CHAMBORD, CHENONCEAU - SLOVENIJA Po zajtrku bomo zapustili Pariz in se odpeljali proti čudovitim gradovom Loare. Najprej si bomo ogledali najveličastnejšega med njimi - grad Chambord (vstopnina za doplačilo). Nato se bomo podali še do najlepšega med njimi, do gradu Chenonceau (vstopnina za doplačilo) na reki Cher s prelepimi grajskimi vrtovi. Sledi povratek proti Sloveniji.

slovite fontane, ter do vodnjaka Trevi in Španskih stopnic, kjer boste lahko občudovali rimski vrvež. Po ogledih sledi vožnja v mesto Fiuggi, nastanitev v hotelu. Nočitev. 3. DAN: NEAPELJ, VEZUV, POMPEJI Po zgodnjem zajtrku se bomo podali na celodnevni izlet v pokrajino Kampanijo. Prvi postanek bo v Neaplju, živahnem mestu, ki je nekaj čisto posebnega. To je mesto s posebnim ozračjem, ki je prav tako del neapeljskega doživetja in skoraj enakovredno ogledovanju znamenitosti. Po želji sledi vzpon na “vrh pekla, ki se dviga iz raja” - tako je Goethe opisal Vezuv - vulkan, ki je v svojem katastrofalnem izbruhu pokopal stari rimski mesti Pompeje in Herculaneum. Del poti z avtobusom, zadnji vzpon pa seveda peš. Ob pogledu na vulkansko žrelo na eni strani in Neapelj na drugi strani vam bo zastal dih. Po želji sprehod ob kraterju (doplačilo). Sledi spust in vožnja do Pompejev, kjer si boste ogledali izkopanine starega rimskega mesta (doplačilo). Kljub zobu časa je mesto prav zaradi prekritosti s pepelom ohranilo neverjeten pečat še živečega mesta. Pozno zvečer vrnitev v hotel, nočitev.

5. DAN: SLOVENIJA V Slovenijo bomo prispeli v nočnih oziroma zgodnjih jutranjih urah.

4. DAN: FIUGGI –SIENA – SLOVENIJA Zajtrk in odhod iz hotela. Na poti proti Sloveniji se bomo ustavili še v Sieni, kjer si bomo ogledali veliki parabolični trg z mestno hišo, katedralo in tipične ulice, ki obkrožajo mesto in obzidje. Po zunanjem ogledu bomo imeli tudi malo prostega časa za samostojne oglede in kosilo. V popoldanskih urah se bomo odpravili naprej proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Dobro je vedeti: • oddaljenost od Ljubljane: 1250 km, • obvezni potovalni dokumenti: veljavna osebna izkaznica ali potni list, • minimalno število prijavljenih potnikov: 45.

Dobro je vedeti: • oddaljenost od Ljubljane: 750 km, • obvezni potovalni dokumenti: veljavna osebna izkaznica ali potni list, • minimalno št. prijavljenih potnikov: 45.

Cena: 289 €/osebo

Cena: 229 €/osebo

Vključeno v ceno: • avtobusni prevoz, • 2 × nočitev z zajtrkom v hotelu v Parizu 2/3* (dvoposteljna soba, TWC), • ogledi zunanjosti po programu, vodenje in organizacija izleta, • osnovno nezgodnjo zavarovanje.

Vključeno v ceno: • avtobusni prevoz, • 2 × nočitev z zajtrkom v hotelu 2/3* v mestu Fiuggi (dvoposteljna soba, TWC), • ogledi zunanjosti po programu, vodenje in organizacija izleta, • osnovno nezgodnjo zavarovanje.

Doplačila ob rezervaciji: • enoposteljna soba 90 €, • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Doplačila ob rezervaciji: • enoposteljna soba 60 €, • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Doplačila vodniku na poti (neobvezno): • vstopnina v Versailles (cca. 8 €), • vstopnina na Eifflov stolp - 2. nadstropje (cca. 8 €), • ogled dvorcev Loare (vstopnina v Chambord, Chenonceau - cca. 15 €), • dodatne vstopnine, ki niso vključene v osnovno ceno aranžmaja: od 5-15 € za muzej/grad/galerijo (cene so informativne).

Doplačila vodniku na poti (neobvezno): • vstopnina v Kolosej cca. 13 €, • vzpon na Vezuv (krater) cca. 7 €, • vstopnina in lokalno vodenje v Pompejih cca. 17 €, • dodatne vstopnine, ki niso vključene v osnovno ceno aranžmaja: od 5-15 € za muzej/grad/galerijo (cene so informativne


Praga in češki gradovi 26.4.- 29.4. , 29.4.- 2.5. 

Sarajevo in Mostar 4 dni, 2 noči

29.4. – 2.5 

4 dni, 3 noči

1. DAN: SLOVENIJA – ČEŠKA Odhod avtobusa v poznih večernih urah iz Ljubljane, Celja in Maribora. Nočna vožnja mimo Gradca in Dunaja proti Pragi.

1. DAN: BANJA LUKA-JAJCE-TRAVNIK-SARAJEVO Naše potovanje se bo začelo v nočno-jutranjih urah. Sledi vožnja mimo Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo EU in nadaljevali našo pot po cesti Bratstva in enotnosti na Hrvaškem, do mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino. 2. DAN: PRAGA (STARO MESTO) V Prago bomo prispeli v jutranjih urah. Sledi ogled čudovite zlate Prage, ki ga bomo pričeli s Prispeli bomo v Banja Luko, drugo največje mesto v BIH in glavno mesto Republike Srbske. Mesto, ki se razteza sprehodom po starem mestu. Ogledali si bomo Vaclavski in Staromestni trg, astrološko uro, na obeh bregovih reke Vrbas, je poznano kot eno najbolj zelenih mest. Po kratkem postanku ob sloviti trdnjavi, ki še danes slovi kot kraj s kultnim zbiranjem vseh zaljubljenih, se bomo podali proti Jajcu, ki je zgrajeno na Tynsko cerkev in vse pomembne zgodovinske objekte. Sledi nastanitev v hotelu in kratek kraju, kjer se reka Pliva po čudovitih 30 m visokih slapovih izliva v reko Vrbas. V mestu se je pisala pomembna počitek. Nato se bomo podali na romantično vožnjo z ladjo (doplačilo) po reki Vltavi, kjer stran zgodovine, od rimskih časov, turških vpadov, do zasedanja Avnoj-a. Po dolini reke Vrbas bomo nadaljevali bomo imeli tudi pozno kosilo (samopostrežno) oziroma večerjo. Sledi potep po mestnem središču, ki vas bo obdal z neverjetnim občutkom lepot enega izmed najlepših srednjeveških vožnjo do slikovitega mesteca Travnik, rojstnega kraja Nobelovega nagrajenca za književnost Ive Andrića. V nadaljevanju potovanja se bomo vozili po dolini reke Bosne in prispeli do Sarajeva. Namestitev v hotelu in nočitev. mest rimsko-nemškega cesarstva. Nočitev. 3. DAN: HRADČANI, KARLOV MOST, VIŠEHRAD Po zajtrku se bomo odpeljali na ogromen kraljevski kompleks Hradčane, kjer si bomo ogledali kraljevo palačo, katedralo Sv. Vita, Zlato uličko (doplačilo), Plečnikovo dvorišče … Po grajskih stopnicah se bomo spustili na Malo Stran in se sprehodili do znamenitega Karlovega mostu, vedno živahnega z raznimi uličnimi igralci in prodajalci spominkov. V mestu bomo imeli nekaj prostega časa za samostojne nakupe oz. kosilo. Sledi ogled Višegrajske skale, cerkve sv. Petra in Pavla in znamenitega pokopališča Slavin. Povratek v hotel. V večernih urah obisk (doplačilo) ene izmed starih znanih pivnic. Možen obisk kakšnega kluba ali diskoteke. Nočitev. 4. DAN: ČEŠKE BUDJEJOVICE, ČEŠKI KRUMLOV – SLOVENIJA Od Prage se bomo poslovili po zajtrku, vendar naša pot ne bo vodila nazaj na Znojmo, ampak do glavnega mesta južne Češke, Čeških Budjejovic, kjer bo krajši postanek. Ogledali si bomo staro mestno središče z mogočnim Trgom Otokarja II., ki ga obdajajo slikovite meščanske hiše z renesančnimi in baročnimi pročelji. Tam stoji tudi najimenitnejša mestna stavba, magistrat Radnice, osrednji del trga pa krasi Samsonov vodnjak. Sledi nadaljevanje poti do gradu Češki Krumlov (vstopnina). Po želji ogled gradu in prosto za kosilo. Nadaljevanje vožnje mimo Linza in Salzburga do predora Karavanke. Domov bomo prispeli v nočnih urah. Dobro je vedeti: • oddaljenost od Ljubljane: 710 km, • obvezni potovalni dokumenti: veljavna osebna izkaznica ali potni list, • minimalno št. prijavljenih potnikov: 45.

Cena: 169 €/osebo

2. DAN: SARAJEVO Po zajtrku sledi ogled mesta, ki se razprostira na bregovih reke Miljacke in kjer se stikata arhitektura vzhoda in zahoda. Ogled mestnih znamenitosti prestolnice: staro mestno jedro z Baščaršijo, Vječnica, Gazi Husrevbegova džamija ... Sledil bo sprehod po uličicah z majhnimi trgovinami, kjer obrtniki izdelujejo predmete iz bakra, srebra, usnja in lesa. Ogled ''vojnega Sarajeva'' z ogledom tunela (doplačilo) - predora, po katerem se je okupirano Sarajevo povezovalo s svetom, stadion Koševo in ''hrib žalosti'', ki je zaznamoval prebivalce mesta, alejo ostrostrelcev ... Prosto za samostojne oglede in nakupovanje. Nočitev v hotelu.

3. DAN: SARAJEVO – JABLANICA - MOSTAR Zajtrk in prost dan za samostojne oglede in pohajkovanje po mestu ter nakupi po trgovinicah na Baščaršiji, ki so seveda odprte tudi ta dan ali pa možnost dodatnega izleta (doplačilo) v Mostar, katerega simbol je slavni, v zadnji vojni porušen in ponovno postavljen, kamniti most iz 16. stoletja, ki velja še danes za vrhunski dosežek in prizorišče znamenitih mostarskih skokov; ogled starega mestnega jedra Kujundžiluk in nekaj prostega časa. Na poti po dolini reke Neretve pa sledi tudi postanek pri spominskem kompleksu Bitke na Neretvi, ob porušenem mostu v Jablanici. Nočitev v hotelu. 4. DAN: SARAJEVO-SLOVENIJA Po zajtrku sledijo še zadnji nakupi v mestu in odhod proti Sloveniji kamor bomo prispeli v poznih večernih urah. Dobro je vedeti: • oddaljenost od Ljubljane: 580 km, • obvezni potovalni dokumenti: veljavna osebna izkaznica ali potni list, • minimalno število prijavljenih potnikov: 45.

Cena: 169 €/osebo

Vključeno v ceno: • avtobusni prevoz, • 2 × nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 3* v predmestju Prage, • ogledi zunanjosti po programu, vodenje in organizacija izleta, • osnovno nezgodnjo zavarovanje.

Vključeno v ceno: • avtobusni prevoz, • 3 × nočitev z zajtrkom v hotelu v predmestju Sarajeva 3* (dvoposteljna soba, TWC), • ogledi zunanjosti po programu, vodenje in organizacija izleta, • osnovno nezgodnjo zavarovanje.

Doplačila ob rezervaciji: • enoposteljna soba 40 €, • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Doplačila ob rezervaciji: • enoposteljna soba: 30 €; • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Vodniku na poti (neobvezno): • vožnja z ladjico po Vltavi s kosilom: cca. 20 € (minimalno 20 oseb), • večerja v češki pivnici-pivovarni z vrčkom piva: cca. 25 €, • dodatne vstopnine, ki niso vključene v osnovno ceno aranžmaja: od 5-15 € za muzej/grad/ galerijo (cene so informativne).

Doplačila vodniku na poti (neobvezno): • vstopnina v tunele: cca 2,5 € • vstopnina v hišo Ive Andrića in muzej AVNOJA: cca 5 € • izlet v Mostar in Jablanico: cca 15 € • dodatne vstopnine, ki niso vključene v osnovno ceno aranžmaja: od cca. 5-15 € za muzej/grad/galerijo.


Slovenija

Gozd Martuljek Hotel Špik***/**** NOTRANJI

BAZEN

12.

Lega: v umirjenem okolju Gozd Martuljka; odlično izhodišče za počitnice polne športa in počitka. Sobe: (3*): telefon, kabelska TV; fen; prha/wc; nekatere z balkonom. (4*): telefon, kabelska TV, brezplačen dostop do interneta; sef; mini bar; fen; prha/wc; balkon. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, bar, bazen, otroški bazen, savna svet, Alpski wellness center, otroški mini klub, dvorana za squash; dvigalo, parkirišče. Dobro je vedeti: objekt zgrajen v letu 2009.

2 x polpenzion po osebi

Lega: obnovljen in gostom prijazen hotel v neposredni bližini jezera, s čudovitim pogledom na jezero in Triglav. Sobe: telefon, kabelska TV, mini bar, sef, fen, prha ali kad/wc, balkon; možnost dodatnega ležišča; možnost družinskih sob. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja glavna jed se streže/4 meniji; Ponudba: hotelska in a la carte restavracija, bar, dnevni prostor, dvigalo, brezžični internet; notranji bazen z vrtom, savna, masaža, solarij, fitnes, mini golf; parkirišče.

Polpenzion in turistična taksa po osebi

23.4.-.2.5. 1/2 TWC 3*

78

dodatni dan:

31

1/2 TWC 4*

108

dodatni dan:

42

Popusti: prvi otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, drugi otrok do 3 let brez ležišča BREZPLAČNO, drugi otrok 3-12 let (2+1): 30%, 3-12 let (1+1): 50%. Doplačila: ob rezervaciji: kosilo: 14 €/os./ dan, otroška posteljica 6 €/dan; na recepciji: turistična taksa in prijava.

Bohinj Hotel Jezero**** NOTRANJI

BAZEN

POSEBNE UGODNOS T kopanje v no tranjem baze I: nu, uporaba fitne sa, mini golfa in savne.

24.4.-2.5. 1/2 TWC standard

42

1/2 TWC superior

51

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: otrok do 2 let brez uslug brezplačno, otrok 2-12 let (2+1): 50%, odrasli (2+1): 30%. Doplačila: ob rezervaciji: kosilo: 12 €/os./dan, 1/1 (na povpraševanje): 10 €/os./dan, single use (na povpraševanje): 30 €/os./dan, otroška postelja (na povpraševanje): 5 €/dan.

Jezersko Hotel Planinka*** Lega: prijeten manjši hotel se nahaja v mirni klimatski oazi Jezersko, na nadmorski višini 906 m, daleč proč od mestnega vrveža. Sobe: SAT-TV, telefon, fen, prha/wc; pogled na Kamniško-Savinjske Alpe. Obroki: samopostrežni zajtrk, izbor menijev za večerjo. Ponudba: restavracija, masaža, individualna finska savna, organiziranje pohodniških tur in plezanja, izposoja plezalne opreme, izposoja gorskih koles s pripadajočo zaščitno opremo; v okolici: tenis, asfaltirano igrišče za nogomet in odbojko, paintball, plezališče za športno plezanje, doživljajski park Jezersko, vožnja s kočijo. Živali: dovoljene (doplačilo). Dobro je vedeti: hotel je odlična izbira za pohodnike in kolesarje ter nudi veliko možnosti za preživljanje aktivnih počitnic.

4

8. Nočitev z zajtrkom po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWC

28

Polpenzion po osebi 1/2 TWC

38

Minimalno bivanje: 2 dni. Popusti: otrok do 8. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 8-12 let (2+1): 50 %. Doplačila: ob rezervaciji: kosilo: 8 €/os./ dan; 1/1 (na povpraševanje): 10 €/dan; na recepciji: turistična taksa (obvezno): cca 0,92 € po os./dan.


