Page 1

December 2009

NYHED I TANDLÆGENETS LEVERANDØRPROGRAM: En julegave der skaber overskud

Spar op til 58 % på Newgear skiudstyr! TANDLÆGENET er altid på udkig efter nye fordelagtige leverandøraftaler. Det har resulteret i en ny og spændende aftale, som er anderledes end de aftaler vi normalt indgår, men som vi alligevel synes har noget at gøre med det der optager mange af vores medlemmer. Newgear.net er der, hvor vinterdrømme opstår. Det er her du finder det nyeste udstyr fra kendte mærker, til udsøgte priser. Newgear.net VIP Shop er en særlig TANDLÆGENET internet butik, hvor alle klinikkens medarbejdere kan købe sportsudstyr til attraktive priser.

BR BED ANCHEN ST S OG L E RABA TTER EVER A N DØ AFTA LER! R-

har mulighed for at være opdateret på udstyr også til din fritid. Allerede fra i dag kan du gå ind på hjemmesiden www.newgear.net/vip og shoppe løs. Du skal blot bruge følgende login: Username : tandnet, Password : krone

Du vil fremadrettet modtage specialtilbud på sæsonens udstyr, så du altid

Læs tand mere på laege net.d k!

TANDLÆGENET • NETVÆRKSNYT

Tandlægerne i Mårslet Tandlæge Anette S. Svendsen Tandlæge Kim Christensen Tandlægerne Andersen & Bentsen Tandlæge Iben Lærkholm Jensen TILLYKKE! Vinderne vil modtage deres præmier med posten indenfor få dage...

RABATTER DER KAN MÆRKES TANDLÆGENET arbejder selvfølgelig ligeså intensivt for at gøre eksisterende aftaler endnu bedre. Denne indsats har endnu engang båret frugt og alle vores medlemmer kan derfor se frem til at spare endnu flere penge.

SPAR OP TIL 25 % HOS LYRECO

NU 20 % HOS PRAXIS

Hos Lyreco får du ganske enkelt bedre service og flere ydelser når det gælder fx det daglige kontor og hygiejneartikler.

Praxis er klinikbeklædning til hele teamet. Som medlem af TANDLÆGENET får du pr. 1. januar 2010 20 % rabat mod de før 15%. Samtidigt løfter vi rabatten til også at omfatte fodtøj og fritidsbeklædning! Rabatten gælder på normalprisen. Se hele Praxis kollektionen på www.praxiswear.dk - eller ring og bestil gratis katalog på 97 12 82 82. 4

Årets julekonkurrence - deltag på nettet:

Vindere af stamdata konkurrencen

Lyreco er en af verdens største leverandør på kontorartikler, hvor du som medlem af TANDLÆGENET opnår mange fordele og samtidigt sparer penge.

TANDLÆGENET har lavet en endnu bedre aftale hvor medlemmer allerede fra i dag får op til 25% rabat. Du vil i nærmeste fremtid få besøg af en lokal konsulent, som afleverer katalog og prisliste, samt opretter jer som kunde - så I hurtigt vil kunne få glæde af de mange fordele.

INDHOLD •

PROBIOTIKA nye behandlingsalternativer

JULEHILSEN FRA KASPER

TANDLÆGENET ACADEMY det nye netværk

BRANCHENS BEDSTE RABATTER en julegave der skaber overskud

KONKURRENCER spice til personalet.

SPICE TIL PERSONALET Deltag og vind præmier til hele klinikken i årets julekonkurrence, Reglerne er som altid enkle: Hvor mange fejl kan Du finde i billedet nedenunder til højre? 1.) - der er 3 fejl 2.) - der er 5 fejl 3.) - der er 8 fejl For at deltage i konkurrencen skal i blot gå ind på www.tandlaegenet.dk

Vinderne af sidste konkurrence er offentliggjort på bagsiden.

TANDLÆGENET ApS Storgade 31, 2. 4180 Sorø Telefonnummer 88 13 10 60 info@tandlægenet.dk www.tandlægenet.dk

- under klinikkens eget stamblad og skrive jeres svar. SPICE OP MED EN KOK Blandt de rigtige besvarelser trækkes lod om en personaleaften med en professionel kok som tilbereder middag for hele klinikken.

I aftaler selv et passende tidspunkt... Vinderen får direkte besked og vil blive offentliggjort på internettet.


Tak for de mange positive tilbagemeldinger til TANDLÆGENET. Det er fantastisk at opleve den opbakning, der er til de værdier, vi deler som medlemmer i TANDLÆGENET: Valgfrihed, Gennemsigtbarhed og Enkelhed. De mange nye medlemmer og interessen for det nye TANDLÆGENET ACADEMY bekræfter, at vi er på rette vej. Vi er ikke i tvivl om, at den største værdi for klinikdrift, både på det økonomiske og trivselsmæssige plan, ligger i vidensdeling og relevant, medlemsstyret efteruddannelse - gerne med en lidt skæv, humoristisk og provokerende holdning til vores hverdag.

TANDLÆGENET intensiverer jagten på ligegyldige tidsrøvere og uigennemsigtbarhed. I foråret 2010 søsætter vi nye, anderledes aktiviteter med udspring i TANDLÆGENET medlemmernes ønsker og visioner.

TANDLÆGENET kvitterer nu med etableringen af TANDLÆGENET ACADEMY – en visionær platform - udviklet i samarbejde med medlemmerne – for medlemmernes aktive deltagelse i udformningen af Danmarks mest dynamiske tandlægenetværk . En platform med bredde og tyngde, - hvor klinikassistenter, tandplejere og tandlæger i fællesskab bl.a. afprøver og udvikler egne og indkomne forslag og idéer til kompetencegivende kurser.

