Page 1

MBS is hét opleidingsinstituut voor beginnende én ervaren professionals in management, marketing, business, juridisch, ICT en accounting.

Mediena Business Group B.V. Nieuwsbrief 2014 - 1

Bekijk ons ruime aanbod

Alahazrat Imam Ahmad Raza Khan

biografie

Imām Ahmad Raza Khan was geboren op maandag 10 Shawāl 1272 A.H. (14 juni 1856) tijdens de Zohr namāz tijd in Jalosi, een plaats in de stad Bareilly Sharief, India. Enkele dagen voor de geboorte van Imām Ahmad Raza Khan kreeg zijn vader Allāmah Maulana Naqi Ali Khan een prachtige droom.

Alahazrat |

Lees verder

Qaid-e-Ahle Sunnat Imām Shah Ahmad Noorani Siddiqui biografie Imām Noorani is een volgeling van Alahazrat in de Orde Qadri Razvi. Hij is geboren in 1926 te Meerut, India, in de heilige maand Ramadān al-Mubarak en werd Hafiz-ul-Qur’aan op acht jarige leeftijd. Hij is de eminente zoon en opvolger van Zijne Eminentie Maulana Shah Muhammad Abdoel Aliem Siddiqui al-Qadri Mubaligh-e-Azam (een succesvolle Moeried van Alahazrat en een groot islamitische Schriftgeleerde van de 20ste eeuw, islamitische missionaris van internationale reputatie en Hoofd van de Qadiriyya en Chishtiyya Spirituele Orders.

Noorani |

Lees verder

De kwaliteiten van een Mujaddid Sayyedina Abu-Hurayrah vertelt dat Sayyedina Rasoeloellah zei: “Voorwaar, Allah zal aan het begin van elke eeuw een dergelijke persoon uit deze Ummah sturen die hun religie (Deen) zal verfrissen en herstellen.” De hierboven vermelde Hadith is geregistreerd door de volgende Hadith Meesters: Imām Abu-Dawoed, en Imām Hākim in zijn Mustadrak, Imām Bayhaqi in zijn Al-Ma'rifah, gerapporteerd door de grote Hadith Meester Imām Jalaluddin Suyuti in zijn al-Jamie Saghier fie al-Hadith al - Bashier Wal-Nazier, en Imām Bayhaqi heeft ook verhaald in zijn AlMudkhal en Imām Hasan bin Sufyan en Imām Bazar, in hun Musnads, Imām Tabranie in zijn al-Moe'jamal al-Awsat, Adee Imām Ibn 'in zijn Kamiel en Imam Abu-Na'iem in zijn al-Hil'ya.

Alahazrat |

Lees verder

Smeekbede Deze smeekbede beschermt u tegen slangen en andere reptielen. A'oezu bi kalimātil lāhit tāmmati min sharri ma khalaq. (3 keer)

Alahazrat |

Lees verder

Internet Aur Computer Ke Faaide

Onze informatieve nieuwsbrief verschijnt maandelijks en wordt verzonden naar alle bestaande relaties en degene die deze ook willen ontvangen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van de Stichting Noorani Research U kunt zich voor de mailing aanmelden door uw e-mail adres te mailen naar noorani92@outlook.com onder vermelding van uw volledige naam.

Opleidingen PhD in Islamic Studies (Sunni) Deze door de State Government of Education California in USA erkende PhD is bedoeld voor afgestudeerde soennies op bachelor en master niveau. Het is een taught PhD, dus de afstudeerrichting van de bachelor en master is niet van belang voor toelating.

Informatief Mediena Business Group B.V. bestaat uit de volgende onderdelen:   

Mediena Business School Mediena Business Administration Noorani Islamic Research Institute

Vacatures bij Mediena Business School


De noodzaak om naast islamitische kennis ook seculiere educatie te leren. Een advies van de Heilige Profeet Mohammed

Noorani |

. Luister naar Urdu toesprak

Urs-e-Ala Hazrat in Noori Masjid Amsterdam op 21 december 2014 Urs (lees oers) is de dag van het heengaan van de nobele Awliyah (moesliem heilige) en de Profeten. Als u meer wilt weten over de Awliyah, lees dan op deze website tangali.net het verklaring ‘Wat is Wilāyat?’. Het woord ‘Urs is afgeleid van de Hadith: “Slaap net als een bruid.” (Mishkāt sharief). De engelen zeggen aan de vromen in hun graf, “Slaap met vrede en comfort net als een bruid.”

Noorani |

Lees verder

Urs-e-Ala Hazrat en Qaid-e-Ahle Sunnat in Taibah Masjid op 12 dec. ‘14 Wie is een Wali? Van de Awliyah-e-Ummat-e-Muhammadi zijn de meest superieure Awliyah de vier Khulafa, namelijk Hazrat Abu Bakr, Hazrat Umar, Hazrat Oesman en Hazrat Ali en vervolgens alle Sahāba-e-Kirām. Alle Sahāba zijn ook Awliyah. De bron van de zegen voor de Awliyah na deze Sahābiyyeen is Hazrat Ali . Met andere woorden, ze zijn allemaal begunstigd met Wilāyah door de zegen van Hazrat Ali .

Noorani | |

Lees verder

© Copyright ligt bij Stichting NIRI – Amsterdam - 2014

30 freelance docenten / trainers Voor diverse cursussen en opleidingen op Mbo, Bachelor en Master niveau in Amsterdam. Inzetbaarheid van docenten is vooral overdag gevraagd.

Examinatoren en correctoren Ook hebben wij examinatoren en correctoren nodig voor de papers en scripties van onze bachelor en master opleidingen. Meer informatie staat op lees verder.

Nieuwsbrief 2014, nummer 01  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you