Slovenija Strunjan Hotel Salinera***/**** NOTRANJI

BAZEN

Lega: v objemu miru, v manjšem zalivu. Plaža: delno prodnata, s travnatimi in betonskimi površinami,100-200 m; oddaljenost od apartmajev 200-400 m, primerna za otroke. Sobe: (3*): telefon, SAT-TV, prha/wc, fen, dodatno ležišče primerno le za otroka do 12 let; (4*): zgrajene l. 2006; SAT-TV, prha/wc, fen, klima, mini bar, balkon; dodatno ležišče primerno tudi za odraslo osebo; nekaj druž. sob in sob primernih za invalide. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba v naselju: recepcija in restavracija v hotelu; lobby bar, terasa, bar na plaži, market 1000 m (v naselju Strunjan), prodajalna spominkov in časopisov, kolesarnica, parkirišče. Šport: zunanji bazen z morsko vodo, wellness center z notranjim bazenom z morsko vodo, otroškim bazenom, whirlpooli in sauna parkom; otroško igrišče; sprehajalne in kolesarske poti; izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

7. Polpenzion po osebi 22.4.-25.4. 25.4.-2.5. 1/2 TWC standard 3*

52

47

1/2 TWCB superior 4*

59

54

1/2 TWCBM super. 4*

64

59

1/1 TWC standard 3*

70

65

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje 25%. Popusti: otrok do 7. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 7-12 let (2+1): 50%; otrok 12-15 let (2+1 v superior sobi): 30%; otrok 2-15 let (1+1): 30%; odrasli (2+1 v superior sobi): 30%. Doplačila: ob rezervaciji: kosilo: 14 €/os./dan; na recepciji: turistična taksa (obvezno): 1,01 €/os./dan; otroška posteljica: 5 €/dan.

Portorož Hotel Vile Park*** NOTRANJI

BAZEN

POSEBNE UG brezplačen vs ODNOSTI: to Laguna (v ho p v Morski park telu brezplačen vs Histrion), top v Casino Bernardin.

Lega: ob morju, v bližini hotela Histrion. Plaža: hotelska plaža s travnatimi in betonskimi površinami in velikim zunanjim bazenom, 100 m. Sobe: SAT-TV, radio, telefon, prha/ wc, fen, delno balkon; dve sobi sta prilagojeni invalidom. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: prenovljena recepcija, a la carte restavracija v hotelu Histrion, morski park Laguna Bernardin. Šport: nov zunanji bazen Arcobalneo, v sklopu naselja z doplačilom: odbojka na plaži, teniška igrišča. Živali: po predhodni najavi dovoljene (doplačilo).

7. Polpenzion po osebi 20.4.-25.4.

25.4.-2.5.

1/2 TWC

52

47

1/2 TWCB

59

54

1/1 TWC

64

59

1/1 TWCB

70

65

Min. bivanje: 4 dni; krajše bivanje +25%. Popusti: otrok do 7. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 7-12 let (2+1): 50%; otrok 12-15 let (2+1): 30%; otrok 2-15 let (1+1): 30 %; odrasli (2+1): 30%. Doplačila: na recepciji: turistična taksa (obvezno): 1,01 €/os./dan; otroška posteljica: 5 €/dan; domače živali: 10 €/dan.

Izola San Simon Hotel Resort (hotel: Haliaetum****, Mirta****, depandansa: Korala***, Perla***, Sirena***, Palma***, Park**) aperitiv bar‚ bazen z ogrevano morsko vodo, fitness studio, frizerski salon, animacija z zabavnimi igricami za otroke; v h. Mirta: Wellness & Spa center z zeliščno savno, suho finsko savno, infra rdečo savno, rimsko parno kopeljo, mokro jamo, tepidarjumom, whirpoolom ter bogato ponudbo sprostilnih masažnih programov, terapevtsko zdravilnih storitev ter ostale oblike sproščanja, regeneracije in oblikovanja telesa. Šport: tri peščena tenis igrišča, igrišče (dep. Korala ***, Perla***, Sirena***, Palma***): tuš/ za mini golf, sprehajalne poti, igrišča za WC, fen‚ klima, telefon, SAT-TV, delno z balkoni ter na odbojko na mivki, trampolin, peskovnik z morsko stran, možnost enega ali dveh dodatnih ležišč igrali; grill z bifejem, prodajalna spomin(pograd); (dep. Park **): tuš/WC, SAT-TV, delno z balkoni kov, video-igralnica. in na morsko stran, možnost enega ali dveh dodatnih Živali: dovoljene v sobah 3* (niso dovoležišč (pograd). ljene v restavraciji in na plaži). Obroki: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Ponudba v naselju: osrednja recepcija v h. Haliaetum‚ POSEBNE UGODNOS T kopanje v ba zenu z ogreva I: no vodo 30°C, ju tranjo telova morsko dba v bazenu uporaba fitne , ss hotelsko plaž studia, prost vstop na o, 1 x tedensko večeri ob živi plesni glasbi.

Lega: v bujnem mediteranskem zelenju. Plaža: plaža, v bližini vseh objektov, primerna za majhne otroke in odrasle; položen dostop do morja. Sobe: (h. Haliaetum****): tuš/WC, fen‚ balkon, klima, telefon, SAT-TV, minibar, sef, delno morska stran, možnost 3. in 4. dodat. ležišča, (h. Mirta* ***): tuš/ WC, fen‚ balkon, klima, telefon, SAT-TV, minibar, sef, delno pogled na morje, možnost 3. dodatnega ležišča;

Polpenzion po osebi

12. 22.4.-2.5.

Hotela Haliaetum/Mirta

1/2 TWCB

45

1/1 TWCB

68

Depandanse Korala/Perla/Palma/Sirena

1/2 TWC

38

1/1 TWC

57

Depandnase Park

1/2 TWC

32

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 3 let brez uslug brezplačno, 3-12 let (2+1): BREZPLAČNO, 12-15 let (2+1): 50%, otrok 0-12 let (1+1): 30%, odrasli (2+1): 20%. Doplačila: ob rezervaciji: morska stran v h. Haliaetum in dep. (na povpraševanje): 2 €/os./dan; pogled morje v h. Mirta (na povpraševanje): 4 €/ os./dan; balkon v dep. (na povpraševanje): 3 €/os./dan; na recepciji: turistična taksa (obvezno): 1,01 €/os./dan; otroška posteljica: 5 €/dan; domače živali v dep.: 6 €/dan.

5


Hrvaška

Umag Hotel Sipar***

NOTRANJI

BAZEN

Lega: v senci borovcev, na rtu naselja Punta; 1,5 km od centra mesta. Plaža: peščena, prodnata, betonska, skalnata, 100 m; mivkasto morsko dno. Sobe: klima, telefon, SAT-TV, prha/wc, balkon. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba: klimatizirana restavracija, aperitiv bar, sef na recepciji, dvigalo; TV salon; frizerski salon, menjalnica, možnost pranja perila, (nevarovano) parkirišče. Šport: notranji bazen, zunanji bazen z morsko vodo, 2 otroška bazena; v bližini

Polpenzion in turistična taksa po osebi * ** 22.4.-2.5. 22.4.-2.5. 1/2 TWCB 37 35 Minimalno bivanje: *2 dni, ** 5 dni. Popusti: otrok do 5 let (2+1): BREZPLAČNO; otrok 5-14 let (2+1): 50%; otrok do 14 let (1+1): 25%; odrasli (2+1): 25%.

teniško igrišče, odbojka na plaži, otroško igrišče, izposoja koles, wellness center v hotelu Sol Umag (doplačilo); ponudba naselja Punta. Živali: niso dovoljene.

Umag Hotel Melia Coral***** NOTRANJI

Lega: v naselju Katoro, v zelenju borovcev; 3 km od centra mesta. Plaža: kamnita, delno betonska, 100 m. Sobe: klima, gretje, telefon, SAT-TV, internet, mini bar, sef, kad/wc, fen, balkon. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja, možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba: restavracija, taverna, aperitiv bar, internet caffe; TV salon, prostori za nekadilce; menjalnica, dvigalo; celodnevna in večerna animacija za otroke in odrasle; mini club, frizer; parkirišče (nevarovano). Šport: notranji in zunanji bazen z morsko vodo, otroški bazen; fitnes, namizni tenis, teniško igrišče, odbojka na plaži, izposoja koles; ponudba naselja Katoro; Wellness

BAZEN

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWCB

54

Minimalno bivanje: 2 dni. Popusti: otrok do 5 let (2+1): BREZPLAČNO; otrok 5-14 let (2+1): 50 %; otrok do 14 let (1+1): 25 %; odrasli (2+1): 25 %.

center Fusion Spa, masaže, hidroterapije, aromaterapije, akupunkture, kozmetične storitve, savne, blatne kopeli, filipinske energijske tehnike, fitnes z osebnim trenerjem, tai chi… Živali: niso dovoljene.

Umag Hotel Sol Umag**** in depandansa Park*** NOTRANJI

6

BAZEN

Lega: v lepem borovem gozdičku, na rtu naselja Punta; 1,5 km od centra mesta. Plaža: betonska, kamnita, 100 m. Sobe: (hotel): klima, SAT-TV, mini bar, sef, telefon, kad/wc, fen, delno balkon; (dep.): klima, SAT-TV, telefon, prha/wc, balkon. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost dietne prehrane. Ponudba: restavracije,bari, terasa ob morju, sobna strežba (7h-23h), sef na recepciji, dnevni prostori, prostori za nekadilce, menjalnica; dvigalo; frizerski salon; možnost pranja perila, uporabe faksa in računalnika (doplačilo); parkirišče; mini club, internetni kotiček. Šport: notranji bazen s sladko vodo, zunanji bazen s sladko vodo, otroški bazen; 5 teniških igrišč; v neposredni bližini hotela mini golf, namizni tenis, odbojka na mivki, balinišče, mini kegljišče, strelišče, biljard, otroško igrišče, izposoja koles; izposoja ležalnikov in senčnikov na plaži (doplačilo) in na bazenu (ni doplačila).

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWCB depandnasa

36

1/2 TWCB hotel

49

Minimalno bivanje: 2 dni. Popusti: otrok do 5 let (2+1): BREZPLAČNO; otrok 5-14 let (2+1): 50%; otrok do 14 let (1+1): 25%; odrasli (2+1): 25%.

Wellness center: 1600 m2; finska in rimska savna, istrska biosavna, whirlpooli, vodne masaže, soba za sprostitev; center lepote s solarijem in masažami; programi sprostitve za managerje; fitnes. Živali: niso dovoljene. Dobro je vedeti: hotel prilagojen invalidom.


Istra 14.

Umag Hotel Sol Garden Istra **** in Village Sol Garden Istra****

NOTRANJI

BAZEN

Lega: v naselju Katoro, obkrožen z borovim in hrastovim gozdičkom; 3 km od centra mesta. Plaža: kamnita, prodnata, betonska, 150 m. Sobe: (hotel): klima, telefon, SAT-TV, sef, mini bar, fen, prha/wc, balkon, možnost družinskih sob (soba v sobi), internetna povezava (doplačilo); (Village): klima, telefon, SAT-TV, sef, fen, prha/wc, balkon, hladilnik; možnost družinskih sob. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja v hotelu, možnost dietne prehrane. Ponudba: restavracija z barom, restavracija à la carte, aperitiv bar, TV salon, trgovine; velika banketna dvorana, frizerski salon, dvigalo; brezplačno parkirišče, garaža (doplačilo); mini club, animacija. Šport: Acqua Park na prostem (s picerijo, slaščičarno in snack barom), notranji bazen, zunanji otroški bazen, fitnes, Wellness center (savna, masaža); v nov športni kompleks Sport Art v neposredni

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWCB village

41

1/2 TWCB hotel

48

Minimalno bivanje: 2 dni. Popusti: otrok do 14 let (2+1): BREZPLAČNO; otrok do 14 let (1+1): 25%; 2 otroka do 14. leta v družinski sobi: 50%; odrasli (2+1): 25%.

bližini hotela (nogomet, rokomet, košarka, badminton), 14 odprtih in 2 pokriti teniški igrišči, mini golf, izposoja koles, otroško igrišče, odbojka na plaži, namizni tenis. Živali: niso dovoljene.

Umag Hotel Sol Aurora****

NOTRANJI

BAZEN

Lega: v naselju Katoro, tik ob morju; 3 km od centra mesta. Plaža: kamnita, betonska, 100 m. Sobe: klima, telefon, SAT-TV, hladilnik, sef, kad/wc, fen, balkon. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija a la carte, aperitiv bar, snack bar s sončno teraso, internet cafe; TV salon, prostori za nekadilce; menjalnica, sobna strežba (7h-23h), dvigalo; masažni salon (blizu bazena), frizerski salon; brezplačno parkirišče pred hotelom; celodnevna in večerna animacija za otroke in odrasle; mini club, možnost pranja perila, uporabe faksa in računalnika (doplačilo). Šport: 2 zunanja bazena s sladko vodo, od tega en otroški; namizni tenis, balinišče, teniško igrišče; v neposredni bližini notranji bazen (v hotelu Sol Garden Istra), savna, solarij, fitnes center, odbojka na plaži, otroško igrišče, izposoja koles, wellness center v hotelih Meliá Coral in Sol Garden

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWCB

41

Minimalno bivanje: 2 dni. Popusti: otrok do 5 let (2+1): BREZPLAČNO; otrok 5-14 let (2+1): 50%; otrok do 14 let (1+1): 25%; odrasli (2+1): 25%.

Istra; ostala ponudba naselja Katoro. Živali: niso dovoljene. Dobro je vedeti: hotel prilagojen invalidom.

Umag Apartmaji Sol Polynesia*** Lega: med pinijami, v naselju Sol PolyneNajem in turistična taksa po osebi sia; 3 km od centra mesta. 22.4.-2.5. Plaža: kamnita, betonska, 100 do 400 m. Apartmaji: (1/3 studio): 27 m2, dnevni 1/3 STUDIO 10 1/5 APP 10 prostor z zakonsko posteljo in dod. ležiščem, 1/3 APP 11 1/2 BGW 16 SAT-TV, telefon, kuhinja, kopalnica, terasa 1/3 APP+ 12 1/4 BGW 13 ali balkon; (1/3): 30 m2, dvoposteljna soba, dnevni prostor z dod. ležiščem, SAT-TV, 1/4 APP 10 1/5 BGW 13 telefon, kuhinja, kopalnica, terasa s kami1/4 APP+ 11 nom ali balkon; (1/4): 37 m2, dvoposteljna Minimalno bivanje: 2 dni. soba, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, SAT-TV, telefon, kuhinja, kopalnica, terasa Število oseb v apartmaju ali bungalovu mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V s kaminom ali balkon; (1/5): 40 m2, dvopoprimeru, da v apartmaju ali bungalovu biva steljna soba, dnevni prostor s tremi ležišči, manj oseb, je potrebno za prazna ležišča SAT-TV, telefon, kuhinja, kopalnica, terasa s plačati polno ceno. kaminom ali balkon; parkirišče pred apartDoplačila: ob rezervaciji: polpenzion: 13 €/ majem; del app. je prilagojen invalidom. os./dan, otroci do 5 let imajo polpenzion App. z oznako + so delno obvnovljeni. brezplačno, 5-14 let: 6,5 €/os./dan., dodatno Ponudba: kavarna, picerija, fast food, trgo- ležišče: 5 €/dan, domače živali: 10 €/dan. vine, kioski, ambulanta; menjalnica, sef na recepciji, terasa, otroška igrala; parkirišče. na plaži, izposoja koles, biljard, balinišče, Šport: velik zunanji bazen s sladko vodo, namizni tenis. otroški bazen, teniško igrišče, odbojka Živali: dovoljene (doplačilo).

