Page 1

2011

PRODUKTKATALOG

GJØR HVER DAG SUNNERE TAHITIAN NONI INTERNATIONAL


EN LITEN FRUKT KAN ENDRE LIVET DITT

DEN FANTASTISKE NONIFRUKTEN Du har sansynligvis aldri sett den eller smakt den. Du vet kanskje ikke hvor den kommer fra. Likevel har denne tropiske frukten blitt brukt i flere generasjoner på øyene i Fransk Polynesia. Tahitian Noni International (TNI) er ledende i verden på noniforskning. Vi eier og driver det eneste nonidedikerte laboratoriet i hele verden. Ingen andre selskap har gjennomført flere studier på noni og Tahitian Noni™ Original bioaktiv drikk. Vår forskning har identifisert iridoider i nonifrukten. Iridoider påvirker kroppen positivt på mange områder, og kan bidra til å styrke din helse.

Gjennom vår forskning, som er gjort i samarbeid med flere eksterne forskere og universiteter, har vi oppdaget at iridoider er de viktigste bioaktive innholdsstoffene i nonifrukten. Tilstedeværelsen av disse stoffene, i tillegg til nivået og mengden, er en viktig indikator for kvaliteten til et noniprodukt. Vi har også identifisert et sporstoff som kalles mangan som ett av de essensielle innholdsstoffene i Tahitian Noni™ Original bioaktiv drikk. Mangan bidrar til å beskytte cellene mot oksidativ nedbryting. Det bidrar også til vedlikehold av normal beinmasse, et normalt stoffskifte og normal oppbygging av bindevev. Drikk en desiliter daglig og kjenn selv forskjellen.

2

Iridoider • er de viktigste bioaktive stoffene i Tahitian Noni™ bioaktive drikker • er markører for Tahitian Noni™ bioaktive drikkers kvalitet • er veldig stabile og tåler lagring og produksjonsprosessen godt • er viktige fytokjemikalier i nonifrukten • er ikke vanlig i frukt • er forskjellig fra flavonoider, som er vanlig i all frukt


STØTTE I EN KREVENDE HVERDAG Med en hektisk livsstil kan det være vanskelig å gi kroppen de beste forutsetningene for å fungere optimalt. Bestem deg for å leve på en sunn måte. Velg Tahitian Noni™ bioaktive drikker. Prøv selv, og se hva de kan gjøre for deg. Vi opprettholder uten unntak den høye kvaliteten på våre produkter. Vi er så sikre på våre produkters verdifulle egenskaper at vi gir deg en 90-dagers pengene tilbake garanti. Dersom du ikke er 100 % fornøyd, refunderer vi 100 % av kjøpsprisen (minus frakt). Denne kundegarantien er i tillegg til din 14 dagers angrefristrett. For ytterligere informasjon, se våre generelle vilkår og betingelser som du finner i innstikket midt i katalogen, eller se vår nettside www.TNI.no. Nyt en sunn livsstil. Gled deg over treningen din, få mer energi og vær mer bevisst på valgene du tar. Tahitian Noni™ bioaktive drikker er utviklet for å hjelpe deg å gjøre hver dag sunnere!

OM PRISER OG ABONNEMENT Vi har to priser: abonnementspris og standardpris. Alle som forplikter seg til å handle på månedlig basis, får den beste prisen – vår abonnementspris. Andre som ikke er på abonnement, betaler en høyere standardpris, og de handler når de selv vil. Som abonnent bestemmer du selv hvilke produkter du vil motta automatisk hver måned, og minstekravet for å få den beste prisen

er kun 1 QV (kvalifiserende poeng). Titt i katalogen og plukk ut produktene som passer deg. Ta kontakt med personen du fikk katalogen av, kundeservice på 0NONI ((tlf. 06664) eller bruk skjemaet på innstikket, og abonner på dine FAVORITTPRODUKTER!

INNHOLD

BIOAKTIVE DRIKKER

04

PERSONLIG PLEIE

14

FÔRTILSKUDD TIL HEST

30

Få maksimalt ut av livet ditt.

3


GJØR HVER DAG

SUNNERE

HVILKEN TAHITIAN NONI™ BIOAKTIV DRIKK ER RETT FOR DEG? Ulike mennesker har ulike behov. Derfor har vi utviklet en kategori med Tahitian Noni™ bioaktive drikker – hver med sin egen formel – som passer alles behov.

4


Tahitian NoniTM er forskjellen! Tahitian Noni™ bioaktive drikker er det ideelle valget for deg som ønsker å vedlikeholde en aktiv og sunn livsstil, når du står ovenfor utfordringene i et moderne liv.

PURE: 120 mg iridoider fra noni og teblader per 100 ml. PRIS*: kr 0,28 pr mg iridoider. PASSER FOR: De som ønsker en konsentrert og genuin nonidrikk uten noen former for tilsetninger.

FAMILY: 25 mg iridoider fra noni per 100 ml. PRIS*: kr 0,80 pr mg iridoider. PASSER FOR: Hele familien, barn, tenåringer og voksne, som ønsker en velsmakende nonidrikk.

ORIGINAL: 50 mg iridoider fra noni og blåbær per 100 ml. PRIS*: kr 0,60 pr mg iridoider. PASSER FOR: Alle som ønsker en sunn livsstil.

