Page 1

I tandlĂŚgerne CARLSRO I

Tandbehandling der følger med udviklingen...


garanti for god behandling Vi gør vores yderste for, at du kan bevare dine tænder smukke og funktionsdygtige - hele livet. Du får fuld information om dine tænders tilstand og mulige behandlinger - samt konsekvenserne af de valg, du træffer. Derfor får du en personlig behandlingsplan, så du også har fuldt overblik over økonomien. Carlsro Dentallaboratorium er på addressen. Laboratorium under samme tag er et stort kvalitetsparameter.


I tandlægerne CARLSRO I broer Ved tandlægerne Carlsro har vi stor ekspertise i opbygningen af kroner og broer. Et fornuftigt og holdbart supplement til implantater. Tag en snak med din tandlæge om de mange nye muligheder med bla. tandfarvede metalfrie kroner.


I tandlægerne CARLSRO I kosmetisk tandbehandling - det er aldrig for sent at få smilet tilbage smil skaber glæde og velvære Savner du et smukt smil, så tøv ikke med at henvende dig til os. Få en snak med vores tandplejere eller tandlæger om, hvad der skal til, for at du bliver glad for dit smil.


for et smukt smil - tilbyder vi: - reducering af misfarvninger og gullige tænder - genskabning af knækkede eller slidte tænder - ændring af tandfacon - og evnen til at få det kunstige til at se naturligt ud. Ofte er en kosmetisk tandbehandling ikke så omfattende, som man umiddelbart forestiller sig. Meget kan klares ved et enkelt eller evt. to besøg på klinikken og resultatet er forbløffende..


I tandlægerne CARLSRO I

tandpleje for børn Tandlægerne Carlsro tilbyder undtagelsesvis tandpleje for til børn og unge 3-18 år. Vi anbefaler skoletandplejen som har størst kompetance hvad angår behandling af børn. Tilbuddet har, som tandplejeloven siger, det formål at alle børn og unge har mulighed for god tandsundhed, og målet er at alle kan bevare sunde tænder, mund og kæber gennem hele livet. Der er gratis tandbehandling og frit tandlægevalg for unge mellem 16-18 år. Det betyder man kan vælge den almindelige skoletandpleje fra og stadig gå gratis til tandlægen.


mission Ved konstant at stræbe for excellent behandling gennem efteruddannelse, såvel personlig som personaleudvikling, skal vi hele tiden tilbyde behandling med den enhver tids førende teknologi og altid være på forkant.


I tandlægerne CARLSRO I kontakt TANDLÆGERNE CARLSRO Tårnvej 219 2610 Rødovre +45 3670 3167 www.carlsrotand.dk mail@carlsrotand.dk

mandag: tirsdag: onsdag: torsdag: fredag:

7.30 7:30 8:00 7:30 7:30

-

16:30 16:30 16:00 16:30 14:00

carlsro klinikfolder  
carlsro klinikfolder  

klinikfolder for tandlægerne carlsro