7


Istra Umag Apartmaji Sol Stella*** Lega: v lepem parku, v slikoviti laguni; 2 km od centra mesta. Plaža: betonska, kamnita, 200 m. Apartmaji: (1/3 studio): 28 m2, dvoposteljna soba, dnevni prostor z dodatnim ležiščem (kavč), SAT-TV, telefon, kuhinja, kopalnica, balkon; (1/4): 28 m2, dvoposteljna soba, dnevni prostor z 2 dodatnim ležiščema (kavč), SAT-TV, telefon, kuhinja, kopalnica, balkon; Ponudba naselja: restavracije, terasa, bari, picerija; sef na recepciji; internetna povezava; zabaviščno središče, trgovine, butiki, trafika; ambulanta; parkirišče. Šport: 4 zunanji bazeni z morsko vodo, otroški bazen, vodni tobogan; biljard, balinišče, namizni tenis, aerobika, fitnes, izposoja koles, otroško igrišče; teniško središče s 15 igrišči in šolo tenisa, namizni tenis, odbojka na mivki, mini golf; v bližini: športna dvorana, jahalni center Katoro. Živali: dovoljene (doplačilo). Dobro je vedeti: prilagojeno invalidom.

Najem in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/3 APP

11

1/4 APP

11

Minimalno bivanje: 2 dni. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno. Doplačila: ob rezervaciji: polpenzion: 13 €/ os./dan, otroci do 5 let imajo polpenzion brezplačno, 5-14 let: 6,5 €/os./dan., dodatno ležišče: 5 €/dan, domače živali: 10 €/dan.

Umag Apartmaji Sol Amfora**** Lega: v slikoviti laguni, v sredozemskem parku, 2 km od Umaga. Plaža: kamnita, prodnata in betonska; del plaže je prilagojen za invalide. Apartmaji: v modernem stilu, z istrskimi motivi; (1/3 studio): 34 m2, spalnica z zakonsko posteljo, dnevni prostor z enim ležiščem (kavč) in kuhinjo, kopalnica, balkon; (1/4 S): 38 m2, spalnica z zakonsko posteljo, spalnica z enim ležiščem, dnevni prostor z enim ležiščem (raztegljiv kavč) in kuhinjo, kopalnica, balkon; (1/4+1): 41 m2, 2 spalnici (ena z zakonsko in ena z ločenima posteljama) dnevni prostor z enim ležiščem (kavč) in kuhinjo, kopalnica, balkon; (1/5+1): 56 m2, 2 spalnici (ena z zakonsko in ena z ločenima posteljama) dnevni prostor z 2 ležiščema (kavč) in kuhinjo, kopalnica, wc, balkon. Ponudba: restavracije, bari, picerija, slaščičarna; 4 zunanji bazeni z morsko vodo (2 otroška bazena), Aqua Chill Out kompleks z velikim notranjim bazenom,

Najem in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/3 APP

17

1/5 APP

17

1/4 APP

15

1/6 APP

17

Minimalno bivanje: 2 dni. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.

prostorom za sončenje in relax prostorom; trgovine, internetni kotiček, ambulanta, otroško igrišče; dnevna in večerna animacija (od maja do septembra; mini klub za otroke 5-12 let, bogat večerni program). Šport: izposoja koles, teniški center ATP, mini golf, odbojka na plaži, namizni tenis, mali nogomet, športna dvorana, nogometno igrišče, jahalni center. Živali: niso dovoljene. Dobro je vedeti: obnovljeno v l. 2010/11.

Umag Melia Istrian Villas**** Lega: v naselju Stella Maris, 2 km od centra Umaga. Plaža: lepo urejena kamnita in prodnata plaža s sprehajališčem. Apartmaji: klima, telefon, LCD SAT-TV, internet, sef, kuhinjska niša z mikrovalovno pečico in kavnim aparatom, jedilni kot, kopalnica (prha/wc), terasa (17 m2); (1/2+2): 43 m2, dvoposteljna soba in raztegljiv kavč za 2 osebi v dnevnem prostoru; (1/4+2): 60 m2, 2 dvoposteljni sobi, raztegljiv kavč za 2 osebi v dnevnem prostoru, dodatna kopalnica. Ponudba: restavracija, animacija za otroke, dnevna in večerna animacija za odrasle, bazenski kompleks Aqua Chill out

8

Najem in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2+2 VILLA

21

1/4+2 VILLA

20

Minimalno bivanje: 2 dni. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.

(vodne atrakcije, ležalniki), ostala ponudba naselja Stella Maris. Živali: niso dovoljene.


Aktivni klub v Novigradu!

Hotel Maestral****

12. NOTRANJI

BAZEN

28.4.- 2.5. • informati • spoznavn vna točka • brezplačni večer in pijača dob • neomeje a pijača ob večerji rodošlice n • vodna ae o kopanje v notran jem bazen ro • neomeje bika u na uporab • maxi klub a internetn (športna anim za vse generacije ega kotička spoznavanje acija: rolanje, hokej na role rjih, odbojka, os • mini klub nov nordijske hoje…) za o tr o k e (športne aktiv • mini disk nosti, kreativne delavnice, zabavne igre) o (večerna zaba presenečenja vna animacija za otroke z obisk ) ovalcem • atraktivn a delavnic (izdelava velik a: VIKI VIK IN • mini kole e vikinške ladje in zabava v G • maxi kole sarski izlet: GREMO svetu vikingov) N sa • velika PR rski izlet: ZA VZDRŽ A SLADOLED! LJ V O M A JS KA FEŠTA IVE KOLESARJE! (zabava na pl (1 istrska večerjaaži ob glasbi v živo, večerna . 5.) • 15% pop , glasba v živo, karaoke) zabava v hotelu: u (finska in bios st na vstop v fitness • 10% popu avna, parna kopel, jacuzzi, in Spa Oazo pr centru st na masaže in tretm ostor za sproščanje) aje v welln • ena ura te ess tenisa na nisa, mini golfa in n a miznega • spremstv sobo o ekipe an imatorjev Klubski progra nezadostnega m bo izveden ob najmanj 10 števila prijavlj enih gostov ce 0 prijavljenih potnikih. V pr ne vključujejo samo hotelskoimeru storitev.

Lega: ob morju, 800 m od centra mesta. Plaža: prodnata, betonska, 50 m. Sobe: telefon, SAT-TV, klima, sef, mini bar, internetni priključek, prha ali kad/wc, fen; (1/2+1 suite): hotelski apartma z dnevnim prostorom, kad/wc. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; Ponudba: restavracija, aperitiv bar, plesna terasa; dvigalo, sef na recepciji; menjalnica; frizerski in kozmetični salon, masaža, hidromasaža, savna (finska in turška), solarij, igralnica (biljard, pikado, jukebox), restavracija in bar na plaži; parkirišče. Šport: notranji bazen, zunanji bazen, otroški bazen; tenis (17 peščenih igrišč), namizni tenis, fitnes center; v neposredni bližini hotela košarka, rokomet, odbojka na plaži, mini golf, otroško igrišče, izposoja koles. Wellness center: (2500 m2); notranji bazen z ogrevano morsko vodo in whirlpoolom, finska in bio savna, parna kopel, ledena jama, soba za sprostitev, luksuzna VIP soba, fitnes, masaže, nega obraza in telesa, solarij. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi * ** 25.4.-28.4. 28.4.-2.5. 1/2 TWC 43 46 1/2 TWCB 49 53 1/2 TWCBM 52 56 1/2 TWCBM suite 59 63 1/2+2 TWC economy 54 58 1/1 TWC 56 59 Minimalno bivanje: *2 dni,** 3 dni. Popusti: otrok do 12 let (2+1, 2+2 economy): BREZPLAČNO, 12-14 let (2+2 economy): 30%, otrok 0-12 let (1+1):50%, 12-14 let (1+1): 30%, odrasli (2+1): 20%. Doplačila: ob rezervaciji: kosilo: 10 €/os./dan.

9


Istra Poreč Apartmaji Lanterna**

POSEBNE UGODNOS T 4 x tedensko glasba, otrošk I: a animacija do pold uri, varovano ne in popoldne po 2 pa otroška postel rkirišče, brezplačna jic rezervacija). a (obvezna predhodna

Lega: v zelenju, v naselju Lanterna. Plaža: prodnata, kamnita, 50-100 m; nudistična v bližini. Apartmaji: tip A – delno prenovljeni; tip B -neprenovljeni ( 1/3): 37 m2, dvoposteljna soba, dnevni prostor z 1 ležiščem, kuhinja z jedilnim kotom, prha, wc, balkon; (1/4): 45 m2, dvoposteljna soba, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, kuhinja z jedilnim kotom, prha/wc, balkon ali terasa; ( 1/6): 56 m2, v pritličju: dnevna soba z raztegljivim kavčem za 2 osebi, kuhinja z jedilnim kotom, prha/wc, terasa; v nadstropju: 2 sobi z 2 ločenima ležiščema, kad/wc, balkon. Ponudba: grill in a la carte restavracija, samopostrežna trgovina, pralnica perila; dodatna ponudba naselja Lanterna: zabaviščno središče Zodiak s teraso, trgovski center, pošta, menjalnica, ambulanta, turistična agencija. Šport: tenis, izposoja koles, odbojka na pesku, namizni tenis, mini golf, jahanje. Živali: dovoljene po predhodni potrditvi (doplačilo).

10

Najem in turistična taksa po osebi 22.4.-27.4.

27.4.-2.5.

1/3 APP A

9

9

1/4 APP A

9

8

1/6 APP A

8

8

1/3 APP B

8

8

1/4 APP B

7

7

1/6 APP B

7

11

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +15%. Doplačila: na recepciji: domače živali: 6 €/dan. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.

neprenovljeni

prenovljeni

neprenovljeni

prenovljeni


Poreč Hotel Valamar Rubin***

Poreč Valamar Crystal hotel****

POSEBNE UG pijača dobrod ODNOSTI: oš tika, otroška lice, jutranja gimnasanimacija, ae robika, 2 x tedensko tem at zunanjem ba ski večeri, kopanje v zenu v Valam ar Crystal hotelu, kopa nje hotela Valam v notranjem bazenu ar varovano park Diamant (z doplačilom), iri programi, br šče, internet, večerni ezpl (obvezna pred ačna otroška posteljica hodna rezerv acija).

POSEBNE UG pijača dobrod ODNOSTI: oš tika, aerobika lice, jutranja gimans,2 večer, uporab x tedensko tematski aw slapov, vodnih hirpoola, vodnih le masažo, vert ažnikov z zračno ikal horizontalne ne hidromasaže, hidr v zunanjem ba omasaže, kopanje ze Rubin, kopanj nu hotela Valamar e hotela Valam v notranjem bazenu ar varovano park Diamant (z doplačilom), iri programi, br šče, internet, večerni ezplačna otro ška (obvezna pred hodna rezerv posteljica acija).

12. Lega: v naselju Brulo, 15 minut hoda po obalni pešpoti od starega mestnega jedra, blizu hotela Valamar Diamant. Plaža: skalnata, kamnita; 100 m. Sobe: klima, SAT-TV, telefon, kad/wc, fen, delno balkon; možnost dvoposteljnih sob. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, bari, trgovina, menjalnica, internetni kotiček, stojnica s časopisi, glasba ob večerih, animacija. Šport: zunanji bazen s sladko vodo, otroški bazen, teniška igrišča, mini golf, namizni tenis, odbojka na mivki, adrenalinski park, izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi

Lega: v oazi pinijevega gozda, v naselju Brulo, 15 min. hoda do mestnega jedra. Plaža: skalnata, prodnata, betonska, 150 m. Sobe: udobno in moderno opremljene; klima, telefon, SAT-TV, prha/wc, balkon; suite: en prostor, namenjeno bivanju 2 odraslih in 1-2 otroka; Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: klimatizirana restavracija, aperitiv bar, terasa z grill restavracijo; prodajalna spominkov in časopisov. Šport: zunanji bazen z ogrevano morsko vodo (whirlpool, vodni slapovi, hidromasaža), otroški bazen, otroško igrišče, športna ponudba naselja Brulo.

Polpenzion in turistična taksa po osebi

22.4.-26.4

26.4.-2.5.

1/2 TWCB

45

41

1/2 TWCBM

50

45

1/1 TWC

53

48

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 2 let brez uslug brezplačno, 2-12 let (2+1): BREZPLAČNO, (1+1): 30%, 0-14 let (1+2): oba otroka 50%, 12-14 let (2+1): 40%. Odrasli (2+1): 15%. Doplačila: single use +50%.

AKCIJA: 10% popusta za rezervacije do 28. 2.

22.4.-26.4

26.4.-2.5.

1/2 TWC

55

50

1/2 TWCB

59

53

1/2 TWCBM

74

66

1/2+1 TWCB

81

73

1/2+2 TWCB

64

57

1/1 TWC

68

61

1/1 TWCB Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 2 let brez uslug brezplačno, 0-14 let (1+1): 30%, 0-14 let (2+1, 2+2): BREZPLAČNO. Doplačila: single use +50%.

AKCIJA: 10% popusta za rezervacije do 28. 2. za sobe 1/2 twc , 1/2 twcb, 1/2 twcbm, 1/1 twc in 1/1 twcb.

Živali: niso dovoljene. Dobro je vedeti: obnovljeno v letu 2007.

Poreč Hotel Valamar Pinia***

POSEBNE UG pijača dobrod ODNOSTI: oš gram, jutran lice, animacijski proja gi bika, nordijska manstika, aquaaerohoja, šola plav odbojka na m anja, ivki koles, hramba , brezplačen najem koles, uporab mini klub za a otroke, fitnes, interneta, 2 x tedensko tematski veče ri, živa glasba brezplačna ot , rošk rezervacija), va a posteljica (obvezna rovano parkiri šče.

Lega: tik ob morju, le deset minut prijetnega sprehoda do mestnega jedra. Plaža: v bližini hotela, kamnita in travnata. Sobe: klima, ogrevanje, SAT-Tv, telefon, prha, wc, sušilec za lase. Obroki: samopostrežni zajtrk in večerja. Ponudba v hotelu: recepcija, restavracija, finska savna, turška kopel in vrt za sprostitev, lepotni center, masaže, solarij, manikura, pedikura, parkirišče,frizerski salon, internetni kotiček, biljard, fliper. Šport v hotelu: zunanji bazen z morsko vodo, zunanji bazen za otroke, fitnes, večnamensko igrišče, športni center v bližini, igrišča za tenis, mini golf. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-26.4

26.4.-2.5.

1/2 TWC

40

36

1/3 TWC

53

47

1/4 TWC

53

47

1/1 TWC

46

42

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +15%. Popusti: otrok do 2 let brez uslug brezplačno, 0-14 let (1+1): 50%, 0-14 let (2+1): BREZPLAČNO (obvezno plačani 2 polni ceni), 0-14 let (2+2): oba otroka BREZPLAČNO (obvezno plačani vsaj 2 polni ceni).

AKCIJA: 10% popusta za rezervacije do 28. 2. za sobe 1/2 twc in 1/1 twc.

11


Poreč Apartmaji Valamar Pinia Residence (ex. Valamar Luna)

POSEBNE UG jutranja gimna ODNOSTI: st obika, nordijs ika, animacija, aquaerka brezplačen na hoja, šola plavanja, je internet, min m koles, hramba koles, i klub, fitnes, otroško igrišče, živa gl as brezplačna ot ba, varovano parkirišče, roška posteljic a (obvezna rezervacija).

Lega: tik ob morju, le deset minut prijetnega sprehoda do mestnega jedra. Plaža: v bližini hotela, kamnita in travnata. Apartmaji: klima, SAT-TV, telefon, posteljnina; (1/3): 23 m2, spalnica, dnevno bivalni prostor s kuhinjsko nišo in ležiščem za tretjo osebo, prha, wc, balkon; (1/4): 31 m2, spalnica z dvema ločenima ležiščema, dnevni prostor raztegljivim kavčem za dve osebi, kuhinjska niša, balkon. Kuhinjske krpe in brisače prinesite s seboj. Ponudba v hotelu: recepcija, restavracija, finska savna, turška kopel in vrt za sprostitev, lepotni center, masaže, solarij, manikura, pedikura, parkirišče,frizerski salon, internetni kotiček, biljard, fliper. Šport v hotelu: zunanji bazen z morsko vodo, zunanji bazen za otroke, fitnes,

Poreč Hotel Zagreb***

Poreč Hotel Pical***

12

POSEBNE UG pijača dobrod ODNOSTI: oš tika, aquaerob lice, jutranja gimnasik otroška anim a, varovano parkirišče, acija, večerni program zabave, hram ba tematski veče koles, 2 x tedensko r, interneta v pr brezplačan uporaba edverju hote la.