EXTRA: 100 mg iridoider fra noni, blåbær og olivenblad per 100 ml. PRIS*: kr 0,43 pr mg iridoider. PASSER FOR: Idrettsutøvere, voksne 50+ og andre med et høyt aktivitetsnivå.

Å spise variert og regelmessig sammen med en aktiv livsstil er viktig for din helse og velvære. * Abonnementspris for enkeltflaske.

5


FOR DEG SOM VIL

YTE MER BIOAKTIVE DRIKKER

Det perfekte valget for de som ønsker å yte mer! Tahitian Noni™ Extra inneholder et bredt spekter bioaktive stoffer, inkludert noni- og olivenbladiridoider, som kan hjelpe deg å yte mer! Skjem deg bort med denne helt spesielle drikken. En flott måte å unne seg noe ekstra i hverdagen når du lever livet til det fulle.

Joakim Hykkerud Norsk landslagsspiller og profesjonell håndballspiller i den svenske toppklubben Kristianstad Joakim Hykkerud drikker Tahitian Noni bioaktiv drikk hver dag som en viktig del av sin kostplan.

6


A. TAHITIAN NONI™ EXTRA ALUMINIUMSFLASKE

Den ultimate bioaktive drikken for idrettsutøvere, voksne 50+ og andre med et høyt aktivitetsnivå. Inneholder et bredt spekter bioaktive stoffer – inkludert noni, blåbær og olivenblad iridoider – som støtter deg når du vil yte mer. 100mg iridoider per 100ml. 750ml aluminiumsflaske Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

303306 30

kr 350 kr 325

2 pk 750ml aluminiumsflaske Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

9211 60

kr 665 kr 615

4 pk 750ml aluminiumsflaske Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

B. TAHITIAN NONI™ EXTRA KARTONG

Extra gir deg ekstra kvalitet. Livet ditt er mer hektisk og mer krevende enn før. Berik kroppen med denne spesielle drikken, også tilgjengelig i en praktisk 4-literskartong. 4 liters kartong Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

303307 140

kr 1350 kr 1250

9179 120

kr 1300 kr 1200

7


GJØR HVER DAG

SUNNERE BIOAKTIVE DRIKKER

Dette kan være det mest verdifulle du har i kjøleskapet. Tahitian Noni™ Juice, som nå heter Tahitian Noni™ Original bioaktiv drikk, er den originale nonidrikken på det europeiske markedet. Ved å være den første som oppnådde ny mat godkjenning i 2003, satte TNI standarden for hva nye nonijuiceprodusenter vil bli målt mot i Europa. Tahitian Noni™ Original inneholder et bredt spekter med bioaktive stoffer, inkludert iridoider. Iridoider påvirker kroppen positivt, og er uvanlig stabile, noe som betyr at de tåler produksjonsprosessen og lagring godt. Tahitian Noni™ Original inneholder også naturlig mangan. Mangan hjelper å beskytte cellene mot oksidativ nedbryting, vedlikehold av normal beinmasse, et normalt stoffskifte og normal oppbygging av bindevev. Tahitian Noni™ Original bidrar derfor til en sunn livsstil og generell velvære.

A. TAHITIAN NONI™ ORIGINAL ALUMINIUMSFLASKE Tahitian Noni™ Original er den originale nonidrikken i Europa. Det viktigste bioaktive stoffet i Tahitian Noni™ Original, er iridoider som påvirker kroppen positivt på mange områder og kan bidra til å styrke din helse. Den inneholder også sporstoffet mangan . Tahitian Noni™ Original bidrar derfor til en sunn livsstil og generell velvære. Tahitian Noni™ Original gir 50 mg iridoider per 100ml. Drikk 100ml Tahitian Noni™ Original hver dag og nyt dens positive egenskaper.

8

750ml aluminiumsflaske Art.nr. 301720

2 pk 750ml aluminiumsflaske

4 pk 750ml aluminiumsflaske

QV 20 Standardpris kr 235 Abonnementpris kr 225

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

9209 40

kr 455 kr 435

9178 80

kr 885 kr 845

A


D. AUTHENTIC FOUNDER’S FORMULA TEA (ren nonibladte) Denne eksklusive teen er laget av blader fra nonitreet og er naturlig koffeinfri. Innhøstningsmetoden sørger for at unge, ferske, næringsrike blader blir plukket, samtidig som treet beholder nok blader til å kunne vokse og bære frukt. Disse bladene blir så forsiktig tørket og pakket i fuso teposer. Lag deg en kanne med god, sunn og varm te og nyt den utover dagen. En tepose holder til to til tre tekopper. 20 poser. 20 poser Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

300773 2

kr 85 kr 75

E. NONI JASMINE GREEN TEA (nonibladte med jasmin) Grønn te har vært kjent i Asia i tusener av år for sitt enestående høye innhold av antioksidanter. Noni Jasmine Green Tea er en grønn te med mild smak av sjasmin og de næringsrike egenskapene til nonibladet. En tepose holder til to til tre tekopper. 20 poser. 20 poser

B

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

C

B. TAHITIAN NONI™ ORIGINAL

C. TAHITIAN NONI™ ORIGINAL

GLASSFLASKE

KARTONG

Tahitian Noni™ Original i den originale glassflasken.

