Page 1

E V R O PS KE PRESTOLNICE MA LTA BIH S LOV ENIJA H R VA ŠK A T U R I S T I Č N A

novo leto

A G E N C I J A

2 0 1 1 / 2 0 1 2

O D I S E J

w w w . o d i s e j . n e t


VSEBINA

POKLIČITE NAS

(( 080 10 56 ))

ZAKAJ ZA NOVO LETO Z ODISEJEM? • Ker smo izbrali kvalitetne hotele za Vašo nastanitev. • Ker pri nas niso potrebna doplačila za dvoposteljno sobo. • Ker bodo potovanja izpeljana s kvalitetnimi avtobusi.

KVALITETNI HOTELI

TELEFONSKA PRODAJA TEL: 04 280 30 00 KRANJ MAISTROV TRG 2, TEL: 04 280 30 11/12 KRANJ-SAVSKI OTOK SUPERNOVA CENTER, TEL: 04 280 30 00 LJUBLJANA-VIČ RUDNIK SUPERNOVA (poleg Leclerc-a), TEL: 01 427 20 56

Na podlagi dolgoletnih izkušenj pri organizaciji izletov smo izbrali hotele, ki nudijo kar največ za vplačano ceno. Hotele smo osebno preverili ter pri vsakem programu na podlagi naše kontrole pripravili kratek opis hotela in slike. Vse cene, ki so navedene v katalogu veljajo na osebo v dvoposteljni sobi.

DOPLAČILA ZA FAKULTATIVNE IZLETE, OGLEDE IN SILVESTROVANJA

Pri posameznih programih je navedeno kateri ogledi ter izleti bodo organizirani v času potovanja. Programe vam bo podrobneje predstavil vodič na avtobusu, pri katerem boste lahko rezervirali fakultativne izlete ali silvestrovanja. PROSIMO, DA BODITE PRI AVTOBUSNIH IZLETIH POZORNI: • Da Odisej ne odgovarja za ustne informacije podane na prodajnih mestih, ki se ne skladajo z vsebino kataloga. • Da so vsi navedeni programi informativnega značaja in se izvedejo, v kolikor to dopuščajo vremenske razmere • Da si pridržujemo pravico do spremembe vrstnega reda izvedbe ogledov oziroma izletov ter do odpovedi le teh v primeru slabih vremenskih razmer ali premajhnega števila prijavljenih potnikov (min. število 20 oseb na izlet); • Da bomo avtobusne odhode iz krajev, ki so navedeni v katalogu, organizirali v primeru, da je za določen kraj odhod prijavljeno vsaj 10 potnikov. • Da odpoved odhoda iz določenega kraja za potnika ni razlog za odpoved potovanja iz Ljubljane. • Da silvestrovanja (večerja v hotelu ali restavraciji, zabava v diskoteki) niso organizirana s strani Odiseja, zato le ta v primeru, da po določeni uri zmanjka hrane ali pijače ali pa ni zabava po pričakovanju potnika, ne odgovarja. Prav tako Odisej ne odgovarjaza škodo ali poškodbe, ki bi v času silvestrovanja nastala potniku. • Da je zaradi vremenskih razmer mogoče, da WC na avtobusu ne bo deloval. Odgovorni organizator: TGT 56-Odisej d.o.o., Maistrov trg 2, Kranj Oblikovanje in prelom: TGT 56-Odisej d.o.o. Tisk: Delo TCR, Ljubljana Splošni pogoji poslovanja TGT 56-Odisej d.o.o. so sestavni del vseh programov v tem katalogu. Cene veljajo za namestitev v dvoposteljnih sobah do zasedbe prostih mest. Navedene cene in vsebina v tem katalogu niso ponudba, ampak vabilo k ponudbi. Vse informacije o opremljenosti objektov in sob so bile zbrane na osnovi informacij naših poslovnih partnerjev do zaključka redakcije, to je 15. 11. 2011.

T U R I S T I Č N A

A G E N C I J A

O D I S E J

w w w . o d i s e j . n e t


VANJERIA O R T S E SILV TELU ASTOesident: V HOavraciji Mr. Prerja, (v rest ostrežna več pijače, samop e alkoholne če, domač oholne pija brezalk: DJ) glasba bi. D op

29. 12. 2011–1. 1. 2012 PROGRAM POTOVANJA 1. dan (29. 12. /30. 12. 2011):

ose lačilo po

45 €

BEOGRAD II.

29. 12. 2011–2. 1. 2012

3 dni / 2 noči 2 × nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, avtobusni prevoz, vodenje in organizacija potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

SLOVENIJA - BEOGRAD Odhod iz Maribora, Celja in Ljubljane v HOTEL SRBIJA 3*: € nočnih urah. Vožnjo bomo nadaljevali DESIGN HOTEL mimo Zagreba do Beograda, kamor bomo QUEEN ASTORIA 4* € prispeli v jutranjih urah. Po prihodu v Beograd sledi čas za zajtrk ali jutranjo kavico do namestitve v hotelu. Po namestitvi se bomo v popoldanskih urah odpravili na ogled strogega centra mesta. Sprehodili se bomo mimo rondoja Slavija, kjer stoji srbska narodna banka in nekoč največji hotel v skupni državi, ene nekoč najvišje stavbe v Jugoslaviji - Beograđanke, najbolj znanega trga v mestu Terazij, največjega trga Republike vse do veličastne trdnjave Kalemegdan, ki bdi nad mestom na hribu nad Uščem. Zvečer bo sledila (doplačilo) prava srbska zabava na splavu, kjer se bomo zabavali ob zvokih domače narodne glasbe. Zaplesali bomo v ritmih kola in številnih poznanih zimzelenih melodijah.

149 179

PROGRAM POTOVANJA 1. dan (29. 12./30. 12. 2011):

4 dni / 3 noči 3 × nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, avtobusni prevoz, vodenje in organizacija potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

SLOVENIJA - BEOGRAD Odhod iz Maribora, Celja in Ljubljane v nočnih urah. Vožnjo bomo HOTEL SRBIJA 3*: € nadaljevali mimo Zagreba do Beograda, kamor bomo prispeli v DESIGN HOTEL jutranjih urah. QUEEN ASTORIA 4* € Po prihodu v Beograd sledi čas za zajtrk ali jutranjo kavico do namestitve v hotelu. Po namestitvi se bomo v popoldanskih urah odpravili na ogled strogega centra mesta. Sprehodili se bomo mimo rondoja Slavija, kjer stoji srbska narodna banka in nekoč največji hotel v skupni državi, ene nekoč najvišje stavbe v Jugoslaviji - Beograđanke, najbolj znanega trga v mestu Terazij, največjega trga Republike vse do veličastne trdnjave Kalemegdan, ki bdi nad mestom na hribu nad Uščem. Zvečer bo sledila (doplačilo) prava srbska zabava na splavu, kjer se bomo zabavali ob zvokih domače narodne glasbe. Zaplesali bomo v ritmih kola in številnih poznanih zimzelenih melodijah.

179 229

2 dan (31. 12. 2011):

BEOGRAD Po zajtrku se bomo podali na avtobusni ogled mesta. Odpravili se bomo na elegantne Dedinje, kjer je nekoč bival tudi tovariš Tito, danes pa je najbolj znana prebivalka verjetno glasbena diva Ceca. Postanek v hiši cvetja 2. dan (31. 12. 2011): in na stadionu Crvene Zvezde. Skok v Novi Beograd, kjer bomo videli Areno, Sava center, park Neuvrščenih, BEOGRAD Po zajtrku se bomo podali na avtobusni ogled mesta. Odpravili se bomo na elegantne kjer so drevesa pred skoraj pol stoletja zasadili tedaj mnogi izmed najbolj znanih svetovnih voditeljev, in morda še postanek za nakupe v največjem Mercator centru na svetu ali pa v njegovem srbskem konkurentu Dedinje, kjer je nekoč bival tudi tovariš Tito, danes pa je najbolj znana prebivalka verjetno glasbena diva Ceca. Postanek v hiši cvetja in na stadionu Crvene Zvezde. Skok Delta city-ju. Naše potepanje bomo zaključili na tržnici Buvljak, kjer se da kupiti vse od puške do slona. v Novi Beograd, kjer bomo videli Areno, Sava center, park Neuvrščenih, kjer so drevesa Popoldne sledijo priprave na najdaljšo noč v letu, ki jo bomo preživeli v ljudskem rajanju na trgu Republike ali pred skoraj pol stoletja zasadili tedaj mnogi izmed najbolj znanih svetovnih voditeljev, v Hotelu Astoria (doplačilo). in morda še postanek za nakupe v največjem Mercator centru na svetu ali pa v 3. dan (1.1.2012): njegovem srbskem konkurentu Delta city-ju. Naše potepanje bomo zaključili na tržnici BEOGRAD Buvljak, kjer se da kupiti vse od puške do slona. Po zajtrku se bomo odpravili v muzej vojnega letalstva, kjer bomo videli slavne galebe, ostanke sestreljenega Popoldne sledijo priprave na najdaljšo noč v letu, ki jo bomo preživeli v ljudskem ameriškega letala, in zvedeli nekaj o slavnem rojaku Edvardu Rusjanu. Zvečer bo čas za obisk tradicionalne srbske rajanju na trgu Republike ali v Hotelu Astoria (doplačilo). restavracije na Skadarliji (doplačilo), kjer bodo za dobro vzdušje poskrbeli rakija, trubači in meso iz žara. Tra, tra, tra bo odmevalo pozno v noč in naša repriza bo ravno tako nepozabna kot »doček nove 2012« dan poprej! 3. dan (1. 1. 2012): BEOGRAD - SLOVENIJA 4. dan (2. 1. 2012): Po poznem zajtrku se bomo počasi podali na pot proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v BEOGRAD - SLOVENIJA poznih večernih urah. Po poznem zajtrku se bomo počasi podali na pot proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Lega: 10 km od strogega centra mesta (Knez Mihajlove). V okolici trgovine, prodajalne hitre prehrane, bari. Hotelska ponudba: internet, restavracija, bar, bankomat, menjalnica. Sobe: lepo in sodobno opremljene, kopalnica/WC, TV, telefon, minibar.

