Page 25

Tiimiakatemia magazine

Sport Solutions Finland Oy

S

port Solutionsin taival alkoi vuoden 2007 alussa. Tiimiakatemian opinnot alkoivat edeltävänä syksynä ja suuren idearyöpyn päätteeksi yhtiö perustettiin Antti Salevan ja Lasse Mäkisen yhteistuumin. Monen yrityksen taival alkaa usein pakosta löytää ensimmäiselle projektille kierrätyskanava, niin meilläkin. Golfmiehinä ensimmäisenä projektina tuli Audi Long Drive- pituuslyöntikiertue joka toi uutta eloa Suomen golfkentille erilaisen tapahtuman muodossa. Saman aikaisesti liiketoimintasuunnitelmaa toteuttaen yritysmyynti aloitettiin erilaisista logotuotteista golfin saralle. Antin ja Lassen lisäksi Sport Solutionsilla on ollut onni löytää muitakin urheiluhulluja, jotka ovat osana Sportin toimintaa, Jarmo Rastas ja Jukka Liimatainen. Tätä nykyä edustajiamme löytyy Vaasasta, Jyväskylästä, sekä Helsingistä. Uskomme vankasti siihen, että samanhenkisten pelurien yhdistäminen on edellytys toimivan joukkueen aikaan saamiseksi myös pelikenttien ulkopuolella. Sportin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä 20 tuotemerkin edustus. Suurin osa tuotteista kuuluu golftuotteisiin, mutta myös muihin lajeihin suuntautuminen näkyy yhä enemmän tuotepuolella. Colo Sport urheilumerkin maahantuonti on alkanut vuoden 2009 kesällä. Colo Sportin sadat eri edustusasumallit sopivat pelikentille niin ulkona kuin myös sisätiloissakin. Sport Solutions on neljän urheiluhullun äijän joukkue. Kaikki ovat harrastaneet joukkuelajeja koko ikänsä ja ehkä se onkin suurin syy miksi joukkue toimii niin loistavasti. Koko tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja kaikki nauttivat työstään. Vaikeuksiakin tietenkin on, joskin ne vaikeudet ovat pieniä. Esimerkiksi Lasse asuu Vaasassa ja Jukka Vantaalla, kun taas Antti ja Jarmo Jyväskylässä. Emme näe tätä kuitenkaan negatiivisena asiana, vaan mahdollisuutena. Meillä on mahdollisuus kasvattaa asiakaskuntaamme

muuallekin kuin pelkästään Jyväskylään ja asiat näyttävät hyvältä. Näemme tiiminä säännöllisesti ja vauhtimme kasvaa koko ajan. Joukkueurheilumainen avoin ilmapiiri on meille tärkeä ja sen hyödyntäminen osaksi liiketoimintaa on onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Autamme ja kannustamme toisiamme joka päivä, ihan kuin olisimme tekemässä urheilusuoritusta ja se jos jokin antaa lisää voimaa jatkaa eteenpäin. Ajattelemme tiimimme ennemmin joukkueeksi , kuin yritykseksi. Ehkä tuo ajattelumallin muuttaminenkin on osa hyvin toimivaa joukkuetta. Sportin tulevaisuuden suunnitelmat liittyvät yhä vahvemmin ratkaisuihin monipuolisesti eri urheilulajeihin. Jos kyseessä on urheilu, niin sytymme aina. Olipa kyseessä yksityishenkilö, yritys, tai seura. Urheilu on elintapa, tätä ajatusta haluamme viedä eteenpäin omille sidosryhmillemme. Tarjoamme tuotteita ja palveluita, jotka tukevat liikunnan harrastamista. Näin pyrimme omalta osaltamme edistämään terveyttä ja liikunnan hauskuutta niiden henkilöiden ja yhteisöjen kanssa, joiden kanssa olemme tekemisissä. Sportin sisäisissä asioissa tulee tapahtumaan muutoksia toiminnan kasvaessa. Olemme lisäämässä eri tuotemerkkien sekä kohderyhmien vastaavia, jolloin toiminta ja kontaktointi selkiytyy niin meille itsellemme, kuin myös asiakkaillemme. Jarmo, Antti ja Jukka ovat viimeisen vuoden opiskelijoita, jolloin eteen tulee opinnäytetyön tekeminen. Ryhmän sitoutumisesta toimintaan kertoo se, että kaikki tekevät opinnäytetyönsä Sport Solutionsin tuotemerkkien edistämisestä Suomessa, sekä yleisesti yrityksen toiminnasta tulevaisuudessa.