POSEBNE UG pijača dobrod ODNOSTI: oš tika, aquaerob lice, jutranja gimnasik hramba kole a, otroška animacija, s, 2 x tedensko tematski večeri, varova no uporaba inte parkirišče, brezplačna rneta v predve rju hotela, brezplačna ot ro predhodna re ška posteljica (obvezna zervacija).

Istra Najem in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/3 APP A

16

1/4 APP A

14

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +15%. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.

AKCIJA: 15% popusta za bivanje 5 ali več dni. večnamensko igrišče, športni center v neposredni bližini, igrišča za tenis 10 m od hotela, mini golf. Živali: niso dovoljene.

Lega: v naselju Borik, 1 km od centra Poreča. Plaža: prodnata, betonska, 130 m. Sobe: telefon, SAT-TV, prha/wc, balkon; možnost dodatnega ležišča po predhodni poizvedbi. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, aperitiv bar, grill s teraso; TV salon; market, prodajalna spominkov in časopisov; varovano parkirišče. Šport: zunanji bazen s sladko vodo, otroški bazen; v bližini športni center Borik, tenis (12 igrišč). Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi

Lega: med cvetjem in borovci, na rtu Pical, 15 minut hoda do mestnega jedra. Plaža: kamnita, betonska, 100 m. Sobe: telefon, SAT-TV, kad/wc, fen, balkon; dodatno ležišče v sobi ni možno. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, aperitiv bar s teraso, prodajalna spominkov in časopisov; frizer, kozmetika, masaža, savna; ambulanta; varovano parkirišče. Šport: zunanji bazen z morsko vodo (ogrevan), v bližini športni center Borik. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi

22.4.-2.5. 1/2 TWCB

40

1/1 TWC

45

1/1 TWCB

46

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +15%. Popusti: otrok do 2 let brez uslug brezplačno, 0-14 let (1+1): 30%,0-12 let (2+1): BREZPLAČNO, 12-14 let (2+1): 50%, 0-14 let (1+2): 50%, 0-14 let (2+2): 65%, odrasli (2+1): 15%.

AKCIJA: 10% popusta za rezervacije do 28.2.

22.4.-2.5. 1/2 TWCB

40

1/2 TWCBM

46

1/1 TWCB

46

1/1 TWCBM

53

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +15%. Popusti: otrok do 2 let brez uslug brezplačno, 1 - 14 let (1+1): 50%.

AKCIJA: 10% popusta za rezervacije do 28.2.


Istra Poreč Apartmaji Pical**

POSEBNE UG jutranja gimna ODNOSTI: st aerobika, varo ika, aquaerobika, va animacija, ve no parkirišče, otroška černi program , koles, brezpl ačna uporaba hramba interneta v predverju ho tela.

Lega: v naselju Borik, minuto hoda do centra mesta po sprehajalni poti ob morju; Plaža: prodnata, skalnata, betonirana. Apartmaji: (tip A 2-4): 30 m2, kuhinja, spalnica, dnevni prostor z dvema ležiščema, telefon, prha/wc, balkon; (tip B 4-6): 45 m2, 2 spalnici, dnevni prostor z dvema ležiščema, kuhinja, telefon, prha/ wc, balkon. Ponudba: glej hotel Zagreb. Šport: 150 m od športnega centra. Živali: niso dovoljene.

Najem in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 APP A

13

1/4 APP B

10

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +15%. Doplačila: ob rezervaciji: v apartmaju tip A je možno bivanje za maksimalno 4 osebe, 3 in 4 oseba plačata 4 €/os./dan; v apartmaju tip B je možno bivanje maksimalno 6 oseb, 5 in 6 oseba plača 4 €/os./dan. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.

AKCIJA: 15% popusta za bivanje 5 ali več dni.

Poreč Apartmaji Diamant residence***

POSEBNE UG klimatizirana ODNOSTI: fit gimnastika, aq nes dvorana, jutranja ua brezplačen do erobika, aerobika, stop do intern eta v predverju ho tela večerni progra , varovano parkirišče, mi.

Lega: v naselju Brulo, do centra vodi 1 km dolga sprehajalna pot ob morju. Plaža: prodnata, skalnata, betonirana. Apartmaji: (tip A 2-4): 33 m2, 1 spalnica, dnevni prostor, kuhinja z mikrovalovno pečico in pomivalnim strojem, prha/kad, wc, fen, SAT-TV, telefon, balkon; (tip B 4-6): 42 m2, 2 spalnici, dnevni prostor, kuhinja z mikrovalovno pečico in pomivalnim strojem, prha/kad, wc, fen, SAT-TV, telefon, balkon. Ponudba in šport: v hotelu Diamant.

Najem in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 APP A

24

1/4 APP B

16

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +15%. Doplačila: ob rezervaciji: v apartmaju tip A je možno bivanje za maksimalno 4 osebe, 3 in 4 oseba plačata 4 €/os./dan; v apartmaju tip B je možno bivanje maksimalno 6 oseb, 5 in 6 oseba plača 4 €/os./dan. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.

AKCIJA: 15% popusta za bivanje 5 ali več dni.

Poreč Fortuna Island hotel*** Lega: na otočku Sv. Nikola. Plaža: betonska, prodnata. Sobe: telefon, SAT-TV, prha, wc, fen. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, à la carte restavracija, bar, dvigalo, otroško igrišče, peskovnik. Šport: zunanji bazen s sladko vodo, otroški bazen, 2 tenis igrišči, športni center 250 m od hotela, mini golf, namizni tenis, sprehajalne steze.

POSEBNE UG pijača dobrod ODNOSTI: oš aerobika, hram lice, otroška animacija, ba koles, kopa zunanjem ba zenu s sladko nje v vodo, 2 x tedensko tem at ladjico na/iz ski večer, vožnja z otoka, 1 x tede nsko ogled mesta in degu st parkirišče (kav acija vina, varovano ci parkirišča do ja 50 €), prevoz od /od otroška postel ladjice, brezplačna jica (obvezna rezervacija).

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWCB

37

1/2 TWCBM

43

1/1 TWCB

41

1/1 TWCB

42

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +15%. Popusti: otrok do 2 let brez uslug brezplačno, otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, 12-14 let (2+1): 50%, 0-14 let (1+1): 30%, 0-14 let (2+2): oba otroka 65% (pogoj, da so v sobi z dvema odraslima), 0-14 let (1+2): oba otroka 50%, odrasli (2+1): 15%.

13


Poreč Hotel Laguna Park ****, Vile & Apartmaji Laguna Park *** Lega: 2 km od centra Poreča, 100 m od plaže. Sobe: (hotel): telefon, SAT-TV, mini bar, sef, fen, prha/wc. Vile: 1/4: kuhinja, električni štedilnik z dvema ploščama, aparat za filter kavo, hladilnik, telefon, SAT-TV, kopalnica, terasa, spalnica, dnevni prostor s kavčem za dve osebi. Apartmaji: 1/2-4: kuhinja, električni štedilnik z dvema ploščama, aparat za filter kavo, hladilnik, telefon, SAT-TV, kad/wc, fen. Obroki (za goste hotela): samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: (v hotelu) klimatizirana restavracija, bari, menjalnica,TV soba, internetni kotiček, masažni salon, pralnica perila. Šport: zunanji bazen s sladko vodo, otroški bazen, tenis, namizni tenis, mini golf, odbojka, odbojka na mivki. Živali: v hotelu niso dovoljene, vilah in apartmajih dovoljene (doplačilo).

12. Hotel Laguna Park Polpenzion in turistična taksa po osebi * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-2.5. 22.4.-2.5. 1/2 TWC

48

45

35

1/2 TWCM

50

46

38

1/2 TWCB

50

46

38

1/2 TWCBM

55

49

40

Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Popusti: otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, otrok do 7 let (1+1): 50%, 7-12 let (1+1): 50%, 12-14 let (2+1): 50%, 12-14 let (1+1): 30%, 14-18 let (2+1, 1+1): 20%. Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto.

Apartmaji in vile Laguna Park Najem in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 APP

15

1/4 APP, VILLA

12

Minimalno bivanje: 3 dni. Doplačila: ob rezervaciji: dodatno ležišče 5 €/ dan; na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.

Poreč Hotel Laguna Molindrio****

12. Lega: popolnoma rekonstruiran nekdanji hotel Galeb, v naselju Zelena Laguna, 4 km od centra Poreča. Plaža: kamnita, prodnata, betonirana, travnate površine; 300 m. Sobe: klima, telefon, SAT-TV, mini bar (doplačilo), sef, detektor dima, prha ali kad/wc, nekatere z balkonom. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, aperitiv bar, grill bar ob bazenu, menjalnica, TV soba, internetni kotiček (doplačilo), prodajalna spominkov, frizer, igralnica za otroke, shramba za kolesa; v bližini: restavracije, bari, prodajalne, zabavni center, varovano parkirišče (doplačilo). Šport: dva zunanja bazena s sladko vodo (ležalniki ob bazenu), otroški bazen, odbojka na plaži (brezplačno), tenis, namizni tenis, mini golf, kegljanje, nogomet, košarka, izposoja koles, jahanje, squash; v bližini: športni center. Živali: niso dovoljene.

14

Polpenzion in turistična taksa po osebi * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-2.5. 22.4.-2.5. 1/2 TWC

48

44

35

1/2 TWCB

49

46

38

1/2 TWCBM

51

49

41

Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Popusti: otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, 0-7 let (1+1): 50%, 7-12 let (1+1): 30%, 1214 let (2+1): 50%, 12-14 (1+1): 30%, 14-18 let (2+1): 20%. Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/ avto.


12.

Poreč Hotel Laguna Albatros****

Lega: med oleandri, v senci dreves, na Polpenzion in turistična taksa po osebi manjši vzpetini, v naselju Zelena Laguna. Plaža: urejena kamnita, prodnata, 200 m. * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-1.5. 22.4.-1.5. Sobe: klima, SAT-TV, sef, prha/wc, fen, (nekatere) balkon; dodatno ležišče je 1/2 TWC 48 44 35 možno v sobi tipa TWC in TWCBM. 1/2 TWCB 49 46 38 Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. 1/2 TWCBM 51 49 41 Ponudba: klimatizirana samopostreMinimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. žna restavracija, aperitiv bar s teraso, Popusti: otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, restavracija s teraso, TV salon, grill s 0-7 let (1+1): 50%, 7-12 let (1+1): 30%, 12teraso; prodajalna spominkov; več dvoran 14 let (2+1): 50%, 12-14 (1+1): 30%, 14-18 za zabavo ali sestanke; splošna ambulanta, let (2+1): 20%. specialistična ambulanta, oftalmološka Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto. ordinacija; masaža; otroško igrišče; varovano parkirišče (doplačilo); petkrat Šport: 3 zunanji bazeni s sladko vodo, tedensko dnevna in večerna animacija za fitnes, športni center Zelena laguna. odrasle in otroke. Živali: niso dovoljene.

12.

Poreč Hotel Laguna Materada*** POSEBNE UG pijača ob veče ODNOSTI: rji belo in rdeče (sok, voda, namizno vino, točeno pivo).

Poreč Hotel Mediteran***

POSEBNE UG pijača ob veče ODNOSTI: rji belo in rdeče (sok, voda, namizno vino, točeno pivo).

Lega: med travnikom in gozdom, v Polpenzion in turistična taksa po osebi naselju Materada. Plaža: kamnita, betonska, travnate * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-2.5. 22.4.-2.5. površine za sončenje; 100 m. Sobe: klima, telefon, SAT-TV, prha/wc, 1/2 TWCB 43 35 31 fen, balkon; možnost družinskih sob po 1/2 TWCBM 44 38 33 predhodni poizvedbi. Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Popusti: otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, Ponudba: klimatizirana samopostrežna 0-7 let (1+1): 50%, 7-12 let (1+1): 30%, restavracija, aperitiv bar, terasa; prodajal12-14 let (2+1): 70%, 12-14 let (1+1): 30%, na spominkov; frizer, ambulanta; varovano 14-18 let (2+1): 30%, 14-18 let (1+1): 20%. parkirišče (doplačilo). Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto. Šport: zunanji bazen s sladko vodo, otroški bazen s sladko vodo, izposoja koles; Živali: niso dovoljene. športni center Laguna Materada.

7. Lega: ob obali, med cedrami in hrasti, v naselju Brulo, 15 minut hoda do centra Poreča. Plaža: skalnata, betonska, 100 m. Sobe: klima, prha, wc, telefon, SAT-TV, fen. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: klimatizirana restavracija, kavarna, bar, taverna, TV soba, parkiriče. Šport: zunanji bazen z morsko vodo, otroški bazen. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-2.5. 22.4.-2.5. 1/2 TWC

40

35

33

1/2 TWCB

41

36

34

1/2 TWCBM

44

39

35

Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Popusti: otrok do 7 let (2+1): BREZPLAČNO, 0-7 let (1+1): 50%, 7-14 let(2+1): 50%, 7-14 let (1+1): 30%, 14-18 let (2+1): 20%. Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto.

15


Istra Poreč Hotel Parentium***

POSEBNE UG pijača ob veče ODNOSTI: rji belo in rdeče (sok, voda, namizno vino, točeno pivo).

NOTRANJI

Poreč Hotel Plavi***

BAZEN

7. Lega: na mirnem polotoku v naselju Zelena laguna. Plaža: kamnita, prodnata, betonska, 20 do 50 m. Sobe: prha/wc, telefon, SAT-TV, fen, balkon (doplačilo). Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: klimatizirana restavracija, kavarna, dnevni in nočni bar, igralnica, trgovina s spominki, prostor za sestanke; jacuzzi, savne, fitnes center; v bližini: dobro urejena marina. Šport: notranji bazen z morsko vodo, zunanji bazen z morsko vodo in teraso; ponudba naselja Zelena laguna. Živali: niso dovoljene.

POSEBNE UG pijača ob veče ODNOSTI: rji belo in rdeče (sok, voda, namizno vino, točeno pivo).

Lega: ob obali, v zelenju in cvetju. Plaža: prodnata, skalnata, travnata, delno betonirana, 30 m. Sobe: klima, manjše, prha/wc, telefon, SAT-TV, fen, nekatere z balkonom. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: popolnoma klimatiziran hotel, restavracija, aperitiv bar, terasa, dvorana za zabave ali sestanke, trgovina spominkov, sef na recepciji (doplačilo); restavracije v naselju; parkirišče (doplačilo). Šport: zunanji bazen s sladko vodo; športna ponudba naselja. Živali: niso dovoljene.

Poreč Hotel Laguna Gran Vista***

16

POSEBNE UG pijača ob veče ODNOSTI: rji belo in rdeče (sok, voda, namizno vino, točeno pivo).

Polpenzion in turistična taksa po osebi * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-2.5. 22.4.-2.5. 1/2 TWC

41

40

31

1/2 TWCM

46

43

38

1/2 TWCB

46

43

38

1/2 TWCBM

50

46

41

1/2+1 TWCBM

51

48

43

Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Popusti: otrok do 7 let (2+1): BREZPLAČNO, 0-7 let (1+1): 50%, 7-14 let (2+1): 70%, 7-14 let (1+1): 30%, 14-18 let (2+1): 30%, 14-18 let (1+1): 20%. Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto.

Polpenzion in turistična taksa po osebi * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-2.5. 22.4.-2.5. 1/2 TWC

38

31

28

1/2 TWCB

39

33

29

1/2+1 TWCB

40

34

29

1/2 TWCBM

41

35

30

1/2+1 TWCBM

43

38

30

Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Popusti: 0-4 let (2+1):BREZPLAČNO, 0-4 let (1+1): 50%, 4-7 let (2+1): 70%, 4-7 let (1+1): 50%, 7-14 let (2+1): 50%, 7-14 let (1+1): 30%. Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto.