Design Hotel Queen Astoria 4*

Lega: v strogem starem mestnem jedru v bližini glavne železniške postaje, v okolici številne restavracije, trgovine, prodajalne hitre hrane, menjalnice. Približno 5 minut hoje do Knez Mihajlove ulice. Hotelska ponudba: restavracija, bar, Sobe: zelo lepo opremljene, TV, telefon, kopalnica/WC, fen, minibar. Prehrana: samopostrežni zajtrk

SRBIJA | BEOGRAD

Hotel Srbija 3*

3


OVANJEJ R T S E V L SI LU SARA V H OT E G L A S B O : Z ŽIVO 29 € 

Doplačil

o po ose

SARAJEVO I. 30. 12. 2011–1. 1. 2012

SARAJEVO II.

30. 12. 2011–2. 1. 2012

3 dni / 2 noči PROGRAM POTOVANJA 1. dan (30. 12. 2011):

2 × nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, avtobusni prevoz, vodenje in organizacija potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

SLOVENIJA - SARAJEVO HOTEL PARK 3*: € Naše potovanje se bo začelo v HOTEL GRAND 3*: € nočnih oz. zgodnjih jutranjih Možna doplačila vodniku na poti: urah z odhodom avtobusa iz vstopnina v tunel: cca 3 €/osebo, Maribora, Celja, Ljubljane in vstopnina v Gazi Huserbegovo Čateža. V dopoldanskih urah džamijo: cca 1 €/osebo. bomo prispeli v Sarajevo, ki se razprostira na bregovih reke Miljacke in kjer se stikata arhitektura vzhoda in zahoda. Ogled mestnih znamenitosti prestolnice: staro mestno jedro z Baščaršijo, Vječnica, Gazi Husrevbegova džamija,... Sledil bo sprehod po uličicah z majhnimi trgovinami, kjer obrtniki izdelujejo predmete iz bakra, srebra, usnja in lesa. Ogled ''vojnega Sarajeva'' z ogledom tunela - predora, po katerem se je okupirano Sarajevo povezovalo s svetom, stadion Koševo in ''hrib žalosti'', ki je zaznamoval prebivalce mesta, alejo ostrostrelcev ... Prosto za samostojne oglede in nakupovanje. Nočitev v hotelu.

129 159

2. dan (31. 12. 2011):

SARAJEVO Po zajtrku sledi vožnja v center mesta - prosto za samostojne oglede in nakupovanje. Popoldne priprava na najbolj noro noč v letu. Zvečer pa seveda pričakovanje novega leta ob zabavnem programu pred ''Narodnim pozorištem'' ali v enem od sarajevskih klubov ali v hotelu. Nočitev v hotelu. 3. dan (1. 1. 2012):

SARAJEVO – SLOVENIJA Zajtrk in prost dan za samostojne oglede in pohajkovanje po mestu ter nakupi v trgovinicah na Baščaršiji. V popoldnaskih urah bomo zapustili Sarajevo in se napotili proti domu. V Slovenijo bomo prispeli v poznih nočnih urah.

bi.

4 dni / 3 noči 3 × nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, avtobusni prevoz, vodenje in organizacija potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

PROGRAM POTOVANJA 1. dan (30. 12. 2011):

SLOVENIJA - BANJA LUKA – JAJCE – TRAVNIK - SARAJEVO Naše potovanje se bo začelo v nočnih oz. zgodnjih jutranjih urah z odhodom HOTEL PARK 3*: € avtobusa iz Maribora, Celja, Ljubljane in Čateža. Sledi vožnja mimo Novega HOTEL GRAND 3*: € mesta do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo EU in nadaljeHOTEL SARAJ 3*: € vali našo pot po cesti Bratstva in enotnosti na Hrvaškem, do mejnega prehoda Možna doplačila ob rezervaciji: z Bosno in Hercegovino. Prispeli bomo v Banja Luko, drugo največje mesto v izlet v Mostar (1.1.2012): 18 €/osebo BIH in glavno mesto Republike Srbske. Mesto, ki se razteza na obeh bregovih Možna doplačila vodniku na poti: vstopnina v muzej v Jajcu: cca 2 €/osebo, reke Vrbas, je poznano kot eno najbolj zelenih mest. vstopnina v hišo Ive Andriča: cca 2 €/ Po kratkem postanku ob sloviti trdnjavi, ki še danes slovi kot kraj s kultnim osebo, vstopnina v tunel: cca 3 €/osebo, zbiranjem vseh zaljubljenih, se bomo podali proti Jajcu, ki je zgrajeno na vstopnina v Gazi Huserbegovo džamijo: cca 1 €/osebo kraju, kjer se reka Pliva po čudovitih 30 m visokih slapovih izliva v reko Vrbas. V mestu se je pisala pomembna stran zgodovine, od rimskih časov, turških vpadov, do zasedanja AVNOJ-a. Pot bomo nadaljevali z vožnjo po dolini reke Vrbas do slikovitega mesteca Travnik, rojstnega kraja Nobelovega nagrajenca za književnost Ive Andriča. V nadaljevanju potovanja se bomo vozili po dolini reke Bosne in prispeli do Sarajeva, glavnega mesta BIH. Namestitev v hotelu in nočitev.

149 199 219

2. dan (31. 12. 2011):

SARAJEVO Po zajtrku sledi ogled mesta, ki se razprostira na bregovih reke Miljacke in kjer se stikata arhitektura vzhoda in zahoda. Ogled mestnih znamenitosti prestolnice: staro mestno jedro z Baščaršijo, Vječnica, Gazi Husrevbegova džamija,... Sledil bo sprehod po uličicah z majhnimi trgovinami, kjer obrtniki izdelujejo predmete iz bakra, srebra, usnja in lesa. Ogled ''vojnega Sarajeva'' z ogledom tunela - predora, po katerem se je okupirano Sarajevo povezovalo s svetom, stadion Koševo in ''hrib žalosti'', ki je zaznamoval prebivalce mesta, alejo ostrostrelcev... Prosto za samostojne oglede in nakupovanje. Zvečer pa pričakovanje novega leta ob zabavnem programu pred ''Narodnim pozorištem'' ali v enem od sarajevskih klubov ali v hotelu. Nočitev v hotelu. 3. dan (1. 1. 2012):

SARAJEVO – JABLANICA – MOSTAR - SARAJEVO Zajtrk in prost dan za samostojne oglede in pohajkovanje po mestu ter nakupi po trgovinicah na Baščaršiji, ki so seveda odprte tudi ta dan ali pa možnost dodatnega izleta (doplačilo) v Mostar, katerega simbol je slavni, v zadnji vojni porušen in ponovno postavljen kamniti most iz 16.stoletja, ki velja še danes za vrhunski dosežek in prizorišče znamenitih mostarskih skokov, ogled starega mestnega jedra Kujundžiluk in nekaj prostega časa. Na poti po dolini reke Neretve bomo naredili tudi postanek pri spominskem kompleksu Bitke na Neretvi (porušen most v Jablanici). Povratek v Sarajevo. Nočitev v hotelu. 4. dan (2. 1. 2012):

SARAJEVO - SLOVENIJA Po zajtrku sledijo še zadnji nakupi v mestu in odhod proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

BIH | SARAJEVO

Hotel Park 3*

4

Lega: hotel se nahaja v kraju Vogošča, le 8 km od Sarajeva. Zgrajen je bil leta 1984 in po letu 1996 večkrat delno prenovljen. Taksi do Sarajeva stane cca. 3 € po osebi. Hotelska ponudba: recepcija, bar, restavracija, soba za sestanke, bazen, savna, fitnes. Sobe: lepo opremljene, SAT-TV, telefon, centralno ogrevanje, kopalnica/WC. Prehrana: samopostrežni zajtrk.

Hotel Saraj 3* Hotel Grand 3*

Lega: hotel se nahaja v centru mesta. Hotelska ponudba: recepcija, 2 restavraciji, bar, sef na recepciji. Sobe: obnovljene, minibar, TV, brezžični dostop do interneta, sušilec za lase, kopalnica/WC. Prehrana: samopostrežni zajtrk.

Lega: nahaja se v starem, najatraktivnejšem delu Sarajeva in je od Baščaršije oddaljen približno 300 m. Hotelska ponudba: restavracija, SPA center (dva bazena, masaže, solarij, kozmetični salon in trim soba). Sobe: prijetno opremljene, telefon, minibar, kopalnica/WC. Prehrana: samopostrežni zajtrk.


