Hyvän asumisen Taidekaupunki

Page 1

Mäntän keskusta

Tarkemmat tiedot kaavamääräyksineen löydät Mänttä-Vilppulan tonttipörssistä.

Vilppulan rautatieasema

Mäntänvuoren ulkoilualueen kupeessa!

LAMPISENNIEMI 4 Lampisenniemi on valoisa, etelään avautuva ranta-alue vapaana juoksevien Vilppulankosken ja Melaskosken välissä. Lähes kaikilta tonteilta on järvinäköala ja tontit sijaitsevat rannan läheisyydessä.

KORTEPOUKAMA 1

Tonttien neliöhinnat.........................................alk. 3 € Tonttikoot................................................1 703-2 231 m² Hinnat..........................................................5 616-7 220 € Rakennussuositus.......1 tai 1 2/3 krs. omakotitalo

vain

tunti

Tonttikoot...................................................995-1 565 m2 Hinnat.......................................................5 569-17 000 € Rakennussuositus.......1 tai 1 2/3 krs. omakotitalo

Tonttien neliöhinnat.........................................alk. 2 € Tonttikoot............................................... 1 195-2 409 m² Hinnat..........................................................2 390-7 227 € Rakennussuositus........................1 krs. omakotitalo

NN

EN

TIE

HU M

MA

LA N

TIE

KANERVALAHTI 3

IEM

NKUJA

ALAHDE KANERV

Melasjärven rantatontit

MÄNTTÄ-VILPPULA

Toteuta unelmasi Taidekaupungissa! Mänttä-Vilppulan viihtyisä pikkukaupunkimiljöö on täynnä taidetta, tunnelmaa ja elämäniloa.

VAASA

Tonttitarjonnastamme löydät mukavat puitteet niin asumiseen kuin vapaa-aikaan. Tervetuloa asumaan Taidekaupunkiin!

Tonttikoot...................................................1131-2275 m² Pohjahinnat...................................alk. 5 655-40 950 € Vesi- ja vesiviemäriliittymä sis. tontin hintaan.

Tarkemmat tiedot kaavamääräyksineen löydät Mänttä-Vilppulan tonttipörssistä.

Tamperee lta Jy väskylä & stä

NT IE

ISO

Kanervalahden asuinalue sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Taidemuseo Göstan läheisyydessä. Kanervalahti on Mäntän ja Vilppulan taajamien puolivälissä, noin kolmen kilometrin päässä keskustoista. Tontit avautuvat Melasjärvelle, josta on veneyhteys Kuoreveden suuntaan.

Vuonna 2021 alueelle rakennetaan pienkoneiden säilytystä varten hangaari.

Tenniskentän läheisyydessä

Kaunis Pieskanrannan asuinalue sijaitsee vain puolentoista kilometrin päässä Mäntän keskustasta. Useimmilta tonteilta on järvinäköala etelään päin Melasjärvelle.

Taidekaupungin uusi rantarakentamiskohde tarjoaa sijainniltaan ihanteellisen ympäristön rakennusunelmien toteuttamiseen.

Lampisenniemi sijaitsee Vilppulan taajamassa. Matkaa rautatieasemalle ja Vilppulan keskustaan on vain kilometri. Vilppulankosken koulu sijaitsee myös lähellä. Mäntän keskustaan matkaa on noin 6 kilometriä. Vilppulasta on junayhteys Tampereelle.

Lisätietoja: lakesideairpark.fi

PIESKANRANTA 2

Pieskanranta on keskellä kauneinta luontoa ja Taidekaupungin mielenkiintoisia kulttuurikohteita. Alueelta on vain pieni kävelymatka Taidemuseo Göstaan ja Taidekeskus Honkahoviin.

Virkistyskalastusalue Vilppulankoski kirjolohineen ja taimenineen sijaitsee vieressä, myös Parkkivuoren urheilukeskus, hiihtoladut, luontopolku ja golfkenttä löytyvät läheltä.

Sassin lentopaikka-alueen läheisyyteen Keurusselän rantamaisemiin on suunnitteilla uusia Air Park -asumiskohteita, jonne alan harrastajat voivat rakentaa vakituisen tai vapaa-ajan asuntonsa.

Kortepoukamasta vie kevyen liikenteen väylä suoraan lähimpään kouluun alle kahden kilometrin päähän.

Mäntän lentopaikka

SASSI 6

SE

Kortepoukama on korkeatasoinen omakotialue Kuoreveden rannalla noin kolmen kilometrin etäisyydellä Mäntän keskustasta. Kortepoukamalle ominaista ovat suuret tonttikoot ja luonnonläheinen ympäristö. Mäntänvuoren luonnonsuojelu- ja ulkoilualue tarjoaa erinomaiset maisemat sekä lenkkeily- ja hiihtomaastot.

Golfkentän ja Vilppulankosken vieressä!

