Page 18

Stenbock Den kommande månaden kommer en seriemördare att härja lös i skolan. Men det är ingenting du som stenbock behöver oroa dig över då du är seriemördaren. Du sätter iväg på jakt efter intet anande elever med en papperssax i högsta hugg.

Jungfru Som jungfru blir du ofta behandlad som offret. Men inte denna månad inte! Du tar kontroll över ditt liv, dödar några zombies och spetsar en vampyr. Du ringer upp Buffy, ni blir bästa vänner och målar varandras tånaglar medan ni delar med er av varandras bästa slayertips. Vattuman Varför allt toapapper hela tiden tar slut kommer du att upptäcka när du öppnar källardörren. Tyvärr överlever du inte tillräckligt länge för att ringa Medelhavsmuseets mumieutställning och meddela dem om var deras förlorade skyddsling befinner sig, och han (den?) förblir vilse i denna förvirrade värld.

Vädur Se upp! Bokstavligt talat. Den 18/4 blir du uppstrålad av ett ufo och får en hjärntransplantation innan du strålas tillbaka till vår planet. Men se det från den ljusa sidan; du kommer inte att minnas händelsen! Kräfta Undvik alla trappor! Om du inte längtar efter att gå en plågsam död till mötes och vakna som en odöd med smak för hjärnsubstans. Råkar du ha turen att stöta på en annan zombie kan det hända att kärleken är på topp, om inte så ser det mörkt ut för ditt ruttnande jag. Skorpionen Med några vänner kommer du att oskyldigt åka ut till landet. Men helgen slutar i katastrof då din kompis förlorar i monopol, blir galen och slaktar er med en efter en med en potatiskalare. Oxe Är du naturare ska du vara särskilt försiktigt under labbtimmarna. En oväntad olycka kan nämligen komma att leda till att du skapar det virus som kommer att slå ut mänskligheten med obehagligt slemmiga symptom. Virusets första offer; du. Tvilling Svarade du i telefon igår? Ajaj då. Det var i alla fall trevligt att ha dig med oss så länge det varade.

-SKOP

Skytt Var på vakt mot vädeurar. Efter en mindre operation kan de bete sig lite underligt, samt vilja ta över vår planet. Är du den tekniska typen ler de kosmiska tecknen mot dig, då du uppfinner lasersvärdet och med hjälp av det återtar planeten. Våg Du har tur den kommande månaden! Du vinner på lotto, åker på badsemester och dumdumdum… får båda armarna och ena stortån uppäten av en utsvulten, människojagande haj med hämndmotiv. Lejonet Håll dig borta från samtliga jungfruar. Deras nyupptäckta supertalanger är ett hot mot dig då tecknens placering skvallrar om att du kommer att utveckla smak för bloddrypande biffar och överdriven känslighet för solljus. Tugga inte på en oxe bara för allt i världen då de smittar. Fiskarna Som fisk gillar du vatten och tar gärna det första vårdoppet i Rönningesjön. Tyvärr råkar du dock med dit sprattlande och plaskande att väcka ett övervintrat sjöodjur. För att blidka monstret måste du tyvärr offras.

iLove Nr5  

Ett lite tunnare nummer, men naggande gott. Bör komma ut idag, tisdag!

Advertisement