A

31.12.: ETNA VEČER J NOVOL vraciji € v re s t a i z a j i c : t a Vysm sebi.

69

Doplačil

PRAGA II.

PRAGA I.

29. 12. 2011–1. 1. 2012 PROGRAM POTOVANJA 1. dan (29. 12./30. 12. 2011):

o po o

29/30. 12. 2011–2. 1. 2012

3 dni / 2 noči 2 × nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, avtobusni prevoz, vodenje in organizacija potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

PROGRAM POTOVANJA

1. dan (29. 12./30. 12. 2010):

4 dni / 3 noči 3 × nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, avtobusni prevoz, vodenje in organizacija potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

SLOVENIJA - PRAGA V zgodnjih jutranjih urah se bomo z HOTEL SPORT 3*: € avtobusom odpravili iz Ljubljane, Celja Možna doplačila vodniku na poti: in Maribora. Pot nas bo vodila mimo 30. 12.: večerja v pivnici: Gradca in Dunaja proti Češki, kamor bomo cca. 20 € po osebi. prispeli zgodaj popoldne. Nastanitev v hotelu. Sledi ogled Prage. Sprehodili se bomo po simpatičnih ulicah Starega mesta, občudovali veličastni Vaclavov trg z narodnim muzejem, Staromestni trg, ki mu vlada velikanski spomenik Janu Husu, znamenita astronomska ura, Tynska cerkev in elegantna Pariška ulica. Po Karlovi ulici se bomo sprehodili do Karlovega mostu in do čudodelnega kipa Jana Nepomuka, ki nam bo izpolnil ... vsega vam pa res ne moremo izdati. Zvečer vam ponujamo možnost, da si mesto ogledate s še bolj romantične perspektive. Na vožnji z ladjico po Vltavi bomo občudovali lepo osvetljena obrežja in Hradčane ter si v tipični pivnici napolnili želodčke s pravimi češkimi specialitetami (doplačilo). Nočitev v hotelu.

1. dan (29. 12./30. 12. 2011): V nočnih urah odhod avtobusa iz Ljubljane, Celja in Maribora. HOTEL SPORT 3*: € Sledi nočna vožnja do mejnega prehoda Šentilj. Možna doplačila vodniku na poti: Pot bomo nadaljevali mimo Gradca in Dunaja proti avstrijsko - češki 30. 12.: večerja v pivnici: meji. V Prago bomo prispeli v jutranjih urah. Z dopoldanskim cca. 20 € po osebi. sprehodom po Starem mestu se bomo sprostili po nočni vožnji in 1. 1.: vožnja z ladjico po Vltavi in imeli prosto za zajtrk. samopostrežna večerja: cca.18 € po osebi. Ogledali si bomo Prašno brano, Staromestni in Vaclavski trg, znamenito astrološko uro in Tynsko katedralo. Nekaj prostega časa bo namenjenega tudi samostojnim ogledom in kosilu. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti hotelu, kjer bomo imeli do večera prosto za počitek. V večernih urah sledi obisk tipične praške pivnice (doplačilo), kjer si bomo privoščili večerjo. Ostali pa se boste lahko podali na odkrivanje ‘’večerne Prage’’. Ob dogovorjeni uri povratek v hotel. Nočitev v hotelu.

3. dan (1. 1. 2012):

4. dan (2. 1. 2012):

149

179

2. dan (31. 12. 2011):

PRAGA Po zajtrku se bomo odpeljali na Hradčane - najlepši zgodovinski del Prage (zunanji ogled). Sprehodili se bomo mimo znane knjižnice v Strahovskem samostanu, prekrasne renesančne palače Schwarzenberg, po Plečniko2. dan (31. 12. 2011): vem dvorišču mimo Predsedniške palače do gotske katedrale sv. Vida. Na voljo bo tudi čas za samostojni ogled PRAGA Zlate uličke (doplačilo), kjer je v eni izmed majhnih hišk živel in ustvarjal Franz Kafka. Po grajskih stopnicah Po zajtrku se bomo odpeljali na Hradčane - najlepši zgodovinski del Prage (zunanji ogled). Sprehodili se bomo mimo znane knjižnice v Strahovskem samostanu, prekrasne se bomo spustili do rezidenčnega predela mesta, ki se imenuje Mala Strana in se sprehodili mimo baročnih renesančne palače Schwarzenberg, po Plečnikovem dvorišču mimo Predsedniške palače palač. Čez znameniti Karlov most se bomo vrnili v stari del mesta, kjer bomo imeli prosto za kosilo. Sledi vrnitev v hotel in krajši počitek pred najdaljšo nočjo v letu. Možnost silvestrovanja v diskoteki (doplačilo) oziroma do gotske katedrale sv. Vida. Na voljo bo tudi čas za samostojni ogled Zlate uličke (doplačilo), kjer je v eni izmed majhnih hišk živel in ustvarjal Franz Kafka. Po grajskih nepozabno rajanje na ulici do jutranjih ur. Ob dogovorjeni uri povratek v hotel. Nočitev v hotelu. 3. dan (1. 1. 2012): stopnicah se bomo spustili do rezidenčnega predela mesta, ki se imenuje Mala Strana PRAGA in se sprehodili mimo prekrasnih baročnih palač. Čez znameniti Karlov most se bomo Zajtrk in prosto dopoldne. Po počitku si bomo ogledali Vyšehrad, cerkev sv. Petra in Pavla ter znamenito vrnili v stari del mesta, kjer bomo imeli prosto za kosilo. Sledi vrnitev v hotel in krajši pokopališče Slavin. Nato se bomo odpravili v center mesta, kjer si bomo ogledali še znano židovsko četrt in počitek pred najdaljšo nočjo v letu. se prepustili utripu ponovoletnih praških ulic. Prosto za kosilo. V popoldanskih urah se bomo vrnili v hotel in Možnost silvestrovanja v diskoteki (doplačilo), pivnici (doplačilo) oziroma nepozabno se odpočili pred zadnjim večernim obiskom Prage. V večernih urah vas bomo povabili na vožnjo z ladjico po rajanje na ulici do jutranjih ur. Ob dogovorjeni uri povratek v hotel. Nočitev v hotelu. Vltavi. Ob dogovorjeni uri povratek v hotel. Nočitev v hotelu. PRAGA - SLOVENIJA Po poznem zajtrku si bomo ogledali še Vyšehrajsko skalo z znamenitim pokopališčem Slavin in katedralo sv. Petra in Pavla ter se poslovili od Prage in se mimo češko-avstrijske meje, Dunaja in Gradca vrnili v Slovenijo, kamor bomo prišli v nočnih urah.

BRNO - SLOVENIJA Po poznejšem zajtrku se bomo počasi odpravili na pot proti domu. Ustavili se bomo še v drugem največjem češkem mestu Brnu, kjer bomo izvedli krožni ogled mesta in ogled glavnih mestnih znamenitosti kot so Zelni trh, cerkev sv. Petra in Pavla... Pot nas bo vodila nazaj proti domu, kamor bomo prispeli okrog polnoči ali malo po njej.

Lega: dobrih 30 min vožnje do Prage, v mestecu Kralupy nad Vltavou, v bližini želežniška povezava s Prago. Med Prago in hotelom bo vozil Odisejev avtobus. Ponudba: recepcija, bar, brezžični internet; v bližini: bazen, savne, bowling, dvorana za tenis in squash. Sobe: prenovljene, lepo opremljene, SAT-TV, telefon, kopalnica/WC. Obroki: samopostrežni zajtrk.

ČEŠKA | PRAGA

Hotel Sport 3*

5


PARIZ

29. 12. 2011–2. 1. 2012

PROGRAM POTOVANJA 1. dan (29. 12. 2011):

SLOVENIJA – FRANCIJA Popoldanski odhod iz Maribora, Celja in Ljubljane. Vožnjo bomo nadaljevali preko Avstrije in Nemčije (Salzburga, Münchna, Stuttgarta, Strassbourga) proti Parizu. 2. dan (30. 12. 2011):

BRATISLAVA Z DUNAJEM 30. 12. 2011- 1. 1. 2012

5 dni / 2 noči 2 × nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, avtobusni prevoz, vodenje in organizacija potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

HOTEL 2/3*: 

249 €

Možna doplačila vodniku na poti: 30.12. večerja v tipični restavraciji: cca. 25 €/osebo.