12. Lega: 5 km do centra Poreča. Plaža: kamnita, skalnata, 100 m proč. Sobe: telefon, Sat-TV, fen, hladilnik (doplačilo), prha, wc. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, menjalnica, sef na recepciji, aperitiv barm snack bar, TV soba, internetni kotiček, shramba koles. Šport: zunanji bazen s sladko vodo, tenis, namizni tenis, mini golf, najem koles, nogomet, košarka, odbojka na mivki. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi * * ** 25.4.-29.4. 29.4.-2.5. 25.4.-2.5. 1/2 TWC

40

34

29

1/2 TWCBM

43

36

31

Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Popusti: otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, 0-7 let (1+1): 50%, 7-12 let (1+1): 30%, 12-14 let (1/2+1): 50%, 12-14 let (1+1): 30%, 14-18 let (1/2+1, 1+1): 20%. Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto.


Poreč Hotel Laguna Istra***

12.

POSEBNE UG pijača ob veče ODNOSTI: rji belo in rdeče (sok, voda, namizno vino, točeno pivo).

Polpenzion in turistična taksa po osebi * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-2.5. 25.4.-2.5.

Lega: 5 km od centra Poreča, v naselju Zelena Laguna. Plaža: prodnata, betonska, 200 m. Sobe: SAT-TV, telefon, klima, prha/wc, fen, sobe brez balkona ali z balkonom, na morsko stran. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba: aperitiv bar, internet cafe, TV salon, menjalnica, sef na recepciji (doplačilo), parkirišče (doplačilo); v bližini nočni klub, diskoteka, masaža, restavracija na plaži. Šport: zunanji bazen, otroški bazen; v bližini namizni tenis, balinišče, teniško igrišče, odbojka na plaži, otroško igrišče, organizirani izleti, izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

Poreč Hotel Zorna***

40

34

29

1/2 TWCBM

43

36

31

Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Popusti: otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, 0-7 let (1+1): 50%, 7-12 let (1+1): 30%, 12-14 let (1/2+1): 50%, 12-14 let (1+1): 30%, 14-18 let (1/2+1, 1+1): 20%. Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto.

12. Lega: v osrčju Zelene lagune, sredi sredozemskega drevja. Plaža: urejena, kamnita, ob hotelu. Sobe: klima, prha/wc, telefon, SAT-TV, fen. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: klimatizirana restavracija, dvorana za zabave ali sestanke, aperitiv bar, kavarna, trgovina spominkov, sef na recepciji (doplačilo); parkirišče (doplačilo). Šport: zunanji bazen s sladko vodo, manjši otroški bazen. Živali: niso dovoljene.

POSEBNE UG pijača ob veče ODNOSTI: rji belo in rdeče (sok, voda, namizno vino, točeno pivo).

Poreč Hotel Delfin**

1/2 TWC

14.

Lega: na sončnem polotoku v naselju Zelena laguna. Plaža: kamnita, prodnata, 100 m. Sobe: majhne, preprosto opremljene; prha/wc, telefon, delno balkon; dodatno ležišče možno le v sobah z balkonom; družinske sobe: povezani sobi (ena z ločenima ležiščema, ena s francoskim ležiščem) s skupno kopalnico, en vhod. Obnovljene sobe, neobnovljene kopalnice. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: klimatizirane samopostrežne restavracije, aperitiv bar, pivnica, plesna kavarna,

Polpenzion in turistična taksa po osebi * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-2.5. 25.4.-2.5. 1/2 TWC

40

34

29

1/2 TWCM

43

37

31

1/2+1 TWCM

45

39

31

Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Popusti: 0-12 let (2+1): BREZPLAČNO, 0-7 let (1+1): 50%, 7-12 let (1+1): 30%, 12-14 let (2+1): 50%, 12-14 let (1+1): 30%, 14-18 let (2+1): 20%. Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto.

Polpenzion in turistična taksa po osebi * * ** 22.4.-29.4. 29.4.-2.5. 25.4.-2.5. 1/2 TWC

34

29

24

1/2 TWCB

35

30

26

1/2 TWCBM

36

31

28

2/2 TWCBM

36

31

28

1/1 TWC

36

31

25

1/1 TWCB

38

33

28

Minimalno bivanje: * 1 dan, ** 3 dni. Popusti: otrok do 14 let (2+1): BREZPLČANO, 0-7 let (1+1): 50%, 7-14 let (1+1): 30%, 14-18 let (2+1): 20%. V sobi 2/2 so 4 osnovna ležišča. Doplačila: na recepciji: parkirišče: 1 €/dan/avto.

terasa, prodajalna spominkov; frizer, terase za sončenje; varovano parkirišče (doplačilo). Šport: zunanji bazen z morsko vodo, športni center Zelena Laguna. Živali: dovoljene (doplačilo).

17


Istra Poreč-Červar Apartmaji Rona Volta*** Lega: 100 m od morja. Najem apartmaja in turistična taksa Plaža: prodnata, 300 m. 23.4.-2.5. Apartmaji: vsi apartmaji so opremljeni s klimo, SAT-TV, cd radijem, mikrovalovno 1/2-4 STUIDO 26 pečico in aparatom za kavo; (1/2+2 stu1/2-4 APP 27 dio): galerija z zakonsko posteljo, kuhinja, 1/2-5 APP 32 dnevna soba s kavčem 140x190 cm, kopalnica, balkon; (1/2+2): spalnica z zakonsko 1/4-6 APP 36 posteljo, kuhinja, dnevna soba s kavčem Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje: +30%. 140x190 cm, kopalnica, terasa ali balkon; Doplačila: ob rezervaciji: otroška posteljica (1/2+3): spalnica z zakonsko posteljo, (na povpraševanje): 5 €/dan; manjše domače kuhinja, dnevna soba s kavčem 140x190 živali (na povpraševanje): 5 €/dan. cm in dodatno ležišče, kopalnica, terasa ali balkon; (1/4+2): spalnica, galerija z zakonsko posteljo, kuhinja, dnevna soba s brezžična internetna povezava, zunanji kavčem 140x190 cm, kopalnica, balkon. kamin (skupna uporaba). Ponudba: javno parkirišče, najem koles, Živali: dovoljene (doplačilo).

Vrsar Turistično naselje Belvedere****

Vrsar Hotel Pineta*** NOTRANJI

18

BAZEN

POSEBNE UG brezplačna up ODNOSTI: or hotelu Pineta aba savne in bazena v , 27 istrska večerja . 4. in 1. 5. tematska z animacija (ju živo glasbo, celodnevna tranja aerobi ka, mini disko in otrošk i otroke in sals kabaret, tečaj plesa za e za najstnike ter odrasle, družinske igre ).

POSEBNE UG brezplačna up ODNOSTI: or tematska istr aba savne, 27. 4. in 1. 5. ska večerja z živo glasbo, celodnevna an im bika, mini disk acija (jutranja aeroo plesa za otro in otroški kabaret, tečaj ke odrasle, druž in salse za najstnike ter inske igre, pl aystation).

10. Lega: stopničasto se vzpenja nad morjem, 500 m od mestnega jedra. Plaža: betonska, prijazna otrokom, 100-300 m. Sobe: paviljonskega tipa, SAT-TV, klima, sef, hladilnik, prha/wc, fen, balkon, morska stran; (premium): 1. vrsta do morja, ostalo enako. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, aperitiv bar, kavarna, plesna terasa, prodajalna spominkov, pošta (300 m), ambulanta (300 m); poleti animacija za odrasle in otroke; parkirišče (nevarovano). Šport: nov bazenski kompleks s sladko vodo, otroški bazen; teniška igrišča v turističnem naselju Petalon, športni center Porto sole: 12 teniških igrišč, polivalentna igrišča, namizni tenis, minigolf, balinišče, strelišče, odbojka na plaži. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 31

1/2 TWC

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +25%. Popusti: prvi otrok do 10 let (2+1): BREZPLAČNO, drugi otrok do 10 let (2+1): 50%, 10-15 let (2+1): 50%, 0-15 let (1+1): 40%, 0-15 let (1+2): 40%, odrasli (2+1): 20%.

10. Lega: na vzpetini, 500 m od centra mesta. Plaža: prodnata, skalnata, betonska, 100 m. Sobe: (standard): klima, francoska postelja, SAT-TV, telefon, dodatno ležišče ni možno; (comfort): klima, SAT-TV, mini bar, telefon, kad/wc, fen, balkon, morska stran. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: klimatizirana restavracija, kavni bar, piano bar, savna, whirlpool. Šport: notranji bazen s sladko vodo, fitnes, športni center Porto sole: 12 teniških igrišč, polivalentna igrišča, namizni tenis, mini golf, balinišče, odbojka na plaži. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWC

29

1/2 TWCM

31

1/1 TWC

43

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +25%. Popusti: prvi otrok do 10 let (2+1): BREZPLAČNO, drugi otrok do 10 let (2+1): 50%, 10-15 let (2+1): 50%, 0-15 let (1+1): 40%, 0-15 let (1+2): 40%, odrasli (2+1): 20%.


Istra Rovinj Hotel in depandansa Valdaliso** POSEBNE UG pijača ob veče ODNOSTI: rji istrska večerja , 27. 4. in 1. 5. tematska z animacija (ju živo glasbo, celodnevna tranja aerobi ka, mini disko in otrošk i otroke in sals kabaret, tečaj plesa za e za najstnike ter družinske igre , playstation, odrasle, gledanje risank).

10. Lega: med oljkami in borovci, 3,5 km iz Rovinja, s čudovitim pogledom na staro mestno jedro. Plaža: urejena, prodnata, kamnita, betonska, 70 m. Sobe: (hotel): SAT-TV, telefon, prha/wc, balkon; (depandansa): SAT-TV, telefon, prha/wc; dodatno ležišče v sobi ni možno. Sobe v depandansi niso ogrevane. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracije à la carte, aperitiv bar, terasa, internet cafe; menjalnica, market in kiosk s časopisi, trgovina s spominki, bogata celodnevna animacija s poudarkom na otroški animaciji; izleti; salon z video igrami, fliperji in biljardom; TV salon; sef na recepciji, parkirišče; organiziran taxi prevoz z ladjico Valdaliso-Rovinj-Valdaliso. Šport: teniško igrišče, namizni tenis, biljard, odbojka na plaži, potapljaški center (šola potapljanja), vodni športi, otroško igrišče, najem koles; zunanji in otroški bazen v turističnem naselju Amarin. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi

Lega: v Fažani, 5 km severno od Pule. Plaža: 1 km dolga, prodnata. Apartmaji: klima z možnostjo ogrevanja (doplačilo), kopalnica, parkirno mesto; (M30): 20 m2, spalnica, mini kuhinja, terasa; (M60): 60 m2, 2 spalnici, možnost dodatnega ležišča, kuhinja, terasa; blizu morja; (M80): 80 m2, 2 spalnici, dnevna soba z 2 pomožnima ležiščema, kuhinja, terasa, v bližini bazena in morja; (M90): 90 m2, 2 spalnici, 2 kopalnici, bivalna kuhinja, možnost 2 pomožnih ležišč, terasa; (M95): 90 m2, 3 spalnice, 2 kopalnici, bivalna kuhinja, terasa; (M100): sestavljen iz dveh enot, 2 spalnici, 2 kopalnici, kuhinja in dvevni prostor z 2 pomožnima ležiščema, terasa s pogledom na Brionsko otočje. Ponudba: recepcija, dve restavraciji, picerija, športni bar, kavni bar, trgovina: Šport: 3 zunanji bazeni s sladko vodo, otroški bazen, otroško igrišče. Živali: niso dovoljene. Dobro je vedeti: menjava posteljnine enkrat tedensko; kuhinjske krpe je potrebno prinesti s seboj.

Najem po osebi

22.4.-2.5. 1/2 TWC depandansa

23

1/2 TWCB depandansa

26

1/2+1 TWCB depandansa

26

1/1 TWC depandansa

32

1/2 TWC hotel

26

1/1 TWC hotel

32

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +25%. Popusti: prvi otrok do 10 let (2+1): BREZPLAČNO, drugi otrok do 10 let (2+1): 50%, 10-15 let (2+1): 50%, 0-15 let (1+1): 40%, 0-15 let (1+2): 40%, odrasli (2+1): 20%.

Fažana Turistično naselje Bi-Village*** 22.4.-2.5. 1/2 APP M30

16

1/4 APP M60

12

1/4-6 APP M80 4 osebe

13

1/4-6 APP M80 5 oseb

13

1/4-6 APP M80 6 oseb

12

1/4-6 APP M90 4 osebe

16

1/4-6 APP M90 5 oseb

14

1/4-6 APP M90 6 oseb

14

1/6-8 APP M95 6 oseb

11

1/6-8 APP M95 7 oseb

11

1/6-8 APP M95 8 oseb

11

1/4-6 APP M 100 4 osebe

18

1/4-6 APP M 100 5 oseb

16

1/4-6 APP M 100 6 oseb

15

Minimalno bivanje: 3 dni. Doplačila: na recepciji: turistična taksa in prijava. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.

19


Gusarski klub v Dugi Uvali! 26. 4. - 2. • dopolda 5. n delavnice ske ustvarjalne (izdelovanje gu obleke, sabelj, sarske opreme, gusarske ladje)gusarskih zastav in • iskanje g usarskega lada zak• popoldan sk e šp ortn aktivnosti za odraslee otroke in (igre brez m eja, odbojka, ba ton, nogom dmin• neomejeet ipd.) no kopanje notranje v • jutranja vm bazenu • večerna odna aerobika • ekipa an animacija imatorjev

Klubski progra prijavljenih po m bo izveden ob najmanj števila prijavlj tnikih. V primeru nezadostn100 hotelsko storitenih gostov cene vključujej ega o samo ev.

Hotel Croatia*** in apartmaji Croatia resort**/*** NOTRANJI

BAZEN

POSEBNE UG brezplačno ko ODNOSTI: pa Croatia tudi za nje v bazenu hotela goste apartm ajev.

20

12. Lega: v zalivu Vignola, v zelenju, daleč od hrupa, 22 km od centra Pule, apartmaji se nahajajo cca. 100 m od hotela. Plaža: drobno prodnata, globina morja do razdalje 100 m ni višja od 1,5 m (primerno za otroke in neplavalce); 50 m od hotela in 300 m od apartmajev. Sobe: klima, telefon, SAT-TV, kad/wc, delno balkon; sobe v mansardi so brez balkona in nimajo možnosti dodatnega ležišča. Apartmaji: 2*: neobnovljen apartma, obnovljene kopalnice; 3*: popolnoma obnovljen apartma; (1/2-4; 2* in 3*): studio, 35-37 m2, dnevni prostor s 3 ležišči, SAT-TV, telefon, kuhinjska niša, kopalnica (prha/ kad, wc), balkon, morska stran; (1/4, 3*): klima, dvoposteljna soba, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, SAT-TV, kuhinjska niša, kopalnica, terasa; (1/2-5; 2* in 3*): 46 m2, dvoposteljna soba, dnevni prostor s 3 ležišči, SAT-TV, telefon, kopalnica (prha/ kad wc), balkon, morska stran. Obroki (za hotelske goste in goste v apartmajih s polpenzionom): samopostrežna zajtrk in večerja, možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba v hotelu: restavracija, aperitiv bar, internet cafe, plesna terasa; dvigalo, sef na recepciji; menjalnica; TV salon; možnost pranja perila, wellness, masaža; diskoteka v bližini, restavracija na plaži; parkirišče (doplačilo). Šport v hotelu: notranji bazen z morsko vodo, zunanji bazen z morsko vodo, otroški zunanji bazen (v hotelu); teniško igrišče, namizni tenis; fitnes; v neposredni bližini hotela mini golf, košarka; vodni športi, otroško igrišče, odbojka na plaži. Živali: niso dovoljene. Dobro je vedeti:  pri apartmajih je do plaže je cca. 150 stopnic.

Hotel Croatia Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-26.4. 26.4.-2.5. 1/2 TWC mansarda

25

35

1/2 TWCB

29

39

1/2 TWCBM

32

43

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: prvi otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, drugi otrok do 12 let (2+1, 2+2): 50%, odrasli (2+1): 30%.