Livet ditt er mer hektisk og mer krevende enn noen gang. Nå gjør vi det enklere for deg! Unn deg selv Tahitian Noni™ Original som nå er tilgjengelig i en praktisk 4 liters kartong som passer perfekt i kjøleskapet og som er enkel å frakte. Plasser glasset ditt under tappekranen og trykk for å gi deg selv en rask shot med velvære.

1-liters flaske Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

102131 30

kr 380 kr 335

2 1-liters flasker Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

300772 2

kr 75 kr 65

4 liters kartong 112009 60

kr 670 kr 615

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

301722 120

kr 1130 kr 1055

4 1-liters flasker Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

E

108410 120

kr 1175 kr 1105

D

9


GI DIN FAMILIE EN

SUNNERE HVERDAG! BIOAKTIVE DRIKKER

En sunn og velsmakende drikk for store og små, som gir det lille ekstra i hverdagen. Tahitian Noni™ Family er utviklet for hele familien. Dette er en bioaktiv drikk som kombinerer noni med andre smakfulle frukter. Selv de som kjenner noni fra før – inkludert de med ekstremt bortskjemte smaksløker - vil elske Tahitian Noni™ Family. Velg mellom to deilige smaker: Drue eller Eple-Mango-Pasjonsfrukt.

Noen fruktfakta….. Mango: Mango har vært dyrket på det indiske subkontinentet i tusener av år. De dyrkes i mange tropiske og subtropiske regioner over hele verden. De er i dag en av de mest brukte fruktene i mat og juice på grunn av sin deilige, søte og aromatiske smak, og sin sterke farge. Drue: Botanisk er drue et bær som vokser på grenene til Vitis slekten. Druer kan spises rå eller brukes til syltetøy, juice, gele, eddik, vin, druefrøekstrakter, rosiner og druefrøolje.

10

Pasjonsfrukt: Pasjonsfrukt, også kalt maracuja, er opprinnelig fra Brasil, Paraguay og Argentina. Frukten har en rund til oval form, og er gul eller mørkelilla når den er moden. Den er saftig og full av frø. Pasjonsfruktjuice tilsettes ofte i annen fruktjuice for å gi en bedre smak.


A-B. TAHITIAN NONI™ FAMILY ALUMINIUMSFLASKE

Tahitian Noni™ Family smaker godt og passer alle, over alt, hver dag. Vi har utviklet to nydelige smaker som du kan velge mellom: Drue i lilla flasker, og Eple-Mango-Pasjonsfrukt i oransje flasker. Hele familien vil elske disse drikkene på grunn av smaken, men også på grunn av hvordan de ser ut og føles. En velkommen variasjon og en virkelig må-ha! Family gir 25 mg iridoider per 100ml. Se mer informasjon på www.TNI.no.

Drue

Eple-Mango-Pasjonsfrukt

750ml aluminiumsflaske Art.nr. 301723

750ml aluminiumsflaske Art.nr. 303018

QV 10 Standardpris kr 161 Abonnementpris kr 150

QV 10 Standardpris kr 161 Abonnementpris kr 150

2 pk 750ml aluminiumsflaske Art.nr. 9210

2 pk 750ml aluminiumsflaske Art.nr. 9210

QV 20 Standardpris kr 308 Abonnementpris kr 288

QV 20 Standardpris kr 308 Abonnementpris kr 288

4 pk 750ml aluminiumsflaske Art.nr. 9177

4 pk 750ml aluminiumsflaske Art.nr. 9177

QV 40 Standardpris kr 600 Abonnementpris kr 555

A

QV 40 Standardpris kr 600 Abonnementpris kr 555

B

C-D. TAHITIAN NONI™ FAMILY KARTONG

Drikken er også tilgjengelig i denne ultrapraktiske 4-literskartongen som passer inn i kjøleskapet og gir enkel tilgang. Hver gang du åpner kjøleskapet vil du ønske deg en smak av denne velsmakende bioaktive nonidrikken. 4 liters kartong Drue Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

Eple-Mango-Pasjonsfrukt 301725 60

kr 690 kr 650

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

303019 60

kr 690 kr 650

C

D

11


FULLSTENDIG

GENUIN BIOAKTIVE DRIKKER

Den ultimate drikken for deg som ønsker noe genuint. Med genuint mener vi et produkt i sin reneste form – konsentrert og uten noen form for tilsetninger.

TAHITI OG FRANSK POLYNESIA – KILDE TIL REN KVALITET Visste du at Fransk Polynesias vakre øyer egentlig består av seks øygrupper, og at den største og tettest befolkede er Tahiti? Disse øygruppene er: Austral øyene, Bass øyene, Gambier øyene, Marquesas øyene, Selskapsøyene (inkludert Tahiti) og Tuamoto Archipelago. Andre viktige atoller og øyer inkluderer Ahe, Bora Bora, Huahine, Moorea, Nuku Hiva og Raiatea. Øya Tahiti – noniplantens hjem – med sine frodige regnskoger, rike elver, vulkanske jord, uberørte daler og avslappede innbyggere - imponerte tidlige europeiske oppdagere, som Lous-Antoine de Bougainville og James Cook, og har bestått som et ekte paradis helt frem til i dag.

12


A. TAHITIAN NONI™ PURE ALUMINIUMSFLASKE

Navnet sier alt. Tahitian Noni™ Pure er den mest konsentrerte versjonen av våre bioaktive drikker, og består av ren nonipuré og nonibladte. Den inneholder ikke tilsatt sukker eller søtstoff – et valg for de som ønsker et 100 % genuint produkt. Gir 120 mg iridoider per 100ml. 750ml.