PARIZ
 Prihod v Francijo v dopoldanskih urah. Z ogledi bomo najprej začeli v dvorcu Versailles, kjer se boste lahko sprehodili po čudovitih vrtovih (doplačilo) znamenitega »sončnega dvorca«, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Sledi nastanitev v hotelu. V večernih urah se bomo z metrojem podali v center Pariza, kjer bomo uživali ob sprehodu po centru mesta. Sledi večerja v eni od tipičnih francoskih restavracij (doplačilo). Nočitev.
 3. dan (31. 12. 2011): PARIZ
 Po zajtrku bomo nadaljevali z ogledi v samem mestu Pariz, kjer bomo iz avtobusa lahko občudovali najpomembnejše znamenitosti Pariza: Opera de Paris (pariška opera), Place Vendome, muzej Louvres, desni breg Sene s Pont-Neuf, Ile St Louis (otok Sv. Ludvika), Ile de la Cite s katedralo Notre-Dame, Conciergerie, Sainte Chapelle, levi breg Sene, Palais Bourbon (parlament), Les Invalides (dom invalidov), Place de la Concorde, Champs-Elysees (Elizejske poljane), Arc de Triomphe (slavolok zmage), Eifflov stolp… Sledijo samostojni ogledi: muzej Louvre, trgi Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestni otok s katedralo Notre Dame, Boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo... V popoldanskih urah vrnitev v hotel. Zvečer odhod na veliko novoletno rajanje na Elizejskih poljanah oz. proti doplačilu silvestrovanje v eni izmed pariških restavracij. Nočitev v hotelu. 4. dan (1.1. 2012):

PROGRAM POTOVANJA 1. dan (30.12. 2011):

139

2. dan ( 31.12. 2011):

BRATISLAVA – MALI KARPATI Po prekratki noči boste imeli možnost poldnevnega izleta v vinorodno območje Malih Karpatov. Podali se bomo v vasi Pezinok, Modra ali Svaty Jur ter v eni izmed mnogih »vinarn« okušali vina in prisluhnili razlagi o značilnostih slovaških vin. Popoldan se bomo vrnili v mesto in začeli s pripravami na najdaljšo noč v letu. Odločite se lahko za silvestrovanje v enem izmed klubov. 3. dan (1. 1. 2012):

BRATISLAVA – LJUBLJANA Po zajtrku se bomo zapeljali do bližnjega gradu Devin, ki je stoletja veljal za nepremagljivo utrdbo in še danes kraljuje na sotočju rek Morave in Donave, zaupali pa vam bomo tudi skrivnost Deviškega stolpa. Po ogledu sledi vožnja proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

5. dan (2. 1. 2012):

PA R I Z | B R AT I S L AVA

SLOVENIJA
 Prihod v Slovenijo v opoldanskih urah.

6

Hotel City Bratislava 3* Lega: hotel se nahaja v predmestju Pariza v bližini javnega prevoza (metro/RER). V hotelu je recepcija, bar in restavracija (samopostrežni zajtrk). Sobe: prijetno urejene dvoposteljne sobe, kopalnica/WC, večina TV.

primer hotela

2 × nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, avtobusni prevoz, vodenje in organizacija potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

LJUBLJANA – DUNAJ – BRATISLAVA HOTEL CITY 3*: € Odhod avtobusa iz Ljubljane, Celja in Maribora v jutranjih urah. Vožnja proti Dunaju. Sprehodili se bomo po središču mesta mimo zimske palače Habsburžanov Hofburga, cesarske grobnice do cerkve Sv. Štefana. Imeli bomo tudi nekaj prostega časa za samostojne oglede. Popoldan se bomo zbrali na dogovorjenem mestu in se odpravili do Bratislave, ki leži ob Donavi. Sledi namestitev v hotelu in nočitev.

PARIZ – SLOVENIJA
 Po zajtrku se bomo podali na odkrivanje najzanimivejšega predela Pariza - Montmartra. Opazovali bomo umetnike, se sprehodili mimo Amelijinega bara, videli Moulin Roches. Popoldan bo namenjen prostemu sprehajanju ali vzponu na Eifflov stolp. V poznih popoldanskih urah se bomo podali proti Sloveniji.

Hotel 2/3*

3 dni / 2 noči

Lega: v mesta Bratislava cca 10 minut z avtubusom ali taksijem do starega dela mesta. Ponudba: restavracija, recepcija, bar, internet Sobe: prenovljene, lepo opremljene, SAT-TV, telefon, kopalnica/WC. Obroki: samopostrežni zajtrk.


MALTA

SLIEMA | HOTEL PLEVNA 3*

www.plevnahotel.com Lega: Plevna hotel se nahaja 200 metrov od obale in promenade, ki vodi do poznanega nakupovalnega centra z različnimi restavracijami in bari. Očarljiv in tradicionalen hotel ponuja 100 različnih sob. Hotelska ponudba: recepcija, restavracija, kavarna, bar, prostor za biliard in pikado, konferenčna soba, zunanji bazen. Nastanitev: udobne sobe imajo kopalnico s tuš kabino, sušilec za lase, SAT TV, telefon, klimo, sef (proti doplačilu). Prehrana: samopostrežni zajtrk.

ST. JULIAN | HOTEL ALEXANDRA 3*

www.alexandrahotelmalta.com Lega: Alexandra hotel ima odlično lokacijo v samem centru mesta St. Julian, oddaljen le 500 metrov od morja ter ponuja 145 različnih sob. Hotelska ponudba: recepcija, menjalnica, restavracija, bar, internet kotiček, konferenčna soba, notranji in zunanji bazen. Nastanitev: vse sobe imajo lastno kopalnico, klimatsko napravo, SAT TV, telefon, sef, balkon. Prehrana: samopostrežni zajtrk.

QAWRA | HOTEL QAWRA PALACE 4*

www.qawrapalacemalta.com Lega: Qawra hotel ima 392 sob in je prijazen družinski hotel, ki se nahaja ob obali Qawra in promenade. V bližini so številne restavracije, bari, trgovine. Hotel je idealen za družine. Hotelska ponudba: hotel ima zunanji bazen s slano vodo, teraso za sončenje z ležalniki in senčniki, notranji bazen (odprt le v zimskih mesecih) ter otroški bazen. Ponuja veliko izbiro vodnih športov, savna, masaža, jacuzzi, internet, frizerski salon, tenis, namizni tenis, trgovina s spominki. V hotelu se nahaja restavracija, kavarna,pizzeria, lounge bar, bar ob bazenu, nočni klub. Nastanitev: vse sobe so opremljene z lastno kopalnico, klimatsko napravo, mini hladilnik, SAT TV, sušilec za lase, sef (proti doplačilu). Prehrana: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v slogu mediteranske kuhinje.

ATTARD | CORINTHIA PALACE 5*

www.corinthia.com Lega: veličasten hotel, ki nudi toplo sredozemsko gostoljubnost, leži v bližini mesta San Anton in le kratko vožnjo stran od glavnega mesta Valleta. Odlična izhodiščna točka za izlete. Hotelska ponudba: hotel s 152 sobami ima čudovit zunanji bazen, teraso za sončenje z ležalniki in senčniki, notranji bazen, frizer, fitnes, teniška igrišča. Hotel ima več restavracij, barov in trgovin. V hotelu se nahaja tudi Spa center, ki ponuja masaže, savno in veliko izbiro drugih kozmetičnih storitev. Nastanitev: sobe so opremljene s kopalnico tuš/WC,sušilec za lase, kuhalnik za kavo ali čaj, WIFI, satelitsko TV, klimatsko napravo, likalnik, telefon, mini bar in balkon. Prehrana: samopostrežni zajtrk.

7 dni / 6 noči posebni letalski prevoz na relaciji Ljubljana-Malta-Ljubljana z letalsko družbo Airmalta letališke in varnostne pristojbine avtobusni prevoz letališče-hotelletališče namestitev v izbranem hotelu z navedeno storitvijo angleško govorečega predstavnika, organizacijo in vodenje potovanjaod

375 €

HOTEL PLEVNA 3* Cene v € po osebi soba 1/2 soba 1/1 1. in 2. otrok (2-12 let) Infant popust 3. oseba

26.12.-01.01. 420 471

210 30 20% popust 9 polpenzion na osebo/dan Novoletna večerja* 31 €/otrok 25% popust

HOTEL ALEXANDRA 4* Cene v € po osebi 26.12.-01.01. soba 1/2 445 soba 1/1 585 1. in 2. otrok (2-12 let) Infant popust 3. oseba

223 30 20% polpenzion na osebo/dan 12 Novoletna večerja* 46 €/otrok 50% popust

QAWRA PALACE 4* Cene v € po osebi soba 1/2 soba 1/1 1. in 2. otrok (2-12 let) Infant popust 3. oseba

26.12.-01.01. 375 442

188 30 25% 9 polpenzion na osebo/dan pogled na morje 9 Novoletna večerja* 62 €/otrok 50% popust

QAWRA PALACE 4* Cene v € po osebi soba 1/2 soba 1/1 1. in 2. otrok (2-12 let) Infant popust 3. oseba

26.12.-01.01. 597 774

265 30 25% 27 polpenzion na osebo/dan Novoletna večerja* 98 €/otrok 100% popust

* Pri vseh hotelih je doplačilo za Novoletno večerjo obvezno, kadar gre za storitev polpenzion!!!

M A LTA

26. 12. 2011–1. 1. 2012

7


JAHORINA HOTEL BISTRICA 3*

7 dni, polpenzion Smučišče: 150 m Trgovina: 200 m. Opis: največji hotel na Jahorini je bil zgrajen v času zimskih olimpijskih iger na Jahorini leta 1984. Hotel ima dobro lokacijo, saj je praktično na smučišču. Hotel ni prenovljen. Sobe: preprosto opremljene, SAT TV, telefon, kopalnica (prha/ wc). Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, kava bar, soba za druženje (kamin), namizni tenis, video igre, namizni nogomet, biljard; relaksacijski center, notranji bazen, savne, fitnes, trgovina s spominki, menjalnica, otroška soba, veliko parkirišče pred hotelom.

269 €VKLJUČENO V CENO: polpenzion, kopanje v notranjem bazenu.