Apartmaji Croatia resort Najem in turistična taksa po osebi 22.4.-26.4. 26.4.-2.5. APP 1/2 12 21 APP 1/3 12 21 APP 1/4 12 21 APP 1/5 12 21 Polpenzion in turistična taksa po osebi APP 1/2 APP 1/3 APP 1/4 APP 1/5

22.4.-26.4. 26.4.-2.5. 31 39 31 39 31 39 31 39

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti pri polpenzionu: prvi otrok do 12 let; BREZPLAČNO, drugi otok do 12 let 50%. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.


Istra Pula Hotel Histria***

10% PO

za zgodnje prPUSTA ijave do 31. 3.

NOTRANJI

Medulin Hotel Belvedere***

BAZEN

10% PO

za zgodnje prPUSTA ijave do 31. 3. NOTRANJI

BAZEN

Lega: na polotoku Verudela, 4 km od zgodovinskega centra Pule. Plaža: skalnata, betonska, 50 m; prodnata v bližini. Sobe: klima, SAT-TV, telefon, radio, sef, mini bar, kad/prha/wc, fen; možnost sobe za nekadilce. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: klimatizirana restavracija in skupni prostori, aperitiv bari, sobna strežba, internet cafe, plesna terasa, trgovine, frizerski salon, kozmetični salon, kongresna dvorana, prostori za nekadilce, TV salon, kazino, nočni klub, diskoteka; mini klub - otroška animacija; dvigalo, savna, masaža, solarij; možnost pranja perila, sef na recepciji, menjalnica, parkirišče (skupno za hotel Histria in Palma) in 55 mest v garaži Punta Verudela (doplačilo). Šport: notranji in zunanji bazen z morsko, otroški bazen; fitnes center, namizni tenis, balinišče, biljard; v bližini je športno-rekreativni center s teniškimi igrišči; otroško igrišče, odbojka na plaži, izposoja koles; ostala ponudba v TN Punta Verudela. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa

Lega: v zelenju, 1 km od centra Medulina. Plaža: prodnata, betonska, primerna za otroke in neplavalce, 100 m. Sobe: klima, SAT-TV, radio, telefon, prha/ wc, fen. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, kavarna, kavni bar, sobna strežba, prodajalna spominkov in časopisov, frizerski salon, kozmetični salon, kazino, savna, masaža, solarij, prostori za nekadilce, TV salon, možnost sobe za nekadilce, menjalnica, dvigalo, sef na recepciji, parkirišče; možnost pranja perila, animacija za otroke in odrasle; v bližini nočni klub, diskoteka. Šport: notranji bazen z morsko vodo, dva zunanja bazena z morsko vodo, otroški bazen, teniško igrišče, namizni tenis, fitnes center, balinišče, biljard; v bližini: odbojka na plaži, otroško igrišče, izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa

29.4.-2.5. 1/2 TWCB

48

1/2 TWCBM

52

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje: +20%. Popusti: otrok do 3 let brez uslug brezplačno, 3-12 let (2+1): 50%, otrok 0-12 let (1+1): 30%, odrasli (2+1): 25%. Doplačila: ob rezervaciji: 1/1 (na povpraševanje): 10 €/dan, single use (na povpraševanje): 50%.

AKCIJA: 10% popusta za rezervacije do 31.3.

29.4.-2.5. 1/2 TWC

34

1/2 TWCM

39

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje: +20%. Popusti: otrok do 6 let (2+1): BREZPLAČNO, 6-15 let (2+1): 50%, otrok do 15 let (1+1): 30%, odrasli (2+1): 25%. Doplačila: ob rezervaciji: 1/1: 10 €/dan, single use: 50%.

AKCIJA: 10% popusta za rezervacije do 31.3.

21


Klub v Rabcu! Hotelsko naselje Mimosa, Hedera*** NOTRANJI

BAZEN

27.4.-2.5. • ustvarjale otroke n delavnice za • popolda n za otrke inske aktivnosti • neomeje odrasle n zunanjem o kopanje v bazenu in notranjem • fish pikn ik (doplačilo) na ladjici • spremstv o animato rja

Lega: v zalivu Maslinica, 500 m od središča Rabca. 7. Plaža: prodnata, 50 m. Sobe: prha/wc, telefon, SAT-TV, sef, fen, delno z balkonom; v sobah s pogledom na park ni možnosti pomožnega ležišča. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, aperitiv bar, cafe Klubski progra bar, wellness center, savna, kozmetični in prijavljenih po m bo izveden ob najmanj frizerski salon, prodajalna spominkov; dvištevila prijavlj tnikih. V primeru nezadostn100 galo, parkirišče; v naselju: grill restavracija, hotelsko storitenih gostov cene vključujej ega o samo ev. samopostrežna trgovina. Šport: 2 notranja bazena z morsko vodo, zunanji bazenski kompleks- 2 bazena, šarka, otroška igrišča, namizni tenis, mini teniška igrišča, rokomet, nogomet, kogolf, trim steza, čolni na vesla, sandolini, pedalini; Živali: niso dovoljene. Polpenzion in turistična taksa po osebi

POSEBNE UG na brezplačna ODNOSTI: pi pivo ali sadni jača ob obrokih (voda, so h-čaj ali kava k), čajanka med 16-17 ter pecivo.

27.4.-2.5.

Hedera

1/2 TWC

29

1/2 TWCM

34

1/2 TWCBM

37

1/2+2 TWCBM

37

Minimalno bivanje: 2 dni. Popusti: otrok do 7. leta (2+1, 2+2): prvi otrok BREZPLAČNO, drugi otrok 50%; otrok 7-12 let (2+1, 2+2): 50%; otrok 12-18 let (2+1, 2+2): 30%; odrasli (2+1): 20%. Na recepciji: enoposteljna soba (na povpraševanje): 10 €/dan; single use (na povpraševanje): 15 e/dan; kosilo: 10 €/dan; klima (na povpraševanje): 3 €/dan.

Mimosa

AKCIJA: 10% popusta za rezervacije do 31.3.

House party klub v Rabcu! Apartmaji Lanterna** Lega: v hladni borovi oazi, 50 m od morja, 1,5 km od centra mesta. Plaža: prodnata, betonska, 50 m; z urejenimi ploščadmi za sončenje; kabine za preoblačenje in prhe na plaži. Apartmaji: (1/3): dnevno-spalni prostor s 3 ležišči, kuhinjska niša, kopalnica; (1/4): dvoposteljna soba, dnevni prostor z dvema ležiščema (2 kavča) in kuhinjsko nišo, kopalnica. Ponudba v bližini: restavracija, kavni bar, plesna terasa; TV salon; menjalnica, sef na recepciji, trgovina, gostinska ponudba TN Girandella, celodnevna animacija za otroke in odrasle na bazenu in terasi naselja Girandella (v sklopu ali v bližini hotela, odvisno od programa animacije); restavracija na plaži; parkirišče (nevarovano). Šport: v bližini: zunanji bazen (na plaži TN Girandella), tenis center Prohaska (10 teniških igrišč, šola tenisa, namizni tenis),

27.4.-2.5. • 28.4.: zab a dobrodošl va & pijača diskoteki Gice z DJ-jem v • 29.4.: turn irandela mivki, vle ir v odbojki na zabava z čenje vrvi, D Girandela j-jem v diskoteki • 30.4.: dru • 1.5.: cock žabne igre • neomeje tail party na plaži zunanjemno kopanje v • 2.5. poze bazenu n odhod (d o 13 ure)

Klubski progra prijavljenih po m bo izveden ob najmanj števila prijavlj tnikih. V primeru nezadostn100 hotelsko storitenih gostov cene vključujej ega o samo ev.

minigolf, odbojka na plaži, kolesarske in tekaške steze; vodni park, izposoja koles. Živali: dovoljene (doplačilo). Najem in turistična taksa po osebi 26.4.-2.5. APP 1/3

10

APP 1/4

10

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +10%. Doplačilo ob rezervaciji: polpenzion: 13 €/os./dan. Število oseb v apartmaju mora ustrezati minimalnem številu ležišč. V primeru, da v apartmaju biva manj oseb, je potrebno za prazna ležišča plačati polno ceno.

22


Klub v Opatiji! 27. 4. - 2. 5. • ustvarjaln otroke, e delavnice za • popoldan za odrasl ske aktivnosti (odkrivanje čae in otroke po mestnem sprov Opatije, sprehod rehajališču Lu mare ipd.) ngo• neomeje no kopanje notranje v • večerna am bazenu n • spremstv imacija o animato rja Klub

ski progra prijavljenih po m bo izveden ob najmanj števila prijavlj tnikih. V primeru nezadostn100 hotelsko storitenih gostov cene vključujej ega o samo ev.

12. Hotel Opatija** NOTRANJI

BAZEN

Lega: v lepem parku v središču Opatije, ob obalnem sprehajališču in v neposredni bližini kopališča. Plaža: mestno kopališče, 50 m. Sobe: klima (doplačilo), SAT-TV, telefon, prha/wc, balkon (na vprašanje). Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: elegantna restavracija Vienna, prostorna terasa s pogledom na morje (ena najlepših v Opatiji), Relax center (ogrevan notranji bazen, masaža, tenis doplačilo), hotelsko parkirišče (doplačilo, omejeno število mest). Živali: dovoljene (doplačilo na recepciji).

Polpenzion po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWC

29

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO. Doplačila: na recepciji: turistična taksa.

23


Kvarner Crikvenica Falkensteiner Hotel Therapia**** NOTRANJI

BAZEN

Lega: 250 m od morja, 1,2 km od centra Crikvenice. Plaža: peščeno-prodnata, 250 m. Sobe: klima, SAT-TV, mini bar, sef, dostop do interneta, fen, prha/wc. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja (pri večerja je glavna jed strežena); možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba: restavracija, bar, plesna terasa, menjalnica, sef na recepciji, frizer, savna, masaža; dvigalo, možnost pranja perila, parkirišče; v bližini: restavracija na plaži. Šport: notranji bazen, zunanji bazen s predelom za otroke, fitnes; v bližini: tenis, odbojka na plaži, izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 25.4.-1.5. 1/2 TWC

59

1/2 TWCBM

72

1/4 TWC

86

1/4 TWCBM

108

1/1 TWC

68

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: otrok do 6 let (2+1, 2+2): BREZPLAČNO, 6-12 let (2+1, 2+2): 50%, odrasli (2+1): 20%.

Selce Hotel Varaždin** NOTRANJI

24

BAZEN

Lega: na začetku Selc (500 m od centra), ob morju. Plaža: urejena betonska, 100 m. Sobe: prha/wc, telefon, SAT-TV; balkon (vse sobe na morsko stran in nekatere sobe na park stran); dodatno ležišče je možno le v nekaterih sobah (na povpraševanje). Obroki: samopostrežni zajtrk, strežena večerja . Ponudba: klimatizirana restavracija, terasa, aperitiv bar, TV salon; savna, solarij, masaža, kozmetični salon, prodajalna spominkov, dvigalo, sef na recepciji, parkirišče (omejeno število mest), garaža (omejeno število mest, nevarovano); restavracija na plaži. Šport: 2 zunanja bazena (za plavalce in neplavalce), notranji bazen; v bližini: otroško igrišče, organizirani izleti. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 24.4.-2.5. 1/2 TWC

22

1/2 TWCBM

25

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +30%. Popusti: otrok do 3 let brez uslug brezplačno; otrok 3-12 let (2+1): 50%; otrok do 12. leta (1+1): 50%, otrok 12-18 let (2+1): 30%; odrasli (2+1): 20%. Doplačila: ob rezervaciji: kosilo: 7 €/os./dan; enoposteljna soba (na povpraševanje): 30 %; otroška posteljica (na povpraševanje): 5 €/dan.

AKCIJA: 10% popusta za rezervacije do 15.4.


Kvarner Mali Lošinj Hotel Aurora****

7. NOTRANJI

BAZEN

Lega: obnovljeno v letu 2008, v zavetju stoletnih borovcev, 50 m od morja. Plaža: prodnata, kamnita, skalnata, 50 m; nudistična v neposredni bližini. Sobe: klima, SAT-TV, mini bar, sef, priključek za internet, prha/wc; dodatno ležišče je možno v sobah tipa superior in premium; sobe premium so večje superior superior; (Suit): dvoposteljna soba in dnevni prostor z 2 raztegljivima kavčema. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; show cooking; Ponudba: restavracija, aperitiv bar, terasa z edinstvenim razgledom; brezžična internetna povezava na recepciji. Šport: zunanji bazen, notranji bazen, otroški bazen, fitnes; v bližini: teniška igrišča, kegljišče, namizni tenis, mini golf, odbojka na mivki, izposoja koles, nordijska hoja. Wellness center: savna (finska, turška, bio), soba za sprostitev, masaže, nega telesa in obraza, pedikura, manikura, solarij, aqua spa ležišča, masažna kad. Živali: niso dovoljene.

Mali Lošinj Hotel Vespera****

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWCB standard

48

1/2 TWCBM standard

53

1/2+1 TWCBM superior

56

1/2+1 TWCB premium

56

1/2+1 TWCBM premium

61

1/2+2 TWCBM suite

73

1/1 TWCB

60

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 7. leta (2+1 v sobah premium in superior): BREZPLAČNO; otrok 7-12 (2+1 v sobah premium): 50%; otrok do 12 let (1+1): 30%; 2 otroka do 12. leta (2+2 v suitah): BREZPLAČNO; 2 odrasla (2+2 v suitah): 50%; odrasli (2+1 v sobah premium): 20%. Doplačila: ob rezervaciji: otroška posteljica: 4 €/dan.

AKCIJA: 5=4 v terminu 27.4.-2. 5.

7. Lega: obnovljen družinski hotel v zalivu Sunčana uvala, v borovem gozdičku. Plaža: prodnata, kamnita, skalnata (ploščadi za sončenje); opremljena s prhami in kabinami za preoblačenje; 50 m; 1 km dolga nudistična plaža v neposredni bližini. Sobe: prostorne in sodobno opremljene, klima, SAT-TV, priključek za internet, mini bar, sef, fen, kad/wc, balkon; Family: 2 povezni sobi, za najmanj 4 osebe. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja, (vključena ena pijača: sok, voda) show cooking, tematske večerje. Ponudba: restavracija s teraso, aperitiv bar, otroške igralnice, klubski prostori; menjalnica, internetni kotiček, sobna strežba, animacija, prilagojene sanitarije za invalide v hotelskem preddverju, parkirišče; bogata dnevna in večerna animacija. Šport: kompleks zunanjih bazenov na 3000 m2 (veliki zunanji bazen z masažami in slapovi, plavanje proti toku, jacuzzi, 2 otroška bazen s slapovi in toboganom; dostop omogočen invalidom); 10 teniških

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWCB

49

2/2 TWCB family

49

1/2+1 TWCBM

54

2/2 TWCBM family

54

1/1 TWCB

61

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 7. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 7-12 let (2+1): 50%; otrok do 7. leta (1+1): BREZPLAČNO odrasla oseba doplača enoposteljno sobo; otrok do 7. leta (2+2 v sobah tipa family): 50%; otrok 7-12 let (1+1 ali 2+2 v sobah tipa family): 3 %; odrasli: 20%. Doplačila: ob rezervaciji: otr. posteljica: 4 €/dan.

igrišč (2 osvetljeni), balinišče, namizni tenis, odbojka na plaži, mini golf, mala šola tenisa, otroško igrišče; izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

Mali Lošinj Hotel Bellevue*** Lega: v zalivu Čikat, v borovem gozdičku, 50 m od morja, 15 min. hoda do centra. Plaža: prodnata, kamnita, betonirane površine; opremljena s tuši in kabinami za preoblačenje, 50 m; manjša peščena plaža v bližini hotela primerna za otroke. Sobe: SAT-TV, stropni ventilator, fen, prha/ wc; dvoposteljne sobe z balkonom na park stran ali na morsko stran, z mošnostjo dodatnega ležišča; dvoposteljne sobe brez balkona, z možnostjo dodatnega ležišča (tip atrij 1/2+1 TWC); soba s francoskim ležiščem (tip atrij 1/2 TWC, 1/1 TWC, dodatno ležišče ni možno). Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja, možnost vegetarijanskega menija. Ponudba: restavracije in bar, terasa, internet kotiček; savna, studio za masažo in kineziterapijo, zdravniška ordinacija, frizerski salon, prodajalna spominkov in časopisov, dvigalo; vsakodnevna animacija za otroke in odrasle, parkirišče. Šport: notranji bazen z ogrevano morsko

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWC atrij

27

1/2+1 TWCB

33

1/2+1 TWCBM

40

1/1 TWC atrij

43

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 2. leta brez ležišča in hrane: brezplačno; otrok 2-12 let (2+1): 50%; otrok 2-12 let (1+1 v sobi atrij): BREZPLAČNO - odrasla oseba plača enoposteljno sobo tipa atrij; otrok 2-12 let (1+1 v ostalih tipih sob): 30%; odrasli (2+1): 20%. Doplačila: ob rezervaciji: otroška posteljica: 4 €/dan.

vodo in hidromasažo (poleti zaprt); v bližini: otroško igrišče, nogometno igrišče (travnato in peščeno), 5 teniških igrišč, balinišče, mini golf, namizni tenis, fitnes in športni studio, izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

25


Kvarner Krk-Njivice Hotel Beli Kamik I&II*** Lega: na manjši vzpetini, med hrasti, 400 m od mesta Njivice; dve zgradbi sta povezani s hodnikom. Plaža: prodnata, betonska, 150 m. Sobe: moderno opremljene, telefon, SATTV, mini bar (Beli Kamik I), prha ali kad/ wc; balkon; možnost sob za nekadilce. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, aperitiv bar, kavarna, internet cafe; kozmetični salon; dvigalo; sef na recepciji; možnost uporabe računalnika; parkirišče; (Beli Kamik I): hotelski prostori so klimatizirani; TV salon. Šport: vodni športi, izposoja koles; v neposredni bližini hotela je športni center, tenis, mini golf, balinišče.