750ml aluminiumsflaske

4 pk 750ml aluminiumsflaske

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

303225 20

kr 265 kr 255

9183 80

kr 950 kr 900

2 pk 750ml aluminiumsflaske Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

9212 40

kr 500 kr 480

A

13


FLOTT UTSEENDE UANSETT ALDER

Sunn hud fra naturens side

BEVERAGES ANTI-ALDRING

Ung hud inneholder en sunn balanse av enzymer. Over tid mister vi imidlertid den naturlige balansen, og huden blir dermed mer sårbar for aldringstegn. De unike bioaktive stoffene i Age Defy bidrar til å gjenopprette hudens enzymbalanse, styrke det underliggende hudlagets matrise og bringe tilbake et mer ungdommelig utseende. Vi kaller dette Biotopical Age Intervention. Studier viser at de virksomme bioaktive stoffene benyttet i Age Defy produktene hemmer enzymer som ødelegger hudens matrise, samtidig som de stimulerer enzymene som bygger ny, sunn hud.

14


Age Defy: en unik tilnærming til antialdring basert på bioaktive virkestoffer Du kan ikke stoppe aldringsprosessen, men du kan påvirke den. Bekjemp aldringstegnene med Age Defy. Age Defy har en unik formulering med virksomme bioaktive stoffer som tar tak i hovedårsakene til aldrende hud. Produktene forbedrer hudens framtoning og utseende, og hjelper deg å stråle – både på innsiden og utsiden.

15


TA HUDPLEIE TIL DET NESTE NIVÅET

BEVERAGES ANTI-ALDRING

A

B

C

A. AGE DEFY REPAIRING SERUM (gjenoppbyggende serum)

Styrk din hud med en blanding av indisk karseekstrakt1, peptider og noniblad. 30ml. • Inneholder peptider som bidrar til å beskytte huden mot aldring på cellenivå2 • Kan stimulere produksjonen av kollagen og hyaluronsyre2 som bidrar til synlig forbedring av hudens tekstur og elastisitet og samtidig styrker evnen til å holde på fuktighet • Inneholder antioksidanter som beskytter mot skadelige frie radikaler Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

16

303151 21

kr 280 kr 235

B. AGE DEFY RENEWING EYE TREATMENT

C. AGE DEFY REGENERATING NIGHT CREAM

(fornyende øyenkrem)

(fornyende nattkrem)

Styrk huden rundt dine øyne med en virkningsfull blanding av gardenia3, peptider, olivenbladekstrakt og noni. 10ml.

Gi huden din en frisk start med en fuktighetsgivende nattkrem basert på oligosakkarider, havrekjerneekstrakt og nonifrøolje. 30ml.

• Hjelper til å beskytte mot fotoskade4 fra soleksponering og UV stråler • Inneholder gardenia som bidrar til å stimulere produksjonen av kollagen5 for en glattere hud • Inneholder anitoksidanter som bidrar til å nøytralisere frie radikaler • Bidrar til å eliminere pigmenter som forårsaker mørke ringer under øynene6 Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

303152 18

kr 235 kr 195

• Jobber om natten og benytter antioksidanter for å beskytte mot skadelige frie radikaler • Bidrar til å fremme stimuleringen av hyaluronsyre7 for en glattere hud med mer fuktighet • Bidrar til å stimulere produksjonen av elastin7 for styrking av hudens struktur og elastisitet Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

303150 21

kr 280 kr 235


F

F. AGE DEFY SET BIOTOPICAL AGE INTERVENTION D

E

Age Defy Regenerating Night Cream, Age Defy Renewing Eye Treatment, Age Defy Repairing Serum Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

D. AGE DEFY MICRODERM TREATMENT

E. AGE DEFY ULTRADERM THERAPY

(microderm behandling)

(ultraderm hudpleieapparat)

Oppnå en mer glødende og ungdommelig hud ved hjelp av en effektiv, eksfolierende behandling av huden som er designet for å:

Opplev forskjellen med presis ultrasonisk teknologi. Teknologien virker rensende, samtidig som den bidrar til å føre de virksomme stoffene i Age Defy produktene dypt inn i huden for å synlig bidra til bekjempelsen av aldringstegn.

• Fjerne døde hudceller og avdekke en sunnere og mer glødende hud • Muliggjøre absorpsjonen av kraftige bioaktive stoffer inn til levende hudceller • Øyeblikkelig forbedre hudtone og tekstur • Passer til alle hudtyper Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

303153 120

kr 1550 kr 1300

• Bruker ultralydbølger for å åpne mikrokanaler i huden • Fjerner overflødig smuss, olje og forurensning fra porene • Tilfører forfriskende virksomme ingredienser dypt inn i levende vev i huden • Trygg og effektiv for alle hudtyper Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

In-vitro studier gjort med melanocytter og in-vivo studier viser at indisk karse hemmer tyrosinase, et enzym i melanin formasjon. Som vist med peptider i in-vitro studier på fibroblastceller. 3 Inneholder gardenia som hemmer skadelige enzymer (collagenase og MMP-1), som vist i in-vitro studier med pulverisert gardenia på fibroblaster fra mennesker. 4 Som vist i in-vitro studier med olivenblad i en gelé og in-vitro studier med pulverisert gardenia på fibroblaster fra mennesker. 1