PORI TAMPERE

Tietoa muuttajalle ja tonttipörssi www.manttavilppula.fi/muuttajalle

Mänttä-Vilppula

TURKU

taidekaupunki.fi

HELSINKI

JYVÄSKYLÄ

HYVÄN ASUMISEN TAIDEKAUPUNKI

MONHANLAHTI 5 Keurusselän rantamaisemissa sijaitseva Monhanlahti on laadukas asuinalue lähellä palveluja. Idylliseltä pientaloalueelta on kaupungin keskustaan matkaa vain 1,5 km. Kaikilta Monhanlahden tonteilta on järvinäkymä. Alueen rantatontit omistaa Metsä Board. Omarantaisten tonttien myyntiä hoitaa Mäntän OP-Kiinteistökeskus, mutta niiden myyntiin liittyviä asioita voit tiedustella myös Mänttä-Vilppulan kaupungilta.

Keurusselän rantamaisemissa

Tonttikoot............................................... 1 240-2 730 m² Hinnat • järvinäkymätontit.............................8 400-16 200 € • omarantaiset tontit...................... 55 000-60 000 € Rakennussuositus......................1, 1 2/3 ja 1 1/2 krs., vaihtelee rakennuspaikan mukaan.


MÄNTTÄ-VILPPULAN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄT

VILPPULA

MÄNTTÄ

8

ANNELI TANTTU LKV

Seppälän puistotie 7, 35800 Mänttä p. 0400 438 543 anneli.tanttu@gmail.com

MILLENIUM KOTI OY

5

Koskelankatu 10, 35800 Mänttä p. 045 854 2225 mk.pnippala@gmail.com

7

OP KOTI MÄNTTÄ, LKV

Seppälän Puistotie 10, 35800 Mänttä p. (03) 474 2311 hannu.vehosalmi@op.fi paula.keskitalo@op.fi

3

TONTTIPÖRSSI

Myynnissä olevat tontit tietoineen kaupungin tonttipörssistä www.manttavilppula.fi

6

2

1. Kortepoukama, Mänttä 2. Pieskanranta, Mänttä 3. Kanervalahti, Mänttä 4. Lampisenniemi, Vilppula 5. Monhanlahti, Mänttä 6. Sassi, Mänttä 7. Onnelanmäki, Kolho 8. Kaijanniemi, Kolho 9. Laivalaiturintie ja Heikintuvantie, Pohjaslahti

8

Kolhon taajamassa Onnelanmäen alueella on myynnissä järvinäköalatontteja Ukonselän rantamaisemissa. Onnelanmäki sijaitsee luonnon rauhassa kalaisien vesien äärellä.

Otsontie, Onnelanmäki (7) Tonttien neliöhinnat.................................. alk. 0,84 € Tonttikoot..........................................n. 1 550-2 400 m² Hinnat......................................................... 1 302-2 016 € Rakennussuositus........................1 krs. omakotitalo

Kaijanniemi on kaunis etelään päin suuntautuva niemi, jonka rannoilla on veden ympäröimä virkistysalue. Kaijanniemen järvinäköalatontit ovat kooltaan suuria ja niiltä on hyvä yhteys Kaijanselälle Keurusselän vesistöön.

Kaijanniemi (8) Tonttien neliöhinnat.........................................alk. 1 € Tonttikoot.........................................n. 2 000-2 400 m² Hinnat........................................................2 400-3 600 € Rakennussuositus....... 1 tai 1 1/2 krs. omakotitalo

Pohjaslahden satama

POHJASLAHTI Vuokraa asunto rakennusajaksi puoleen hintaan!

7

Kolhon taajama sijaitsee Mänttä-Vilppulan kaupungin pohjoisosassa kahden järven Ukonselän ja Kaijanselän välisellä kannaksella, Mäntän ja Keuruun välissä. Kolhosta löytyvät hyvät peruspalvelut. Kolhosta on junayhteys Tampereelle.

4

Kaavoitus Julia Virtanen, kaupunkisuunnittelupäällikkö p. 044 035 4320 julia.virtanen@taidekaupunki.fi

TONTTIKOHTEET

KOLHO

KOLHO

MÄNTTÄ-VILPPULAN KAUPUNKI Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä Tonttiasiat Kirsti Eskelinen, maankäyttöinsinööri p. 044 797 2012 kirsti.eskelinen@taidekaupunki.fi

Paikkakunnalle muutto/vuokra-asunnot Asuntotoimisto Pia Salonen, toimistosihteeri p. 044 776 4083 koskelan.talot@manttavilppula.fi

Keurusselän vesistön maisemissa!

1 9

POHJASLAHTI 9 Pohjaslahden kylässä on aitoa maaseudun tunnelmaa ja aktiivinen kyläyhteisö. Luonnonkaunis Pohjaslahti sijaitsee Tarjanneveden rannalla Näsijärven vesistössä, Tampereelta Virroille kulkevan vesireitin varrella.

Pohjaslahden satama

Pohjaslahdella on seitsemän rakennuspaikkaa, kaikki kooltaan vähintään 5000 m². Tonttien lopulliset pinta-alat määräytyvät lohkomistoimituksessa. Laivalaiturintien kaksi tonttia rajoittuvat rantaan ja niiden neliöhinnat ovat 2 € ja 4 €. Heikintuvantien varrella sijaitsevat neljä tonttia ovat neliöhinnaltaan 1 €. Pohjaslahdentien varrella sijaitsevan yli 8000 m² tontin neliöhinta on 1 €.

Tarjanneveden rannalla!


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.