Cena 7-dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 26.12.-02.01. 1/2 TWC 269 Popusti: otrok do 4. leta brez prehrane in ležišča: Popusti: otrok do 4. leta brez ležišča: BREZPLAČNO; otrok 4-12 let brez ležišča: 50 %; otrok 4-12 let (2+1, 2+2): 30 %; odrasli (2+1): 20 %. Doplačila: ob rezervaciji: enoposteljna soba: 20 %; novoletna večerja (obvezno): 35 €/osebo; na recepciji: turistična taksa (obvezno): cca 1,40 € po osebi/dan.

JAHORINA VILA RAJSKA VRATA 3*

7 dni, polpenzion Smučišče: 0 m Opis: penzion z leseno, ročno izdelano notranjostjo in opremo, se nahaja neposredno ob smučišču; priporočamo ga gostom, ki ne iščejo standardne namestitve, temveč manjši objekt v katerem se bodo počutili domače. Sobe: (1/2, 1/3 TWC): opremljene v alpskem stilu, kopalnica (prha/wc), sušilec za lase, dnevna menjava brisač, SAT-TV; (1/4 TWC): opremljene v alpskem stilu z zakonsko posteljo in dvema ležiščema, kopalnica (prha/wc), sušilec za lase, SAT-TV. Obroki: samopostrežni zajtrk in strežena večerja (izbor med določenimi jedmi iz menija). Ponudba: restavracija z odprtim ognjiščem, kjer pripravljajo bosansko hrano, velika zunanja sončna terasa, shramba za smučarsko opremo; parkirišče v neposredni bližini. Dobro je vedeti: ena izmed najboljših lokacij, neposredno ob smučarski progi.

BJELAŠNICA HOTEL MARŠAL 3*

JAHORINA, BJELAŠNICA

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, turistična taksa, brisače.

Cena 7-dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 26.12.-02.01. 1/2 TWC 399 1/3 TWC 399 1/4 TWC 399 Popusti: otrok do 4. leta brez prehrane in ležišča: BREZPLAČNO; otrok 4-12 let brez ležišča plača pavšal: 16 € po osebi/dan; otrok 4-12 let (2+1, 2+2): plača pavšal 24 €/dan. Doplačila: ob rezervaciji: prazno ležišče: 23 €/dan; na recepciji: turistična taksa (obvezno): 1,5 € po osebi/dan (otroci do 7. leta takse ne plačajo).

7 dni, polpenzion Smučišče: 50 m Opis: hotel se nahaja na mestu v vojni uničenega hotela Famos na odlični lokaciji. Sobe: mini bar, SAT-TV, telefon, sušilec za lase, kopalnica/WC. Obroki: samopostrežni zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, hitra prehrana, soba z odprtim kaminom, terasa za sončenje, shramba za smuči in smučarsko opremo, zasebno parkirišče, TV soba.

8

399€

299 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion.

Cena 7-dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 24.12.-07.01. 1/2 TWC 299 Popusti: otrok do 2. leta brez prehrane in ležišča: BREZPLAČNO; otrok 2-12 let (2+1):; 50 %; otrok 2-12 let (1+1): 30 %; odrasli (2+1): 20 %. Doplačila: ob rezervaciji: novoletna večerja (obvezna): 110 € po osebi; kosilo: 8 € po osebi/dan; enoposteljna soba: 50 %; (na recepciji): turistična taksa (obvezno): cca 1,10 € po osebi/dan (otroci 12-26 let cca 0,60 € po osebi/dan); zavarovanje (obvezno): cca 0,60 € po osebi/dan.


BOVEC

Lega: hotel v središču Bovca je že dolga leta poznan po dobri hrani in ustrežljivem osebju. Smučišče: 1000 m. Sobe: telefon, SAT-TV; sušilec za lase, prha ali kad/wc; nekatere: mini bar, balkon; možnost družinskih sob. Obroki: samopostrežni zajtrk; večerja bife ali izbor menijev; možnost dietne prehrane. Ponudba: restavracija, bar s teraso; internetni kotiček; biljard; terasa za sončenje; sef na recepciji; parkirišče. Živali: dovoljene (doplačilo). Dobro je vedeti: novo v hotelu (turška savna, finska savna, infra rdeča savna, kozmetično-masažni center).

3 dni, polpenzion 

224 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, 50 % popusta pri obisku hotelske savne. Cena dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 29.12.-02.01. 1/2 TWC 56 Minimalno bivanje: 4 dni. Popusti: otrok do 6. leta brez ležišča: BREZPLAČNO; otrok 6-12 let (2+1): 50 %; otrok 6-12 let (1+1): 30 %. Doplačila: na recepciji: turistična taksa (obvezno): cca 1,01 € po osebi/dan; domače živali (na povpraševanje): 6 €/dan.

BOVEC

HOTEL ALP 3*

9


BOHINJ HOTEL JEZERO 4*

3 dni, polpenzion Lega: obnovljen in gostom prijazen hotel v neposredni bližini jezera, s čudovitim pogledom na jezero in Julijske Alpe s Triglavom. Sobe: telefon, kabelska TV, mini bar, sef, fen, prha ali kad/wc, balkon; možnost dodatnega ležišča; možnost družinskih sob. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja - glavna jed se streže/4 meniji; Ponudba: hotelska in à la carte restavracija, bar, dnevni prostor, dvigalo, brezžični internet; notranji bazen z vrtom, savna, masaža, solarij, fitnes, mini golf, shramba za smuči; parkirišče.102 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, turistična taksa, kopanje v notranjem bazenu, uporaba savne in fitnesa.

Cena dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 24.12.-03.01. 1/2 TWC standard 51 1/2 TWC superior 68 Minimalno bivanje: 2 dni. Popusti: otrok do 4. leta (2+1): plača pavšal 5 € po osebi/dan; otrok 4-12 let (2+1): plača pavšal: 20 € po osebi/dan; otrok do 12. leta (1+1): 30%. Doplačila: ob rezervaciji: novoletna večerja (obvezna za goste, ki bivajo 31.12.): 55 €/osebo (otroci do 12. leta 28 €/osebo); kosilo: 10 € po osebi/dan; enoposteljna soba: 10 €/dan; single use: 30 €/dan.

BOHINJ HOTEL IN DEPANDANSA BELLEVUE 1/2*

2 dni, polpenzion 

58 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion.

Cena dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 28.12.-02.01. 1/2 TWC 29 Minimalno bivanje: 2 dni. Popusti: otrok do 6. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 6-12 let (2+1): 30 %. Doplačila: ob rezervaciji: enoposteljna soba (na povpraševanje): 7 €/dan; na recepciji: turistična taksa (obvezno): cca 1,01 € po osebi/dan; domače živali (na povpraševanje ob rezervaciji): 5 €/dan

ROGLA

Lega: preprost hotel in depandansa se nahajata dobrih 700 m od jezera v Ribčevem Lazu. Sobe: preprosto opremljene, kopalnica (prha ali kad/WC), večina z balkonom, nekatere s pogledom na jezero. Obroki: samopostrežna zajtrk, strežena večerja (1 meni). Ponudba: recepcija, restavracija, soba za druženje s TV in knjižnico Agathe Christie. Naša ocena: 2*.

10


ROGLA BUNGALOVI ROGLA 3*

4 dni, najem bungalova Smučišče: 200 m Opis: bungalovi se nahajajo pod hotelom Planja; gre za samostojne enote, primerne za družine, ki uživajo v neokrnjeni naravi, blizu smučišča. Bungalovi: SAT-TV; kuhinjska niša, kopalnica/WC; (1/2+2 BGW): dnevni prostor z raztegljivim kavčem za dve osebi in pogradom; (1/4+2BGW): v spodnjem delu: dnevni prostor z raztegljivim ležišče za dve osebi; v zgornjem delu: dve ločeni spalnici s po dvema ležiščema.428 €

VKLJUČENO V CENO: najem apartmaja, 50 % popusta pri kopanju v hotelskem bazenu na Rogli, 30 % popusta pri vstopu v savne v Deželi dobrega počutja, 30 % popusta pri kopanju v termalnih bazenih Term Zreče, ski bus na relaciji Rogla - Zreče - Rogla (po voznem redu).

Cena 4-dnevnega najema apartmaja v € Najem 29.12.-02.01. 1/2+2 BGW 428 1/4+2 BGW 608 Doplačila: ob rezervaciji: all inclusive silvestrovanje v hotelu: 50 €/osebo (otroci 7-14 let 30 €/osebo); na recepciji: turistična taksa (obvezno): 1,3 € po osebi/dan (otroci 7-18 let 0,7 € po osebi/dan); domače živali (na povpraševanje): 10 €/dan; otroška posteljica (na povpraševanje): 8 €/dan; parkirno mesto v garaži na Rogli: 10 € na avto/dan.

ROGLA DEPANDANSA JELKA

3 dni, polpenzion 

150 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, 3-dnevna smučarska vozovnica, en vstop v bazen na Rogli v času bivanja, 1 eskimski jabolčnik v iglu baru.

Cena 3-dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 30.12.-02.01. 1/6 ETWC 150 1/8 ETWC 150 Doplačila: (ob rezervaciji): kosilo: 12 € po osebi/ dan; (na recepciji): turistična taksa (obvezno): 1,30 € po osebi/dan (otroci 7-18 let 0,70 € po osebi/dan).