303154 165

kr 2250 kr 1900

5 6

2

7

303156 60

kr 715 kr 595

G. AGE DEFY SET BIOTOPICAL AGE INTERVENTION med ULTRADERM APPARAT Age Defy Regenerating Night Cream, Age Defy Repairing Serum, Age Defy Renewing Eye Treatment, Age Defy Ultraderm Therapy apparat, bruksanvisning i brosjyreform og DVD for Ultraderm Therapy apparatet. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

9350 200

kr 2750 kr 2300

H. AGE DEFY SET BIOTOPICAL AGE INTERVENTION med MICRODERM APPARAT Defy Repairing Serum, Age Defy Renewing Eye Treatment, Age Defy Microderm apparat, bruksanvisning i brosjyreform og DVD for Microdermapparatet. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

9349 150

kr 2050 kr 1700

Som vist i in-vitro studier med pulverisert gardenia på fibroblaster fra mennesker. Som vist i in-vitro og studier med mennesker med placebo på N-hydroxysuccinimide, chrysin og petider. Som vist i in-vitro tester på Sinorhizobium meliloti gjæring med bruk av keratinocytter, fibroblaster og hudeksplanter fra mennesker.

17


FÅ EN GLØDENDE, VAKKER HUD B

A. CLEANSING OIL (renseolje for normal til tørr hud)

ANSIKTSPLEIE

I løpet av dagen vil smuss, olje og toksiner samle seg under hudoverflaten. Denne milde renseoljen med en blanding av tropiske oljer fra nonifrø, kukui og makadamia renser huden, samtidig som den tilfører fuktighet. 100ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

A

111967 4

kr 100 kr 80

B. ENVIRONMENTAL SHIELD SPF 20 (solkrem til ansikt for alle hudtyper)

Beskytter ansikt og hals mot sol, forurensning og andre elementer med verdifulle antioksidanter. Samtidig gir kremen full UVA og UVB beskyttelse (solfaktor 20), og kan dermed forebygge rynker. Environmental Shield påføres som en ekstra beskyttelse etter at du har smurt deg inn med din daglige ansiktskrem. 50ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

111922 5

kr 110 kr 85

C. CREAMY MOISTURISER (fuktighetskrem for normal til tørr hud)

Basert på de utrolige egenskapene til noniplanten samt naturlige oljer fra monoi, kukui og makadamia, tilfører den huden din verdifulle antioksidanter. Kremen beskytter huden og motvirker tegn på for tidlig aldring og micro swelling. 50ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

C

18

111910 8

kr 145 kr 110


F E

D

D. EQUALISING TONER (balanserende toner for alle hudtyper)

Oppfriskende ansiktsvann som balanserer pH-nivået i huden og reduserer effektene av micro swelling samtidig som det forbereder huden på videre pleie. Inneholder noni, kokosfruktjuice og tropiske ekstrakter av røde alger, tare og tahitisk basilikum. 100ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

116624 2

kr 85 kr 65

E. CLEANSING GEL (rensegelé for fet hud)

F. HYDRATING LOTION

Renser huden for smuss og urenheter, og bidrar til å kontrollere talgproduksjonen. Sjøgress og alger renser med essensielle vitaminer og mineraler, og nonijuice beskytter huden med viktige antioksidanter. 100ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

(fuktighetsgivende lotion for fet hud)

En lett, oljefri lotion med noni og en botanisk blanding av sandaltre, amurkkorktre og byggekstrakt. Gir huden fuktighet uten å tette porene. 50ml.

111916

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

4

kr 100 kr 80

111914 8

kr 145 kr 110

KJØP PAKKEN OG SPAR! G. ANSIKTSPLEIEPAKKE – FOR FET HUD ELLER NORMAL/TØRR HUD Spar penger når du kjøper TePoemä® ansiktspleiepakken! Pakken inneholder produktene du trenger til din daglige ansiktspleie. Ansiktspleiepakke –for normal til tørr hud: Cleansing Oil, Equalising Toner, Creamy Moisturiser og Environmental Shield SPF 20. Ansiktspleiepakke –for fet hud: Cleansing Gel, Equalising Toner, Hydrating Lotion og Environmental Shield SPF 20. Normal/tørr Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

Fet 8156 20

kr 395 kr 300

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

8157 20

kr 395 kr 300

19


EKSOTISKE HEMMELIGHETER FOR

MYK OG STRÅLENDE HUD ANSIKTSPLEIE

EKSKLUSIVE PRODUKTER TIL ANSIKTET DITT Takket være det unike forskningsarbeidet TNI har gjort, har vi tatt med nyttige komponenter fra Morinda citrifolia, også kalt noniplanten, i formuleringer av hudpleieprodukter som alle, overalt, kan ha glede av. Våre studier førte til utviklingen av Tepoemä® ansiktspleieprodukter som forener alle egenskapene til den verdifulle noniplanten. TNI fortsetter med nye forskningsprosjekter for å utvikle nye produkter, og for å stadig forbedre våre eksisterende produklinjer.

Nonibladet inneholder antioksidanter som beskytter huden mot dehydrering forårsaket av miljømessige forhold.

20


Eksklusive ingredienser: • Nonifrøolje er rik på essensielle fettsyrer som mykgjør, beskytter og gir fuktighet til huden. • Svart vulkansand dyprenser huden og trekker ut urenheter og toksiner.