Sport Solutionsin Kokoonpano

Nimi: Antti Johannes Saleva

Sportsolutions.fi ”Parasta urheilua housut jalassa!”

Titteli: Kapteeni Urheilutausta: Golf, Salibandy, Jääkiekko, Koripallo, Jalkapallo, Jääpallo, Golfin pituuslyönti Syntymäaika: 5.10.1984 Urheilu ollut koko ikäni suuri osa elämääni isäni jääkiekko- ja äitini jalkapallotaustan jatkeena. Liikunnan harrastaminen ja treenaaminen on jokapäiväistä, ja tulee olemaan. Tällä hetkellä olen golfin pituuslyöntiammattilainen ja kierrän kesäajan paljon kisoja Euroopassa sekä Yhdysvalloissa.Liiketoiminta urheilupalveluiden ja tuotteiden parissa on jonkinlainen kutsumusammatti, johon minun on helppo samaistua. Tavoitteena tehdä jotain suurta niin omassa ammattiurheilussani, mutta myös liiketoiminnassa.

Nimi: Lasse Mäkinen

Nimi: Jarmo Rastas

Nimi: Jukka Liimatainen

Titteli: Maalintekijä Urheilutausta: Salibandy, Jääkiekko, Golf Syntymäaika: 31.5.1985 On Jukan ohella vahvaa Sport Solutionsin 85-syntyneiden ikäluokkaa. Jyväskylästä kotoisin oleva maalintekijä on Sport Solutions Finland Oy:n toinen omistaja ja on vastannut ensimmäisen kauden Länsi-Suomen myynnistä ja markkinoinnista. Lajivalikoimaltaan mies on kaikkiruokainen, mutta SM –tason kokemusta löytyy golfin, jääkiekon ja salibandyn parista. Urheilun parissa ennen siirtymistään Sport Solutionsin riveihin maalintekijä on nähty useissa hyvin erilaisissa työtehtävissä. Koulutukseltaan Lasse on Liiketalouden tradenomi.

Titteli: Voimahyökkääjä Urheilutausta: Jääkiekko, Salibandy, Jalkapallo Syntymäaika: 2.12.1984

Titteli: Pelinrakentaja Urheilutausta: Jääkiekko, Salibandy, Jalkapallo Syntymäaika: 14.9.1985

Urheiluhullu kaveri Jyväskylästä, jonka lempiurheilu on jääkiekko. Lätkää tulee hakattua 3 kertaa viikossa ja salibandya saman verran. Fudiskausi lähenee ja nappikset pitäisi kaivaa varastosta. Urheiltua tulee lähes joka päivä ja sitä en vaihtaisi mihinkään. Uskon, että urheilun avulla koko joukkueemme toimii paremmin, koska virkeystila on kokoajan korkealla. Olen tiimipelaaja henkeen ja vereen ja uskon, että tällä joukkueella pystymme saavuttamaan jotain suurta. Sport Solutions on parasta urheilua housut jalassa!

Sport Solutionsin jyväskylässä palloiluoppinsa kerännyt ja nykyisin pääkaupunkiseudulle kotiutunut pelintekijä, joka tunnetaan myös luetettavana joukkuepelaaja. Playmakerin lajivalikoimasta löytyvät mm. Jääkiekko, salibandy ja golf. Muutoinkin urheiluvarustus tietämys on vahvaa, sillä mies on nähty ennen saapumista Sport Solutionsin rivistöön useita vuosia InterSportin vahvuudessa sekä Jyväskylässä että Helsingissä. Koulutukseltaan Jukka on piakkoin Liiketalouden tradenomi.

25

Tiimiakatemia Magazine 102  

TA magazinen vuoden 2010 toinen numero. Jutut: KLOK Creative agency, Joni Pakarinen, MYM, TA ystävät, Meri-Teijon Kyläkonttori, Monkey Busin...

Tiimiakatemia Magazine 102  

TA magazinen vuoden 2010 toinen numero. Jutut: KLOK Creative agency, Joni Pakarinen, MYM, TA ystävät, Meri-Teijon Kyläkonttori, Monkey Busin...

Advertisement