Page 1

TANDLÆGENET Netværksnyt December 2008

Fra alle os - til alle jer TANDLÆGENET holder juleferie 22.12.08 - 02.01.09 - begge dage inkl.

TANDLÆGENET - i 2009 Der er al mulig grund til at holde øje med dit netværk i året, der kommer. Vi lancerer bl.a. et nyt og spændende kursusprogram i 1. halvår af 2009 – samlet i det nye TANDLÆGENET Academy – med tilbud til såvel dig som klinikejer som til dine klinikassistenter

INDHOLD • MEDLEMSANALYSE 2008 Resultaterne De glade vindere af rejsen til Rom • VI HAR BÅDE HØRT JER - og lyttet godt efter... • TANDLÆGENET Vi bygger smil • TANDLÆGENET I 2009 • RØNTGEN Henvisningsliste • JULEKONKURRENCE

JULEHYGGE KONKURRENCE:

Løs denne lille konkurrence – udfyld kuponen med alle oplysninger – og klinikkens aktuelle e-mailadresse – og deltag i konkurrencen om 2 lækre kurve fra Midtfyns Bryghus.

Røngtenhenvisninger

Hvor mange gange har hele Danmark været dækket af sne fra 1900-2000?

Følgende medlemsklinikker modtager henvisninger til digital OPG og tomografi:

Kryds svaret af på svarkortet. Vi skal have jeres svarkupon senest tirsdag d. 16.12.08

Tandlægerne Fagernæs, Kolding. Telefon: 7552 1616 E-mail: tdl@tdlfagernaes.dk

Julehygge konkurrence 2008

Svar:

7

21

33

Tandlæge Søren Nitschke, Kolding. Telefon: 7552 0292 E-mail: s.nitschke@mail.dk Tandlæge Gitte Andersen, Aalborg Telefon:9816 1066 E-mail: smiligen@smiligen.dk

Kliniknavn: Adresse: Email: Telefon: Kontaktperson:

Tak for et godt år – og ikke mindst for jeres dejligt ambitiøse input i sommerens medlemsanalyse. I forkælede os med nye idéer til, hvordan TANDLÆGENET kan gøre jeres hverdag lidt nemmere.

Glædelig jul og godt nyt! På de næste sider får I de vigtigste highlights fra medlemsanalysen, og vi løfter fligen for lidt flere af de spændende TANDLÆGENET tiltag i det nye år – så hold godt øje med dit netværk i hele 2009.

Tandlæge Thomas Heitmann, Odense.Telefon: 6618 1842 E-Mail: go@smiler.dk Tunetandlægen, Roskilde v/Tandlæge Thomas Mikkelsen Telefon: 4613 8288 E-Mail: thomas@tunetand.dk

Vi ønsker jer alle en rigtigt Glædelig Jul og ser frem til at mødes i forbindelse med de mange spændende TANDLÆGENET aktiviteter i det nye år. De bedste hilsner

Vi har brugt efteråret til at omsætte jeres værdifulde input til en række spændende tiltag – ikke mindst KlinikForum, som I vil høre meget mere om i det nye år.

For de hurtige er der chance for at vinde lidt forkælelse i vores Julehygge-Konkurrence på bagsiden.

Tandlæge Pia Vorting, Vejle. Telefon: 7582 0426 E-Mail: mail@vorting.dk

Modtager du også røntgenhenvisninger så kontakt Jette: 8813 1060 eller jla@tandlaegenet.dk Send til: TANDLÆGENET, Dannebrogsgade 1, 5000 Odense C eller fax til: 88131061. Svaret kan også udfyldes på www.tandlaegenet.dk

Kære medlemmer

JULEHYGGEKONKURRENCE – VIND EN LÆKKER KURV - Se bagsiden!

Medlemsanalysen 2008 – Hvad sagde medlemmerne?

Pia Vorting Direktør


EN SKÆRPET PROFIL

Medlemsanalyse 2008 - resultaterne I sommerens medlemsanalyse bad vi jer tilkendegive jeres opfattelse af TANDLÆGENETS hidtidige aktiviteter samt ikke mindst jeres ønsker og forventninger til netværket i fremtiden. Det var glædeligt at høre, at hele 75% af medlemmerne opfatter TANDLÆGENET som nytænkende, og at vi er netværksskabende og imødekommende. Det var ligeledes lærerigt at høre, at I samtidig ønsker klarere meldinger om, hvem TANDLÆGENET er, og hvad vi står for. LEVERANDØRAFTALER - Kvalitet og økonomiske fordele Vi spurgte også om jeres vurdering af de eksisterende TANDLÆGENET leverandøraftaler – ikke mindst indkøbsaftalen med Plandent. I vurderede aftalen meget positivt: 4,3 ud af 5 mulige points. Samtidig tilkendegav en del af jer, at I ikke fuldt ud kendte aftalen – og især ikke den automatiske prisgaranti.