A

A. PORE REFINING MUD MASK

B

C

(leirmaske for alle hud typer)

B. COMPLETE CALMING MOISTURE

C. SKIN REVEALING EXFOLIATOR

En eksotisk kombinasjon av sort vulkansand, kaolinleire og bentonitt dyprenser huden og trekker ut urenheter og toksiner. Noni og trekull rengjør huden med verdifulle antioksidanter og gir myk hud. Få gløden tilbake med en rensende ansiktsmaske en gang i uken eller ved behov. Inneholder 8 engangspakker à 10g.

(fuktighetsmaske og rik fuktighetskrem)

(ansiktsskrubb for alle hudtyper)

Tilfør rikelig fuktighet til huden din med havre-, alge- og tareekstrakt samt monoiolje. Sammen med nonifrøolje og nonibladekstrakt, lindrer kremen tørr og stresset hud. Perfekt for daglig bruk eller som fuktighetsmaske 1-2 ganger i uken. 50ml.

Rens huden med naturlige tropiske ingredienser. Dette er en eksklusiv ansiktsskrubb med nonifruktjuice, knuste perler, makadamia og bambus som varsomt fjerner døde hudceller og fornyer huden. Brukes 1-2 ganger i uken når du renser huden. 50ml.

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

116529 4

kr 145 kr 110

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

117563 11

kr 185 kr 145

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

111765 5

kr 110 kr 80

21


NATURLIG HÅRPLEIE—

FRISKT OG VAKKERT HÅR

HÅRPLEIE

Et hint av Tahiti for skinnende, glansfullt hår Moéa® hårpleie med næringsrike og pleiende ingredienser bærer med seg tradisjoner fra den tahitiske kulturen. Resultatet er en eksklusiv hårpleielinje for vakkert hår. Moéa® hårpleieprodukter er fremstilt av sunne og naturlige ingredienser og gjør håret ditt friskt og vakkert. Moéa® hårpleieprodukter inneholder ingen sulfater eller parabener.

A. STRENGTH & REJUVENATE SHAMPOO OG CONDITIONER (sjampo og balsam for styrke og vitalitet) Sjampo og balsam for styrke og vitalitet fjerner smuss og forurensing med ananasekstrakt, samtidig som de gjenopprettende egenskapene til ris-, soyaprotein, nonifrøolje og vitamin B5 (pantenol) fornyer og styrker tørt, tynt og flisete hår. Fruktig duft av ananas. Kan brukes daglig, selv på kjemisk- og fargebehandlet hår. Balsamen inneholder solbeskyttelse for å beskytte håret mot skadelige solstråler. Sjampo: 350ml

A

22

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

Balsam: 250ml 115510 4

kr 110 kr 85

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

115500 4

kr 110 kr 85


D. PUMPE Praktisk pumpe som skrus på toppen av din Moèa® sjampoflaske. Art.Nr. 119195 Standardpris kr 6 Abonnementpris kr 6

D

D

B

C

B. SMOOTH & HYDRATE SHAMPOO OG CONDITIONER

C. FULLNESS & VOLUME SHAMPOO OG CONDITIONER

(sjampo og balsam for mykhet og fuktighet)

(sjampo og balsam for fylde og volum)

Er utviklet for tørt, grovt eller krøllete hår og rengjør uten å fjerne viktige, naturlige oljer. Inneholder risprotein, nonifrøolje og awapuhi for å gi håret ditt styrke og fuktighet samtidig som den etterlater håret ditt mykt, blankt og skinnende. Fruktig og frisk duft av awapuhi og mango. Kan brukes daglig, selv på kjemisk- og fargebehandlet hår. Balsamen inneholder solbeskyttelse for å beskytte håret mot skadelige solstråler.

Gir tynt og fint hår nytt liv og volum med nonijuice, awapuhi og grapefruktekstrakt. Sjampoen fjerner smuss, forurensing og oljer som gjør håret tungt. Balsamen styrker håret med nonifrøolje, risprotein og mangofrøolje og gir håret fylde og volum. Fruktig og frisk duft av grapefrukt. Kan brukes daglig, selv på kjemisk- og fargebehandlet hår. Balsamen inneholder solbeskyttelse for å beskytte håret mot skadelige solstråler.

Sjampo: 350ml Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

Balsam: 250ml 115522 4

kr 110 kr 85

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

115525 4

kr 110 kr 85

Sjampo: 350ml Art.nr. 115520 QV 4 Standardpris kr 110 Abonnementpris kr 85

Balsam: 250ml Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

115536 4

kr 110 kr 85

23


NYT EN HERLIG

SPAOPPLEVELSE SPA- OG KROPPSPLEIE

DRØM DEG BORT TIL EN EKSOTISK VERDEN Slapp av, og nyt en luksuriøs og avslappende tahitisk spaopplevelse i ditt eget hjem. Nyt disse eksklusive produktene som er basert på planter og frukter som urbefolkningen på Tahiti har brukt i flere tusen år.

EN LUKSURIØS PAUSE I HVERDAGEN Har du noen gang drømt om å reise til et eksotisk paradis med deilige tropiske dufter? Drøm deg bort med våre Moéa® produkter.

viktige elementer: frukten, bladet og frøene. Hvert enkelt element inneholder stoffer som har vist seg å være gunstig for huden.

