Page 1

Feltöltés termékeim|eladásaim | tranzakciók Miután elkészültek anyagaid, töltsd fel azokat felhasználói fiókod Termék hozzáadása funkciójának a segítségével. TIPP1: Adj meg minél több adatot! A feltöltési űrlap kitöltésekor igyekezz a lehető legrészletesebb és legpontosabb anyagokat megadni a tananyagodról, hiszen a vásárlók az adatlap alapján fognak a vásárlásról dönteni.

1 TIPP2: Kategorizálj! Anyagod az általad kiválasztott - majd a moderálás során jóváhagyott - kategóriákban fog megjelenni, ezért törekedj a minél pontosabb besorolásra. Egy anyag több kategóriába is sorolható!

TIPP3: Csatolj beszédes képeket! Egy anyaghoz egy 'thumbnail' kép és egy vagy több nagyobb méretű előnézeti kép tölthető fel. A thumbnail kép kis méretben fog megjelenni a katalógusban így ide akár egy más forrásból letöltött kis képet is választhatsz.

A képek tartalmát a tananyag tartalmához hasonlóan ellenőrizzük, az oldal elveivel ellenkező képeket eltávolítjuk. Az előnézeti kép elkészítéséről részletesebben az Anyagok elkészítése című információs anyagunkban olvashatsz.

TIPP4: Csatold PDF anyagod legfrissebb verzióját! Egy feltöltéshez egyszerre 1 PDF fájlt tudsz csatolni. A csatolt fájl maximális mérete 50Mb.

Ha nagyméretű fájlt töltesz fel, légy türelmes és várd meg míg az anyag teljesen feltöltődött! Ez az interneted sebességétől függően akár néhány percig is eltarthat.

FIGYELEM! Minden termék moderátori ellenőrzést követően kerül ki oldalunkra, az ebből fakadó esetleges késlekedések a felhasználóik érdekeit szolgálják.

www.tanze.hu


CSAK PDF? Nem. Oldalunkra egyéb fájltípusokat is feltölthetsz, de a vízjellel való védelem csak PDF fájlok esetében megoldható.

Támogatott feltöltési formátumok: pdf doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx ods, odt, odp jpeg, jpg, png, gif, tif

2

www.tanze.hu

TANZE.hu információs anyag - Feltöltés  

termékeim|eladásaim | tranzakciók

TANZE.hu információs anyag - Feltöltés  

termékeim|eladásaim | tranzakciók