Krk-Baška Hotel Zvonimir**** NOTRANJI

26

BAZEN

29.4.-1.5.: WELLNES S PAKET 1

34 €

Wellnes pake t vključuje: 2 polpenzion, turistično taks o, namestitev v dvoposteljni stan aroma masažo, dard sobi, 20 minutno uporabo fitne sa, 1 x vstop v Baška Spa Re la popust na wel x wellness center, 10% lness storitve, 30. 4. Ob 13 uri pijača do br bazenu z glasbo odošlice in kosilo ob , zadnji dan po do 13 ure. zni odhod

Polpenzion in turistična taksa po osebi 21.4.-30.4. 30.4.-2.5. 1/2 TWC Beli Kamik I

29

24

1/2 TWC Beli Kamik II

27

22

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 6 let (2+1): BREZPLAČNO, 6-12 let (2+1): 50%, 0-12 let (1+1): 30%, odrasli (2+1): 20%. Doplačila: ob rezervaciji: pogled morje: 3 €/ os./dan, 1/1: 6 €/dan.

Živali: dovoljene manjše živali v hotelu Beli Kamik II (doplačilo, po predhodni potrditvi). Dobro je vedeti: Beli Kamik I je prilagojen invalidom.

12.

Lega: tik ob morju; 200 m od centra mesta. Plaža: prodnata, 20 m. Sobe: SAT-TV, telefon, klima, mini bar, sef, prha/wc, fen; mansarda-brez balkona; standard-z balkonom; superior-balkon in pogled na morje; Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja, možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba: bar, internet cafe, restavracija; dvigalo, menjalnica; kozmetični salon, savna, masaža, solarij v hotelu CorinthiaBaška; možnost pranja perila in uporabe računalnika; možnost sob za nekadilce; parkirišče (doplačilo). Šport: v kompleksu Corinthia-Baška: notranji, zunanji in otroški bazen; fitnes center, teniško igrišče; v neposredni bližini: otroško igrišče, odbojka na plaži, izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-24.4. 24.4.-29.4. 29.4.-30.4. 30.4.-2.5. 1/2 TWC mansarda

37

33

1/2 TWCB standard

40

36

1/2 TWCBM superior

49

44

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 12 let (2+1, 2+2): BREZPLAČNO, 0-12 let (1+1): 50%, odrasli doplača enoposteljno sobo, odrasli (2+1): 50%. Doplačila: ob rezervaciji: enoposteljna soba twc: 8 €/dan; na recepciji: parkirišče: 2 €/dan/avto.

AKCIJA: 7=6


Balkan turbo folk party klub na Krku! 27.4.-2.5. • 28.4. bure prvih 150 k party brezplačn burekov je turbo folk ih, bureki, živa 29.4.: veče glasba, animacija in anima rna zabava z DJ-jem diskotek torji v hotelski 30.4.: rošt i prvih 100iljada 0 brezplačn čevapčičev folk glasb o (roštilj, živa turbo 30.4: veče a, animacija) in anima rna zabava z DJ-jem diskotek torji v hotelski i Klubski progra potnikih. V pr m bo izveden ob najmanj gostov cene vkimeru nezadostnega števila100 prijavljenih ljučujejo samo pr hotelsko storitijavljenih ev.

Hotel in depandansa Adriatic** Lega: ob morju, 500 m od mesta Omišalj. Polpenzion in turistična taksa po osebi Plaža: betonska, prodnata, skalnata, 50-100 m. 27.4.-2.5. Sobe: (hotel): telefon, SAT-TV, prha/wc, 1/2 TWC 29 večina s pogledom na morje; (depandanMinimalno bivanje: 2 dni. sa): prha/wc, večina s pogledom na morje. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; Živali: dovoljene v depandansi Primorka možnost vegetarijanske prehrane. (doplačilo). Ponudba: restavracija, aperitiv bar, kavarna, sobna strežba; prostori za nekadilce, TV salon, frizerski salon, kozmetični salon, masaža; menjalnica, možnost pranja perila, sef na recepciji, parkirišče; v bližini: diskoteka. Šport: teniško igrišče, namizni tenis, mini golf, biljard, otroško igrišče.

27


Plesni klub s plesno šolo Miran Dance! 27.4.-2.5. • vsak dan v animacija ečerna plesna Miran Danz plesno šolo • jutranja ce a otroke in onimacija za delavnic troške e Klubski progra prijavljenih po m bo izveden ob najmanj števila prijavlj tnikih. V primeru nezadostn100 hotelsko storitenih gostov cene vključujej ega o samo ev.

12.

Hotel Corinthia*** NOTRANJI

BAZEN

29.4.-2.5. PLESNA Š cena 40 € OLA (6 vaj) Plesno druženna osebo dvorani vsak je bo potekalo v plesni večerji. Na za dan po zajtrku in po način bomo obbaven in strokoven plesno znanje novili in obogatili novega. Upošt in se naučili še kaj plesno znanje evali bomo vaše Priporoča pri izbiri programa. mo!

Lega: hotelski kompleks 50 m od morja; 200 m od centra mesta. Plaža: ena najlepših na Jadranu, prodnata, dolga 2 km (primerna za otroke, neplavalce, invalide); 50 m. Sobe: SAT-TV, telefon, klima, hotelski info kanal, fen, prha/wc; mansarda-brez balkona; standard-z balkonom; superior-balkon in pogled na morje; standard family-z dvema dodatnima ležiščema in balkonom; Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost vegetarijanske prehrane; enkrat tedensko narodna večerja. Ponudba: restavracije, lobby bar, bar ob bazenu, internet cafe, brezžična internetna povezava; VIP salon; 7 dvigal; menjalnica; prodajalna časopisov in spominkov, parkirišče (doplačilo); Wellness center (savne z whirlpoolom, masaže, peeling,

Polpenzion in turistična taksa po osebi 23.4.-24.4. 24.4.-29.4. 29.4.-30.4. 30.4.-2.5. 1/2 TWC

31

28

1/2 TWCB standard

35

31

1/2 TWCBM superior

42

38

1/2+2 TWCB family

38

35

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 12 let (2+1, 2+2): BREZPLAČNO, 0-12 let (1+1): 50%, odrasli doplača enoposteljno sobo, odrasli (2+1): 50%. Doplačila: ob rezervaciji: enoposteljna soba twc: 8 €/dan; na recepciji: parkirišče: 2 €/ dan/avto.

AKCIJA: 7=6

29.4.-1.5. WELLNES S cena 199 PAKET dodatni dan: 33€ na osebo €

Wellnes pake t vk turistično taks ljučuje: 2x polpenzion, o, namestitev v dvoposteljni standard sobi , 20 uporabo fitne minutno aroma masažo, sa, 1 x vstop v Baška Spa Relax wellnes s ce wellness storitv nter, 10% popust na e, dobrodošlice in 30. 4. ob 13 uri pijača kosilo ob baze nu z glasbo, zadnji dan po zni odhod do 13 ure.

28

lepotni center). Šport: bazenski kompleks s sladko vodo (notranji bazen, otroški bazen, 2 whirlpoola, zunanji bazen z vodnimi efekti, 2 otroška bazena, otroški aquagun), 7 teniških igrišč, odbojka na mivki, košarka, mali nogomet, fitnes, izposoja kiles. Živali: niso dovoljene.


Klub na Rabu !

Hotel International***

27. 4. - 2. • spoznav 5. (borovničke ni večer in pijača do brodošlice • miniklubali medica) za o tr o k e • neomeje n anem ba o kopanje v zunanje m ogrev• neomeje zenu • 3 ure bre na uporaba savne in (po predhodnzplačne uporabe ko fitnesa les • jutranja em dogovoru) • popoldantelovadba, (igre na plaž ske aktivnosti spremljevalc i, odkrivanje mesta s • večerna em ipd.) (3× v času bianimacija • ogled zg vanja) (z lokalnim voodovinskega dela st • 27.4.: kon dnikom enkrat v času klubarega mesta z županovo čecert zabavne glasb a) • 28.4.: s ko stitko na trgu Sv. Kristofo e ra legende olesom po otoku »Po ob 20. uri K a li fr o n tu in pastir poteh zgodovinsko ge obisk spominsk ološka tura prepletena z leice Drage« iz 2. svetovne ega centra koncentracijske gendami in parka Boškop vojne v kraju Kampor – od ga taborišča (udeležba je mini ob spremstvu hrvaškogovhod ob 9. uri iz • 29.4. in 3 ožna samo za potnike z orečega vodiča lastnim koleso 7. Rabskih0.4.: NAUTIC PASSIO m) boat show m Čolnov (Kaićev) N alega rabskega trgom Munic ladjedelni • 1.5.: URA ipium Arba od 10. do 18. urštva v luki Rab pred N e A K prvomajsko zg PGD Rab ob 6. odnje jutranje druženje ob • spremstv uri na trgu sv. Kistofora koncertu godbe o animato rja. Klubsk

i progra nezadostnega m bo izveden ob najmanj 10 števila prijavlj storitev. enih gostov ce 0 prijavljenih potnikih. V pr ne vključujejo im samo hotelsko eru

Lega: hotel se nahaja v središču starega mestnega jedra Raba, ob mestni rivi, le nekaj minut hoda do trgovin, restavracij, kavarn in klubov. Plaža: najbližja plaža (mestna; prodnata, delno ploščadi za sončenje) je oddaljena cca. 15 min hoje skozi mesto; redni prevoz s čolnom do prelepih peščenih plaž na polotoku Frkanj (doplačilo cca. 2 € v eno smer). Sobe: telefon, SAT-TV, klima (tudi ogrevanje), fen, prha ali kad/wc, dodatno ogrevanje v kopalnicah, digitalni sef, mini bar (se napolni po želji gosta). Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: hotelska restavracija, lobby bar, pub, kavarna, lounge bar s teraso, SPA center (finska savna, fitnes; pestra izbira masaž, terapije za nego obraza in telesa); parkirišče približno 400 m od hotela (doplačilo približno 20 KN/dan). Šport: zunanji bazen s sladko vodo in jacuzzijem. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi

1/2 TWC

*22.4.-25.4. *26.4.-2.5.

26.4.-2.5.

28

26

Minimalno bivanje: * 3 dni, 5 dni. Popusti: otrok do 2. leta brez ležišča in hrane: BREZPLAČNO; otrok 2-12 let (2+1): BREZPLAČNO; otrok 2-12 let (1+1): 30 %; odrasli (2+1): 20 %. Doplačila: ob rezervaciji: kosilo: 8 €/os./dan; na recepciji: enkratna prijava (obvezno): 1 €/os./dan.

29


Kvarner -Dalmacija Rab Hotel Padova*** NOTRANJI

Lega: ob morju, 1 km od centra mesta. Plaža: ob hotelu betonska, peščena; 50 m. Sobe: klima, kad/wc, fen, telefon, SAT-TV, mini bar, sef, balkon; možnost sob za nekadilce. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba: restavracija, dnevni bar, kavarna, internet cafe, sobna strežba; frizerski salon, kozmetični salon, TV salon, kongresna dvorana, prostor za družabne igre; prodajalna spominkov, dvigalo, plesna terasa, menjalnica, sef na recepciji; parkirišče; Wellness: notranji bazen, whirlpool, savna park, masaža, solarij, fitnes, lepotni center, caldarium, soba za sprostitev. Šport: notranji bazen s sladko vodo (del wellnessa), obnovljen zunanji bazen s sladko vodo, biljard; v neposredni bližini: namizni tenis, balinišče, teniško igrišče, odbojka na plaži, izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

BAZEN

Pag-Jakišnica Hotel Luna****

POSEBNE UG neomejena up ODNOSTI: or ˝Insula Salus˝ aba wellness centra : notranji baze pool, finska sa n, whirvn kopel, prosto a, bio savna, turška ri za počitek, fitnes.

NOTRANJI

Pag-Pag Hotel Pagus**** NOTRANJI

30

BAZEN

BAZEN

POSEBNE UGODNOS T 1. 5. zabavni večer z glasbo I:

Polpenzion in turistična taksa po osebi 25.4.-2.5. 1/2 TWCB

33

1/2 TWCBM

38

1/1 TWCB

46

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +30%. Popusti: otrok do 2 let brez uslug brezplačno, 2-12 let (2+1): BREZPLAČNO, 2-12 let (1+1): 30%, odrasli (2+1): 20%. Doplačila: ob rezervaciji: otroška posteljica: 4 €/dan; na recepciji: enkratna prijava (obvezno): 1 €/os./dan.

AKCIJA: 25.4.-2.5.: 7=6, 5=4

12. Lega: novejši hotel v Jakišnici, 14 km severno od Novalje; 20 m od morja. Plaža: skalnata, 20 m; prodnata, 250 m. Sobe: klima, telefon, SAT-TV, sef, mini bar, priključek za internet, fen, kad/wc; (standard): pogled park; (premium): pogled na morje, WiFi povezava; (superior): loža, pogled na morje. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; tudi »show cooking«. Ponudba: restavracija za polpenzion, restavracija a la carte »Oleaster« (nacionalna in mednarodna kuhinja) s čudovitim pogledom na morje, grill restavracija; bar, internet kotiček, pralnica perila; parkirišče ob hotelu in v podzemni garaži (omejeno število mest). Spa & Wellness center: notranji bazen z ogrevano sladko vodo, whirlpool (za 6 oseb), savne (finska, bio, turška in parna kopel). Šport: zunanji in notranji bazen, otroški bazen; izposoja koles; fitnes. Živali: niso dovoljene.

Lega: v neposredni bližini starega mestnega jedra; tik ob morju. Plaža: prodnata, 10 m. Sobe: klima, telefon, SAT-TV, mini hladilnik (mini bar , sef, priključek za internet, prha/wc, fen, balkon. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: a la carte restavracija-konoba (ponudba znanih domačih gastronomskih specialitet, paški sir, paška jagnjetina…), kavarna, aperitiv bar; terasa, dve dvigali, otroški club, Wellness center (savna, masaža, solarij, lepotni salon, prostor za sprostitev); animacija za otroke; možnost raznih izletov in ogledov mest. Šport: notranji bazen s sladko vodo;

Polpenzion in turistična taksa po osebi 25.4.-30.4. 30.4.-2.5. 1/2 TWC standard

43

38

1/2 TWCM premium

51

46

1/2 TWCM superior

55

50

1/1 TWC standard

61

56

Minimalno bivanje: 2 dni. Popusti: otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, 12-14 let (2+1): 50%, 2-14 let (1+1): 30%, 0-12 let (1+2): 50%, odrasli (2+1): 20%.