TEKNIKAFTALE Jeres krav til en teknikaftale er meget klare: Pasform, materialesikkerhed, æstetik og leveringssikkerhed skal være helt i top – ved skift af leverandør vægter I naturligvis også prisen, men tillid til leverandøren er kritisk. Hvad angår nye TANDLÆGENET leverandøraftaler, samler jeres interesse sig om: • Apotekervarer • Revision • Forbrugsaftaler (fx kreditkort, benzinkort etc.) JERES FORVENTNINGER TIL TANDLÆGENET I FREMTIDEN I efterlyser bedre mulighed for at drage nytte af hinanden i netværket. De største udfordringer, I peger på, er:

Og I opfordrer os til at udbyde flere relevante kursusaktiviteter for ikke mindst klinikassistenter. Der er selvfølgelig mange andre tilbagemeldinger, men dette var de tydeligste. Og som I kan se og læse, har vi taget fat og forsøgt at udvikle produkter der passer til jeres krav.

• Tiltrækning og fastholdelse af arbejdskraft • Generationsskifte • Kvalitetssikring /myndighedskrav

Medlemsanalyse 2008

De glade vindere af rejsen til Rom Vi siger endnu engang tak til de mange deltagere i medlemsanalysen – ikke mindst til de glade vindere af en rejse til Rom for hele klinikken. Klinikejer Tine Mora-Jensen fortæller, at klinikken har valgt at udskyde turen til starten af det nye år for at få alle med. Vi ønsker dem en rigtigt god tur. Tine Mora-Jensen og 2 af de glade medarbejdere ved overrækkelsen af gavechecken på rejsen til Rom.

Vores slogan signalerer, at vi arbejder hårdt for at give jer og jeres kunder noget at smile af! Det gør vi ved at iværksætte tiltag med fokus på at lette jeres hverdag - fagligt og økonomisk. Ved at give jer mulighed for at drage nytte af hinanden som kolleger. Endvidere er det en styrke, at vi er mange sammen (faktisk Danmarks største tandlægenetværk), fordi vi derved er med til at sikre jer gode rabatter og aftaler med TANDLÆGENETs samarbejdspartnere.

Vi har både hørt jer - og lyttet godt efter... Vi tog jeres input fra medlemsanalysen med i arbejdslejr og har i løbet af efteråret omsat dem til en række medlemsfordele – det er baggrunden for, at vi har været meget stille i en periode. Nu er vi stærkt tilbage med fornyede kræfter. Det håber vi, I fornemmede i det nyligt udsendte medlemsbrev.

blevet forbedret på en række konkrete punkter, og vi vil fremover støtte jer aktivt i at få fuldt udbytte af den. Vi håber også, I vil unde jer selv at afprøve den nye fremragende teknikaftale med verdens største dentallaboratorium, Elysee Dental – som medlem får du et gavekort, så du kan tjekke kvaliteten ved selvsyn.

Vi bygger smil – også hos jeres ansatte. Med kompetencegivende kurser er TANDLÆGENET med til at forbedre den i forvejen høje faglighed og øge medarbejdernes tilfredshed, så de bygger smil hos jeres kunder i mere end én forstand. Vi medvirker til at fremtidssikre jeres klinik, så I kan udvikle og fastholde jeres gode medarbejdere – fordi vi går nye veje! Bl.a. med KlinikForum, TANDLÆGENETs nye intranet-løsning, hvor I for alvor kan drage nytte af hinanden som kolleger, når det passer ind i jeres tidsplan. Hvor I får en række geniale skabeloner og værktøjer, der letter jer i hverdagen på klinikken. Fx guides til ansættelsessamtaler, klinikkens egen Infokanal og kalenderfunktion, samt adgang til vidensdeling og faglig sparring med andre klinikker via netværk m.m. Se beskrivelsen på www.tandlaegenet.dk – og glæd jer til invitationen i det nye år til TANDLÆGENETs introduktionsaften, hvor I får mulighed for at se nogle af de mange hjælpeværktøjer i KlinikForum.

VISUEL IDENTITET Som I nok har bemærket, har vi også valgt at stramme op omkring vores visuelle identitet – faktisk på opfordring fra jer. Således, at vi i højere grad signalerer det vi er – et netværk, der hjælper med at bygge smil. STÆRKE MEDLEMSTILBUD Denne opgradering af vores visuelle identitet sker samtidig med opgraderingen af vores tilbud til jer….og der er endnu mere på vej. Plandent indkøbsaftalen var det oprindeligt startgrundlag for TANDLÆGENET – den er nu

Vi genoptager selvfølgelig udsendelse af vores nyhedsbrev – fremover en gang i kvartalet, så I løbende bliver orienteret om nye tiltag i TANDLÆGENET. Endvidere er vi i fuld gang med at opgradere www.tandlaegenet.dk Vi vil løbende styrke dialogen med jer som TANDLÆGENET medlemmer – så vi sikrer, at vi støtter jer med tilbud på netop de felter, hvor I ser jeres største udfordringer. Derfor opfordrer vi jer til at afsætte lidt tid til dialogen med os i den kommende tid, når vi ringer til jer.

NETOP NYHEDSBREV TANDLÆGENET DECEMBER 2008  

nyhedsbrev TANDLÆGENET. Aktuelle nyheder fra danmarks største uafhængige netværk af tandlæger

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you