Moeá® SPA kombinerer noniplantens verdifulle egenskaper og pleiende ingredienser, som bærer med seg tradisjoner fra den tahitiske kulturen.

Moéa® SPA - representerer en ny opplevelse av hudpleie, inspirert av den eksotiske skjønnheten på de Tahititiske øyene. Legg bekymringer i hverdagen bak deg – og nyt utvalget av Moéa®seriens luksuriøse produkter.

Noniplanten (Morinda citrifolia) er en uvurderlig og verdifull gave fra det tahititiske øyparadiset til verden. Denne unike planten inneholder tre forskjellige og svært

24


A. BODY BUTTER (kroppskrem) A

Nonifrøolje, eterisk tiareblomstolje og kokosolje gir god fuktighet til tørr hud og har en deilig frisk duft. Denne kroppskremen er ypperlig for hele kroppen, men spesielt bra for ekstra tørre områder som albuer og føtter. 113,4g. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

F. SPA PACK (spapakke)

111934

Bestill dine Moéa® produkter i spapakken og spar penger! Nyt eksklusive produkter som gir deg en herlig spaopplevelse på ditt eget bad. Spapakken inneholder Body Butter, Sugar Scrub og Body Soufflé med valgfri duft.

5

kr 115 kr 90

B. SUGAR SCRUB (kroppsskrubb)

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

Skjem deg bort med en avslappende kveld med hjemmespa. Sukkerrør, tahitisk vanilje og tropiske nøtteoljer gir deg sunn og glødende hud. Moéa® kroppsskrubb fjerner gammel hud samtidig som den bidrar til økt blodsirkulasjon. 120ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

B

8158 12

kr 295 kr 235

111929 3

kr 115 kr 90

C. CREAMY BODY WASH (dusjkrem)

Koble av i et mildt skum, og mykgjør huden med nonifrøolje, tropisk bregne, honning og lime. Dusjkremen tilfører fuktighet og næring til huden, og har en frisk duft av tahitisk lime, papaya og vanilje. 350ml. Tahitian Lime & Papaya Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

116525 3

kr 85 kr 75

D-E. BODY SOUFFLE (lett og luftig kroppskrem) Forfrisk dine sanser og nyt mykere hud. En kremete kombinasjon av noni, makadamiaolje, kokosnøttolje og sheasmør. Velg mellom to deilige dufter. 120ml. Tahitisk lime & papaya Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

117710

C

D

kr 100 kr 80

G. PUMPE

Banan & makadamia Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

E

4

Praktisk pumpe som skrus på toppen av din Moéa® Creamy Body Wash.

111926 4

kr 100 kr 80

G

Art.nr. Standardpris Abonnementpris

118522 kr 6 kr 6

25


TRYGGE PRODUKTER FOR

STORE OG SMÅ A. SHOWER GEL (dusjgelé)

KROPPSPLEIE

Vår herlige bade- og dusjgelé har ikke bare en frisk duft – den rengjør også huden din på en mild og effektiv måte. Den innholdsrike dusjgeléen er pH balansert og fjerner ikke hudens naturlige oljer, men renser bort overflatesmuss og bekjemper bakterier. Naturlig nonifruktjuice, nonibladekstrakt og andre botaniske ingredienser vasker huden skånsomt og beskytter med antioksidanter. 350ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

116533 2

kr 80 kr 70

A C

B

C. SKIN SUPPLÉMENT LOTION B. SKIN SUPPLÉMENT LOTION WITH SPF 30 (hudlotion med solfaktor 30) Gir god solbeskyttelse med nonifruktens næringsrike egenskaper, i tillegg til full UVA og UVB beskyttelse. Kremen har en lett og fruktig duft, og passer for hele familien og alle hudtyper. 200ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

26

115662 4

kr 115 kr 90

(hudlotion) Vår bestselger, den originale Skin Supplément™ hudlotion inneholder mer noni enn noensinne og er parfymefri! En god hudlotion for hele familien. Nonifrøolje, noni fruktjuice og botaniske oljer tilfører huden vitamin A og E, gir god fuktighet og beskytter huden. Bra for sensitiv hud. 200ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

115646 4

kr 100 kr 80


Eksklusive ingredienser: • Havremel rengjør huden på en skånsom måte, og har en lett peelingeffekt. • Røde alger beroliger huden med essensielle mineraler. • Nonifrøolje er rik på essensielle fettsyrer som gir fuktighet, mykgjør og beskytter huden. F. BOTANICAL SOAPS

E

(botaniske såper) Velg blant våre 3 unike såpestykker med de næringsrike egenskapene til noni. Havremel rengjør på en skånsom måte og har en lett peeling effekt. Papaya gjør huden din myk og glatt. Sjøgressåpen inneholder mineraler som fornyer og gir næring til huden. Såpene med havremel og sjøgress inneholder også aloe vera som er kjent for sine nærende egenskaper. Kommer i 2 pk. 172g. Havremel Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

115678 2

kr 65 kr 55

Sjøgress

D

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

E. LIP BALM WITH SPF 15 (leppepomade med solfaktor 15) Leppepomadene inneholder nonifrøolje, mandelolje, kukuifrøolje og sheasmør som gir næring til leppene dine. Gir god fuktighet og beskytter leppene dine for de skadelige UVA og UVB strålene med solfaktor 15. Leppepomaden kommer i to deilige tropiske smaker; original med vanilje/appelsin og ananas. 4,2g.