ROGLA

Lega: na Rogli, 200 m od hotela Planja. Sobe: šestposteljne in osemposteljne, pogradi; etažna uporaba kopalnica in WC-ja. Obroki: samopostrežni zajtrk in večerja v linijski restavraciji pod Staro kočo. Ponudba: skupni dnevni prostor s TV, ostala ponudba v hotelu Rogla in Planja: restavracija, aperitiv bar, kavarna, pivnica, TV soba, relaksacijski center z notranjim bazenom, savnami in jacuzzijem, fitnes. Dobro je vedeti: priporočamo mladim, zadovoljnim s preprosto namestitvijo direktno na smučišču.

11


STRUNJAN HOTEL SALINERA 3/4*

3 dni, polpenzion Lega: v objemu miru, zelenja in čistega morja, v manjšem zalivu. Sobe: (3*): telefon, SAT-TV, prha/wc, fen, dodatno ležišče primerno le za otroka do 10 let; (4*): zgrajene l. 2006; SAT-TV, prha/wc, fen, klima, mini bar, balkon; dodatno ležišče primerno tudi za odraslo osebo; nekaj družinskih sob in sob primernih za invalide. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba v naselju: recepcija in restavracija; lobby bar, terasa, bar na plaži, market 1000 m (v naselju Strunjan), prodajalna spominkov in časopisov, kolesarnica, parkirišče. Wellness in šport: wellness center z notranjim bazenom z morsko vodo, otroškim bazenom, whirlpooli in sauna parkom; otroško igrišče; sprehajalne in kolesarske poti; izposoja koles.

od258 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, novoletna večerja brez pijače (31.12.), kopanje v notranjem bazenu. Cena dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 29.12.-02.01. 1/2 TWC depandansa 3* 86 1/2 TWCB 4* 93 1/2 TWCBM 4* 98 Minimalno bivanje: 3 dni Popusti: otrok do 7. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 7-12 let (2+1): 50 %; otrok do 12. leta (1+1 – samo v sobah 3*): 30 %; odrasli (2+1): 20 % Doplačila: (ob rezervaciji): enoposteljna soba (na povpraševanje): 18 € po osebi/dan; single use (na povpraševanje): 50 %; krajše bivanje (na povpraševanje): 30 %; (na recepciji): turistična taksa (obvezno): 1,01 € po osebi/dan (otroci 7-18 let 0,50 € po osebi/dan); otroška posteljica: 7 €/dan.

PORTOROŽ | LUCIJA HOTEL LUCIJA 3*

3 dni, polpenzion Lega: 100 m od GH Metropol, neposredno ob glavni sprehajalni poti; 800 m od centra mesta. Sobe: klima, prha/wc, fen, telefon, SAT-TV. Obroki: samopostrežni zajtrk in večerja; možnost vegetarijanske prehrane na vprašanje. Ponudba: recepcija, zajtrkovalnica, bar, otroška igralnica, savna center (finska, turška, infra), terasa, dvigalo, internetni priključek, sef v sobah, parkiranje v garaži (doplačilo 5 €/dan). Wellness in šport: notranji bazen z otroškim bazenom (23x16m, 6x6m) in z ogrevano morsko vodo, whirlpool; v bližini: športni stadion, teniška igrišča, mini golf, fitnes v GH Metropol (doplačilo).

216 €VKLJUČENO V CENO: polpenzion, novoletna večrja, kopanje v notranjem bazenu. Cena dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 29.12.-02.01. 1/2 TWC 86 1/2+2 TWC 108 Minimalno bivanje: 3 dni Popusti: otrok do 12. leta (2+1, 2+2): BREZPLAČNO; otrok 12-15 let (2+1, 2+2): 50 %; otrok 2-14 let (1+1): 30 %; odrasli (2+1, 2+2): 30 %. Doplačila: (ob rezervaciji) enoposteljna soba (na povpraševanje): 20 € po osebi/dan; single use (na povpraševanje): 50 %; krajše bivanje (na povpraševanje): 25 %; (na recepciji): turistična taksa (obvezno): 1,01 € po osebi/dan (otroci 7-18 let 0,50 € po osebi/dan); otroška posteljica: 7 €/dan.

U MAG, STRUNJAN, PORTOROŽ

UMAG | KATORO HOTEL IN VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4*

12

Lega: v naselju Katoro, obkrožen z borovim in hrastovim gozdičkom; 3 km od centra mesta. Sobe: (hotel): klima, telefon, SAT-TV, sef, mini bar, sušilec za lase, prha/wc, balkon, možnost družinskih sob (soba v sobi), internetna povezava (doplačilo); (Village): klima, telefon, SAT-TV, sef, sušilec za lase, prha/wc, balkon, hladilnik; možnost družinskih in povezanih sob. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja v hotelu, možnost dietne prehrane. Ponudba: restavracija z barom, restavracija à la carte, aperitiv bar, TV salon, trgovine; velika banketna dvorana, frizerski salon, dvigalo; brezplačno parkirišče, garaža (doplačilo); igralnica. Wellness in šport: notranji bazen, Wellness center (savna, masaža); športni kompleks Sport Art v neposredni bližini hotela (nogomet, rokomet, košarka, badminton). Živali: niso dovoljene. Soba h. Sol Garden Istra2 dni, polpenzion od195 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, turistična taksa, pijača dobrodošlice, silvestrska večerja, kozarec penine, kopanje v notranjem bazenu, uporaba fitnesa.

Cena bivanja po osebi v € Polpenzion + TT 1/2 TWCB hotel 1/2 TWCB bazen hotel 1/2 TWCBM hotel 1/2 TWCB village 1/2 TWCB bazen village

29.12.-02.01. 2 dni 232 239 239 195 203

3 dni 275 286 286 238 249

4 dni 308 322 322 259 273

Popusti: otrok do 5. leta (2+1, 1+1): BREZPLAČNO; otrok 5-10 let (2+1): 50 %; otrok 5-10 let (1+1): 30 %; odrasli (2+1): 10 %. Doplačila: (ob rezervaciji): enoposteljna soba (na povpraševanje): 12 €/dan.


UMAG | PUNTA HOTEL SOL UMAG 4*

2 dni, polpenzion Lega: v lepem borovem gozdičku, na rtu naselja Punta; 1,5 km od centra mesta. Sobe: klima, SAT-TV, mini bar, sef, telefon, kad/wc, sušilec za lase, nekatere z balkonom. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost dietne prehrane. Ponudba: restavracije, aperitiv bar, sobna strežba (7h-23h), dnevni prostor, sef na recepciji, dnevni prostori, prostori za nekadilce, menjalnica; dvigalo; frizerski salon; možnost pranja perila, možnost uporabe faksa in računalnika (doplačilo); parkirišče; internetni kotiček, prodajalna spominkov. Wellness in šport: notranji bazen s sladko vodo (del wellnessa); 5 teniških igrišč; Wellness center: 1600 m2; finska in rimska savna, istrska biosavna, whirlpooli, vodne masaže, soba za sprostitev; center lepote s solarijem in masažami; programi sprostitve za managerje; fitnes. Živali: niso dovoljene.

od227 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, turistična taksa, pijača dobrodošlice, silvestrska večerja, kozarec penine, kopanje v notranjem bazenu, uporaba fitnesa.

30.12.-02.01.

Cena bivanja po osebi v € Polpenzion + TT 1/2 TWC 1/2 TWCB 1/2 TWCBM

2 dni 227 232 239

3 dni 267 275 286

Popusti: otrok do 5. leta (2+1, 1+1): BREZPLAČNO; otrok 5-10 let (2+1): 50 %; otrok 5-10 let (1+1): 30 %; odrasli (2+1): 10 %. Doplačila: (ob rezervaciji): enoposteljna soba (na povpraševanje): 12 €/dan.

NOVIGRAD HOTEL MAESTRAL 4

3 dni, polpenzion Lega: ob morju, 800 m od centra mesta. Sobe: telefon, SAT-TV, klima, sef, mini bar, internetni priključek, prha ali kad/wc, sušilec za lase. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; Ponudba: restavracija, aperitiv bar, plesna terasa; 2 kongresni dvorani; dvigalo, sef na recepciji; menjalnica; igralnica (biljard, pikado, jukebox), restavracija in bar na plaži; parkirišče. Wellness in šport: wellness center (2500 m2); notranji bazen z ogrevano morsko vodo in whirlpoolom, finska in bio savna, parna kopel, ledena jama, soba za sprostitev, luksuzna VIP soba, fitnes, masaže, nega obraza in telesa, solarij; tenis (17 peščenih igrišč). Živali: niso dovoljene.

Polpenzion + TT 1/2 TWC 1/1 TWC

3 dni 288 306

4 dni 332 356

5 dni 360 390

1 dan, polpenzion od37 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, kopanje v notranjem bazenu, uporaba fitnesa, turistična taksa, silvestrska večerja za odrasle (za goste, ki bivajo 31.12.). Cena dnevnega bivanja po osebi v €

29.12.-31.12.

Polpenzion + TT 01.01.-02.01. 31.12.-01.01. 1/2 TWC 37 114 1/2 TWCB 39 117 1/1 TWC 42 120 1/1 TWCB 45 123 Minimalno bivanje: 1 dan. Popusti : otrok do 14. leta (1+1): 30 %. Doplačila: ob rezervaciji: silvestrska večerja za otroke (obvezno): 30 €/osebo (za otroke do 12. leta), 60 €/osebo (za otroke 12-14 let); (na recepciji): vstop v wellness center za 3 ure cca. 10 € (wellness center je odprt med 8. in 22. uro).