AKCIJA: bivanje 3 ali več dni dodaten popust 10%.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWCB

36

1/2 TWCBM

39

Min. bivanje: 3 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: prvi otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, drugi otrokdo 12 let (2+1): 25%, otrok 0-18 let (1+1): 50%, otrok 12-18 let (2+1): 50%. Doplačila: ob rezervaciji: 1/1: 30%.

manjši zunanji otroški bazen; fitnes. Živali: niso dovoljene. Dobro je vedeti: hotel je obnovljen v letu 2006/07.


Dalmacija Pag-Novalja Apartmaji Vila Ani*** Lega: na eni izmed najboljših lokacij v Najem po osebi Novalji, ob glavni ulici, 500 m od mestne 22.4.-2.5. plaže Novalja, 500 m od centra. Plaža: prodnata plaža kampa Straško, 1/2 STUDIO 9 1000 m; prodnata plaža Zrće, 2500 m. 1/4 APP, 1/4+1 APP 9 Apartmaji: (1/2 STUDIO): pritličje, dnevni 1/5+2 APP, 1/6+2 APP 9 prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, kuhinjska niša, SAT-TV, prha/wc, terasa; Minimalno bivanje: 3 dni. (1/4 APP): pritličje ali drugo nadstropje, Doplačila: na recepciji: turistična taksa in dvosobni apartma, spalnica, dnevni končno čiščenje (10 €). Število oseb v apartmaju mora ustrezati prostor z raztegljivim kavčem, kuhinjska minimalnem številu ležišč. V primeru, da v niša, prha/wc, SAT-TV, terasa ali balkon; apartmaju biva manj oseb, je potrebno za (1/4+1 APP): pritličje ali drugo nadstroprazna ležišča plačati polno ceno. pje, dvosobni apartma, spalnica, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinjska wc, SAT-TV, balkon. niša, prha/wc, SAT-TV, terasa ali balkon; Ponudba: parkirišče, žar na vrtu. (1/5+2 APP): prvo nadstropje, 2 spalnici (ena z dvema in ena s tremi ležišči), dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, kuhinjska niša, SAT-TV, balkon; (1/6+2 APP): prvo nadstropje, 2 spalnici s tremi ležišči, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, kuhinjska niša, prha/

Zadar Hotel Donat*** NOTRANJI

BAZEN

ALL INCLU

SIVE

POSEBNE UGODNOS T otroška zaba va, 30. 4. glas I: beni večer.

12. Lega: v predelu Borik, tik ob morju; 3,5 km od centra mesta. Plaža: 1,7 km dolga, peščena, prodnata, betonska, 100 m. Sobe: klima, SAT-TV, telefon, radio, sušilec za lase; prha/wc, večina z balkonom in stranskim pogledom na morje; dvoposteljne sobe: dodatno ležišče ni možno; družinske sobe: klima, 2 ločena prostora, dodatno še mini kuhinja in hladilnik. Obroki: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Ponudba: restavracija, bar, room service; plesna terasa, menjalnica, kongresna dvorana, manjša soba za sestanke, TV soba; dvigalo, možnost pranja perila (doplačilo), brezplačen sef na recepciji, parkirišče; v bližini nočni klub, diskoteka; savna, masaža, solarij (v hotelu Club Funimation; doplačilo, predhodna rezevacija). Šport: zunanji bazen, teniška igrišča, namizni tenis; v bližini notranji bazen, otroški bazen, fitnes center, odbojka

All inclusive in turistična taksa po osebi 26.4.-2.5. 1/2 TWC, 1/2+1 TWC

35

1/2+2 TWC, 1/1 TWC

41

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: otrok do 12 let (2+1, 2+2): BREZPLAČNO, 12-18 let (2+1, 2+2): 30%, odrasli (2+1): 20%.

na plaži, otroško igrišče, izposoja koles, organizirani izleti. Živali: niso dovoljene. ALL INCLUSIVE Hrana in pijača: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; pijača ob glavnih obrokih (pivo, namizno rdeče vino, voda, brezalkoholne pijače), pijača od 10. do 22. ure na AI baru (pivo, namizno belo in rdeče vino, voda, brezalkoholne pijače). Šport: zunanji bazen, ležalniki in senčniki ob bazenu (omejeno število), namizni tenis, odbojka na plaži.

Zadar-Borik Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik**** NOTRANJI

BAZEN

Lega: v predelu Borik, tik ob morju; 3,5 km od centra mesta. Plaža: peščena, prodnata, betonska, 100 m. Sobe: prostorne; klima, prha/kad, wc, fen, telefon, SAT-TV, radio, mini bar, sef; dodatno ležišče ni možno; (1/2+2 Mini F.-min. 3 osebe): za 2 odrasla in 2 otroka do 160 cm v. (francosko lež. in ratezgljiv kavč za dva otroka ali spalni del s pogradom), večina z balkonom; (1/2+2 F. Royal -min. 4 osebe): , za 2 odrasla in 2 otroka do 160 cm v.; ločena spalnica, v dnevnem prostoru raztegljiv kavč za otroke, večina z

ALL INCLU

SIVE

7. notranji bazen s sladko vodo, fitnes, gimnastika); zunanji bazen, otroški bazen, namizni tenis, teniško igrišče; v bližini otroško igrišče, odbojka na plaži, izposoja koles, organizirani izleti. Živali: niso dovoljene. Dobro je vedeti: hotel je prilagojen invalidom. ALL INCLUSIVE Hrana in pijača: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, pijača ob obrokih (lokalno namizno vino, pivo, voda, brezalkoholne pijače), pijača od 10. do 22. ure v baru Tramontana (lokalno namizno vino, pivo, voda, brezalkoholne pijače, kava, čaj, domače alkoholne pijače). Za otroke: od 3. leta starosti za različne starostne skupine Falky Land (vsak dan razen sobote): tečaj plavanja, športna zabava in show programi; aerobika, olimpiada, otroški kino, vodene igre, turnirji, show program.

POSEBNE UGODNOS T 1 x tedensko dalmatinski ve I: čer, otroška zabava: otrošk i playback show kino, otroški disko, mini , kreativne de animacija za lavnice, od inske kuhinje, rasle: mala šola dalmatpilates, 15% popusta na wellness.

balkonom; (1/2+3 F. Suite-min. 4 osebe): za 2 odrasla in do 3 otroke; ločena spalnica od dnevnega prostora; kabinet s pogradom za otroke, večina z balkonom. Obroki: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba: restavracija, bar, room service; plesna terasa, TV salon; prodajalna spominkov, kiosk; savna, masaža (doplačilo), solarij (doplačilo); dvigalo, menjalnica, parkirišče. Šport: Thalasso & Spa center: 2.000 m2 (wellness, savne,

All inclusive in turistična taksa po osebi 1/2 TWC 1/2 TWCM 1/2+2 TWC MINI FAMILY 1/2 TWCM MINI F., 1/2+2 TWC F. ROYAL 1/2+2 TWCM FAMILY ROYAL 1/2+3 TWC FAMILY SUITE

26.4.-2.5. 59 71 66 73 80 87

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: otrok d 7 let (2+1, 2+2, 2+3): BREZPLAČNO, 7-18 let (2+1, 2+2, 2+3): 50%, odrasli (2+1): 20%.

AKCIJA: 7=6

31


Klub na Hvaru! NOTRANJI

BAZEN

27.4.-2.5. • neomeje n notranjemo kopanje v bazenu, in zunanjem • ležalniki in bazenu, senčniki ob • živa glasb • koriščen a ob bazenu, (po dogovoruje tenis igrišča • koncert lo z recepcijo hotela) (enkrat v času kalne klape kluba) Klubski progra prijavljenih po m bo izveden ob najmanj števila prijavlj tnikih. V primeru nezadostn35 hotelsko storitenih gostov cene vključujej ega o samo ev.

Hotel Arkada**

PAKET PREVO Z AVTOBUSN IM 29.4.-2 ZOM .5.

1/2 TWC,

1/2

139 €TWCM:

Cena v • 3 x poključuje: • avtob lpenzion, iz MB, usni prevoz • turističCE, LJ, Čateža , na taks o.

Brač-Postira Hotel Pastura****

32

POSEBNE UG 1 x masaža po ODNOSTI: os fitnesa in jacu ebi, uporaba savne, zz ekološke kmet ija, 27. 4. in 1. 5. Ogled ije z degustac oljčnega olja ijo (minimalno pr sira in ijavljenih 15 oseb), daril o: 1/2 l oljčne ga olja in spominek.

12. Lega: 900 m od centra mesta, ob morju. Plaža: prodnata, skalnata, betonska Sobe: (hotel): telefon, SAT-TV, prha/wc, balkon; v sobah s pogledom na morje dodatno ležišče ni možno. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, kavarna, bar, živa glasba ob bazenu, plesna terasa, prostori za nekadilce, TV salon, možnost sobe za nekadilce, trgovina s spominki; dvigalo, menjalnica, sef na recepciji; rent a car, parkirišče. Šport: zunanji bazen z morsko vodo, notranji bazen z morsko vodo, namizni tenis; v neposredni bližini: športni center (teniška igrišča, mini golf, balinišče, otroško igrišče), izposoja koles. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 27.4.-2.5. 1/2 TWC

26

1/2 TWCM

28

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: otrok do 12 let (1/2+1 TWC): BREZPLAČNO, otrok do 12 let (1+1): 50%, odrasli (2+1): 50%.

15.

Lega: neposredno ob morju, v zalivu Postira, 100 m od čudovitega zaliva Prvja. Plaža: betonska, skalnata, 10 m, prodnata plaža, ki jo priporočamo družinam, približno 100 m. Sobe: klima, telefon, SAT-TV, mini bar, sef, prha/wc, balkon; (junior suite): dvoposteljna soba; dnevni prostor z raztegljvim ležiščem, vse ostalo enako kot v sobah. Obroki: samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo. Ponudba: restavracija, grill restavracija, picerija, kava bar, aperitiv bar, menjalnica, dvigalo, kongresna dvorana, internetni kotiček, TV salon, savna, masaža; v bližini frizerski salon, trgovski center, zdravnik. Šport: zunanji bazen s sladko vodo, fitnes, namizni tenis, izposoja koles, otroško igrišče; v bližini: biljard, košarka, nogomet. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 22.4.-2.5. 1/2 TWCB

26

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: otrok do 15 let (2+1): BREZPLAČNO, 0-15 let (1+1): 50%, odrasli (2+1): 20%.


14.

Brač-Bol Bluesun hotel Elaphusa**** NOTRANJI

Lega: tik ob morju, v borovem gozdičku, Polpenzion in turistična taksa po osebi 10 minut hoda od središča Bola. 22.4.-2.5. Plaža: prodnata, 50 m; priljubljena peščena plaža Zlatni rat, 10 minut hoda. 1/2 TWC standard 37 Sobe: klima, SAT-TV, mini bar, telefon, 1/2 TWCBM standard 45 priključek za internet, sef (doplačilo), fen, kad/wc, balkon imajo sobe s pogledom na 1/2+1 TWC superior 45 morje; dodatno ležišče je možno v sobah 1/2+1 TWCBM superior 55 superior; možnost sob za nekadilce. Min. bivanje: 4 dni; krajše bivanje +30%. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; Popusti: otrok do 14. leta (2+1): dvakrat tedensko dalmatinska večerja. BREZPLAČNO; otrok do 14. leta (1+1): 30%, Ponudba: več barov, restavracija s teraso, odrasli (2+1): 30%. taverna, dvigalo, menjalnica, internetni Doplačila: ob rezervaciji: enoposteljna soba kotiček (doplačilo), nočni klub, wellness (na povpraševanje): 50%; otroška posteljica in lepotni center, prodajalne; najem (na povpraševanje): 10 €/dan. avtomobilov, čolnov in koles; organizirani izleti; parkirišče; šestkrat tedensko dnevna Dobro je vedeti: pri večerji je za gospode in večerna animacija za odrasle in otroke. obvezno nošenje dolgih hlač. Šport: zunanji in notranji bazen z morsko vodo, otroški bazen, teniški center, balinišče, namizni tenis, fitnes center, v bližini: otroško igrišče, odbojka na plaži, izposoja koles, kolesarska steza. Živali: niso dovoljene.

BAZEN

Šibenik Hotel Jakov*** Lega: v sklopu hotelskega naselja Solaris Polpenzion in turistična taksa po osebi resort. *22.4.-26.4. 26.4.-2.5. Plaža: prodnata (primerna za otroke), picerija v okviru cocktail bara na plaži, na 1/2 TWCB 33 36 terasi restavracija à la carte. Minimalno bivanje: *2 dni, 3 dni. Sobe: (klimatska naprava, sat TV, mini Popusti: otrok do 3 let brez uslug brezplačno, otrok do 12 let (2+1): BREZPLAČNO, 3-12 let bar, telefon), kopalnica (sušilec za lase). Tudi družinske sobe, vse sobe brez balkona (1+1): 40%, odrasli (2+1): 30%. Doplačila: na recepciji: otroška posteljica: 4 €/ ali terase. Dodatno ležišče (soba 2+1: dan, na recepciji: parkirišče, vstop v notranji raztegljiv enosed 65 x 180 cm, primeren bazen Solaris Wellness&Spa center: 2 €/os./ vstop. za 1 otroka do 12 let; družinska soba 2+2: AKCIJA: raztegljiv dvosed 130 x 180 cm, primeren 6=5, 7=6 za 2 otroka do 12 let). Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. za nogomet, rokomet, tenis, mini golf, v Ponudba: restavracija, aperitiv bar, avtokampu (za doplačilo). sef, prodajalna spominkov in časopisov, Živali: niso dovoljene. menjalnica, internetni kotiček, 2 dvigali, bar pri bazenu z grilom, parkirišče. Šport: zunanji bazen z morsko vodo, terasa za sončenje, brezplačna uporaba senčnikov in ležalnikov (omejeno število), odbojka na mivki, namizni tenis, igrišča

Primošten Hotel Zora***/****

7.

NOTRANJI

BAZEN

Lega: na polotoku Raduča, v gostem borovem gozdičku; 300 m od centra mesta. Plaža: prodnata; 50 m. Sobe: prostorne, klima, stropni ventilator, SAT-TV, telefon, prha ali kad/wc, fen, večina balkon. (Premier 4*): dodatno: sef, internet, radio/CD, mini bar, kopalni plašč in copati. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba: aperitiv bar s teraso s pogledom na morje, internet cafe, dvigalo, plesna terasa, menjalnica, sef na recepciji, možnost pranja perila, parkirišče; animacija za otroke in odrasle; v bližini: nočni klub, diskoteka, restavracija. Šport: notranji bazen z morsko vodo (s pomično streho), otroški bazen, savna, whirlpool, fitnes, masaža; tenis, mini golf, odbojka, košarka, otroško igrišče. Živali: niso dovoljene.

Polpenzion in turistična taksa po osebi 19.4.-23.4. 23.4.-2.5. 1/2 TWCB comfort 3*

39

45

1/2 TWCB premium 4*

46

54

1/2+2 TWCB comfort 3*

54

62

1/2+2 TWCB premium 4*

65

75

1/1 TWCB comfort 3*

54

62

1/1 TWCB premium 4*

65

75

Min. bivanje: 4 dni; krajše bivanje +20%. Popusti: otrok do 7. leta (2+1, 2+2): BREZPLAČNO; otrok 7-12 let (2+1, 2+2): plača pavšal 11 € po osebi/dan; otrok do 12. leta (1+1): 30%; odrasli (2+1): 10%. Doplačila: ob rezervaciji: kosilo: 10 €/os./ dan; otroška posteljica (na povpraševanje): 3 €/dan; mini bar v comfort sobah (na povpraševanje): 4 €/dan; na recepciji: parkirišče: 1 €/dan.

AKCIJA: 7=6 in 10% popusta za rezervacije do 31.3. (akciji se ne seštevata)

33


Prvi maj 2011  
Prvi maj 2011  

Prvi maj 2011

Advertisement