Page 1

Alle elsker Sigge. Skrevet af Lin Hallberg og Margareta Nordqvist.


Titel:

Alle elsker Sigge

Forfatter, fornavn:

Lin og Margareta

Forfatter, efternavn:

Hallberg og Nordqvist Antal sider:

124

Sværhedsgrad:

Middel

Resume:

Alle elsker Sigge er den første bog i Sigge – serien. Den handler om en hest som hedder Sigge. Sigge har en store bror der hedder Sam. Sigge og Sam bor på en rideskole sammen mange andre heste.

(herunder hovedpersoner/ bipersoner

Elina er en pige på otte år og skal starte i anden klasse. En dag da Elina og hendes mor køre forbi gården, får Elina øje på nogle heste som går og græsser på folden. Hun får lyst til at gå til ridning og efter et stykke tid, starter Elina på Agersøs rideskole. Hun skal gå til ridning sammen med sine veninder Hanna, Marie og Agnes. Da deres ridelærer Inger viser dem hestene, får Eline øje på Sigge. Sigge bliver Elinas ynglings hest. Når Elina, Hanna, Marie og Agnes er til ridning, får de hjælp af de store piger. Josefine hjælper Elina når hun rider. Men pludselig bliver Sigge syg. Hvad sker der nu?................................


Vurdering:

10 ud af 10, men man skal synes om heste for at læse bogen.

Andre bøger af Læs også: Torsdag med Sigge, Kom igen Sigge, Aprilsnar samme forfatter: Sigge og På ridelejr med Sigge. Læs også Teddy – serien: Teddy til salg, Teddy i huset, Teddy og hans venner og Teddy i knibe. (heste serie).

Tema:

Venskab| Dyr

Genre:

Hesteroman

Anmelder:

Emilie, 11 år

Skole:

Knabstrup

Klassetrin:

4


Se film p책 skoletube.

boganmeldelse  

boganmeldelse

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you