POREČ, UMAG, NOVIGRAD

 Lega:v zeleni oazi pinijevega gozda, v naselju Brulo, 15 min. hoda do starega mestnega jedra. Sobe: klima, telefon, SAT-TV, prha/wc, balkon. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, aperitiv bar, TV salon. Wellness (v bližnjem hotelu Valamar Diamant): velik ogrevan notranji bazen s sladko vodo. Živali: niso dovoljene.

28.12.-02.01.

Popusti: otrok do 7. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 7-14 let (2+1): 50 %; otrok do 7. leta (1+1): 50 %; otrok 7-14 let (1+1): 30 %; otroci do 14 . leta (0+2): 30 %; odrasli (2+1): 20 %. Doplačila: ob rezervaciji: kosilo: 10 € po osebi/dan; paket pijač v času novoletne večerje (0,5 l mineralne vode, 0,25 l vina malvazija ali merlot): 5 € po osebi.

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, turistična taksa, pijača dobrodošlice, pijača ob večerji - razen v času novoletne večerje (točeno belo in rdeče vino, pivo, brezalkoholna pijača, mineralna voda), 30.12. istrska večerja (samopsotrežna večerja z istrskimi specialitetami), 31.12. gala silvestrska večerja (vključen aperitiv in kozarec penine), 1.1. ribiška večerja z bogatim novoletnim srečolovom (samopostrežna večerja z ribjimi specialitetami), živa glasba, uporaba notranjega bazena z ogrevano morsko vodo, uporaba whirlpoola, neomejena uporaba interneta, vsakodnevna jutranja gimnastika, 10 % popusta pri storitvah wellness centra.

POREČ HOTEL VALAMAR CRYSTAL 4*

288 €

 Cena bivanja po osebi v €

13


ROVINJ HOTEL EDEN 4*

3 dni, polpenzion Lega: ob robu gozdnega parka Zlatni rt, 1 km od centra mesta. Sobe: klima, SAT-TV, PAY-TV, brezžična internetna povezava (doplačilo); mini bar, sef, telefon, fen, kad/wc, balkon. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: klimatizirana restavracija, snack bar, aperitiv bar, kavarna, slaščičarna; TV soba, klimatizirane kongresne dvorane, zunanja terasa, notranja dvorana z barom, parkirišče; internetni kotiček. Wellness in šport: notranji bazen z morsko vodo, savna, masaža, hidromasaža, fitnes, tenis; šola tenisa, namizni tenis, izposoja koles in palic za nordijsko hojo. Živali: niso dovoljene.

od219 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, turistična taksa, kopanje v notranjem bazenu.

Cena dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion + TT 28.12.-02.01.

73 109

1/2 TWC 1/1 TWC

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: otrok do 8. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 8-12 let (2+1): 50 %; otrok do 12. leta (1+1, 1+2): 40 %; odrasli (2+1): 20 %: Doplačila: ob rezervaciji: silvestrska večerja: 80 €/osebo (otroci do 6. leta 40 €/osebo); krajše bivanje (na povpraševanje): 25 %.

MEDULIN HOTEL HOLIDAY 3*

3 dni, polpenzion Lega: v zelenju, 1 km do centra Medulina. Sobe: moderne in udobne, telefon, radio, SAT-TV, prha/wc, fen; sobe na morsko stran imajo balkon. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: skupni prostori, restavracija, aperitiv bar, sobna strežba; prostori za nekadilce, TV salon, možnost sobe za nekadilce; menjalnica; dvigalo, možnost pranja perila, sef na recepciji, parkirišče; notranji bazen z morsko vodo v bližnjem hotelu Belvedere. Živali: niso dovoljene.od

219 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion (31.12. je zgodnja večerja), pijača ob večerji (pivo, vino, voda, sok), turistična taksa, kopanje v notranjem bazenu bližnjega hotela Belvedere. Cena dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion + TT 29.12.-02.01.

38

1/2 TWC

Minimalno bivanje: 3 dni. Popusti: otrok do 6. leta (2+1): BREZPLAČNO, odrasli (2+1): 25 %. Doplačila: ob rezervaciji: enoposteljna soba (na povpraševanje): 7 €/dan.

RABAC HOTEL MIMOSA/HEDERA 3*ROVINJ, RABAC

Lega: v zalivu Maslinica, 500 m od središča Rabca. Sobe: telefon, SAT-TV, sef, sušilec za lase, prha/wc, nekatere z balkonom; v sobah s pogledom na park/cesto ni možnosti pomožnega ležišča. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, aperitiv bar, cafe bar, prodajalna spominkov, plesni večeri; dvigalo, parkirišče. Wellness in šport: notranji bazen z morsko vodo, teniška igrišča, rokomet, nogomet, košarka, otroška igrišča, namizni tenis, mini golf, trim steza. Živali: niso dovoljene.

14

3 dni, polpenzion 

od

183 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion ali polni penzion, ob večerji vključena ena pijača (voda, vino ali sok ali pivo), turistična taksa, bogata novoletna večerja (klasična, pijača se doplača), pijača dobrodošlice, kozarec penine, večeri z živo glasbo in plesom, uporaba notranjega bazena in savne.

Cena bivanja po osebi v € Polpenzion + TT 1/2 TWC Polni penzion + TT 1/2 TWC

29.12.-3.1. 3 dni 183 3 dni 219

4 dni 220 4 dni 272

Popusti: otrok do 2. leta brez ležišča in prehrane: BREZPLAČNO; otrok 2-15 let (2+1): 50 %; odrasli (2+1): 20 %. Doplačila: ob rezervaciji: enoposteljna soba: 10 €/dan.

soba h. Hedera

soba h. Mimosa


OPATIJA HOTEL OPATIJA 2*

3 dni, polpenzion Lega: v lepem parku v središču Opatije, ob obalnem sprehajališču in v neposredni bližini kopališča. Sobe: klima (doplačilo), SAT-TV, telefon, prha/wc, balkon (na vprašanje). Obroki: samopostrežni zajtrk; možnost doplačila za polpenzion. Ponudba: elegantna restavracija Vienna, prostorna terasa s pogledom na morje (ena najlepših v Opatiji), Relax center (ogrevan notranji bazen; različne masaže proti doplačilu), hotelsko parkirišče (doplačilo, omejeno število mest).

od190 €

VKLJUČENO V CENO: nočitev z zajtrkom, ena samopostrežna večerja, silvestrska gala večerja (vključeno: aperitiv, kozarec penine, gala samopostrežna večerja, živa glasba), večerja z živo glasbo, 1.1. podaljšan zajtrk do 11. ure, uporaba bazena z ogrevano morsko vodo, en voucher welcome back v znesku cca 7 € za naslednje bivanje.

Cena 3-dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion 29.12.-01.01. 1/2 TWC 190 1/1 TWC 224 Popusti: otrok do 7. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 7-12 let (2+1): 50 %; otrok do 7. leta (1+1): 60 %; otrok 7-12 let (1+1): 30 %; odrasli (2+1): 20 %. Doplačila: (na recepciji): turistična taksa (obvezno): 1 € po osebi/dan (otroci 12-18 let 0,50 € po osebi/dan).

OPATIJA MILENIJ GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA 4*

2 dni, polpenzion

Lega: v centru, obdan s parkom in obalnim sprehajališčem. Sobe: 4 vile; sobe: klima, SAT-TV, internetna povezava, minibar, sef, prha, wc, sušilec za lase. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja. Ponudba: restavracija, aperitiv bar, kavarna, skupni prostori, garaža (doplačilo). Wellness in šport: notranji in zunanji bazen s sladko vodo; wellness center: približno 2.000m2, hidro masaža, savna, lepotilni center, fitness, prostori za sprostitev, solarij, terasa za sončenje. Živali: niso dovoljene.

216 €VKLJUČENO V CENO: polpenzion, pijača dobrodošlice (kozarec penine), svečana silvestrska večerja, darilo v sobi, bogata tombola, bogat in raznolik zabavni program, uporaba notranjega bazena.

30.12.-02.01.

Cena bivanja po osebi v € Polpenzion + TT 1/2 TWC

2 dni 216

3 dni 265

Popusti: otrok do 3. leta brez ležišča in prehrane: BREZPLAČNO; otrok 3-7 let (2+1): 80 %; otrok 7-12 let (2+1): 50 %; otrok 3-7 let (1+1): 50 %; otrok 7-12 let (1+1): 20 %; odrasli (2+1): 20 %. Doplačila: (na recepciji): turistična taksa (obvezno): 1 € po osebi/dan (otroci 12-18 let 0,50 € po osebi/ dan); otroška posteljica (na povpraševanje): 8 €/dan; parkirišče (obvezno): cca 13 €/avto/dan.