115607 2

kr 65 kr 55

Papaya Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

115670 2

kr 65 kr 55

Original Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

115688 0,5

kr 22 kr 18

Ananas Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

D. SHAVE GEL (barberingsgelé) Nyt en komfortabel barbering med vår beroligende barberingsgelé med nonijuice, nonibladekstrakt og alger. Skin Supplément™ barberingsgelé sikrer at hver barbering etterlater huden myk og sunn. 100ml. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

115617 0,5

kr 22 kr 18

F

117102 2

kr 80 kr 70

Sjøgress Havremel

Papaya

27


DEN BESTE HJELPEN FOR

IRRITERT HUD PERSONLIG PLEIE

Beskytt huden din De verdifulle egenskapene til noniplanten er ikke bare bra for deg innvendig — de er også bra for hud og hår. Våre hudpleieprodukter er inspirert av tradisjonsrik visdom fra Tahiti og støttes av vitenskapelige undersøkelser som dokumenterer noniplantens positive egenskaper. Tahitis eksotiske skjønnhetshemmeligheter for glødende og sunn hud er nå dine – med våre helt unike hudpleieprodukter!

Ingredienser med noni: • Nonibladjuice lindrer, renser og gir fuktighet. • Nonifrøolje gir fuktighet, beskytter og mykgjør. • Nonibladekstrakt kan bidra til å minske de synlige effektene av aldring, samtidig som den lindrer huden.

28


A

A. NONI LEAF SPRAY (pleiende nonibladspray) Naturlig beskyttelse og næring til huden med Noni Leaf Serum i sprayform! Noni Leaf Spray nærer og lindrer irritert hud med en kombinasjon av nonibladjuice og -ekstrakt. Sprayen er praktisk for større og mer senstive/ irriterte hudområder du ikke ønsker å berøre. 60ml. 1 pk Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

6 pk 118139 20

kr 360 kr 265

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

8586 120

kr 1550 kr 1185

3 pk Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

8585 60

kr 930 kr 655

B. PURIFIED NONI SEED OIL B

(konsentrert nonifrøolje) Noni Seed Oil gir fuktighet til ekstremt tørre hudområder og beskytter med verdifulle antioksidanter. Nonifrøet er rik på linolsyre, en unik omega 6 fettsyre som bidrar til sunn hud ved å holde på fuktigheten. 6ml. 1 pk Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

5 pk 116742 25

kr 410 kr 285

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

8258 125

kr 1690 kr 1235

3 pk Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

9015 75

kr 1120 kr 800

C. NONI LEAF SERUM (nonibladserum) Nonibladet er blitt benyttet i tusener av år for å gi næring til tørr og irritert hud. Nonibladserum er en lett gelé som passer til kutt, skrammer eller irritert hud forårsaket av soling eller andre værforhold. 30ml. 1 pk Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

C

6 pk 109192 20

kr 360 kr 265

Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

7687 120

kr 1550 kr 1185

3 pk Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

7686 60

kr 930 kr 655

29


HESTER ER OGSÅ GLADE I NONI!

ERNÆRING FOR HEST

Equine Essentials™ – er et perfekt valg til din hest. Anbefalt av profesjonelle, trenere og hesteeiere verden over. Tahitian Noni™ Equine Essentials™ er et nonibasert flytende fôrtilskudd utviklet spesielt med tanke på hesters ernæringsmessige behov.Den inneholder nonijuice som gir antioksidante egenskaper sammen med essensielle fettsyrer, vitamin E og andre ingredienser som er viktige for din hests velvære.

................................................................................... Noni som ernæring til hester Det er vitenskapelig bevist at råvarene i Equine Essentials™ fôrtilskudd er med å gi hestene en sunn livsstil ved å støtte immunforsvaret og vedlikeholde et sunt og skinnende hårlag.

...................................................................................

30


A. EQUINE ESSENTIALS ORIGINAL Profesjonelle hestefolk over hele verden anbefaler Equine Essentials™ som er et nonibasert flytende fôrtilskudd med høy smaklighet som er enkelt å blande i hestens fôr eller gi oralt med sprøyte. Equine Essentials™ Original tilfører en balansert blanding av essensielle fettsyrer, vitamin E og antioksidanter som er viktige for å styrke immunforsvaret og vedlikeholde en sunn hud og hårlag. 2,84l. Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

116874 11

kr 575 kr 445

A

B. EQUINE ESSENTIALS PUMPE TIL FLASKEN Art.nr. QV Standardpris Abonnementpris

107454 11 kr 40 kr 40

31


Kontakt din selvstendige produktkonsulent:

Tahitian Noni International Norway Leif Tronstadsplass 1-3 Postboks 229 1300 Sandvika Kundeservice 0NONI (tlf 06664) www.TNI.no

Gjør hver dag sunnere!

TAHITIAN NONI™ BIOAKTIVE DRIKKER – side 4-11

ANTIALDRING BASERT PÅ BIOAKTIVE VIRKESTOFFER – side 14-17

NO-303741 ©2011 Tahitian Noni International, Inc.

Produktkatalog 2011- Norwegian  

Ny produktkatalog! Her er vår nye produktkatalog i elektronisk versjon. I den finner du fristende beskrivelser av alle våre produkter som in...

Advertisement