TANDLÆGENET er Danmarks ubetinget største netværk. Lad os sammen fortsætte vores succes til gavn og glæde for endnu flere aktive, frihedselskende klinikker.

AKTIVE MEDLEMMER TANDLÆGENETs medlemmer skal ikke reduceres til kun at være forbrugere af udviklingstiltag og indkøbsfordele. De skal have mulighed for at bidrage aktivt i udviklingen af de alsidige drifts- kvalitets- og miljøfremmende tiltag – og de vil hellere end gerne.

God Jul De 2% til eller fra på dagligvarerforbruget, der jo faktisk i sig selv kun udgør 6% af klinikkens totale omkostninger, er ikke værd at tage med, hvis indkøbsaftalerne er for indviklede og uigennemsigtbare. Det fører blot til, at man bliver frustreret og bruger kostbar kliniktid på at kontrollere ordningerne. Hvorimod hjælp til drift og spændende nytænkning fra kollega til kollega giver stort overskud både på den menneskelige og økonomiske bundlinje.

Kasper

“Nå ja, vi har da også forhandlet nogle økonomisk særdeles attraktive, spændende og gennemskuelige aftaler på plads til 2010, efter devisen ”flest medlemmer - største rabatter”.

TANDLÆGENET er kendt for at tilbyde kurser med ”kant”

FRA ANTIBIOTIKA TIL PROBIOTIKA - Og kant det var der på vores nyligt afholdte kursusaften med Svante Twetman - professor i cariologi og endodonti ved Tandlægeskolen, Københavns Universitet. Svante er samtidig en af nordens dygtigste forskere i forebyggelse af caries hos børn ved hjælp af helt uskadelige og naturlige bakteriearter, kaldet probiotika, som findes i nogle af de kendte surmælksprodukter. Han pointerede dog kraftigt, at det allervigtigste stadig er at lære børn grundlæggende tandpleje i form af korrekt tandbørstning med fluorholdig tandpasta. En svensk undersøgelse har imidlertid vist en cariesreduktion på 75% hos en gruppe førskolebørn, som gennem 21 måneder dagligt drak mælk tilsat små mængder naturlige probiotiske bakterier. Som en sidegevinst fik disse børn langt færre øreinfektioner og havde langt sjældnere behov for antibiotika end en kontrolgruppe af børn, der ikke drak mælk med tilsat probiotika. Også i parodontosebehandling har kontrollerede forsøg givet fantastiske resultater. Forsøgspersoner, der indtog mælkeprodukter med naturlige, probiotiske bakterier, udviklede markant færre tilfælde af parodontose end personer i kontrolgruppen. Princippet er simpelthen, at de ”gode bak

2

Kursusgiver: Professor Svante Twetman

terier” optager pladsen for de sygdomsfremkaldende bakterier i den humane bio-film. Svante Twetman understreger, at hans mission ikke er at gå imod antibiotika – men snarere at indføre probiotika et supplement, så mikrofloraens balance bevares. Han påpeger også, at arbejdet med at dokumentere resultaterne langt fra er slut. Det er tankevækkende, at små børn, der får tilført probiotiske bakterier i opvæksten, generelt ser ud til at udvikle et stærkere og formentlig livslangt immunforsvar over for skadelige bakterier. Ligesom de sjældnere udvikler astma og allergier. Der er således al mulig grund til at opfordre forskerne til at fortsætte deres arbejde – og til at udbrede kendskabet til probiotika som supplement til antibiotika. Er du blevet nysgerrig? Vil du også høre det seneste nye om probiotisk forskning og perspektiverne for fremtidens tandpleje? TANDLÆGENET gi’r dig muligheden og gentager successen straks i begyndelsen af det nye år: Jylland 2. marts 2009 Sjælland 24. marts 2009

SYMPOSIUM & INFO TANDLÆGENET ACADEMY vil også - i samarbejde med Team TNA – udbyde TANDLÆGENET SYMPOSIUM for netværkets medlemmer. Symposiet vil med kant lægge nye vinkler på klinikkens hverdag og fremtid. MERE INFORMATION Læs mere om TANDLÆGENET ACADEMY på www.tandlægenet.dk – her kan du også læse om nogle af Team TNAs bevæggrunde for at gå med ombord. NYT KURSUSPROGRAM Vi glæder os til at sende jer det nye, spændende kursusprogram fra TANDLÆGENET ACADEMY i begyndelsen af det nye år.

Alle har bidraget særdeles aktivt til at udvikle TANDLÆGENET ACADEMY som en anderledes og nytænkende videreuddannelsesplatform for hele klinikteamet Team TNA bag forårets kurser Team TNA er allerede i fuld gang med at opbygge forårets vedkommende kursusudbud. Det sker med det klare sigte at bidrage til at opkvalificere hele klinikken. Team TNA er helt naturligt sammensat bredt indenfor faggrupperne. Det tilvejebringer den fornødne ”insider-viden” til at sikre relevans og kvalitet i kursusudbuddet for alle faggrupper Og jo, - det er på tide at der gøres en målrettet indsats for at højne relevansen når vi ser bredt ud over de seneste mange års kursusudbud til danske tandklinikker. Det peger også mange af kursusdeltagernes evalueringer på.

I TANDLÆGENET gør vi nu en særlig indsats for at sikre den nødvendige kvalitet og relevans. Ud over kurser og uddannelsesforløb vil TANDLÆGENET ACADEMY løbende udbyde foredrag om nye behandlingsmetoder og forskningsresultater – såsom anvendelsen af probiotika til forbedring af tandsundheden.

NETOP NYHEDSBREV TANDLÆGENET DECEMBER 2009  

nyhedsbrev TANDLÆGENET. Aktuelle nyheder fra danmarks største uafhængige netværk af tandlæger

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you