Lega: v lepem mediteranskem parku; depandansa in vile so 70 m oddaljene od glavne zgradbe. Sobe: (hotel 3*): nove kopalnice in pohištvo, klima, telefon, SAT-TV, mini bar, prha/wc; (depandansa in vile 2*): preproste, kad/ wc, nekatere z balkonom, nekatere na morsko stran; možnost dodatnega ležišča. Obroki: samopostrežni zajtrk, za večerjo izbor med 4 meniji. Ponudba: (v glavni zgradbi) restavracija, bar, TV v skupnih prostorih, brezžična internetna povezava v bližini recepcije. Wellness in šport: savna, masaža, tenis, namizni tenis, balinišče, izposoja koles, potapljanje, vodni športi..3 dni, polpenzion 

od

199 €

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, turistična taksa, novoletna večerja (31.12.), kozarec penine ob novem letu, vsak večer živa glasba, brezžični internet v hotelu, darilo presenečenja.

Polpenzion + TT Cena bivanja po osebi v € 3 dni 1/2 TWC hotel 3* 234 1/2 TWC dep./vile 2* 199

30.12.-2.1. 4 dni 5 dni 6 dni 7 dni 265 289 323 357 232 263 293 318

Popusti (hotel): otrok 3-12 let (2+1): 30 %; dva otroka 3-16 let v družinski sobi (2+2): 10 %; (depandansa/ vile): otrok 3-12 let (2+1): 50 %; odrasli (2+1): 20 %. Doplačila: (ob rezervaciji): enoposteljna soba v hotelu (na povpraševanje): 15 €/dan; enoposteljna soba v depandansi/vilah (na povpraševanje): 5 €/dan. Posebna ponudba: za neprekinjeno bivanje najmanj 5 dni v hotelu priznajo popust v višini stroška trajektne vozovnice v eno smer za otok Cres. Trajektno vozovnico je potrebno predati na hotelski recepciji.

O PAT I J A , C R E S

CRES HOTEL, DEPANDANSA IN VILE KIMEN 2/3*

15


MALI LOŠINJ | OTOK LOŠINJ WELLNESS HOTEL AURORA 4*

3 dni, polpenzion

Lega: popolnoma obnovljen hotel (2008), 50 m od morja. Sobe: klima, SAT-TV, mini bar, sef, internet, prha/wc; dodatno ležišče možno v sobah superior in premium (premium imajo večjo površino); (Suite): dvoposteljna soba in dnevni prostor z 2 raztegljivima kavčema. Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja;. Ponudba: restavracija, aperitiv bar, terasa z edinstvenim razgledom; kongresni center, brezžična internetna povezava na recepciji (brezplačno). Wellness in šport: notranji bazen, fitnes, savna (finska, turška, bio), soba za sprostitev, masaže, nega telesa in obraza, pedikura, manikura, solarij, aqua spa ležišča, masažna kad; v bližini: teniška igrišča, kegljišče, namizni tenis, mini golf, izposoja koles, nordijska hoja. Živali: niso dovoljene.

LOŠINJ, ZADAR

4 dni 213 229 244 244 265 313 261

1 dan, polpenzion

Opis: hotel modernega dizajna v sklopu naselja Borik, 50 m od morja. Sobe: 48 stiliziranih Junior suit s prostornimi balkoni; klima, SAT-TV, telefon, mini bar, kopalnica/WC, sušilec za lase, spalni prostor s francosko posteljo, dnevni prostor, brezični dostop do interneta (doplačilo). Obroki: samopostrežni zajtrk in večerja. Restavracije in bari: hotelska restavracija, à-la-carte restavracija s ponudbo mediteranskih in hrvaških jedi s poudarkom na sveže ulovljenih ribah in morskih sadežih; Adriana bar s ponudbo izbranih vin. Wellness in šport: Acquapura Thalasso & Spa center Borik (del Falkensteiner hotela club Funimation) na 2.500 m2: notranji in zunanji bazen z vodnimi efekti, soba za sproščanje Lemon, ogrevani zunanji whirlpool bazen, kanal s hladno vodo, Kneipova kopel, aromatična kopel, finska savna, ledeni izvir, soba za sproščanje na vodnih posteljah, SPA lounge s teraso za sončenje, fitnes s kardio napravami Technogym, lepotilni predel (tretmaji obraza, manikura in pedikura, 2 solarija), 7 luksuznih prostorov za masaže in nego telesa, thalasso tretmaji (2 Vichy prhi in 4 kadi z vodno masažo), Spa lounge, Vital bar; (v sklopu resorta Borik): teniška igrišča, najem koles, dvorana za gimnastiko. Domače živali: niso dovoljene.

16

3 dni 160 172 183 183 199 235 196

Popusti: otrok do 7. leta (2+1 v sobah premium in superior): BREZPLAČNO; otrok 7-12 (2+1 v sobah premium): 50 %; otrok do 12 let (1+1): 30 %; 2 otroka do 12. leta (2+2 v suitah): BREZPLAČNO; 2 odrasla (2+2 v suitah): 50 %; odrasli (2+1 v sobah premium): 20 %. Doplačila: (ob rezervaciji): silvestrska večerja (obvezno): 69 €/osebo (otroci 4-12 let 35 €/osebo); otroška posteljica (na povpraševanje): 4 €/dan; krajše bivanje: 20 %.

ZADAR | BORIK FALKENSTEINER HOTEL ADRIANA 4*

Lega: v predelu Borik, tik ob morju; 3,5 km od centra mesta. Sobe: elegantne, prostorne sobe, v barvah Mediterana; klima, prha/ kad, wc, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, radio, mini bar, sef; dodatno ležišče ni možno; (1/2+2 Mini Family za minimalno 3 osebe): 25-29 m2, za 2 odrasla in 2 otroka (francosko ležišče in ratezgljiv kavč za dva otroka dolžine 160 cm ali spalni del za otroka s pogradom dolžine 160 cm), večina z balkonom; (1/2+2 Family Royal za minimalno 4 osebe): 40-44 m2, za 2 odrasla in 2 otroka do 160 cm višine; spalnica je od dnevnega prostora ločena s sib vrati, v dnevne prostoru je raztegljiv kavč za otroke, večina z balkonom; (1/2+3 Family Suite za minimalno 4 osebe): 46 m2, za 2 odrasla in do 3 otroke; spalnica je z sib vrati ločena od dnevnega prostora ali spalnega dela za otroke; kabinet s pogradom za otroke, večina z balkonom. Obroki: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; možnost vegetarijanske prehrane. Ponudba: restavracija, bar, plesna terasa, 2 manjši sobi za sestanke, TV salon; prodajalna spominkov, kiosk; dvigalo, menjalnica, parkirišče. Wellness in šport: Thalasso & Spa center: 2.000 m2 (Wellness 1.000 m2, savne 450 m2, notranji bazen s sladko vodo in prostori za počitek 550 m2, fitnes center 140 m2, gimnastika 120 m2); teniško igrišče; v bližini otroško igrišče. Živali: niso dovoljene.

160 €

29.12.-02.01.

Polpenzion + TT Cena bivanja po osebi v € 1/2 TWCB standard 1/2 TWCBM standard 1/2+1 TWCBM superior 1/2+1 TWCB premium 1/2+1 TWCBM premium 1/2+2 TWCBM suite 1/1 TWCB

VKLJUČENO V CENO: polpenzion, turistična taksa, dobrodošlica s penino in hladno-toplim prigrizkom, darilo v sobi. Celoten novoletni program se nahaja na www.odisej.net.

ZADAR | BORIK HOTEL FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION 4*

od56 €VKLJUČENO V CENO: polpenzion (obroki so streženi v bližnjem hotelu Falkensteiner club Funimation Borik, 31.12. pa je običajna samopostrežna večerja v Adriani), vstop v wellness center hotela Falkensteiner club Funimation Borik (fitnes, finska savna, turška savna, Knreipp terapija, zunanji whirlpool s topolo vodo, notranji bazen, soba za gimnastiko, sobe za počitek).

Cena dnevnega bivanja po osebi v € Polpenzion + TT 30.12.-1.1.

56

1/2 TWC junior suite

Minimalno bivanje: 1 dan. Popusti: otrok do 3. leta (2+1): BREZPLAČNO; otrok 3-6 let (2+1): 70 %; otrok 6-10 let (2+1): 50 %; odrasli (2+1): 30 %.3 dni, all inclusive od336 €

VKLJUČENO V CENO: Falkensteiner all inclusive (bogat samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja), pijača ob obrokih (namizno vino, voda, pivo, brezalk. pijače), pijača od 10. do 22. ure pijača v baru Tramontana (namizno vino, pivo, voda, brezalk. pijače, kava, čaj, domače alk. pijače); svečana silvestrska večerja z all inclusive pijačo (namizno vino, pivo, brezalk. pijače) do 1. ure, vstop v vodni center Aquapark Borik (notranji bazen, fitnes, soba za gimnastiko, finska savna, turška savna, Kneipp terapija, zunanji whirlpool, prostori za počitek); 15% popusta na storitve wellnessa. All inclusive in TT Cena bivanja po osebi v € 1/2 TWC 1/2+2 TWC Mini Family 1/2+2 TWC Family Royal 1/2+3 Family Suite

26.12.-2.1. 3 dni 336 336 351 357

4 dni 420 420 440 448

5 dni 505 505 530 540

7 dni 651 651 686 700

Popusti: otrok do 7. leta (2+1, 2+2, 2+3): BREZPLAČNO; otrok 7-18 let (2+1, 2+2, 2+3): 50 %; odrasli (2+1): 20 %. Doplačila: (ob rezervaciji): single use (na povpraševanje): 20 €/dan.

Novo leto 2012  

Novo leto 2012